En Lördag .

Inatt somnade jag ganska så sent.. gick hem runt 11 för att jag var trött, men somnade inte förns runt 3 halv 4..Igen..Och klockan ringde på kvart i 9 imorse.. jag gick upp käka lite frukost, sen vid halv 10 gick jag upp till moster, jag skulle hjälpa henne och städa igen! Det gick bra, förutom en sak =P haha men det skriver jag inte här =P Sen så när jag var klar med hela huset stormade jag in till Basse, han log fortfarande i sängen..Jag tänkte vara lite snäll och ta hans rum sist så han fick sova ut lite eftersom han går upp 20 över 5 varje morgon.. Snällt av mig va? =)

När jag kom hem så hjälpte jag mamma att byta ut alla sängkläder, och eftersom jag har sådan helt underbar säng så låg jag där ett tag, och självklart somnade in.. Att somna halv 4 och gå upp kvart i 9 är inte bra..framför allt inte för mig.. jag måste ha ganska så många timmars sömn för att typ kunna le på en dag =P då förstår ni ;) haha! Inte konstigt att folk klagar på att man ser sur ut ;) Hahah!

Jag och min bästaste vän har haft en plan..Som såg fruktansvärt ljus ut ända tills idag..Man skulle kunna säga att allt hängde på en person.. Men allt klickade inte ..Så planerna ser mörkare ut, iaf för mig skull.. Men kan kanske finnas ett litet hopp kvar..det beror helt på! Självklart hoppas jag på det bästa! För jag vill detta så mycket, så det är sjukt! Men om denna person inte lyssnar, då blir det ingenting..för min del iaf! Tyvärr !

Ikväll eller aa runt halv 6 så ska vi upp till Britt och käka middag.. jag vet inte vad det blir eller vilka som kommer.. Men våran familj som just nu bara består av M&P jossan och jag. Tessan har åkt iväg till mormor över helgen och vilar ut sig.. Och sen kommer säkert Cina Mulle och Basse också.. =) Sen kanske mer folk dyker upp, det visar sig! =)

Nej nu ska jag göra mig iordning lite innan vi ska dra..tänkte duscha och sånt =)

Hoppas ni mina underbara fans får en riktig kanon lördag! =D

/A
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0