Sollentuna.

Just nu är jag i sollentuna, ska bo hos mormor och morfar, kom dit idag och stannars tills på torsdag =)  kom hit vid ungefär halv 2.. och då satte morfar mig i arbete på en gång ;) haha.. Mormor hade varit och köpt ny färg till deras damm.. så hon hade damsugit och skrubbat den..men sen ramlade hon eller hon halkade på stenarna som sitter fast i dammen och slog upp knät, så jag dammsög klart och så.. sen började jag måla den.. satt där i säkert 2 timmar =P hehe.. men fint blev det =) riktigt nöjd.. sen hjälpte jag till och göra kvällsmat, det blev potatis och wokmix.. jag brukar inte gilla wok, jag vägrar käka det t.om.. men kan ju inte göra så hos mormor och morfar ;) så jag käkade, och jaa, det var faktiskt väldigt gott ! :D hehe.. men det ska jag inte berätta för min far ! ;D

Nu ikväll så har vi suttit och klippt lite tyg.. men slutade för ett tag sen, blev helt lam i fingrarna =P .. imorgon blir det regn, så  imorgon blir det att göra något imonhus =P funderar på att måla dem där krukorna med blommorna som mormor ritat =)  så det blir morgondagens planer =)

På torsdag kanske jag ska klippa mig, får se då vad det blir för något!! =) sen efter det ska jag åka hem till "roliga" brottby, men då kanske man kan umgås lite med Jempa =) eller kanske å kanske.. hon har inget val ;)

Sen på Fredag är det ju middag hemma hos Helen, så jag cia och Daleke ska dit, vi ska planera lite om Hölick, vad vi ska inhandla och sånt =) så det blir nog jätte trevligt =) längtar verkligen till Hölick =)

/A
Kommentarer
Postat av: mikaela

me too bejbi!

2008-05-13 @ 20:55:37
URL: http://daleke.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0