Meh..jag som trodde du var arg...

******** den 29 november kl. 16:10 Anmäl
heey how are you? l miss you so much.kiss bye



Meeh, jag som trodde att du var arg på mig... Avslöjad!

Måndag

Veckorna rullar på och det är åter måndag igen.. Imorse stod det -20,jag dööör lite lätt! Jag måste nästan försöka få in en liten resa snart så jag får värme! Denna kyla får mig att vilja självdö!! Nu ska jag burra ner mig i soffan med en kopp te, förjävla fint!

4 Saker ni inte visste ...

* Jag grät av lycka när jag fick Ice Age boxen i julklapp(2009)
* Jag använder ordet "Liksom" i princip varje mening jag säger!
* Jag har ett blåsljud på hjärtat vilket gör så jag har problem med andningen ibland.
* Min arbetsmoral har princip försvunnit igen på riktigt Jag drömmer om att få vara hemmafru..

Älskade vännen ♥

Jag tänkte skriva lite om min vän Tina, tjejen som alltid är glad och sprider glädje runt sig. Det spelar ingen roll alls hur arg eller bitter man är för så fort hon dyker upp får man ett leende på läpparna och det som kändes som världens största problem är som bortfluget!
Första gången som jag träffade Tina var i april nere i Alanya. Det var våran gemensamma vän Zandra som hade fått kontakt med henne genom bloggvärlden. Och en dag när jag, Zandra och Mikaela var nere på stranden så kom Tina dit. Jag hade tidigare aldrig vetat vem Tina var utan bara hört hennes namn, så jag visste ingenting om henne förutom att hon jobbade nere i Alanya på ett Hamam.
Tina var absolut inte en blyg människa utan hennes mun gickl i ett ;) i början blev jag lite chockad, för jag själv är en person som alltid är mer tyst och kollar läget först (Mikaela och Zandra skratta inte nu, det är så.. Men inte just när jag lärde känna er!;)haha)
Jag tror redan det var samma kväll eller någon kväll efter som vi umgicks tillsammans på kvällen för första gången. Efes-kvällen hemma i Zandras lägenhet! Det var en rolig kväll, helt sjuk hur vi kunde bli så slitna efter så några öl, det måste ha varit något i luften, haha! Och chocken när M kom hem slår ALLT!:D
Första kvällen tillsammans
Jag och Mikaela besökte Hamamet där jag även fixade till mitt skatbo ;)


En kväll planerade jag Mikaela och Tina oss för att äta middag ihop, vi gick till det omtalade stället Elit och slog till på en plankstek. muuuuums säger jag bara, det knullade i munnen på mig ärligt talat!
Den kvällen slutade på stranden där vi tog en glass, sjöng och försökte oss på olika konster i sanden!

Det blev dax för mig att dra mig hem för april, vi hade ingen kontakt under tiden som jag var hemma, men tiden gick och det blev slutet på Juni och jag var tillbaka i paradiset för några veckor igen, hos de underbara människorna!

Jag Mikaela och Mary gick och gjorde Hamam där Tina jobbade!:)

Sedan var det dax för Midsommar, då vi alla samlades innan och sedan tog en taxi ihop till Palm Beach där svenska sångaren Anna Book även var nere som spelade mycket bra låtar som vi både kunde sjunga och dansade till! En riktigt rolig kväll som slutade inne i hamen!:)


haha, vilka söööta bilder det finns!! ;)

Det var dax att åka hem iiigen, men som ni vet.. Jag stannar inte hemma allt för länge utan var snabbt tillbaka i September igen. Då var Tina ledig, vilket passade mig utmärkt då vi kunde spendera massa tid ihop!!:) Och jag tror faktiskt att denna resa nu var den som vi verkligen kom nära varandra på riktigt av många olika anledningar!



Vi hade några riktigt roliga kvällar ute tillsammans!

Efter ett tag jag var i Turkiet sist så flyttade jag ut från mitt ex hem och in till Tina. Jag kan nog inte tacka henne tillräckligt för hur mycket hon ställde upp för mig denna resa, det hade troligtvis sätt helt annorlunda ut om hon inte funnits där och öppnat upp sina armar för mig. Hon är så fruktansvärt omtänksam, fina människa!
Det känns som att vi har gjort hur mycket som helst ihop, så tänkte dela med mig av några minnen vi har ihop!:)
Vi besökte en moské
Promenad på stranden

Hyrde en bil och körde upp till Terrassen

Sedan drog vi vidare till Oba

Efter lite te inne i staden drog vi vidare till Hamamet och umgicks med dom

Alla gånger vi varit iväg och fikat ska vi inte prata om! ;) haha!!

Sen en av det sista dagarna i Alanya så drog jag Tina och E iväg på moppe och drack öl ihop och bara njöt av att vara i Alanya!

Det var dax för att lämna Alanya bakom oss, men självklart så tog det inte många veckor innan det blev att återförenas här hemma i Sverige!
Jag och Tina dansar till våran älskade låt Welcome to the club :D
Jag och älskade Tina!♥
Igår sa vi hejdå, eller på återseende låter bättre. Nu vet jag inte när jag får träffa denna underbara människa igen, jag hoppas att det inte dröjer allt för länge. Jag saknar dig redan väldigt mycket. Det var tungt att vinka av dig igår, jag kanske inte visade det utåt, men du ska veta att min kropp skrek inombords.
Hoppas att du får det så bra som det bara går där nere, och att Erik tar hand om dig!! Vi hörs snart på något sätt älskade vän! Var rädd om dig! Jag älskar dig! ♥
Ska även tala om att vid vissa tillfällen var det inte bara jag och Tina, men jag valde att sätta in bilderna på oss eftersom detta inlägg handlar om just henne!

Söndag

Då var det söndag och även första advent! :)
Denna helg har varit mer än bra. I fredags kväll kom Mikaela hem hit och det var verkligen härligt att se henne efter dessa 2 veckor ifrån varandra haha.. :) Vi var rätt slitna båda två så det blev lite tv och sedan gick vi och la oss väldigt tidigt!
För igår morse var klockan ställd på 07.30.. Det var nämligen så att vi ville överaska Tina med ett hejdå innan hon nu flyttade till Kambodja på obestämd tid. Och hon blev glatt överaskad även fast vi var tvungna att avslöja oss efter sprungit runt hela arlanda och letat! Ohh Saknar dig så himla mycket redan, tackat gud för att internet finns alltså!
Efter det begav vi oss åter hem hit packade ihop Mikaelas saker och även en väska till mig, så begav vi oss hem till Mikki. Där vi hade det mysigt innan det var dags att bege sig in mot stan för att kolla på Bio, filmen Hämnden! Jag säger bara en sak SE DEN FILMEN, gaalet så bra den var! tårarna kom fram mycket där ett tag, haha! :P
Och när vi kom ut från bion blåste det så sjuukt mycket, så det var bara att se till att ta sig till närmaste tågstation och bege sig hem till Mikaela igen där det blev lite Harry Potter och godis mys!
Och idag söndag vaknade jag upp hemma hos Mikki, jag sa det till henne att det är faktiskt första gången jag sover över hos någon då det blir första advent såhär(Inte gjort det någon gång som jag kan minnas såhär!). Jag är lite hemma kär under detta ögonblick då jag alltid valt att stanna hemma eftersom hela familjen äter en god och mysig frukost tillsammans och tänder det första ljuset! Meen jag klagar inte, detta år fick jag fira lite första advent med min fruga istället, vi tände ett litet ljus när vi satt där och avnjöt våran frukost!!
När jag kom hem var en dusch det första som föll mig i smaken, och den var efterlängtad om jag säger så! :D haha!! Sedan var det dax för hela familjen (förutom mor som begav sig mot DS, när ska allt sluta?!) att bege sig upp till stora syster som skulle firas!! Det var mycket trevligt, då jag även fick träffa Jessika som är uppe från Åtvid också!:)
Nu är jag väl hemma och fotboll visas på tvn. men ska snart slå över för lite Gossip girl och efter det Ensam mamma söker, ahoo så spännande det är nu!:D haha Ja jag är tv-tönt!;D
Hoppas ni har haft en riktigt härlig första advent, för det har jag!:)

Freeeeedag

Wihoo det är fredag, kalaas skönt!!:) mina bilder kom idag också såg jag när jag kom hem, galet roligt, det blir till att fixa det någon dag framöver!!:) Har hållt på och fixat iordning mitt rum nu, det börjar bli något av det!! :) härliga tider!! Avslutade även ett samtal med frugan precis som kommer om ett tag, dagen kan nog inte bli bättre!!:) Ha en bra helg, för det ska jag!:)

Sooooova

Jag har spenderat hela min kväll hemma hos syster förutom när vi var iväg för att handla lite julsaker! :) Mycket trevligt!! Nu är jag nyduschad och ska straxt slå igen locken så jag är på topp imorgon!! Imorgon blir en bra dag, eller bara inte imorgon.. Heeeela helgen lång kommer vara bra för då ska jag umgås med min fruga!:) det behövs, de var verkligen för längesen vi sågs! :) jag har saknar henne massor! Neeej sova var det, gonatt folket!

Torsdag

Sådärja nu är det bara en dag kvar på veckan innan det är ledigt, så skönt det ska bli!
Just nu är jag hemma hos syster och har precis mys massa med O och W! Dom är så jäkla underbara, vart är mitt barn liksom?! ;) haha. Bebis sugen blir man ju!! :)
William och Oliver, Mosters älsklingar! ♥

Tårar i ögonen

Jag har precis lagt på telefonen efter 1,5 timmes prat. Jag som är den mest asocialaste människan i telefon borde nästan få detta inskrivet i G-rekordbok!! Meen iaf.. Jag gled nyss in på frugans blogg.. Vilket slutade med att jag satt med tårar i ögonen!! Inlägget handla lite om turkan 2010.. Fyfan vilken underbar tid det var! Jag minns att jag bad om på nyårsafton när jag stod där på taket i viranshir i t-shirt att 2010 skulle bli ett bra år! Och det blev det verkligen! Aldrig har jag kännt så mycket lycka i livet som detta år! Lärt känna så mycket nytt och underbart folk, mer än vad jag någonsin skulle kunna drömma om!! Jag har verkligen varit lyckligt lottad angående dessa fina människor!! På ett sätt skulle jag vilja ha superkraft så att jag kunde spola tillbaka detta år till 1 januari, jag vill inte att 2010 ska ta slut. Jag är inte redo för det riktigt än. Det har gått för fort allting!

Foton

Nu har jag suttit och klickat och fixat med massa foton som håller på att laddas upp för att sedan skickas efter, nu ska jag pynta mitt rum med bilder på mig och mina älskade vänner!! Ser verkligen fram imot när bilderna kommer, ohooo:D gud så kul det ska bli. Att hålla på med foton är något jag verkligen älskar att göra! Försvinner in i min lilla bubbla och kan sitta i flera timmar! :P haha
Här har vi två av alla ca 100 bilder jag skickat efter!;)
Kan ju inte missa de fina bilderna när vi försöker oss på konster men allt slutade med att vi lekte tre uppsköljda döda fiskar på land! ;)
Haha!:D Puss på er flickor! ♥

The hardest love is the best one

Jag har kommit in i en ny depp petiod. Antar att det har med att de snart är december?! Eller bara grejen att det är just den 25e om två dagar... Jag orkar inte tänka, men såfort jag stänger igen mina bruna så flyger jag tillbaka till de underbara stunder vi faktiskt hade med varandra! Tänker på allt, första gången jag fick syn på honom, första strandpromenaden ihop, första kyssen, första mötet efter den längsta perioden ifrån varandra, första mötet med Ali, Fatma då Ibo bara var en liten bebis på några få månader, alla speciella ord och ögonblick, vattnet och sanden i glaset, mötet med Alis mor och Alis syskon i Alanya när de kom på besök, första resan till Viranshir, sättet jag blev välkomnad på utav hela familjen och släkten, "sexy beach", picknickar, mötet med den nya familjemedlemen Samet, ringen på mitt finger, bröllopet, heldag i Urfa med mina tre favoriter i spelcentrumet, två timmars resa i bil för att komma till ett Zoo de ville visa, avskeden, tårar gråt och skratt, all lycka och kärlek som inte går att beskriva. Och mycket mycket mer!! Det kommer som ett moln över mig, jag bara tänker tänker och tänker. Det sista jag ville var att lämna de livet. Men allting tog slut snabbare än vad jag ville och allt i brist på tillit. Bittert inlägg, men behövde skriva lite kände jag!

Tisdag

Idag har jag varit hemma för huvudvärken är inte den bästa! Jag har spenderat hela min vakna tid i sängen förutom då jag gick ner för att skala mig en morot för att gnaga på! Funderar på att slå på en film, självklart disney.. Undra vilken... Är lite sugen på Skönheten och odjuret det var brutalt längesen meen kan den slå en av mina absoluta favoriter Robin Hood! ;) haha Vi hörs!

Konsten att försöka sova...

Jag kan börja med ett fööööörlåt Mattis, jag fick ett jättegulligt inlägg av dig också!! Läste det men glömde sen sätta in ditt namn också!! Fruktansvääääärt dåligt av mig!! Men tack så mycket mitt hjärta<3 PUSS Sen svar till Linda: haha så bra!:D neej det behövs verkligen inte mycket för att göra en människa glad:) Nu ska jag försöka sova!!:) gonatt

Jag och bröderna!

Saknar er grabbar! ♥

Psykfall

Mitt ex är ett psykfall. leave me alone yaaa!!! Han går mig på nerverna!

Mitt hjärta blöder

På lördag beger du dig till andra sidan jorden, jag börjar inse detta sakta men säkert, fa-an vad jag kommer sakna dig! Underbara vän! <3

Hihi

Linda om Grattis Anna, jaja tack så mycket! ;D:
Grattis :)

hihi, löjlig som jag är satt jag och log för mig själv. Vad kul att det fanns EN trevlig människa där ute i träsket iaf! ;) tihii.. Så tack Linda, du gjorde min dag idag! :)



Och jaa, frugan, tre gånger fick jag grattis av dig och även ett fint eget inlägg i bloggen, kärlek!:) <3

Och även av min älskade arab och underbara Zandra fick jag eget inlägg! :D <3

Torra läsare!

Jag har som minst 50 st läsare varje dag, jag vet absolut inte vilka alla är. och bara EN skriver grattis i bloggen..(Tackar för alla fina sms och grattis på face från vänner) Men jag känner absolut inte alla här...Meeen man tackar och bugar. Mina läsare är torra människor, trååååk! ha!

Söndag

Gårdagen bjöd på middag och en drink inne i stora staden tillsammans med Mia. Väldigt trevligt, det var längesen som vi sågs så det var verkligen på tiden! :)
Idag kom massa släkt hit och det blev fika för hela slanten, dock åt jag inte speciellt mycket då jag blev mätt efter bara synen! haha! (Det stämmer faktiskt Jerka!!;D) Jag fick allting (alla tre saker som fanns på önskelistan) så jag är nööjd. Ooooch jag har bytt nr! så nu vet ni!:)
Nu ska jag glo på Ensam mamma söker, sen blir det snart sängen, imorgon kallar jobbet!

Grattis Anna, jaja tack så mycket! ;D

22 Barre idag!

Lördag!

Ja då var det lördag igen då. kändes som jag skrev denna rubrik för inte allt så längesen! haha.. Tiden rinner garanterat iväg!
Jag sov över här på Gettostigen inatt och är fortfarande kvar! Men ska göra något åt livet nu, funderar på en promenad. så see yaaa!! :)

huuh ?!

Orden jag fick höra här om dagen fick mig att tänka väldigt mycket, hur menade du då?! ....
Jag borde egentligen inte lyssna alls, men det är svårt att låta bli. För när just du säger en sådan sak känns det som något finns där bakom, men jag ska lyssna på dina ord. we will see, we will see!

Är det Sid i Ice Age tro ?

Jag spenderade kvällen hemma hos syster, där jag fortfarande är kvar.. Vi har gluttat på Spartacus, vaaad annars. Jag rent ut sagt ÄLSKAR det!! Ah-hoo! Men senaste timmen har jag spenderat framför datorn då Tessan bara skulle visa mig en sak.. jaja det slutade med att hon skulle visa princip ALLA klipp från Arvingarnas turnéliv.. ehm jaa, vad ska man säga?! Hon har älskat Arvingarna sen hon var runt 12 år?! och det är inte många spelningar hon missat sen dess.. Det är liksom Tessan och sen är det dom rullstolsbundna!
Jag och syster en helt "vanlig" kväll! ;D
Tessan tyckte jag var lite lik Sid i Ice Age.. vad tycks?

Ett snitt eller två ..

Min fruga beger sig lite uppåt i landet denna helg. Vilket betyder att vi inte kommer kunna ses..
Känns nästan lite hemskt..haha. Vi har sätts VARJE helg, då ljuger jag inte.. Sen vi lärde känna varandra i april detta år. (Om man räknar bort de gånger vi varit i turkan utan den andra!) Och nu ska de gå typ två veckor..omg liksom.. Jag kommer troligtvis gråta blod och skära mina armbar randiga i helgen..
Min fru är min fru, hon är speciell. (Nej tro inte att jag ska skriva massa gulligt här nu, thats not my kind of style!) ;) haha.. Hon är min fru, det säger mycket! PUSS på henne! <3

haha!

Hittade en "typiskt mig-bild" haha söööt yaaa! ;)

Seni seviyorum

Det var den låten som nyss spelades ur mobilens härliga högtalare. Jag har kvar massa turk musik på min mobil eftersom jag älskar det! ah-hoo ni ska bara veta.. Kan princip varje låt.. haha okej där tog jag i.. jag kan sjunga ungefär hur det låter förutom då jag faktiskt VET vad de sjunger! ;) haha!!

Men med ett ex som sångfågel så lär man sig eftersom vi tycker om (okej jag har lärt mig till de mesta) att lyssna på det han spelar eftersom hans telefon hade lite högre ljud så spelade han bara ÖVER mina låtar.. så vem fick ge sig liksom.. :)
Meeen för att byta ämne.. Det är fredag, även om jag nog innerst inne visste om det så slog det mig faktiskt på vägen hem "ja justefan jag är ju ledig imorgon, det är ju helg nu!" Denna vecka sprang iväg.. yepp yepp yepp!

Jag & Tina

Det hände något när jag kom hem idag efter jobbet, den där ångestkänslan kom. Jag gillar den inte och är lite rädd för den, oftast kan jag inte undvika den! Men jag bestämde mig för att inte må dåligt och satt därför istället på "welcome to the club" och tänker tillbaka på fina/roliga och oförglömliga minnen!
Denna låt är verkligen min och Tinas låt. Vi blir helt psykade så fort den spelas! Jag kan berätta ett litet roligt minne! När jag bodde hos henne så spelade rest nedanför lägenheten denna låt väldigt ofta, eller jaa.. flera gånger om dagen för att vara ärlig. Så egentligen är det konstigt att vi fortfarande älskar den! ;) meen... Då har vi haft denna som lite förfest låt, sitta hemma och äta frukost låt, städa låt, duscha och göra sig i ordning låt. ja allt i allo låt.
När jag bodde hos Tina så sov jag ute i vardagsrummet. Och en morgon kommer Tina upp, minns ej vad vi gjorde kvällen innan men jag var tillräckligt trött för att INTE vilja gå upp, jag orkade inte ens öppna ögonen även fast jag hörde hennes steg! DÅ sätter hon på Welcome to the club på högst.. jag rent ut sagt FLYGER upp ur sängen och vi båda börjar dansa!! hahah, jag kan bara skratta när jag tänker på det! Fan vilken underbar tid vi hade! Jag saknar allting.
Kärlek till dig!

Torsdag!

Kul att skriva ett inlägg och sen att hela texten försvinner, den oturen har väl bara jag. Men var ändå inget direkt intressant så det spelar väl ingen större roll!!
Bloggtorkan igår berodde på sömnbrist och en helt död människa. Det kändes iaf som jag var död. typ.

Vi hänger kvar med varandra!

Jag och Ali kommer alltid ha en bra kontakt, Jag kan lita på den människan till 100%, ingen är perfekt, men han skulle aldrig göra något för att såra mig. Han finns alltid när jag behöver honom! Vissa band kan bara inte gå av! Och detta är även förklaringen på varför det kommer ett inlägg efter mitt gonatt. Min bror håller mig kvar.
Sen beni canlı tutmak!

Tisdag

Jag har lite fredagskänsla.. vafan liksom, vart kom det ifrån? :P haha!! Kom hem för ett litet tag sen efter en promenad tillsammans med syster, så ska in i duschen och sen blir det sängen, jag var helt ärligt död imorse när jag skulle gå upp!! Så gonatt!

Vi borde bara dra!

Turkan Sep-10, helvette vad kul det var, saknar Side-tiden! <3
Gonatt folket .

Svar till Hallonmamman;

hallonmamma om Förlåt vad sa du? - Jag tänkte på hästar ..:

Det verkar som att alla dina vänner drar dit. Vad är det som lockar egentligen? :P Måste jag också åka dit månne?

- Ja, många brudar är det du!:D haha.. Du som redan har en underbar pojke kan ju åk dit på semester tillsammans:D väldigt fint och trevligt ställe som turist:)!! Men som singel är det farligt;) tror du förstår mig, haha!

hallonmamma om Pratar av mig lite..:

Been there, done that. Jag kunde inte se familjer där pappan var från afrika. Det gjorde för ont. Ibland kunde det vara svårt att bara gå på stan och se en helt vanlig familj. Men jag kan lova att det går över. Det tar bara tid. och sen när man klarat det så är man så stolt över sig själv. Stå på dig. Kram

- Tack gumman! Efter vad du gått igenom tror jag på dina ord! :)

hallonmamma om När förvandlades han till ett monster?:

Tell me :D

- Kan ta det på msn! :)

Förlåt vad sa du? - Jag tänkte på hästar ..

Jag är lite avensjuk på min gamle sambo att hon just nu faktiskt befinner sig i Alanya. i wish i was there with you yaaa!!! Ja har man inget att göra så varför inte boka en sista minuten?! :P Hoppas du har det bäst! <3

Måndag 15/11-10

Då var veckan igång. Fick jobba över men inget jag lider av speciellt mycket måste jag säga, blir även samma grej på torsdag! En annan skööön grej är ju att jag är ledig den 3e December, det är basdag och jag behövde inte vara med på planeringen så jag blev leeeedig ist! Långhelg de gillas! :)

But i know for sure, i will never let you go

Har precis kollat klart på filmen, jag grät som ett litet barn då och då. Oh underbara film! :)
Nu värker mitt huvud, så nu blir det sängen, gonatt!

Söndag

Man kan väl börja med att säga Grattis pappa på fars dag! :) ♥

Imorse vaknade jag redan innan klockan 9, trotts att jag inte somnade innan halv tre igår.. Vi gjorde oss iaf iordning och drog iväg till sollentuna för att åter igen bege sig ut på skojakt. Första butiken jag gick in i kom jag ut med ett par skor. Så nu har jag äntligen skaffat mig ett par vinterskor, grattis till mig! :D hihi..
Sedan drog vi vidare hem till mormor och morfar och firade morfar lite också!:) alltid trevligt!
Och ikväll har jag varit på en liten blind dejt med en tjej, Amanda:) Självklart har vi kommit i kontakt ang Alanya. haha. En riktigt skön och trevlig tjej, många goa skratt och det blev inte tyst en minut!:P haha. Det visade sig t.om att hennes kille också har jobbar på samma ställe som N. Snacka om att världen är braaa liten! :P
Men nu ska jag slå på filmen Dear John. Vi hörs efter!

Pratar av mig lite..

Vet ni.. jag har slutat läst Alanya-bloggar. Förut kunde jag leta lite efter såna bloggar, för jag tyckte det var kul att läsa om folk som var i samma situation. Jag fastnade inte riktigt för de som skrev om andra ställen som Marmaris och Side osv.. Även om jag läste om en tjej från Side ett litet tag men tröttna rätt snabbt eftersom Alanya var mitt andra hem. Det var roligare att veta exakt var ställerna/restaurangerna och fiken låg, än att gissa på ett ungefär eller inte ha en aning alls. Man visste nästan vilka allas killar var också eftersom man sätt dom ute eller på deras jobb. Alanya är fruktansvärt litet, mindre än man tror!

Men allt nu efter att det tagit slut med N. Så kan jag knappt läsa om det längre. Jag tänker bara tillbaka på allting tillsammans med honom, allt man gjorde, alla stunder tillsammans. Och jag klarar inte av att se folk tillsammans med sina turkar, läsa om deras planer osv. (Men självklart läser jag minna vänners bloggar som har sina pojkar där ifrån, är överlycklig att de hittat bra killar!)
Jag ville verkligen inte att det skulle ta slut med N. Han var och är fortfarande min stora kärlek. Och den dagen jag kommer lyckas komma över honom någerlunda är jag värd en medalj. Jag kämpar imot mina känslor och tankar för honom varje dag och kväll, men jag drömmer fortfarande om honom varje natt. Vilket tär fruktansvärt mycket på mitt psyke. Jag är stressad hela tiden inombords. Vet ej varför jag känner den stress som jag gör. Det ända jag har en aning om är att det bara gör ont i heeeela kroppen. Och varje natt när jag väl somnar är det i utmattning.
Trodde inte att en annan person kunde påverka mig på de sätt som han gjort och gör. Beror det på att jag aldrig älskat en människa så mycket förut tro? Men han skadade mig, han förstörde hela mig och det värsta av allt behåller jag för mig själv! Och jag älskar denna kille. Jag måste vara galen, eller så är jag bara kär. Kärleken är blind, eller vad är det man brukar säga..?!

Sötsuget

Alltså jag är helt chockad.. Vart har mitt sötsug tagit vägen?! Jag hällde upp lite godis i en jätteliten skål igår(För jag tänkte jag vill ha men ska egentligen inte äta!) och så åt jag inte ens en tredjedel av det.. Det ligger kvar där och jag  tänkte, nee jag köper nog chips imorgon jag är nog mer sugen på det.. Sagt och gjort.. Men är jag sugen? nej nej nej.. Jag som ALLTID är sugen på något har totalt tappat suget. Men antar att det är något positivt! :D haha!

Lördag

Min knackiga uppdatering beror på att jag har spenderat min dag tillsammans med Mikaela. Det blev en fika inne i stan och sedan lite skosökande utan resultat tyvärr. Min beslutångest är inget att leka med! haha. Efter mycket letande inne i sista butiken så hittade jag ett par jag tyckte var snygga, och så visar jag Mikaela dom och hon börjar vifta lite på foten..Hon hade exakt dom skorna på dig..så det var bara hänga tillbaka dom och åka hem utan skor! ;) haha!!

När jag väl kom hem så hade vi bjudit ner moster med familj hit på middag, sedan kolla vi på "så mycket bättre" tillsammans. Alltså Petter är ju förjäääkla grym alltså. Och han var verkligen den värdiga vinnaren ikväll! :)

Bowling

Det började bra, men aa sen gick det bara utför.. Dock kom jag tillbaka där i mitten, men efter de rasa det igen och jag valde att inte spela mer.. Jag borde egentligen inte utsätta mig själv för att spela mot folk sådär, jag är sådan fruktansvärt dålig förlorare, och det är inte "bara ett spel" det är fullt allvar för mig från start till slut. Och jag lovar er att jag höll inne med mycket ord! ;) Jag kan ju inte visa de inom företaget hur grov jag kan vara! ;) Det var nämligen med alla förskolor som tillhör Pysslingen här ifrån som var iväg och spelade tillsammans! :)

Jag vann inte, och jag kom inte sist. Antar att det är ganska bra! ;D

När förvandlades han till ett monster?


Jag har planer som jag hemskt gärna vill genomföra! ahh-hooo!
Snälla låt 2011 bli bra!

Livet har sina goda stunder

Älskade bror Ali och älskade lilla sötsaken I. ♥
Fick ett mail här om dagen igen från brodern min, då han skrev att hela familjen saknar mig väldigt mycket! :')
Jag saknar dom något så sjukt mycket!! Jag skulle göra allt för att få komma till dom, bara för att hälsa på!
Men samtidigt vet jag inte om jag skulle kunna klara av att säga hej då igen!? Sist kändes det inte som ett hejdå, det kändes mer som ett farväl. Skönt att han var väldigt tydlig med att det bara var ett "vi ses snart igen!" :)

Bye sweden, Hello Norway

Jag håller mina tummar stenhårt just nu!

Update; Nu är CV:n fixad och ivägskickad! ah-hoo!

Hahaha!

Your Or....-life is normal! :)

daaaaaags att sova ...

Jag ska slagga, så vi hörs. Förhoppningsvis drömmer jag något fint inatt.. Gårnattens dröm var ingen höjdare, självklart var jag i Alanya..Och jag gick t.om en promenad ner från borgen tillsammans med *Det-är-för-äckligt-för-att-skriva-namnet* och snacka... och imorse när jag vaknade upp hade jag ett stort rött märke i pannan och svullen..försökte jag nocka denna person i sömnen tro?! haha, roligt i så fall! ;D
GONATT.

Svar till Fian;

Men har du inte fast anställning? Har du inte jobbat på samma jobb ganska länge eller är jag helt ute och cyklar?


Jo jag har varit på detta jobb sen okt 08. Har varit halvårs anställd, men sen så blev vi uppköpta, då allting börjar om från början igen. Och man måste ha jobbat på samma ställe ett viss antal dagar(runt 300) innan dom tillslut måste anställa en fast. Men sen har jag inte vilja bli fast anställd tack vare alla resor jag gjort. Och jag överväger fortfarande lite om detta är vad jag vill göra, om jag vill stanna. Vi får helt enkelt se, har lite tankar:)

Svar till Tina;

Haha nej jag ska absolut inte bo här i hela mitt liv. Vi får helt enkelt se var jag tar vägen.. vad sägs som ett fast jobb innan jag skaffar mig ett hem..höhö.. eller så lever jag lite mer innan jag parkerar in rullatorn;)
Jag kanske borde ta tag i saken, det är ju snart 2011, vare sig man vill eller inte..

Det kom bara så klockrent!

Jag var nyss i ett samtal med Jerkisen, och faa-aan vad jag skrattade, tårarna bara spruta ner från mina kinder, t.om pappa kom in från rummet brevid och fråga om jag skratta eller grät.. (Och då satt han och kolla på fotboll, då förstår ni!)  oh herre min gud.. Det behövdes verkligen ett skratt från min sida.. senaste tiden har man varit kallad för bitterfittan så.. haha!

Alla ni som känner mig vet ju att när jag väl sätter igång med något skämt  även om detta inte var de från början så kan de lätt gå i överstyr! ;D Det gjorde liksom de även denna gång! :D hahaha ...
"Skojja med måtta" är liksom inte riktigt min grej! ;)

Zandruuuuuuw

Underbara människa, jag saknar dig! <3

Love

Tanke

Jag har även tänkt på en annan sak..ibland känns det som man är lite väl enformig i bloggen.. allting handlar om princip samma sak, dvs turkiet, mina alanya tjejer, han eller andra familjen. Men det är ju så, det är de som varit mitt liv senaste åren.. mestadels iallafall. Sen kom jag på yttligare en sak.. Det spelar ju ingen roll om jag skriver om det om och om igen, för ingen behöver ju läsa!

Haha, Zandra din beskrivning om mig de där med att jag kan uppfattas som en bitter person stämmer nog fan! ;D haha. Och vem påvärkas inte av detta väder liksom? Jag skulle göra allt för minsta lilla värme just nu. Idag var Susanne här och fika, om 5v åker dom till Thailand, lyx.. Inte för att Thailand någonsin har lockat mig som land, men värmen där kan man nog inte klaga på! jag vill också!

På lördag ska man väl inte sticka under stolen med att man kommer må psykiskt dåligt då Tina drar tillbaka till paradiset för att hälsa på alla igen innan hon flyttar.. Jag skulle bara vilja följa med!! Eller vill jag det egentligen med tanke på att han fortfarande är kvar där?! Klart som fan att jag vill, inte för hans skull, men vem tackar nej om de får åka till Alanya.. Inte jag iaf! oh!

shit vad jag babblar på.. man skulle ju kunna tro att jag inte fått skriva på år och dar. Men idag är jag mer på topp, igår var jag nästan på gränsen att drunka. idag är jag okej. basim yaa!

Onsdag

Det känns som jag är en av de få som fortfarande knallar runt i gymnastikskor.. Konsten att komma iväg för att handla känns långt borta.. Så ja jag blir dyngsur i skorna varje gång jag går ut.. Får bli ändring på det till helgen..


Jag tänkte på en sak idag..det är inte långt kvar tills jag fyller år, så familjen och släkten tjatar om vad jag önskar mig hela tiden. Varje år både till födelsedagen och jul får de samma svar "Jag vet inte!?" för helt seriöst, jag vet inte.. Jag funderar på att man kanske ska lägga ner det. Jag behöver ingenting, de kan komma på fika och man kan ha trevligt på jul, men presenter och klappar är inget som jag "behöver" längre. Så nästa gång de frågar ska jag bara säga "Ni kan komma hit på middag eller fika så umgås vi och har trevligt istället!" :)

Hela tiden ..

Jag får bara reda på mer och mer. Jag vill egentligen inte veta ett skit, men hela tiden kommer det något nytt. Det är självklart han jag talar om.. Jag har sagt till folk, att jag vill inte veta och att ignorera är det bästa, men samtidigt ibland måste jag få fråga något. Sen är det folk man glömt att säga till och som kommer med något nytt. Jag orkar inte höra men jag kan inte sluta lyssna. Den där människan sitter som klistrad inuti mig, jag älskar honom fortfarande. Men jag vill inte. Jag kan inte. Jag borde inte. Men jag gör det.

Aldrig har jag älskat en person så mycket som dig!

Tisdag

No-ho..Vad händer.. det börjar liksom bli ett inlägg om dagen (okej det var bara igår men ändå.) Fuuu-an så trist. Menmen, jag orkar inte sitta vid datorn. Mitt nya liv ni vet! ;)

Spenderade några timmar tillsammans med pappsen uppe hos syster och mosters älsklingar ikväll. Alltid mysigt! Har varit en bra dag och jag börjar faktiskt bli rätt slut nu, så inte långt ifrån sängdax nu inte. Men jag har ju lite bloggläsning att ta igen, sååå.... ;D

Måndag

Japps, då var veckan igång. Dagen har gått otroligt fort, helt galet men ändå skönt!!
Ikväll tog jag tag lite i mitt liv, jag och mina två systrar gav oss ut på en promenad/spring tur. Jag var helt död efter, men antar att det är bra. Så nu blir det att försöka bli lite duktig, så får vi se hur länge jag håller det! :P haha! Neeej, en dusch och sen en film kanske!:)

Bäääääääästa yaa

Nu ska jag bara avsluta min kopp te, sen tänkte jag bädda ner mig i hopp om att jag kan sova in några timmar som jag har missat i helgen. Kan inte släppa denna helg, hur underbar den verkligen var!

Jag hade tur och hittade en av de bästa. Frugan gör mig hel!
Seni coooook seviyorum ♥

I love you my angel ♥

Jag och S ♥

Hahaha!!

Jag vet inte vad vi pratar om men jag såg iaf lite sur ut...

Vilket Tina tänkte att hon skulle lösa genom att hoppa på mig så jag ramlar...
Och så blev jag glad igen! ;)

Neeejeeee .

Jag dör lite smått.. Jag orkar inte ..

Återträffen ♥

Denna helg betydde Alanya-återträff. Det har varit så himla roligt att träffa alla tjejer igen!
Fredagen så dök Tina upp lite tidigare än alla andra, ohh jag hade verkligen saknat henne sjukt mycket, min lilla sambo. Men att gå ut och möta henne med massa packning här i Sverige kändes lite konstigt. Det har ju trotts allt alltid varit Alanya. Men ändå kändes det så himla bra att få hit henne igen. Vi förberedde middagen och sedan gick vi till bussen för att möta upp resten av gänget, vilket blev Mikaela, Mathilda, Marie och Zandra. Ohh älskade tjejer.
Det var nog inte en lugn stund. Kvällen spenderade vi hemma med prat om massa minnen, lekar och Efes. Det var så sjukt härligt att bara ha alla omkring sig. Även om det även kändes lite overkligt! :)
Lördag morgon efter frukost gjorde vi oss i ordning för att dra oss in mot stora staden, där vi även mötte upp Regina. Vi gick runt lite, sen blev det lunch och fika sedan sa vi även hejdå till Mathilda som behövde bege sig hem. Men det var mycket mysig dag och tiden bara for iväg. Vi hittade ett ställe på Söder OJOJOJ som är turkiskt, de skulle ha DJ´s från Alanya på kvällen och Tina och Mary fixade gratis biljetter in. Häärligt tjejer. Dock slutade det med att vi även blev hemma på lördagskvällen. Lekte lekar, HAHA sjuuukt och stööört! :D
Söndagen har bara varit en mysdag tillsammans med tjejerna, men ändå en fruktansvärd dag. Alla har packat sina väskor. Alla som var kvar skulle hem. Jag ville inte att denna helg skulle ta slut. Jag kommer sakna er helt galet mycket!
Mikaela, Anna, Mathilda, Marie, Zandra, Tina Och Regina.

Tickitick tickitick tickitick

Jag är dödens trött nu, jag ska bädda ner mig för att sedan kunna drömma mig hem.. Jag vill hem .. Gonatt

"Jag och min familj saknar dig väldigt mycket!"

Pratade med bror idag igen, jag kan inte säga mer än Detsamma!! 

Känsliga tittare!:D

E"I try to find a boy for you but you always say no no no, whats happend to you Anna.. you are so diffrent!"
A "Yes, you know some people can change!"
*Lite senare*
E "I took this pic to Anna, becouse she didnt want any boys!"
HAHAHHAHHAHA Jag döööör lite lätt!:D

Tandis

Känns nästan som måndag, men så är det tisdag.. Imorgon börjar inte jag jobbet förns klockan 12.00. Det är nämligen så att jag har fått en akut tid hos tandläkaren eftersom min plasttand håller på å spökar. Och eftersom jag har försäkring på den fram tills jag fyller 22 så vill jag gärna få den fixad innan dess! Det är ju snart liksom!;)
Dagen idag har varit bra. dock hade de glömt att ställa om klockorna på jobbmobilerna, så jag tänkte lämna över barnen och gå hem en timme tidigare, haha skulle varit snyggt! ;D

Mattisen

Saknaden efter just denna kvinna är brutal. Men några dagar kvar, sen så! ♥

På fredag ses vi!!:D

Min fru aka MikkiNikk
MARYANA
Arabjäveln Sara
Älskade Tina
Min Mattis!
Bästaste Zaaaaandruuuuw :D

Jag dör lite smått

Jag pallar inte att vara kvar här, jag ska göra ALLT för att åka och sedan stanna. önska mig lycka till!!!

I am going back to the place there im belong!

RSS 2.0