Midsommar..

Igår när vi trodde att bara Jack skulle komma så var Totte också med i bilen!! =D Så längesen man träffade honom, så det var riktigt kul =) !!

Idag så.. vad händer?  Jemps ska åka om ett tag till Uppsala, men kommer hem lite senare =) Det blir mat och sånt hemma..iaf för min del.. sen får vi helt enkelt se.. Tessan har erbjudigt lite..men vettefan.. =P Det ska tydligen bli bra väder idag, så då känns det nästan som man har massa allternativ =P

Snart ska jag göra min lite frukost..resten av familjen åkte nyss till grönan, så är ensam hemma till halv 5-5 ..lite skönt =)

Haha det är lite roligt med midsommar igentligen.. Mamma och pappa har alltid fest här utanför oss varje år.. först åker vi alltid till grönan och sen vid 4 drar vi hem och så kommer massa folk från 5 tiden.. så har det säkert varit 10 år irad, om inte mer =P så i år hade mamma och pappa ingen lust att ha någon fest, så dem drog ut på tiden för att se om dem blev bjuda på något ist.. så för några veckor sen började folk höra av sig och fråga varför dem inte pratat något om festen dem brukar ha.. =P och som alla andra år, så blev det fest här utanför i år igen =P haha ibland känns det som folk tar för givet.. men efter 10 år skulle nog jag också göra det ;)
Men detta år hänger inte jag med till grönan då jag blir yr bara av att kolla på karusellerna =P jag förstörde mitt åkande för kanske 3 år sen när jag började med att åka pop expressen 7 ggr i rad.. det kanske inte var det smartaste jag gjort, nu kan jag knapt gunga på en vanlig gunga =P

Nu ska jag fixa lite här hemma.. Hoppas ni får en jävligt bra midsommar, för det ska jag ha !

/A
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0