1 år

Idag fyller Park Inn Trysil Resort 1 år!.. Förra året denna dag öppnade vi upp dörrarna för gästerna! Rätt coolt, undra hur mycket PEAB och SKITSTAR som äger 50% var har dragit in på ett år..  Med tanke på att de två företagen äger både Park Inn och Radisson Blu.. har nog blivigt X antal miljoner! heja heja. På mötet här om dagen fick vi även höra att Radisson kom 2a och Park Inn 4a på de renaste hotellen i hela Norge! Imponerande! :))
 
Vilken fakta-blogg! ;D haha skoja! Nej men det var kul att höra! Vi Housekeepers (som jag nu blev i år) har viktigare roll i hotellet än vad många tror. Det är trotts allt vi som städar och gör så det blir trivsamt!:)
 
När jag ändå är inne på hotellen och jobbet. Så träffade jag Peter som också jobbade med mig förra året. Jättekul och se honom men han berättade att det inte alls var som förra året, Public hade blivigt helt annorlunda och det var inte lika bra. Sen med att de hade ändrat tider och varför jag kanske får var på Radisson nu förstår jag mer. Men tanke på att jag inte har körkort.. fml. Men de ska jag allt fixa, iaf lägga manken till igen och försöka! :)))
 
Nä lite Kuzey guney nu hade suttit fint! Men först.. maila en bild på mig själv till Erik som han ska sätta på våra jobbkort.. haha, ska fråga på skoj nästa gång jag ser honom "fick du mina två kort?" han "nej?" jag "nähä för jag skickade med ett extra bara för dig!" Hahaha.. får se vad han säger;)
 
later.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0