Pratar av mig lite..

Vet ni.. jag har slutat läst Alanya-bloggar. Förut kunde jag leta lite efter såna bloggar, för jag tyckte det var kul att läsa om folk som var i samma situation. Jag fastnade inte riktigt för de som skrev om andra ställen som Marmaris och Side osv.. Även om jag läste om en tjej från Side ett litet tag men tröttna rätt snabbt eftersom Alanya var mitt andra hem. Det var roligare att veta exakt var ställerna/restaurangerna och fiken låg, än att gissa på ett ungefär eller inte ha en aning alls. Man visste nästan vilka allas killar var också eftersom man sätt dom ute eller på deras jobb. Alanya är fruktansvärt litet, mindre än man tror!

Men allt nu efter att det tagit slut med N. Så kan jag knappt läsa om det längre. Jag tänker bara tillbaka på allting tillsammans med honom, allt man gjorde, alla stunder tillsammans. Och jag klarar inte av att se folk tillsammans med sina turkar, läsa om deras planer osv. (Men självklart läser jag minna vänners bloggar som har sina pojkar där ifrån, är överlycklig att de hittat bra killar!)
Jag ville verkligen inte att det skulle ta slut med N. Han var och är fortfarande min stora kärlek. Och den dagen jag kommer lyckas komma över honom någerlunda är jag värd en medalj. Jag kämpar imot mina känslor och tankar för honom varje dag och kväll, men jag drömmer fortfarande om honom varje natt. Vilket tär fruktansvärt mycket på mitt psyke. Jag är stressad hela tiden inombords. Vet ej varför jag känner den stress som jag gör. Det ända jag har en aning om är att det bara gör ont i heeeela kroppen. Och varje natt när jag väl somnar är det i utmattning.
Trodde inte att en annan person kunde påverka mig på de sätt som han gjort och gör. Beror det på att jag aldrig älskat en människa så mycket förut tro? Men han skadade mig, han förstörde hela mig och det värsta av allt behåller jag för mig själv! Och jag älskar denna kille. Jag måste vara galen, eller så är jag bara kär. Kärleken är blind, eller vad är det man brukar säga..?!
Kommentarer
Postat av: Mikaela

<3

2010-11-14 @ 08:00:27
URL: http://melvan.blogg.se/
Postat av: hallonmamma

Been there, done that. Jag kunde inte se familjer där pappan var från afrika. Det gjorde för ont. Ibland kunde det vara svårt att bara gå på stan och se en helt vanlig familj. Men jag kan lova att det går över. Det tar bara tid. och sen när man klarat det så är man så stolt över sig själv. Stå på dig. Kram

2010-11-15 @ 19:47:06
URL: http://hallonmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0