Onsdag

Jag vaknade på bästa sätt idag för att vara här i Svea, det känns bra! <3

Min säng var inte lika skön som jag hade föreställt mig eller så har jag legat as konstigt då jag har värk i hela höger sida av kroppen. mycket lustigt!

Dagen har bestått av att tvätta 6 maskiner skitiga kläder och umgåtts med familjen. Orkar ingenting och såfort någon jag känner börjar närma sig gå jag omvägar eller så går jag in så ingen kan se mig. Oooorkar liksom inte prata med folk.. "jahaa är du hemma nu, vad kul!" mm skitkul och så spottar man den i ansiktet.

Nej jag ska sluta vara så neggo. Det är faktiskt skönt att umgås med familjen och att andas ren luft. Och idag har det ju varit riktigt varmt, mycket skönt måste jag säga.

Fick ett underbart samtal av Tina ikväll också. Saknar henne som bara den och troligtvis ses vi om bara några få dagar! läääängtar!! <3

Kommentarer
Postat av: Linda

ja men verkligen, jag är van vid att folk har sina åsikter osv men detta var bara helt för mycket så jag blev riktigt förbannad och besviken faktiskt. i vanliga fall brukar jag inte ta åt mig utan bara låta det rinna av mig, men de gick inte så bra den här gången. du har helt rätt, de som aldrig varit där kan verkligen inte förstå en del saker tråkigt nog.

2011-07-28 @ 14:44:37
URL: http://psykedeliaa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0