Slit

Död tjej hej. Satan så trött jag är. Vet inte om det är för att jag går upp tidigt eller om de blir så jäkla mycket att lära in som gör mig såhär sliten. Vaknade till för ett litet tag sen efter ställt klockan på en timme för "vila lite".. Kunde verkligen inte hålla ögonen öppna längre utan va tvungen att sova en stund.
 
filmen igår va för övrigt sämst, slog på någon komedi istället som jag inte ens minns namnet på. haha fail. Så vi satt mest och snacka innan jag sedan begav mig hem. Galet egentligen vad fina kvällarna är nu när de är så fint väder. Solen ligger på och steker även fast klockan är 21-22.. Lovely!:)
 
Mindre rolig sak är att jag typ åkt på halsfluss också.. Det är något med denna jädrans halsmandlar som förföljer mig! Hon Lena som lär upp mig på jobbet var totalt hes och hade ont i halsen igår, Samuel har haft halsproblem, sen var Tinna o Kristjan nyligen sjuka. Så inte konstigt att jag skulle drabbas också kanske. När jag kom imorse började Lena skratta och sa att hon beklagar om det är från henne! :P jaja, de går över!;)
 
Nä om man skulle ta sig en dusch och sedan slå på en film innan det är dags att somna om!?.. Tråkigt nog har jag typ sätt alla dessa filmer jag har på min dator tusen ggr om. Men o andra sidan funkar ju TÄFTAB vilken dag som helst, hur många ggr som helst! ;)
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0