- 10

Jag sitter här nere i vardagsrummet nu och avnjuter dagens första kopp kaffe, det är helt tyst och när man tittar ut ser man att stockholms norra del är täckt med ett tjockt vitt lager snö. Trotts det tjocka lagret faller fortfarande små små snöflingor ner över vårat vinterland. Känslar man får.... haha nej men gick ni på det där eller?! ;)
 
TJÄÄÄNA gott folk, allt är bra eller? :)
 
Jag vaknade upp för lite över en timme sen. Dricker kaffe och överför allt från datorn till min externa hårddisk. Man har ju tio ggr mer saker än vad man tror. Inte konstigt att datorn är hur seg som helst. Igår kände den t.om för att stänga av sig själv. Det beteendet känner jag igen från min gamla dator, den ligger i graven nu. Jag har ju bara haft denna lilla rackare i 1,5 år. Den kan ju inte dö ifrån mig än!:)
 
Min lillsis berätta igår att hon tagit bort lite program från min dator.. "nä men det är bara sånna program du inte använder!" öööhm, nä men oookej ;) Jag har ju inte märkt något än så det är väl lugnt! Och om min lilla packard bell bli snabbare av detta så är väl bara de bra!:)
 
Mycket snack om datorn.. hähä. Ska avrunda. Snart kommer dagens bildchallenge upp!:)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0