En Söndag .

Sådärja, nu var det sista dagen på helgen!

Igår kväll gick jag hem till Jennifer, eller aa kväll och kväll.. halv 3 på natten =P haha, sen sov jag där =) Och vet ni? Jag fick sova i sängen ;) Haha! Vi låg ända till klockan kvart i 5 inatt och pratade om Turkiet =D haha, och sen så när vi vaknade vid kvart i 12 imorse, så var det första vi började prata om är turkiet! =D haha! vi är för roliga;) hihi..  Vi åker ju snart igen juh, bara 19 dagar kvar! =D hehe.

Sen vid 20 i 5 så gick jag hem för att käka middag, och sen dess har jag inte gjort allt för mycket, jag har duschat=) Så nu är jag fräsh som en nyponros;) Hahah!

Och nu klockan 8 så börjar ju andra avenyn, och det ska jag ju kolla på såklart! =D finns det någon bättre serie? =)

Igår när jag satt och vänta på att Älsk skulle komma in, så fick jag ett sms av honom, han var tvungen att jobba ända till 01.30 ..(12.30Svensk tid)  Men självklart väntade jag på min darling =) Men eftersom han hade jobbat från 8 på morgonen så var han rätt sliten, så han var tvungen att gå och sova efter någon timme, men det gör ju inget, jag vet ju att jag får prata med honom ikväll =) Men vet ej om han får sluta tidigt eller sent idag, det märks =)

Nu ska jag kolla tv. kanske kommer ett litet inlägg senare =)

19 Dagar kvar Älsk !
/A
Kommentarer
Postat av: adam

hej

du är som en gudinna

cok atlisin

[email protected]

2008-10-23 @ 12:21:10
URL: http://zeytinada.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0