1 månad kvar precis !

God morgon mina fans .

Än så länge har jag inte kommit på dagens planer =P Just nu sitter jag och kollar på oprah winfrey show, och gör iordning lite frukost =) Sen när det är slut hade jag tänkt en lång promenad med hundarna =)
Jag vaknade faktiskt redan vid 8 imorse, fast det var att av Katten gnällde =P så jag släppte ut honom och fortsatt sova fram till 10 =) 

Måste erkänna att jag faktiskt var lite stressad igår när Jennifer åkte hem, haha, man tycker man hör saker överallt =P Men det gick bra ändå, hade Chilli inne hos mig hela natten så =P så då kände man sig lite mer trygg =P haha vad ska man göra lixom?! Ett stor hus, ensam ute i ekskogen ! gaah, inte undra på att man blir rädd ;) det är landet .. mer än brottby !! =P haha ..

Idag är det EXAKT 1 måndag kvar tills jag och Jennifer åker till Turkiet, vårat älskade Turkiet.. =) Längtar så mycket, ska bli så kul att träffa hotellägaren och sen alla som vi fick träffa där nere och lära känna lite =) ohhh, bara 1 månad kvar ! =D Så himla glad ! =D =D =D <3

Undra hur dem har det på Åland, hoppas att det är fint väder, hade inte kommit något regn igår iaf =) Jag saknar Åland lite, som det verkade i år så säger alla att det är sista året i år som dem åker dit, och så missar ju jag de! =/ känns lite tråkigt.. så jag tycker nästa år kan vara det sista =P hehe. Men dem får det nog bra.
Imorse så skjussade mormor Basse och Robin till 9 färjan, så dem åkte till Åland idag, dem har ju varit uppe i Falun och åkt motorbåt eller vad det var, något med båtar iaf =P hehe..


Lite bilder på vårat älskade ställe på Åland .

/A
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0