hallå hallå

Nu r jag här igen. Hela den här dagen har jag typ bara pratat med älsklingen. ett X antal timmar har vi suttit och snackat. Men lämnade datorn för ung 2 timmar sen då Jennifer kom hit och umgicks lite innan hon skulle dra vidare. Hon skulle till Lojjan idag med. Men jag orkar inte haka på, känns som jag överasträngde hjärnan så mycket igår så jag har fortfarande huvudvärk =P haha!

Men får se, pratade lite med Cia, kanske blir att träffa henne! =) the time will let us know!
__________

Det är lixom en hel sjuk känsla jag har i kroppen idag. Typ en lycklig känsla. Fan va livet är schysst igentligen! Såhär seriöst och possitivt har ni väl aldrig läst om här inne på min blogg?! =P haha! Nej jag är helnöjd idag. Skumt att man kan få en sådan känsla om hur "fan va lycklig jag är" .. Och eftersom jag tycker det är skumt att jag känner så bevisar väl mest på att den inte hälsar på speciellt ofta! ;) hihi..

Jag tyckte försig att jag var ganska så smart när vi fikade förut. Mamma sa att det fanns samariner i frysen för den som ville ha, då gick jag in, och så kom jag ut med en tallrik full med morötter ;D det var väl ett smart drag?! ;) Nu trodde ju alla att jag var typ as sugen och ville vara onyttig, men icke sa nicke, här är man nyttigare som aldrig förr ;) haha!

Cia ringde mig nyss, och vi skulle höras efter middagen (Båda håller på med den nu) och så skulle vi göra något "oviktigt" som Cia uttryckte sig ;) haha!

Cia raring! <3

Nu ska jag göra klart maten. Vi hörs!

/A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0