Söndag

Kollade ni också på trolleri programmet på tv? En grej var ju ganska häftigt tyckte jag, som det där med kapsylen i flaskan.. Men det där med bilarna och när han skulle gå igenom plåtväggen..men hallå?! känns som man redan visste hur dem gjorde.. Var inte alls lika kul att se som jag trodde..

Jag är ganska trött, även fast jag vaknade så sent idag. Men jag ska iaf lägga mig i sängen. kl 00.00 -02.00 är det ett haj program idag på discovery. Jag är rätt sugen på att se de. Handlar om när folk filmat och så har hajar attakerat människor och så. Även om det är hemskt. Men jag tycker det är intressant att kolla på.
Så om jag inte somnar blir det att kolla på de.. humm, undra om jag kommer vara mycket pigg när klockan ringer kl 07.00 imorgonbitti. usch! =P Men samtidigt ska det bli kul att jobba lite=)

Imorgon ska min älskling till farbror doktorn.(Även tisdag&torsdag) Man får hoppas att allting går bra! Han var lite nervös över det ikväll, men det kommer nog gå bra! =) får ringa och höra med honom senare när jag kommit hem från jobbet! =)

Nu ska jag en våning upp och lägga mig i min otroligt sköna säng! Och självklart avslutar vi väl med en bild?! ;) Ska ta en som aldrig visats i bloggen tidigare. =P

Det fick bli den här på min älskade pappa =D Haha, han och jossan fulade
sig i bilen påväg ner till Gränna! =D haha. skrattar lika mkt varje gång jag ser den!


Gonatt era sötisar.

/A
Kommentarer
Postat av: Bea

Hallojs , haft en bra helg?

2009-01-12 @ 01:49:08
URL: http://beatricebrorsson.blogg.se/
Postat av: Bea

sv : Härligt! Jotack det har jag allt haft , kunde varit bättre om killen var här bara hehe :)

2009-01-12 @ 16:44:35
URL: http://beatricebrorsson.blogg.se/
Postat av: Dani

haha vilken skön papi

2009-01-12 @ 18:04:49
URL: http://revelingd.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0