i'll never tell you

Jag minns inte allting jag drömde inatt, inget minne av handlingen utan de ända jag minns är att en person som jag vet vem de är bara säger hela tiden "i'll never tell you".. Om och om igen såfort jag stötte på honom.. Undra vad det betyder? :P
 
Det har annars kört ihop sig lite.. eller ahh, jag är lite ovetande just nu om framtiden helt plötsligt. Jag håller på att vänta svar nu. Håller såklart mina tummar om att de ska bli som det är planerat. Annars blir det inge kul.. Då blir det en "sommar" i Sverige för Anna.. Vi får se, vi får se..
 
Annars så rullar tiden och jobbet på iallafall.. Jag och Minna är ett riktigt bra team måste jag säga, nu jobbar vi ihop all time. Det är nämligen slut på upplärandet! :) Känns bra! Vi jobbar som aldrig förr och de flyter på som ett löv på vattnet. Sjukt också att jag varit här över halva tiden nu. Det har verkligen gått i perioder och jag har inte mått speciellt bra här alls i vissa stunder. Men what doesn't kill you make you stronger brukar dom ju säga.
 
dax att gå upp för morgonkaffe och frukost innan det är dax för gymmet.
 
see ya!
Svensk sommar när den är som bäst!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0