Härlig dag!

Detta med att sova ut verkar inte riktigt vara min grej.. Varje morgon har jag vaknat vid halv 8-8.. Men de kanske är bra, blir dagarna längre!
 
Idag har jag slagit ihjäl några timmar ihop med Tina. Hon och Danne hämtade upp mig sen drog vi ner till hennes päron och satt till mestadels ute i trädgården hela tiden och bara snacka. De var riktigt länge sen vi sågs så de var trevligt!:))
 
När jag kom hem där ifrån kollade jag på handbollsfinalen, jäkligt spännande och så himla nära Sverige var guldet, men silver är väl inte fy skam de heller!:) Inte fick jag nog av den sporten, brottbys Alag hade match uppe på IP så drog mig upp dit, 5-2 till Brottby, tydligen har dem inte förlorat en ända match hittills, går bra för dem också!:)
 
Som avslutning blev de två skräckisar uppe hos syrran. Första var någon Fransk verklighetsbaserad och den andra någon dansk.. Ingen av dem var speciellt bra om jag ska vara ärlig.. så när hon föreslog en tredje så tackade jag för mig och drog hem. Inte pga att jag inte ville se, utan för att jag varit vaken sen halv åtta imorse och hjärnan börjar svika.. Inte allt för pigg om man säger så!
 
Nu ska jag slå igen mina brungröna och sova.
 
En trött häst!
 
Kommentarer
Postat av: Kristina

Min kära mor har precis färgat håret på mig, saknar när du gjorde det, DU VAR GRYYYYYYYYM! med mammsen blir man alltid osäker :P

2012-08-13 @ 19:50:53
Postat av: Kristina

Min kära mor har precis färgat håret på mig, saknar när du gjorde det, DU VAR GRYYYYYYYYM! med mammsen blir man alltid osäker :P

2012-08-13 @ 19:50:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0