Riktigt trevligt .

Kvällen igår vad riktigt trevlig.. det togs massa bilder, och jag väntar på att Helen ska komma hem så hon kan skicka över dem, så jag kan få se dem där hemska bilderna.. =P fyfan haha.. Middagen var riktigt god.. 1 gång under middagen så råkar Cia spilla ut Helens drink och det bli blött öäver hela hennes stol och golvet och bordet., så dem börjar torka upp, sen går det väl 30 min till eller så.. då slår Daleke ut Helens drink igen =D hahah.. och dem börjar skura och allt igen.. =D Hahaha..sen efter maten gick vi in i vardagsrummet, satt och skacka, fotade massa och så.. vi hade riktigt trevligt..

runt halv 11 så tog Cia tåget för hon skulle på Jonas och hans tjejs inflyttningsfest, och sen vidare till O =) ..Sen drog jag och Daleke hem med halv 12 tåget, alla börjar bli rätt slitna så =P  sen tog vi 00.18 bussen hem.. och gick hem till Daleke och så slaggade jag där inatt =) jag hjälpte henne att sätta upp hennes rullgardin.. och jaa.. tillslut fick vi ju till den;) haha.. sen var det sängen som gällde.. =D
Vi vaknade redan kl 10 imorse.. men låg kvar ett tag och kollade på tv, sen gick vi ut och käka frukost samtidigt som vi kollade på barnmorskorna =P hehe, kanske inte bästa programmet att käka till, men det gick ;) hehe.. riktigt intressant och kolla på =)

Juste, jag lovade att skriva in vad alla skulle ta med sig hemmifrån.. sånt som är lite onödigt att handla eftersom man har sånt hemma!! =)

Helen: Pasta (Spagetti & skruvade makaroner.) , Juice, Tacosås, krossade tomater, Bröd.

Cia: Potatis, Natcho chips, Mozarella,  Leverpastej,  Ost,  Bröd.

Daleke: Pestro, Soltorkade tomater, Ketchup, Senap, Smör, Tomatpuré, Bröd.

Anna: Mjölk, Mjöl, Fetaost, Blockchoklad, Lök, Vitlök, Bröd..

Sedan har vi en handlar lista, men den känns onödig att skriva här =P Nu kan iaf dem kolla här vad dem ska ta med sig hemifrån =)

Nu ska jag duscha så jag blir lite pigg =P

/A
Kommentarer
Postat av: Camilla

Ha en bra dag. =)

2008-05-17 @ 13:38:24
URL: http://artondejuni.blogg.se
Postat av: mikaela

haha så himla kul vi hade :D hoppas inte bilderna kommer upp på facobook bara xD

2008-05-17 @ 13:54:30
URL: http://daleke.blogg.se
Postat av: Anna

Neej det ska dem verkligen INTE göra :D

2008-05-17 @ 14:10:09
URL: http://Annisen2.blogg.se
Postat av: Helen

ja det va riktigt nice ;) får vi göra om även efter hölick. men du blir det nån annan som får alla drinkar över sig ;) hahahaha

2008-05-17 @ 19:34:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0