Skärpning ang min kurd

Jag bölar fortfarande ibland, eller jag ska vara ärlig. jag bölar varje kväll/natt. även ibland på dagarna också. i min ensamhet. patetiskt det känns ibland. Men antar att det är mitt sätt att döda smärtan.
Kan ju låta ganska sjukt att jag försöker dämpa smärtan efter vad han gjorde. Men ni som aldrig haft eller har ett förhållande med en turk kommer aldrig förstå.
Jag hatar att visa mig svag och jag döljer det gärna, men ibland så går det bara inte. jag kan inte bara glömma 2,5 år som ingenting.. Det kommer bli förjävligt vid jul. 3dagar efter julafton förra året drog jag hem och bodde hos hans föräldrar tillsammans med honom i tre veckor. Det var helt underbart, och självklart kommer allting upp nu igen när det närmar sig jul igen.
Det har hänt sjukt mycket under den tiden vi varit tillsammans, mer än folk kan föreställa sig. saker som folk vet om, saker som folk inte har en aning om, saker som bara VI vet. Men vad som än har hänt, så har det alltid varit vi. Nu när det är all over känns det konstigt. Nu ska jag gå tillbaka till ett tragisk svensson liv. och JA jag tycker svensson livet är tragiskt... Om ni hade fått samma möjlighet att leva annorlunda hade ni också tyckt så!
Men jävlar vilken rolig tid jag har haft tillsammans med honom, alla underbara minnen och att jag har fått lära känna en helt annan kultur, ett annat levnadssätt och helt underbara människor. Jag kommer aldrig glömma dessa år, jag kommer aldrig glömma dessa människor. Men nu ska jag sluta deppa och tänka på vilken tur jag haft som träffade honom och som fick testa på att leva helt annorlunda. Jag ångrar ingenting!
kärleken för dig kommer leva kvar länge, men på ett annat sätt <3
Kommentarer
Postat av: Mikaela

Man får vara svag och man får gråta.

Man får också sakna någon och älska någon fast den har begått både ett två eller tre misstag..

Klart du inte kan glömma allt. Det sägs att det tar halva den tiden man varit tillsammans att "glömma o gå vidare".

Jag önskar att det hade löst sig att det blivit bra. De är speciella män inte lätta att ha med att göra, but then again, det är väl därför vi dras till dem och vill ha dem. De erbjuder något annat, som inte går att förklara som inte går att nå.

Om ni är menade för varandra så kommer dte bli ni igen.

Annars kan jag bara säga att det va tur att ni blev tillsammans igen förra gången, för annars ahde vi kanske aldrig mötts.

Det har gått så fort, men du har snabbt blivit ja, kanske min närmsta vän!

Finns alltid här för dig

<3<3<3

2010-10-24 @ 15:04:25
URL: http://melvan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0