Lördag .

Ohh idag var min tanke att sova ut, meeen först plingar det till på ett sms, men jag skiter i att änns kolla för jag var så trött... typ 10 min senare ringer det. det är Cia som säger att vi ska ut och åka pullka. uhh.. jag hade verkligen sätt fram imot att sova ut. Mosters gäst säng var gudomligt skön.! =P

Men jag gick upp och käkade frukost med dem. sen åkte vi och hämtade mamma och sen iväg och handla en snabbis... så just nu känner jag mig rätt sliten faktiskt. orkar inte vara social just nu... Men det är kul att snön äntligen är här!


Gårdagen då. Jag fyllde ju 20. middag med moster m familj och mormor och morfar. mycket trevligt. sen gick jag hem en snabbis, pratade med Älsk. sen kom Jennifer förbi, jag fick skit fina blommor och sedan ticket biljett=D sen skjusade Cina oss till Systemet ;) så nu ska jag rama in kvittot och påsen ;) haha. När vi kom hem så var kl 10 i 8. så vi sprang ner på ica, hyrde filmer och köpte fika. Men först så kollade vi på Idol.. ohh Johan Palm, varför åker andrig han ut? han SUGER! "Hej jag heter Johan Palm och jag låter som 10 år när jag sjunger!" Anna som åkte ut kunde iaf sjunga. de kan inte Johan! Usch. men men..Sen när vi höll på och kolla tv kom T,T,N, och R hit. så vi gick upp på mitt rum. Filmen vi såg hette The eye. Den var riktigt läskig =P hehe. 

Greta är även här ;)

Hahah juste. igår så gjorde jag min första vurpa. jag och jennifer står och pratar,så böjer jag mig för att leta efter min toffs som jag råkade kasta iväg, och så har jag as hala skor på mig, en med hög klack och en sko som var platt. så vurpar jag omkull, och rullar ner för backen. galet ont i knäskålarna jag fick..och jennifer viker sig av garv ist för att hjälpa mig upp.. där ligger jag och roppar aj flera gånger samtidigt som jag också börjar skratta! =P haha..!

En sista grej då..... Jag och jennifer ligger i min säng och kollar tv..Tv teamet filmar..Vi kollar in i kameran med en allvarlig blick.. Vi är bästa vänner, vi kan prata om ALLT!
- Hahahahahahahha!!!

/A
Kommentarer
Postat av: N A T A S C H A

söt kisse:)

2008-11-22 @ 17:15:13
URL: http://taschaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0