Anna C..... kanske ?

Dagen har erbjudigt mycket. Imorse drog jag iväg till Arlanda och mötte Mattis för en fika och sedan vinka hej då till henne. Det var riktigt trevligt! Hoppas hon får bästaste tiden i turkan och att det går bra med allt!:)

Efter jag sagt hejdå begav jag mig mot Sollentuna då jag tänkte dra hem ett tag till mormor och morfar medans jag väntade på far som skulle hämta mig. Dock fick jag inget svar så jag beslöt mig för att knalla ett tag i Sollentuna Centrum, vilket slutade med att jag hitta en skitfin bikini som fick följa med hem! :D hihi..

Väl hemma sen iaf så blev det någon timma på baksidan i varma solen, bättra på brännan så att säga!!;) Och igår så köpte jag mig ett kolhuvud på ica för jag tänkte jag skulle kocka de tillsammans med lite salt såklart och gotta i mig:D Liite turkiskt sådär! ;) Kanske ni andra också brukar käka när ni är i Turkiet?! Fatma gör det ibland iaf, och det är gudomligt gott! love it! :)

tiden började dra ihop sig och det var dax för att dra in till stora staden för att möte Mia mfl för att lyssna på Adde! Han är så brutalt bra så jag vet inte vad jag ska säga, måste nog erkänna att jag smälter lite när man står där och lyssnar! ;) Och idag var även hans lillebror Alex med, dock spelade han bara. Riktigt bra dessutom! :)

PS. Det går rykten om att en viss tjej tycker Lütfi är snygg! Där ser man! ;)

iyi geceler
Kommentarer
Postat av: Sara

Hej:), stannar bara 2 veckor nu och åker ner med familjen. Åker du också ner ?:)

2010-05-23 @ 09:18:04
URL: http://ikikalp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0