Torsdag.

Idag var det ingen som ringde, så idag vart det inget jobb.. jag var så trött, så jag vaknade inte änns av att Robin gick upp imorse.. Men jag hörde när hans mor kom hit lite senare för att fika med mamma, men jag gjorde inte så mycket, utan vände mig om och somnade om =P och jag vaknade inte förns kl halv 2 och det var för att J ringde =P haha!

Idag har jag alltså inte gjort allt för mycket.. pratade kanske någon halv timma med Jennifer i telefon.. hon verkar kunna ta lite raster hur som helst;) hihi.. Sen gick jag ner och käkade lite frukost tillsammans med mamma och Inger! Sen var det väl datorn ett tag, innan Jossan kom hem.. så tracka jag henne lite medans vi kolla lite tv..

Och 18.06.. då håller någon där nere på att slå in dörren medans dem knackar.. och sen 1 min efter var monstret uppe på mitt rum.. Det var Jennifer ;) haha!! Det vore ju snällt om dörren fick sitta kvar nästa gång hon kommer och knackar på.. och för det första så är jag överaskad att hon inte bara gick rakt in och sa "Jaaag är hemmma!" ;) Hahaha! =D

Här har vi mitt älskade lilla monster! <3


(Du kommer älska mig för denna gamla bild ;D)

/A
Kommentarer
Postat av: Gamen

men för i helvete anna... TA BORT !!!:D

2008-10-09 @ 00:41:20
URL: http://jemps8.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0