Lavash .

Jag har nyss suttit och kollat igenom gamla Turkiet bilder. haha inte speciellt ovanligt tänker väl ni. Men då fastnade jag på Lavash bilderna. Jag tycker gymt mycket om det stället, och de är en restaurang jag kan tänka på och sakna. 

Jag minns första gången vi var i Turkiet i Juli 08. När Jennifer o hennes familj frågade om jag ville följa med, jag var tveksam, för alla tänker väl "ohh men turkarna är så äckliga och på!" Det var min tanke iaf. Men vem är dum nog att inte följa med på en utlandsresa när man får chansen?! Inte jag iaf;) Så jag följde med. 

Och redan andra dagen när vi bestämde att vi skulle gå neråt på gatan för att kolla efter en restaurang och käka på så möts vi just av en av dessa "jobbiga" turkar =P  Och eftersom det var sista restauranen på den gatan, så slutade det med att vi gick in där. Och jag måste säga att det var den äckligaste pizzan jag käkat i hela mitt liv, eftersom dom inte käkat skinka så fick jag ju korv på pizzan, inte allt för gott må jag säga! =P

Och till maten beställde vi en öl...Såklart;) haha... Och killen som kom och servera ölen var just N. När han gick från bordet sa jag genast till dom andra "såg ni honom?!" ..."Galet snygg han var..han ska jag ha!" haha!! ;)

Och så blev det ju ;D höhö. Så Lavash blev ju vårat favoritställe där nere. Och eftersom jag då umgicks bara med N för det mesta så blev det ju att man träffa alla dom som jobba där hela tiden.  Och sen dess har det ju bara rullat på. Varje gång vi åkte/åker dit så springer man in på Lavash och hälsar =D Dom är riktigt trevliga där..

Alla pratar ju inte engelska, men några =) Men bara stämningen är skön!! Jag kan bara sitta där en hel dag och bara kolla på folket som går förbi och kommer in. Ibland fråga om dom behöver hjälp så hjälper man dom att jobba lite! =) Eller att försöka konservera med Eko även kallad "Fast man" som är chef på stället. Jag lovar på heder o samvete att han älskar mig =D haha... Han skiner upp som en sol när jag kommer! =P
Och nu när jag kommit själv så kollar han typ med en blick bakom mig och så säger han "Nusret nerde...nusret nerde?" Jag pekar och säger Alanya! Jag tror att dom saknar N väldigt mkt, iaf Eko.

Jaja nu blev det väligt mkt text, men nu fick ni iaf liten historia bakom vårat älskade Lavash!! =)


/A
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0