2010 blev 2011

Gårdagen började med att jag drog iväg till Täby tillsammans med T,R och twinsen för att kolla efter lite kläder, jag kände mig som ett litet ofräsht äckel som sprang runt där stressad som ett as! haha;)
Jag hittade en jättefin blus och en jättefin klänning, det där med att bojkotta klänningen gick sådär då det slutade med att en tajt satt på kroppen när klockan var slagen.. 

När jag kom hem från Täby var det bara att packa ihop allting som skulle med hem till Tina och Danne, där vi skulle göra oss iordning för att sedan bege oss hem till Emil. Meen sega som vi är blev det att vi slet på oss några kläder, håret halvt färdigt och inget smink i bilen bort till Sollentuna!

Medans jag och Tina fixade oss slog Johan Emil och Danne ihop maten. Förrätten bestod av Johans fisksoppa (dock åt jag och T inte den då jag troligtvis inte tål skaldjur längre) Så för våran del fick vi stekt bagett med tomat och basilika på MUMMA. Huvudrätten bestod av klyftpotatis med både rådjur och oxflié. också MUMMA. Självklart hade vi en smarrig cheescake som efterrätt med den fick bli till lite senare då alla princip kom i matkoma!:P

Det blev mycket dans, de tyckte att jag kunde dansa till min låt "break your heart" inför alla, men som Magnus Uggla säger "jag dansar aldrig nykter" .. haha, men istället bjöd Johan på ett hett nr av Michael Jackson! oslagbart! Det blev mycket dans, jag upptäckte under kvällen att Johannes var en sucker för låten "Gubben i lådan" då vi sjöng och dansa till både hals och ben krampade! 

06.31 kollade jag sista gången på klockan.. Då var jag påväg mot sängen huuur trött som helst! Behöver jag ens nämna att jag är sliten idag? Jag har lite den där känslan "självdö" i kroppen, mitt huvud snurrar som jag fortfarande stod på dansgolvet! ah-hoo..

Men iaf, detta nyår var grymt roligt måste jag erkänna! Kanske bra att känna från början att nyår är så jävla överskattat så man sen uppskattar det roliga som händer, men jag antar det bli vad man gör det till, som med allt annat! 

Jag kommer nog bara kunna leva länge när jag tänker tillbaka på alla kommentarer som sas under hela kvällen/natten, haha!! Ah det var grymt helt enkelt!:D

Så då är det väl bara välkomna 2011.
Kommentarer
Postat av: Erika

HAHAHA, vafan. Har just uppdaterat min blogg, det första jag gör efter det är att läsa din och vafan händer? Ser att vi i princip har haft lika nyårsafton fast på olika håll i landet. Att vi kollade på klockan sista gången precis samtidigt gjorde så jag bröt ut i skratt! Gaaalet

2011-01-02 @ 01:46:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0