Skrik-sjunger på Ask och Semmame

Jag sitter och sjunger med hög stämma på de låtarna just nu, det liksom gör nästan ont i halsen för att jag skrik/sjunger ganska högt! Pappa som är där nere måste ju vara totalt missnöjd med sin dotter;D haha..

Jag går ofta runt och sjunger eller nynnar på turkiska låtar och han bara kollar på mig som att "vart gick det fel!?" haha! När han ger mig den där speciella blicken så brukar jag ta i lite extra och lägger till lite dans. Då avslutar det alltid med ett skratt;)

Innerst inne vill han nog allt stå där brevid mig och gunga med knäna och rycka i axlarna, men de lär han aldrig erkänna! ;D haha.. Nerå risken är inte allt för stor! :P


Turk-Anna ;)

Jaa jaa jaaa :D

Inte nog med att morgondagen kommer bli riktigt trevlig tillsammans med jobbarkompisar mfl på after work och lite fest efter. Nästa helg kommer bästaste Zandra upp till Stockholm! :D Ohhh jag är så jäkla glad, det kan ju inte bli bättre! :D ihhh...  Gud så jag har saknat den människan!!


<3

Det var den dagen

Jag har haft en bra dag idag, efter jobbet drog jag in till stan och slog ihjäl lite tid med fina Amanda! Fick även med mig lite välbehövliga basplagg hem!:)

klockan drog iväg så det var bara komma hem, käka lite mat sen drog jag pappa och Jossan upp till gymmet och sprang, körde även lite mage efter.. todde faktiskt att pumpen skulle stanna idag.. puhhaaa...

Jag måste fan säga TACK till Sara min lilla arabish.. Nu har jag börjat springa 45 min varje dag sen ett par dagar tillbaka. Fan alltså du gav mig feeta insperationen! :D


Jag och Arabish svullar Lavash bröd och soppa på Günaydin! :D

Jag säger ingenting...

Men jag har en plan! En grym plan som jag sålänge håller för mig sjääääälv.... Yeeeaah!

Jahaaa...

Tydligen behövde jag inte vara med på mötet ikväll pga att de skulle snacka om hösten osv. Jag klagar inte utan jag ringde upp moster och vi spenderar kvällen med träning ist!! Jag tänkte att jag skulle springa av mig lite irritation! Det behövs efter idag! Såå... Vi hörs!

Günaydın

Idag behövdes verkligen denna sovmorgon, för ikväll slutar vi inte förns 19.30 eftersom vi har möte..

Jag tänkte att jag skulle sova tidigt igår tack vare att det skulle bli en lång dag idag, men icke utan jag satt och läste om religon i säkert 3 timmar.. Jag skulle hjälpa Jossan med läxan men det slutade med att jag satt tyst och läste för mig själv och när hon skulle duscha så SNODDE jag boken för att hon inte skulle ta den och jag skulle få läsa klart! HAHA.. hör ni eller?

Jag som hade precis G i SO under grundskolan (lucky me så hade jag ingen i gymnasiet under den tid jag gick) hahah!! Och nu snor jag böcker från min 6 år yngre lillsis.. galet det trodde jag faktiskt inte!! Och när mamma frågade vad jag höll på med och fick svaret "jag läser om religon, as intressant" höll hon ju på att slå hakan i golvtrösken.. ;D

Såå, nu ska jag suga i mig mitt kaffe och yoggi och bara ta det lugnt innan jobbet kallar!

Dagens bild får bli på bigsis och mig från dopet!:)

Svar på kommentarer

erika om Bröderna Coban:
fastnar håret i rumpan när du torkar dig? LÅÅÅÅÅÅNGT


- HAHAHAHHAHAHAH... Neeej det fastnar inte i rumpan på mig! ;D Men dock går det ner på halva röven när jag lutar huvudet bakåt, de du!;D Men snart försvinner det!:)



Tina om Ett bildregn:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D heheheh ;) welcome to the club

- *Hoppar runt med armarna vevandes i luften från sida till sida* :D

Ett bildregn

Kände att jag behövde kasta in ett bildregn, så nu kan jag le även fast det snöar utanför!:)









Alltsååååå dra mig baklänges!

NU SNÖAR DET IGEEEEN!! JAG OOOORKAR INTE... När fan ska det sluta??


Bröderna Coban


blääää

Då var det söndag igen. Jag är en latmask idag och har inte gjort många knop! Inte ett dugg sugen på att jobba imorgon är jag heller men 43 dagar har jag kvar sen är det över! Och jag har roligheter att se fram imot innan också så det räddar mig lite!

Den lilla familjen


Ja vad ska man säga.. Jag är nöööjd! Dessa två otroligt roliga och sköna personer kommer bli mina sambos framöver!:)

Läskigt ...

Jag måste bara berätta en sak som hände min mamma på kryssning hon var på från igår till idag. För det är lite skrämmande!! Eller lite.. haha jag vet inte riktigt..

Det var iaf en kvinna som tog kontakt med mamma på båten. Hon frågade vart hon kom ifrån..
Mamma - Från Sollentuna..
Kvinnan - Jo men vart har du påbrå från?
Mamma - ja alltså om man räknar väldigt långt bak så är det lite spanskt..
Kvinnan - Ah okej.. du har tre döttrar?

Mamma blev chockad.. hur fan kunde hon veta det? Så M börjar mummla lite. Då säger K "ja du vet väl om du har det eller inte?" M svarade med ett "ehmm men jo det har jag.."

Då säger hon sedan "Hur gammla är dina barn, är de mellan 14 och 29?"
M - ehm ja 17, 23 och 24..
K - okej, hon som är 23 har andra planer nu snart?
M - Ehhhmmm.. (mamma börjar bli riktigt nervös) jo alltså hon flyttar snart till Turkiet..
K - Hon kommer att få det bra där! Hon kommer att jobba och gifta sig..
M - Eh nej hon ska bara jobba!
K - Ja men hon kommer att gifta sig rikt och börja ett helt annat liv nu!
M - hehe nja alltså vi får väl se.. hehe (börjar tycka att det är läskigt!)

Mamma säger att hon måste ner till hytten för att komma bort från henne då hon är lite kluven.. När mamma ska gå så säger kvinnan åt henne "du kommer inte få någon lycka i hytten!" sen ler hon och går där ifrån.. Mamma fattar ingenting och går ner i hytten..

Väl nere i hytten så upptäcker hon att hon har tappat sin handväska.. (Den är återfunnen nu och hittades på de däck hon var tidigare av en av hennes kompisar) Alltså förstår ni...?! Jag blev typ lite rädd när jag hörde det..

Sen idag när dom står vid frukosten så kommer den där kvinnan igen.. Då går hon fram till mamma och pekar på en av mammas kompisar och säger "Den där personen, ni har kännt varandra väldigt länge, men det är ingen nära kontakt med dig utan ni ses såhär ibland.." Mamma blir helt chockad eftersom det stämmer! Denna person (kallar henne N.) Dom är barndomsvänner och ses bara såhär när de åker båt tillsammans osv..

Sen kommer "A" (mammas kompis) som tidigare varit gift med en turkisk man och har två barn ihop. (skilda nu) och så säger den där kvinnan till henne "du har två eller tre barn va?"
A - Ja två st har jag..
K - Deras pappa är inte svensk eller hur!?
A - Ehm nej han är från turkiet..

Sen klappar hon mamma på axeln och säger "vi kommer ses igen" och så går hon av båten...

ALLTSÅÅÅ.... Vad är detta liksom?! Hur läskigt är det inte på en skala? Allt hon sa var stämde... Och om detta nu stämmer med mig, då kommer det minst sagt bli en galen sommar!;D hahah!!

Jag tar det inte på orden, men allt verkar så skumt och mitt hjärta pumpar på rätt bra fortfarande! haha :P

Lördag

Det är fantastisk väder ute idag och jag funderar på om man ska ut och gå lite!!:) förhoppningsvis kanske solen vill ge mig lite färg, det vare inte helt fel faktiskt!!

Senaste dagarna har jag haft ett sådant sjukt sug efter att få åka till Turkan. Emma berättade igår att hon bara gick i linne och att det börjar ta sig riktigt bra nu med värmen! Och när hon nämnde att de troligtvis skulle ner i hamnen och skaka sina rövar blev jag faktiskt väldigt avensjuk.. jag vill ocksåååå!!

Men i början när jag kommer ner ska jag vara lite ledig så det kommer finnas tid att göra det då! ;) Och det är ju inte så att jag drar hem efter 2v, nej nej.. nu har jag flera månader på mig!:) i like it!


Jag tycker verkligen att den här bilden är skön alltså, det märks att man
har förbannat kul:D

Ja det är fredag kväll och fest i folkets park..

Ni vet vilken låt det är va?:)

Veckan har rusat förbi. Och de kan dock bero på att jag inte jobbat alla dagar heller. but anyway!.. Ikväll blir det stockholms innestad för mysdricka på något äckligt hak tillsammans med Frugan,Yakke, Jennifer och Adem!:)

Jag har ingen ro i kroppen för att sitta här och skriva nu så vi hörs imorgon! tjaadååå!

Always you yaaa ♥

En onsdag

Jo men visst slutar man aldrig förvånas...

Jag har varit hemma idag pga magen, jag vet inte vad det är.. eller jag ska inte ljuga..Jag vet vad det beror på men det är inget problem jag pratar med någon om, det är en eller två pers.. Men iaf, jag kände att jag behövde vara lite social så det blev till att umgås med Jennifer och Adem nu på kvälls kvisten, mycket trevligt!


Och nu har jag precis gluffsat i mig mat hemma hos T och R. Dom är inne på sjukan med T och jag är barnvakt under tiden. Kanske blir det till att stanna här inatt.. we will see!

Det har jag tänkt på, jag vet inte vad det är.. men ända sen typ i söndags så har jag gått runt hungrig hela tiden.. det kan vara att jag precis har ätit och 20 min senare är jag lika hungrig igen... Jag åt upp min mat för kanske 15 min sen och nu är jag hungrig.. helt sjukt.. Men som tur nog ignorerar jag den hungern.. hur fet skulle jag annars bli liksom.. haha!! Neej just nu kämpar jag med att gå ner i vikt!;)

SKIT SAMMA.. fan va ointressant inlägg haha!

Det var kärlek vid första ögonkastet


Jag och Ibo i Maj 09. Första gången med familjen. Ez jite hezdikim lillskit! ♥

Svar på kommentarer!

Tina om Wiiihoooooo!! :D:
Vaaaaaaaaaaaa???? jag som trodde du hade lagt ner turkiet.. då kommer vi ju aldrig träffas :(
   

-Nej det blev inte så.. Vi får träffas massor innan!♥


sanna
om Wiiihoooooo!! :D:
Va roligt!! :D Vad ska du göra där? Ska du jobba? :)
   
 
-Ja de ska bli kul att testa på att leva vardagsliv där:) Ja jag ska jobba, men även ha lite semester;)


Linda 
om Wiiihoooooo!! :D:
ååååh! vad underbart! jag är som jag tidigare sagt så sjuk avundsjuk så du förstår inte! Hoppas du får det underbart :) Pusss

-Tack!:D hihi.. Det tror jag nog att jag får!:)

Wiiihoooooo!! :D

JAAAA JAAAAA JAAAAA!!!! :D

Jag var nervös som ett jävla arlse imorse inför att snacka med chefen idag!! Men hon tog det kalasbra och tyckte bara det var jätte roligt för min skull. Så även om det redan har varit bestämt ett tag nu så känns det mer på riktigt!! :D Faan alltså, den 1 Juni beger jag mig till paradiset och blir där för 6 månader!! :D

Jag kan nog inte beskriva hur jäkla glad jag är.. men samtidigt vill jag bara skita på mig av nervositet! :D haha, nerå jag har underbara vänner som kommer bo där och jag har även min andra familj! :) im not alone om man säger så!!

günaydin

Vad otroligt skönt det är att börja sent ibland.. Jag älskar faktiskt tisdagar! Jag börjar sent och även fast vi har möte en timme efter arbetstiden så går dagen ändå snabbt då alla mina arbetskamrater är där hela dagen!! :)

Och vet ni vad jag ust upptäckte..?!:D Jag köpte två par jeans dagen innan jag drog till Turkan.. Det var samma storlek som jag alltid har men ändå så var dom här liksom as små, som det var helt fel storlek.. Det kändes typ som att du har L men försöker komma i ett par S.. De går ju liksom inte.. Och med mitt temprament så blev jag både vansinnig och grät på samma gång;) haha Jo jag är tönt!!

Men imorse skulle jag testa bara för att se.. och jag fick upp dom hela vägen men nu behövs lite lite till för att få igen dom.. jag välkomnar sommaren detta år med ett leende på läpparna!:D Känns hel grymt!

Nej ni, nu ska jag äta lite frulle sen blir det till att gå till jobbet! Ha en bra dag ni där ute i soooolen som lyser så skönt! :D

Måndag

En ny vecka är igång.. och det var längesen jag var så TRÖTT som jag har varit idag.. Men jag var ändå laddad inför mixpasset ikväll! Det gick bra, frågan är bara om jag kommer kunna röra på mig imorgon..haha!:P

Nu är det BB, sen blir det till att slagga på momangen!

Samtalet mellan mig och pappa ♥

A "Vad tycker du nu om att jag flyttar då?"
P "Jag vill inte att du ska flytta?"
A "Varför inte?"
P "Jag kommer att sakna dig så mycket"
*Kramar om*

Visst är min älskade pappa söt?:)
Blir tårögd av tanken på att vara ifrån min älskade far i flera månader!!


Min älskade far och även min bästaste vän! ♥

Sisters


Ibland undrar man ...

Man kan verkligen undra vart jag fått min intelligens ifrån.. Jag kockade precis ägg, klockan ringde jag går fram, tar bort kastrullen med äggen i och känner på dom om de är varma....(?!) HALLÅÅ LIKSOM... De har precis kockat i 5 min!!

Ja ni, ibland blir jag för imponerad av mig själv..!!  

Tjena hej

Det är söndag åter igen då!

Gårdagen var riktigt härlig, spenderade många timmar på Cafe 60 tillsammans med min fru. Efter någon timme eller så dök även Yakup och hans kompis upp! Mycket trevligt! Vi satt och snacka ett bra tag sen tog vi oss en promenad innan vi begas oss hem!

Väl hemma var hela syskonskaran + pojkvän, barn och kompis här! Körslaget var påslaget eftersom Casper i Arvingarna var med. Min stora syster som varit ett av deras störta fan och inte missat en spelning sen hon princip var 10 år satt som klistrad!! haha!

Kvällen blev tidig då både jag far och lillsis släkte ner och gick och la oss redan kl 10! Men de behövdes!:)

Och denna dag bjuder äntligen på träning! Yee-ees!

Då var det lördag igen

Haha, har ni saknat mig såå mycket..?!..  kolla statistiken för de senaste två dagarna och den låg med 15 mer besökare än vanligtvis.. och sjukt många sidoöppningar.. Är det något ni väntar på eller? :P


Veckan på jobbet har gått snabbt.. kan vara för jag bara jobbat tre dagar. Men halsen känns bara bättre och bättre vilket är mycket skönt! Dock har lite hosta istället tillkommit! Men jag överlever!:) Och jag njuter till fullo av att det är helg!!:)


Och vet ni.. idag ska jag träffa min saknade fru, jippiiii! :D

Natter

vilken händelserik kväll, me like!! :)

gonatt mina fans!

torsdag

Jag känner mig som en seg häst nu. Dirr efter jobbet gled jag hem till big sis och satt barnvakt åt twinsen då hon ligger i nästan 40 graders feber! Nu är jag heelt slut.. Skönt att Robin kom hem för jag höll på att slagga in där ett tag!!

Hade även ett fantastisk samtal med min älskade Zandra ikväll. Tack älskade vän för att du är så underbar!:) Saknar dig som en galning!!!

Kaos

Det känns som jag är inne i något ostabilt läge.. Jag har mycket jag vill säga men får inte fram ett skit, jag är jäkligt glad men ändå nära till tårar hela tiden, det pirrar i magen med dig, men allt känns fel på samma gång, jag har lust och skrika ut att folk ska sluta med att dra slutsattser men jag orkar inte.. Några vill, andra vill inte! Jag är livrädd men samtidigt så sjukt taggad! Ähh fan va skumt detta inlägg blev.. Det är kaos i huvudet, skyller på det!

Svar på kommentar;

Tina om Halsfluss:
Blev så jäkla glad av att kunna prata live med dig människa! Vad är det för medicin du har fått då? Läste att återkommande halsfluss kan bero på streptokocker och att det är en annan medicin som ska användas då. Haha ja leker doktor! ;)

Svar; Men tro mig, det blev jag också!!:D jadu, jag vet inte riktigt vad medicinen heter men han sa att den var bra iaf:P Jasså.. det är bra att du har koll, för jag har det inte för fem öre!:D känns lite typiskt mig ;)


Sara 
om Lite bildregn från resan! :):
Lite hjälp skulle jag allt kunna behöva haha...;)

Svar; haha jaa men nu din lilla arabjävel så såg jag att du redan fått hjälp och den blev jääävligt snygg också!! :D

Lite bildregn från resan! :)






Jaa de får ni nöjja er med sålänge! ;)

Halsfluss

Där av dålig update!

Jag kände redan i söndags att det var något fel.. Och igår morse drog jag till doktorn för att kolla upp det.. och som sagt, halsfluss var det! det är ju rätt oskönt. Och att jag haft det två ggr de senste typ 4 månaderna är ju sjukt!! ..

Men jag har börjat äta medicin så känns någerlunda bra just nu! skönt de!:)

Sådärja era dårar!

Nu är albumet klart på facebook från senaste resan!:) Dock är det låst.. så än sålänge är det bara jag själv som kan se det! Så slå inte sönder era datorer när det står att ni inte kan öppna upp det! ;D Öppnar upp det imorgon!:)

Back on track in Sweden

Det har inte blivigt någon uppdatering då jag haft fullt upp sen jag kom hem och inte nog med de håller jag på att bli sjuk! Illa illa. Måste vara Sverige de beror på.. höhö..

Annars då.. Resan ner gick ju bra;) tur jag hade Mattis med mig för när jag sa att allt var lugnt så höll vi på att komma sent till gaten i Istanbul så vi skulle missa planet! haha. Bra start liksom! ;)

Även fast vi kom ner sent, närmare tolv på natten så slängde vi bara in väskorna i rummet, bättra på fejjan och gick ut för att möta upp Alex och Mehmet! Jag hade inte träffat någon av de innan men guuud så trevliga dom var! :D Och redan första natten fick jag äta min älskade soppa! Mumma! :)

Tyvärr var det ganska pissit väder i början, de första dagarna bestod mest av regn.. När de väl kom fram lite sol så försvann den lika fort, men vafan vi var ju i Alanya, dumt att klaga!;D Dagarna bara flög iväg och allt kändes nästan stressigt. Men jag hann träffa alla jag ville och jag hann säga hejdå till de flesta! :)

Orkar inte berätta så mycket just nu, men kan låta er veta att redan efter första natten så sa jag till Mathilda att detta var en av de absolut bästa resorna dit ner!! Jag hade så jävla kul hela tiden, jag fick umgås med underbart folk, jag fick lära känna nytt folk som jag tycker jätte mycket om och jag fick känna värmen av solen. Bara atmosvären av Alanya fick en att må hur bra som helst!! 

Jag bjuder på bilder vid ett senare tillfälle! :)

Hej då Sverige!!

Denna morgon startade jag uppe på gymmet. Riktigt skönt!!:)

Sedan blev det att dra hem, köra en dusch för att sedan dra mig ner till Vallentuna och hämta ut ett paket med massa nya skor och kläder som jag och Jossan hade beställt!! Det blev även en sväng inne på Ica för att handla med mig lite saker ner till Emma som hon beställt!:)

Efter det har jag princip bara packat.. är inte helt klar än men på god väg!;D passet, biljett och bankomatkort är nedpackat vilket är viktigast av allt. Mest småplock kvar nu sen så!:D

Detta blir mitt sista inlägg på svensk mark eftersom jag åker med pappa imorgon redan vid 04.45.. Sen möter jag upp Mathilda vid 11a tiden på Arlanda och våran resa tillsammans kan börja på riktigt!!:D Jag är taggad och förväntansfull!!:) Det kommer bli kul!

Enligt rykten är det skönt väder där nere nu! Tänk att kunna gå i gympaskor på asfalt utan att halka och slå ihjäl dig. Träffa härliga människor som man saknat så otroligt. Känna doften av Turkiet. Rocka loss i hamnen! allah allah denna resa blir grym!

Nu säger vi hej då! Ha det så bra ni andra. Jag ska ta vara på varje minut som gååår och bara njuta!:)


hejrååååååååååå!!!!!!!

:)

ohoo, det är söndag!!!

Vaknade as tidigt pga att solen lyser in genom fönstret. Egentligen ska man inte klaga på det.. Men när man vaknar runt 07.20 då är det inte lika kul.. Man gör allt för att somna om men de går inte!

Nu när man sitter här i sängen och kollar ut över hela rummet.. då förstår jag äntligen vad mamma menade för några dagar sen med "du kan inte tänka dig och städa ditt rum?" haha. grejen är att jag är bara här inne när jag ska sova eller plugga lite.. Och det är både och nattetid så jag "hinner" inte städa;) Men ska väl ta tag i det iaf! (tror jag)

Nää nu ska jag gå upp och sätta på lite kaffe, vara social med min far och sedan börja åter igen med packningen!

tudeluuu...

cok güzel kızlar :)


Jaa, visst är vi de! :)

Wille-Viking och Olle-bolle

 
Mosters älsklingar har blivigt så stora!:D Mina små sötnosar!!!:)

Svar;

Mathilda.. Detta är Lahmacun... (Turkisk Pizza) Du kommer att ÄLSKA det!!! :D

Lördag

Jag har suttit och laddat ner massa musik nu som jag ska slänga över på mobilen så vi har tills resan!! Det blir kalas!! :)

Vad dagen bjuder på blir packning, var nere för ett tag sen och hämtade väskan.. Det blev aldrig så att jag hämtade den igår eftersom vi fick lite besök! :)

Snart blir det även en promenad eftersom solen lyser så varmt! :D wiihoo! 14 grader visades de på baksidan!:D

Vi hörs!

Feels good

Man blir bara massa glad alltså!


Kan vara en av mina absoluta favoritbilder någonsin!

Jekkisen ♥


Hon är bra underbar denna dam! ♥

babbel

Jag är verkligen inte trött!

Har haft en myskväll idag. Moster + man kom hit på middag och efter de kollade vi lite LD och BB. Alltså snälla, släng ut Rosa ut BB.. jag bryter ihop! Hon är ju heeelt... Haha nej jag ska fan inte börja snacka BB här i bloggen. Ända jag kan nämna såhär är väl att jag hoppas och tror att Simon "björnen" kommer ta hem skiten, han är absolut min favorit! :D

Eftersom min moster är galen i att shoppa så sa jag till henne att hon kunde ju höra av sig om hon var sugen på att dra iväg och handla imorgon. Jag måste inhandla lite saker till innan avfärd. + handla med mig lite saker till friends liksom!! :)

Pratade en del med Emma idag också, hon berättade att hon suttit ute i t-shirt och smaskat i sig lahamacun.. Alltså helt ärligt, det knullar ju i mun på mig!! ohhlala, hon lovade att ta med mig till hennes favvoställe där dom gör de godaste lahamacunen i utbyte att vi kör en utekväll.. Haha vem tackar nej till den dealen?;D (Så nu vet du de Mattis!;D)

4 Mars 2011

Ja då är det äntligen fredag! Jag har jobbat sista dagen nu för en vecka framöver! Känns mer än bra!:)

Ikväll ska jag packa lite. Jag har inte ens tagit fram resväskan.. haha vad har hänt med mig liksom? Den brukar vara framme princip 2v innan avfärd..illa ju! Får skärpa mig;)

Annars blir det en lugn kväll hemma tillsammans med lillsis och far. Kanske borde förnya musik lite på mobilen också, göra Mathilda stolt!;D höhö.

Onsdag!

Idag talar träningsvärken för sig själv, varför är det ALLTID värre två dagar efter och inte dagen efter? knäppt! Så benböjen ikväll på träningen var mindre sköööna. Men jag överlevde trotts allt och det är så värt de efter!!

Vet ni.. Imorgon ska jag klippa mig.. allah allah.. Det blir väl topparna som vanligt.. Så jävla tråkigt egentligen.. Kanske vore kul och testa något nytt, haha hell no liksom här kör vi same style all life! Jag skulle vilja testa på något annorlunda.. Men vad?! jag har fantasi som en nyfödd dvs inte speciell stor.. När jag plattar eller har blött hår går de kanske 5-10cm ovanför röven.Inte för att man märket de någon gång då jag ALLTID har håret uppsatt och när de väl är utsläppt är de ju så jäkla lockigt... Nee, en hel del ska bort helt enkelt!! :)

Neej jag måste fan sova nu. 06.30 börjar jag imorgon. Men två jobbdagar kvar, sen är jag ledig! Känns mer än bra!

snaaaart såååå!

Enrique Iglesias - Tonight (i'm fuckin' you)

Ooooooooooooooooooooooow
Oooooooooooooooooooooooow
Ooooooooooooooooooooooooow
I know уου want mе
I mаdе іt obvious thаt I want уου tοο
Sο рut іt οn mе
Lеt’s remove thе space between mе аnd уου
Now rock уουr body (oooh)
Damn I lіkе thе way thаt уου move
Sο give іt tο mе (oooo oooh)
Cause I already know whаt уου wanna dο

Here’s thе situation
Bееn tο еνеrу nation
Nobody’s еνеr mаdе mе feel thе way thаt уου dο
Yου know mу motivation
Given mу reputation
Please excuse I don’t mean tο bе rude

Bυt tonight I’m fucking уου
Oh уου know
Thаt tonight I’m fucking уου
Oh уου know
Thаt tonight I’m fucking уου

Yου’re ѕο damn pretty
іf I hаd a type thаn baby іt’d bе уου
I know уουr ready
іf I never lied, thаn baby уου’d bе thе truth

Here’s thе situation
Bееn tο еνеrу nation
Nobody’s еνеr mаdе mе feel thе way thаt уου dο
Yου know mу motivation
Given mу reputation
Please excuse I don’t mean tο bе rude

Bυt tonight I’m fucking уου
Oh уου know
Thаt tonight I’m fucking уου
Oh уου know
Thаt tonight I’m fucking уου

[Ludacris]
LUDA..
Tonight I’m gonna dο
Everything thаt I want wіth уου
Everythin thаt u need
Everything thаt u want I wanna honey
I wanna stunt wіth уου
Frοm thе window
Tο thе wall
Gonna give u, mу аll
Winter n summertime
Whеn I gеt уου οn thе springs
Imma mаkе уου fall
Yου gοt thаt body
Thаt mаkе mе wanna gеt οn thе boat
Jυѕt tο see уου dance
And I lіkе thе way уου shake thаt ass
Turn around аnd lеt mе see thеm pants
Yου stuck wіth mе
I’m stuck wіth уου
Lets find something tο dο
(Please) excuse mе
I don’t mean tο bе rude

[Enrique Iglesias]
Bυt tonight I’m fucking уου
Oh уου know
Thаt tonight I’m fucking уου
Oh уου know
Thаt tonight I’m fucking уου

Jag spelar sönder denna låt!;D

Grattiiiiis Emma! :D


Idag fyller Emma år, grattis grattis grattis! :D

Om bara en vecka så ses vi igen! :D wihooo!

ADHD-Anna

Äntligen hemkommen! Jag satt sista 40 min och gäspade.. Men det var inte så att vi avbröt vårat lilla möte inte. haha. Men vi fick mycket gjort så jag är nöjd! :)

Annars då.. Denna dag har varit förjävlig.. Ni måste ju tror att jag är störta schizofrenen som går i ett par skor i tanke på mitt första inlägg imorse!.. Men jag har blivigt så uppretad på många olika håll under dagen och sen ringer min mor och skriker på mig, då svepte bägaren över och jag börjar skrika sparka och gråta samtidigt.. Min ena kolega frågade om jag verkligen mådde riktigt bra.. mitt svar blev ett otrevligt "JA DET ÄR SÅ JÄVLA BRA!".. haha stackarn.

Och när jag ska gå in på möte sen, då har städaren varit där och våttorkat våra golv.. Ahh ni vet väl vart jag ska komma nu?!.. Vem halkar om inte JAG?? tar imot mig mot dörröppningen och halva handen är nu blålila.. YES..sen kom några väl höga svordommar.. Chefen som var med på mötet kollade upp för att se vad som hände.. jag reser mig och säger "NEJ MEN DET ÄR BARA JAG SOM HALKAR PÅ DETTA JÄVLIGT RENA GOLV!" städaren bara kolla på mig med en hatblick! HAHA.. snacka om att dagen kan gå från jäkligt bra till botten...

Mmm, man kanske ska testa sig för ADHD?!

God morgon

Sitter typ och väntar ut tiden lite på att få gå till jobbet.. Vem gör något sådant egentligen? Man borde väl sova ända tills klockan ringer och sedan snooza i minst 40 min ;) haha men icke. Vaknade av att mamma ringde och bad mig väcka Jossan.. Ehm, va hände med typ RING PÅ HENNES MOBIL! mmm.. inte ens min alarmklocka hann ringa!

Men jag tänkte inte vara bitter idag faktiskt! haha, nepp är på strålande humör.. låter kanske inte som jag men jora! ;)


RSS 2.0