Fredag .

Jaaa, då var det fredag.. Och jag är redan upp, jag blev väckt redan kl 8.10 idag..MMM... Min kära lillasyster försov sig imorse, så jag var tvungen att gå upp, följa med farmor när hon skjusade henne till skolan eftersom farmor inte hittar.. mm vad glad jag var..Inte..!

Hennes buss går 08.05 och hon vaknade kl 8..(Vi bor 1 min från bussen Då frågade jag.. Men vafan sprang du inte för då..hon bara kolla på mig som jag var dum i huvudet..;D haha "Hallå skulle Jossan gå till skolan utan smink?" haha neeej.. Guuud aldrig AZZO ;) haha!

Jag har sjukt ont i min mage.. alltså typ riktiga smärtor.. så fort jag äter eller dricker något så mår jag piss=S Och eftersom jag inte kan käka så får jag ont i huvudet.. Så jag har tagit tabletter och lagt mig i sängen för att vila lite nu..

Igår gick jag och la mig innan J..och när jag vaknade imorse, upptäckte jag 3 missade samtal och 1 sms. där det stog att hon hade något att berätta, som jag tydligen skulle bli skitglad över..Och när jag just nu försöker få reda på det så har hon glömt bort det..GREAT BABE ;) haha.. Faan. det har något med Turkiet att göra.. Så jag är sjukt nyfiken.. bara att vänta tills hon kommer på det igen =P hehe..

Nu ringde precis Åsa till mig, Om ni minns henne? Jag jobbade tillsammans med henne på INC.. Och jag ska hem till henne imorgon, så ska hon bjuda på middag och så, sen stannar jag där över natten! =D Ska bli riktigt trevligt! Så ska jag hjälpa henne med hästarna och lite så, då får jag även träffa hennes häst =) Guuud vad kul.. Nu blev jag på strålande humör =D hehe..(Nu kan kanske min kära vän Jack komma till användning, Berga ni vet! haha ;) Halv 2 imorgon Jack) ;)

Nu ska jag gå ner och försöka få i mig något.. så får vi se hur det går =P Ha en trevlig dag!

/A
Kommentarer
Postat av: Lina

hahaha Anna... du är ju sämst!

2008-10-10 @ 16:43:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0