Söndag .

Just nu sitter jag och lyssnar på låten Take me home med John Denver. Tycker verkligen om den låten =P hehe.

Igår blev det bara att var hemma. jag mådde inte alls bra. familjen åkte ju iväg på middag, sen kom jossan hem lite tidigare och så sjöng vi sing star jag, J, T, M och sen kolla T och R på. Sen blev det inte så mycket mer ut av den kvällen, pratade självklart med Älsk och sånt. Men sen blev det för mycket för mitt huvud så jag gick och la mig.

Imorse, eller aa runt 12 tiden så åkte jag med T, T, R och N till Solna och R skulle lämna och hämta saker i lägenheten, sen åkte vi vidare till Täby för han skulle kolla skor, men hittade inga så det fick bli Arninge. Och där hittade han ett par! =) Och imorse så åkte Jossan till Gränna. och hon kommer hem nästa lördag. Hon har praktik hela denna vecka och ska då ha praktiken i våran farbrors butik som ligger där=) så får vi se hur det går. Hört att man inte ska jobba ihop med släktingar ;) haha! Men går säkert bra! =)

Så hon kom in till mig imorse och sa hej då eftersom vi inte hinner träffas innan jag åker iväg till T. 2 veckor utan min älskade lilla syster! =P

Nu ska jag gå upp en våning och kolla på vad jag ska börja packa ner i min älskade resväska. även kallas monsterbagen! ;) haha! Och kanske ringa ett samtal till min älskade Jennifer, och fråga hur hon mår och hur det får med hennes packning! ;)

Ha en bra söndagskväll, få inte för mycket ångest för morgondagens jobb! Själv har man avokat jobbet nu måndag tisdag som jag hade, så jag verkligen kan förbereda mig ;) Haha!

Ez jite hezdikimm <3
5 Dagar kvar !
/A
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0