YEAH!

Jag är redan uppe, det gick bra att somna igår, för jag var väldigt trött.  Men tanken om att sova ut funkade inte. Jag vaknade redan vid kvart över 9. och jag var typ inte änns trött efter att gått och lagt mig straxt efter 2 =P

Men nu är det iaf inte långt kvar =) Vid halv 4 så drar vi mot arlanda, eftersom vi är 5st får vi inte plats i 1 bil. så pappa hjälper till att skjussa dit oss också! 
Juste nu måste jag erkänna att jag inte är så taggad..vafan lixom, jag som ALLTID är toktagga in för resorna. Men det var bara för att jag upptäckte imorse att  CD-skivorna vi har bränt funkar i datorn att spela, men icke i sterion!!! Vilket betyder....ingen av våra CD-skivor kommer kunna spelas?!
Men jag tar iaf med mig dom, eftersom Adem(som är DJ) har en dator där han står och jobbar, så han kanske kan på något sätt kan fixa det där.... typ spela-via-dator-kopplad-till-bergsprängare?!!? ;) Haha!! förhoppningsvis kan det gå!! =)

Nu ska jag nog dra och fixa lite av det sista..som är.?!...haha jag vet inte riktigt vad jag har kvar att lägga ner! =P Bra koll lixom ;) Jag har typ bara duscha och klä på mig shortsen och "The Queen" tröjan!! ;)

HAHA!! Jag är för skön!! Kan slänga in en bild på dagens klädsel bara för att den är perfekt!! =D

Den snygga "Queen" tröjan jag fick av lillsyrran!! =P Den är alltså inte tryckt.. utan hon köpte den så till mig! =D
Passar ju mig utmärkt eftersom favorit restaurangen heter "The Queen" ;) haha!!! =D Det är bra att ha en lillasyster om tänker till ibland! ;)

Nu ska jag dra. Det kan komma en uppdatering från Turkan..Annars hörs vi när jag kommer hem den 25Juli!! =)
Ha det bra mina fans!!

/A
Kommentarer
Postat av: LINNNEA

Hejj, vad gör du :D? Besök gärna min blogg!

2009-07-11 @ 17:09:51
URL: http://linneaklingebratt.blogg.se/
Postat av: FotobyDenise [O R D & F O T O]

Hej, tycker du att min blogg är bra? Rösta i så fall mig som veckans blogg här http://ctiinaa.blogg.se/2009/july/veckans-blogg-rosta.html Jag skulle bli superduperGLAD och du får en länkning hos mig när tävligen är slut.



Jag tycker din blogg är riktigt bra och undrar därför vad du tycker om min.



Gå in och rösta och skriv sedan en kommentar!

TACK I FÖRHAND

KRAM

2009-07-13 @ 00:47:36
URL: http://fotobydenise.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0