Min vistelse i Borås

Men till en början vill jag bara säga grattis till svenska landslaget, Zlatan är ju kung!
 
Min vistelse i Borås har varit riktigt rolig. Jag kom ner torsdags eftermiddag, då var planen att egentligen gå ut men efter att ha varit iväg på massa ärenden osv hela veckan så var jag rätt schleet, så vi skippade det. Fredagen bjöd det istället på fesligheter. Mycket trevlig folk som bor där nere så man kände sig snabbt bekväm och avslappnad.
 
Det snackades om krogen men vi slutade på ett hotell eller vad det var. haha. Men det var mycket folk och vi alla dansade hela kvällen/natten lång. Ally dampa ur lite lätt på en för närgången person men allt löste sig;)! På natten när vi kom hem fick en i gängen en exemplarisk idé med att mödlera om en annan boendes rum. Och jag kan lova, de såg förjävligt ut. Alla möbler stod i sängen, post-it lappar uppsatta överallt, glasplast överallt, kondomer på golvet.. ja vi gick all in helt enkelt, men kul var det!
 
Lördag slog vi inte upp jacken förns runt 1 tiden. Man skulle kunna säga att vi var rätt slitna allihop! Det var inte allt för många ansikten man såg förns lördagsskvällen var där. Och eftersom alla var slitna så blev det inte så mycket mer än häng framför tvn. Som princip resten av dagarna också bestod av. Vi tog de lugnt, chilla med folket. Måndag och tisdag var Ally i skolan så jag spenderade timmarna tills hon kom hem framför Kuzey Guney, så jag led inte!;D
 
Igårkväll var det dax att bege sig hem. Efter en god middag på kinan ihop med även Ronja och hennes kompis så tog jag mitt pick och pack för att åka hem till Sthlm igen. Kul att höra av dem andra att de tyckte det var tråkigt att jag skulle dra och att jag var jättevälkommen tillbaka, sånt värmer!:) Bor man i en studentkorridor sådär och har vardagsrum och kök gemensamt så blir de ju väldigt socialt! me like!:))
 
Nu när jag är hemma igen. Så spenderade jag några timmars hos dagmammorna, sen ikväll körde jag gym 1 timme. Och avslutade med den fantastiska matchen, måste säga att dagen varit helt kalas!:))
 
På återseende my frieeeends.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0