En...annurlunda kväll..

Jaa, så kan man beskriva gårdagen..

Igår vid 1 åkte jag och Daleke hem till henne och hämtade hennes saker, sen efter de drog vi hem till Cia för att fixa allting där och så... När vi fått på oss alla kläder och så. gissa om vi var snygga ;) haha. Sen vid kvart i 5 så skjusade Markus oss till bussen =)

Sen mötte vi upp Davis, Erik och Adde vid medborgarplatsen. Fia kom lite senare direkt till restaurangen, vi käkade på Greken på hörnet. Jätte mysig restaurang och väldigt god mat, det blev riktigt lyckat. Senare så skulle vi ju dra vidare till Burlesque på södra teatern på mosebacke.  Man kan väl säga att man fick en ganska så stor chock.. och det var nog inte bara jag som fick det..utan alla vi som var där!! =P haha.. Svårt att förklara vad som igentligen försegick där inne. Men jag tror iaf inte att jag träffat så mycket olika sorters folk någongång i hela mitt liv, på ett och samma ställe=P 

Det var allt ifrån Nunnor till folk som gick runt med godisBH och trosor, sjömän, transvestiter.. Aaa, det var helskumt iaf =P Men ändå rätt häfftigt haha.. Kan ju säga att man måste nog uppleva det här själv för att kanske förstå allting =P haha!

Men efter sista showen så drog vi hem, eller aa alla utom Cia, Jonas och hans tjej.. Så Jack kom in till slussen och hämtade upp mig och Daleke tog tunnelbanan till danderyd med martin.. så hämtade vi upp henne med bilen där och skjusade hem henne, jag lovade ju att ta hand om henne;) haha... Sen när vi lämnade av henne så var jag med jack ett tag till, sen vid 3 skjusade han hem mig=)   Tror ni det var skönt att lägga sig i sin egen säng och (Läs:FÖRSÖKA) somna... jag låg bara där och försökte somna, men det gick verkligen inte...men efter någon timme eller något lyckades jag somna..

Igår så pratade jag med min älskling i telefon innan vi gick in på Mosebacke =D han tyckte det inte var allt för kul att sitta på den där bussen..och det kan jag förstå. stackarn!  Fick ett sms imorse av honom vid halv 9 där det stod att han var framme och så.. usch, han har suttit på en buss i 14 timmar... stackars Älsk .

Vet ni??!?!?  Imorgon fyller min skönhet år!! =D



/A
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0