You talking to me?!

Kom inte på någon annan rubrik, satt och sa sådär i mitt huvud nu flera gånger, så var tvungen att skriva ut det så att det försvinner ;) haha!!

Kvällen då... Jo jag umgicks en stund med min lill sis. Vi var ute och gasade lite moppe, vi skulle lämna en sak till mamma som var på möte, så tog moppen dit, och när jossan sprang in och lämnade så gled jag runt och testade hur snabbt moppen gick ;) haha! Det var ju så längesen man åkte så det var faktiskt rätt kul ;) haha!

Sen har jag ju faktiskt nästan städat klart mitt rum ;) blev typ att jag gick upp på rummet och prata 1 timme i tele, sen gick jag nu ner igen för att tagga lite tillsammans med Äriii. Hon kommer ju trottsallt imorgon :D Huuuur taggad är jag inte lixom ;) ohhhoooo... :D

På lördag morgon ska jag tvinga med henne till Täby centrum, tills det öppnar, vi ska hänga på låset ;) haha! Hennes kommentar när jag berätta om den tanken var "vad gör man där? :D shoppar?" Aaa, man kan ju faktiskt de ;) haha! i will show you to shoppa! ;D Hahaha!! Ohhh!!
Visst är hon söt?! :)

Det är ju inte lätt att bo i Edsbyn och inte veta att Täby är typ största inomhus
centrumet i Sverige!! ;D Mohahahah... <3


Jag måste tyvärr slagga nu, för min trötthet sprang ikapp mig. Och det är en ynka dag kvar nu. 1 dag. Ohh, Jag är lycklig, så otroligt lycklig! :)

Gonatt, see you tomorrow!

/A

Kommentarer
Postat av: Erika

hahhaa, mupp ;) Hur ska jag kunna veta? :D Men jag gissade rätt i alla fall... Ses i morgoooon! :D PUUUSS!

2009-09-25 @ 00:31:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0