@ Istanbul

Ja då var man tillbaka i Turkiet igen! :)

Allting gick jättebra med flygningen och jag hittade som en gud i Riga! Dock blev de förseningar där så kom fram nästan 1 timme sent, men jag kom fram och de är det som är huvudsaken!

jaa, vart ska man börja.. När jag kom fram stod Tina och väntade på mig, vad fantastiskt roligt det var att se henne igen!:D När vi kramats klart så slängde vi iväg ett sms till "chaffisen" och så blev vi körda till hotellet. Inte nåååådigt hotell om jag säger såååå...

När vi kom upp på rummet var det mest att vi bara slängde in väskorna, gjorde oss lite fräsha och sedan åkte vi till gamla staden här och mötte upp Emin. Han visade oss runt och förklarade massa saker om princip allt! Tur att jag hade kameran med mig så att jag har allt på bild iaf;) haha.. Och så besökte vi ju även the blue moské. Grymt stooor! ALLT är stort här!

Efter mycket rundvandring så haka han på oss till hotellet och vi gjorde oss iordning för en utekväll.. Fyfaaaan vilken besvikelse, but hey.. mitt sällskap var ju grymt, så vi hade kul tillsammans iaf! Så det blev tidig hemgång med eftersnack i våra sängar!:)

Imorse vaknade vi upp as tidigt.. Så vi slängde bara på oss något, sen gick vi ner och avnjöt en turk-frulle, awesoooom om man säger så! Sen gjorde vi oss reda för att ta saker i egna händer och ge oss ut på äventyr! Det gick alldels utmärkt vi har både åkt buss, tåg och pendel, gått runt massor och skött allt själva! Det är en häftig stad detta tycker jag!:)

Som middag blev de... haha jaa vad tror ni?;) linssoppa SÅKLART! dock inte lika god som på Günayden, men den slank ner så att säga! :) Vi käka på resturangen där E jobbar så det blev att säga hejdå till honom och sedan begav vi oss mot hotellet!

Det ingick tydligen hamam i vårat hotell, så det tänkte vi köra på ikväll. men då var det tydligen bara fram till tre på eftermiddagarna för kvinnor och efter de är det bara för män. Så det får bli vårat projekt imorgon ist! Så denna kväll kommer troligtvis bara spenderas här på rummet och ta igen lite timmars sömn vi missat!:)

Jaa, mycket text blev det! men jag lovar att varenda en av er kommer att läsa allt!;) höhö..

PUSS
Kommentarer
Postat av: Zandra

du har så rätt så ;)

2011-06-08 @ 20:11:48
URL: http://zandraorneling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0