Efter första natten i Ekskogen .

Natten var bra, sängen jag sov i var gudomligt skön, det tog ett tag att somna, men när jag väl somnat så =P Nu kan jag hur allting funkar i huset också =) så det är bra . Dem åkte för ungefär en kvart sen. så nu är dem påväg ner till Öland =)

Det blev ju riktigt fint väder idag också =D Ser inte något moln som ser mörkt ut, iaf inte från köksfönstret =P haha. Igår kväll från ungefär kl 11 till halv 1 så satt jag och Carina inne på sl och kollade exakt ALLA sätt att ta sig från ekskogen till söderhall, jadu, man skulle kunna säga att det är omöjligt ! Du missar bussen exakt med 1 minut.. det är ju inte lite irriterande iaf, för annars kunde jennifer sova här hela veckan! Men icke ska väl de gå! (BARA SÅ NI VET TAR DET 10 MIN MED BIL HÄR IFRÅN TILL SÖDERHALL) Tänkte om ni ville veta det.. !! ;) så hade jag haft körkort eller moppe kunde jag kört henne dig till halv 10 varje dag, men ICKE! =P

Förstår ni att jag är sällskapssjuk.. så har du ingenting att göra är det bara att komma ut hit ;) hehe !

Jag visade kurre och carina N igår när jag pratade med honom, och dem tyckte att han såg riktigt bra ut och verkade trevlig efter de jag berättat också ;) Kurre tyckte bara att det var lite synd att det är en bit imellan.. 3.45 timmar..med flyg, sen buss en timme o så ;) haha ! Så jag berättade att vi skulle dra ner i september igen, och dem hoppas att vi får skitkul =D *Haha, Jennifer, kommer detta lösa sig galant?* HAHA !

Senare kanske Slit kommer ner och håller mig sällis tills imorogn ! =) Det skulle vara kalas =D hehe..

Nu ska jag kolla film ! Tjoo !

/A
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0