Galet taggad! ;)

Hahha, dåligt taggad jag är inför resan..tror ni att ni kommer få läsa om så mycket annat nu när det är så nära? ;) tror inte det!! haha!

Jag är t.om så taggad att jag dansar runt här i vardagsrummet till "Hey sexi lady" ;D jag är farligare än någonsin på dansgolvet.. och det kommer vara gropar i golvet på T-Q i Juli ;) Haha!! YEEEAHH!!

Ni kan ju tänka er själva.. jag och jennifer glider in..hur snygga som helst.. vi börjar med att knäcka några Effes ;) sen närmar vi oss dansgolvet och det lär ju vara ganska mycket folk i juli.. så vi dansar oss igenom folkmassan mot stripstångerna...och där är vi som hemma. Det är lixom en självklarhet som bara händer! SKAKA SKAKA SKAKA BABY!!! SKRIIIIK LITE...SKAKA SKAKA SKAKA!!! Hahah... Alla andra turister kommer släpa hakan i asfalten 1 vecka efter ha sätt oss showa loss... vi är gryma! Jag älskar det! yeah!!!

Turisterna kommer ungefär se ut såhär... och ni kan ju tänka er vad alla kommer snacka när dom åker där ifrån.."Vilka snygga brudar..ni skulle ha sätt!!" osv ;)

/A
Kommentarer
Postat av: mikaela

lagom självgod ;) i like it!

2009-06-11 @ 09:28:34
URL: http://daleke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0