Oyckan i V-tuna!

Olyckan som skedde i Vallentuna är hemsk. MEN...Hon får skylla sig själv!

Nu kanske ni tänker "hur fan kan hon säga så?" Joo därför att det ÄR så!

Jag vet inte om hon är död, men det är hela 5 pers som redan har dött vid detta obevakade övergångsställe! Och eftersom det är just obevakat och komunen accelererar som en pormask och aldrig fixar det, så är det väl ännu större anledning till att man kollar om ett tåg kommer?! Eller är jag helst fel ute!!

Min kommentar när jag fick höra det var "Oj, men hon ville ju verkligen dö!" Och det sa jag just bara för att det är obevakat och man lyckas bli påkörd iaf! Man är rent ut sagt korkad! riktigt korkad!


Jag vet att det är hemskt för er som läser detta och kanske känner denna tjej! Jag är inte okänslig. Jag har själv varit med när min kompis blev påkörd av en bil, då jag var 0,5meter från att själv bli påkörd men lyckades hoppa! Nu dog inte min kompis som tur är! Men jag vet hur det känns! Jag tror jag aldrig har haft sådan panikångest i hela mitt liv!

Och eftersom den olyckan skedde på ett obevakat övergångsställe. Så kollar jag minst 2-3 ggr åt varje håll innan jag går över alla olika övergångsställen, och även alla vägar jag korsar(som bilar åker på)

Eller hur tänker ni ?

Tack för mig!
/A
Kommentarer
Postat av: Anonym

sv: hahahha ;D

2009-03-25 @ 21:36:16
URL: http://jslnw.blogg.se/
Postat av: Leia

Det spelar väl ingen roll om det är obevakat eller ej, bilar & liknande ska stanna.

2009-03-26 @ 09:20:14
URL: http://onlyforever.blogg.se/
Postat av: Anna

"Oj, men hon ville ju verkligen dö"?? Plumpt uttryckt, minst sagt. Du säger att du och din kompis gick över ett obevakat övergångsställe när er olycka skedde. Ville NI dö? Att 5 personer dött där tidigare behöver inte ha något med detta fall att göra, hon kanske inte hört om dessa och vet att hon borde se upp extra? Vidare säger du att du nu kollar noggrannt innan du går över gatan, men det krävdes ju tydligen en olycka före. Det kanske är likadant för henne, från och med nu, om hon förhoppningsvis överlevde, är hon nog väldigt noga med att se sig för. Vill inte kritisera, men undvik gärna att uttrycka dig som om det var hennes fel eller att hon ville dö, särskilt när du inte är klar över omständigheterna och dessutom råkat ut för, vad det låter som, en likadan situation själv. Tack:)

2009-03-26 @ 11:09:16
Postat av: Anna

Svar till Anna: Du sa din åsikt! Jag har min, och jag kan uttrycka mig hur jag vill eftersom det är min blogg!

2009-03-26 @ 16:19:32
URL: http://annisen2.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0