Söndag

Jag brukar mest ligga hemma och försöka att inte göra ett skit på söndagar, för jag hatar söndagar! sista dagen innan jobb lixom. Men jag orkade inte änns det idag =P

Så imorse när mamma väckte mig vid halv 12 så gick jag upp på en gång när jag hörde massa andra röster här nere =P Så då möttes jag av Tessan Robin och Jessica. Dom skulle hem till Inger och Roger och sola och bada. Så jag hakade på hem till dom. =)
Så vi köpte med oss pizza till alla, sen glassade vi vid poolen och solade i den sköna värmen. det var sjukt varmt idag! Men man ska inte klaga, utan bara njuta! Sen kom även Niclas och Therese dit lite senare!
Vi hade lite tävling i vattnet om vem som kunde gå och stå på händer bäst. Therese vann, sen kom jag.  Robin och Niclas var lika dåliga båda två! =D haha!

Väl hemma så satt jossan och Jennifer i soffan. Jag fick en tröja av jossan som hon hade köpt till mig i Amsterdam! Och JÄVLAR så cool den är! =D Ni kan få se en bild senare, jag ÄLSKAR den! Tur att man har en lillasyster som tänker till riktigt ordentligt när hon köper saker! =D haha!!

Jag har fått lite färg idag också! Jag tycker att jag själv ser ganska så blek ut, men sen när man kollar in bikini linjen så ser man att det finns färg kvar! ;) Och mina ben, dom är gudomligt bruna och fina..Oh varför måste jag vara så perfekt?! =)

Nu ska jag ta en dusch, sen är det dax för en sen middag! Vi hörs senare!

/A
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0