And then !?

Eftermiddagen och kvällen har inte bjudigt på allt för mycket. Utan det har varit lugna fisken.. yeah! Snart ska jag gå upp en våning, kolla på tv innan jag slår igen ögonlocken för idag.

Imorgon är det ny vecka OCH ny månad, känns bra! Ångesten är inte så stark idag! Känns skönt!

Vi hörs imorgon! Gonatt

Bjuder på en bild från när jag var liten! ;)



/A

Kung kung kung

Jag är verkligen Kung på att köra bil! Och jag börjar hitta mer inne i stan, vilket betyder att jag inte alls är lika stressad längre. Braaa dääär!! :D

Tina, jag är redo för SKÅÅÅÅNE! ;D

/A

!

Jag funderar på att bli en människa igen... Så nu, en dusch! ;)

/A

Lite bildregn :)

Ali och lillkillen :)

Emrah :)

Dans på Santana

Stor klubbarna:)


Saknar!

/A

Merhaba

Jag och Buddah har haft en otroligt mysig natt haha. Dock var det inte lika kul när jag blev väckt 07.20 för att han ville ut, men vad gör man inte för lilla gubbens skull, så vi tog en 40 min promenad och vila igen när vi kom in för somna om var inget att tänka på :)

Nu sitter jag och kolla på tv 4 fakta. handlar om religion, muslimer, judar och kristendomen. Vissa saker är verkligen heelt osannolikt, man blir faktiskt lite chockad över vad vissa tror pga en bok. Och en grej som tydligen fanns med i bibeln om att jesus botade en förlamad man..haha, dream on people. i dont think so! Man ska nog inte tro på allt som står!

Jaja, nu blev de långt, nu måste jag kolla vidare! :P


Biljardkungen! ;)

/A

Gonatt världen!

Nu har jag kommit hem, vi kollade på filmerna Män som hatar kvinnor, flickan som lekte med elden och Luftslottet som sprängdes. Och alla filmerna var ju såklart väldigt bra! :)

När jag gick hem tog jag med mig Buddah, han funkar faktiskt väldigt bra som sällskap när man inte vill vara ensam!! :) Och inatt ville jag inte vara själv! Jag saknar min man!


Jag och Älskling! ♥

/A

Film dax!

Nu ska jag och syster bege oss upp till hennes lägenhet för att starta filmkvällen! :)

Ha en trevlig kväll! :)

/A

Då var de dax!

Mor och lillsyster drar till Åland straxt, och det slutade med att pappa fick skjussa in dem, så vem är då så snäll och följer med som sällskap om inte jag? ;) hihi. Då kan jag få köra lite också! Och köra genom stan i självaste Stockholm är ju en "kul" utmaning ;D

/A

Lördag .

Vaknade 07.23 av att min kära kusin skickade ett sms, efter 30 minuters kämp om att kunna somna om gav jag upp! 20 min efter kommer mamma in och frågade om jag skulle med dem och handla. Så vi gick upp allihop och gick ner för att käka frukost lite snabbt innan moster kom och hämtade upp oss.
Så nu har man bränt lite pengar, men det var på behövliga saker så jag känner ingen jätte ångest än iaf :P haha.

När vi var iväg hörde s-syster av sig. Vi bestämde att ha film och mys kväll hemma hos henne ikväll eftersom hon är ensam. passar utmärkt! :) Jag, Tessan, Buddah och psykfallet Nero ;) haha!

(Här tänkte jag sätta in en bild på mig och Tessan, men upptäckte att jag har ingen på min dator :O shiit jöööh... )

/A

hihi:)

Haft en liten familjekväll ikväll. Kollat lite på OS och ätit en god middag :) Så nu är jag helt slut, det blir nog en tidig kväll. Upp hyffsat tidigt imorgon för att ta mig till Vallentuna och sola med mamma, och efter de blir det nog lite shopping :) härligt!

/A

Min man är söt! :)

Jag har precis städat klart mitt rum, det tog sin lilla tid, men nu är det fint! :)

Pratade med älsk precis innan jag skulle börja, haha han är bra rolig, han kan verkligen läsa mig..Det kanske egentligen är lite skrämmande?! ;) Men iaf. Vi hade en riktigt bra samtal, så resten av kvällen kommer jag troligtvis vara väldigt glad som jag brukar vara efter ett samtal med honom :)


I urfa :)

/A

Haha lite turkiskt? ;)

La märket till lite roliga saker här hemma som är turkiskt! :P

1. Min och Jossans jacka som de båda hänger palestinasjalar runt :P
(självklart är båda från Turkan!)

2. Turkiskt frukost här hemma i Sverige som jag brukar slå till med under helger!
Dock ej lika perfekt, but i get some turkish feelings anyway! ;D

3. Ett rimm om en turkiskt man i en av barnböckerna!

4. Och så självklart det vakande ögat som hänger i hallen! :D


Oh yeah, i like it! :D

/A

Filmdag!

Hemma idag på grund av att mina smärtor i magen icke är sköna. Hoppas på att det går över.  Så idag får det bli en filmdag. Ska bara kolla massa tecknat hela dagen, ohh i loove tecknade filmer:D

Sen får vi inte glömma att säga GRATTIS till älskade kusinen Fredda! :D

Texten var sne på kusinen pga att vi egentligen
är kusinbarn, men jag säger kusin, bättre så! ;D


/A

Nattti...

Nu måste jag sova, håller på att avlida.. gonatt!

/A

oh yes baby...

Jag brukar ibland fråga spåkulan inne på facebook vad den har att säga om en. Fick nyss detta som svar!

Spåkulan ljuger aldrig!
Anna fick ett svar av spåkulan:
Vill du ha mer romantik så måste du resa, gärna med båt eller i närheten av vatten. Kärleken kommer att ta tag i ditt hjärta.

Ohh yeah.. kan nog stämma väldigt bra!:D

/A

Speciellt.

Alla har vi väl en låt som man kopplar till något speciellt. Jag lyssnar just nu på When you say nothing at all. Och det första som kommer upp i huvudet är Jessica från Åtvidaberg födelsedagsfest som hon hade när vi var små. Jag kommer ihåg hur jag, Tessan och Jessica var tvungna att krypa in genom hennes mini fönster när vi skulle komma hem till henne den dagen, kommer dock ej ihåg varför vi inte tog vanliga vägen in. Men iaf. Minnet med låten var att jag dansade tryckare med en kille som hette Linus som jag tyckte var så himla söt då. haha. :P När jag var liten blev jag "kär" i typ allt och alla. haha, men det var en himla fin dans!;) Och såfort låten spelas kommer dem härliga minnerna upp från förr! :)




/A

Kusinen min! :)

Ohh, när jag gick ner tidigare för att göra iordning lite fruktsallad som jag tänkte ha till min film, så möts jag av att kusin var här! :D Jag hade inte ens hört hans röst, då hade jag sprungit ner för längesen! :D så när jag ser honom från tappan så sa jag bara högt "kusiiiiiin :D" Och så sprang jag imot honom och fick en stor kram. Ohh, det var så längesen jag såg honom, så nu har vi suttit och pratar i ungefär 4 timmar om allt mellan himmel och jord! :) Ohh bästaste kusin vitamin!:)


Jag älskar dig massor! ♥

/A

Inte okej .

Från i måndags morse .. Gissa om jag tyckte det var lite halvkallt när jag gled in på jobbet 08.00 !?


Fyfan!! :O

Neee, nu är jag rastlös! Tror de får bli en film. Oliver och gänget var längesen!

/A

Torsdag

Jag mår fortfarande inte bättre. Och det är fler och fler som är sjuka på jobbet både bland barn och personal. Magsjukan har nått vårat dagis. Uscha!


:)

/A

tack och bock.

Jag tackar för mig och gå och lägger mig nu, det var inte alls meningen att det skulle bli såhär sent! Vart tog tiden vägen?


Älskade Ibo, jag saknar dig!

/A

Vart kom ni ifrån?

Har inte gjort någon reklam alls för min blogg... Ändå så har det ökat läsare på 10-15 personer(ut över de  vanliga besökarna)per dag sen några dagar tillbaka.. Vart kom ni från lixom? :O :P Men alltid kul! :)

välkomna till min psykade blogg ;)


/A

Mor och jag :P

M - Oh herre gud, han hoppade ut genom fönstret...
A - Du?
M - Meh, neej..jag sitter ju här!
A - HAHA!

/A

Plan B?


Sometimes it feels like it is the right way.


/A

Nu så...

Har inte kännt mig bloggsugen alls idag. Konstigt, jag som alltid brukar ha ett sug efter de. Och ni har väl nästan morat sönder er, så jag tänkte att det är lika bra att bjuda till lite ;)

Har varit iväg med mamma och Carro ikväll och solat, det tog inge bra i T´s solarium. Så nu har jag fått den färgen jag sökte och trott jag gått runt med hela dagen. Så idag kan jag faktiskt ärligt säga att jag är brun och fin ;) hihi.


Jag och syster sliter hemma hos faster juli 09

/A

Det absolut BÄSTA som finns!


Nu ska jag sova, vi hörs!

/A

20 minutare

Nu har jag precis solat klart, skönt att Tessan och Robin har solarium hemma så slipper man gå så långt.. varför har jag inte utnyttjat dom tidigare? :P haha.
Känner mig lite bättre i magen, men mitt huvud är inte helt kry än. Troligtvis går det över, för jobb imorgon blir det oavsätt vad! :)
/A

You took it in wrong way ..

Du tog de jag skrev helt fel!

Redan hemma, hade lite extra tid att ta ut, så varför inte passa på idag?!:) Men nu ska jag nog sova en liten kortis, min mage är konstig och en känsla av spya är påväg..fyfan!

/A

Godmorgon dääär...

Blev ett morgoninlägg sådär som förut igen på grund av väntan..härligt eller hur?!

Har precis fått i mig lite frukost som bestod av mannagrynsgröt och juice. great! Och något som jag inte brukar ha på mig har jag på mig idag, nämligen skjorta! haha. dom på jobbet får väl en chock.. ;) Använde väldigt mycket skjortor förut, men sedan slutade jag med det.. Så kanske dax nu igen då? :P

Jobbar sent idag, men ska iaf slita mig bort för att sola, för det blev ingenting igår då jag gick på långpromenad ist. Så idag gott folk kommer min hy få en mörkare ton...hääääärligt! :D

Ha en bra dag! Tjoo!



/A

Waahh? didnt you knooooow?


brillor ?

GONATT!

/A

Gonatt!

Jag tar kvällen. Ju längre jag får sova, ju gladare kommer jag vara imorgon! Och eftersom jag stänger imorgon kommer ALLA få dras med mig heeeela dagen, vilka lyckostar! ;D haha! Så dom uppskattar nog att jag går och lägger mig i tid för en gångs skull och är glad någon morgon i månaden! ;)


Men även om jag ibland är kink, så älskar dom mig innerst inne! ;D

/A

Vilat klart!

Jag har vilat öronen ett tag från all musik, men blev lite depp, så nu startar jag upp igen, och taggar om på nytt!! haha ;)


Där var jag taggad!! ;)

/A

He dont love you, like i love you, if he did... he would never break your heart!

Jag sitter och lyssnar på musik... låt efter låt.. är otroligt taggad... Jerkisen har skickat otroligt bra tagg-låtar som jag sitter och lyssnar sönder just nu... löööööövely!!! :D Jag vill så jäkla gärna, jag ser allting framför mig... så jävla perfekt! ohh!

/A

Brottbys mini björn!

A - Buddah ta trädet ...
Buddah attackerar det ..




Resultatet :P


Buddah was here 22/2-10 ;)

/A

Snöbjörnen!



Buddah ser ut som en stor snöbjörn efter han hoppat runt och lekt i snön. Jag ska dra och hämta honom nu och gå ut på en långpromenad i fina vädret! :)

/A

- 25 grader

Är det tillåtet att de kan bli såhär kallt?! Skönt att solen tittat fram idag under dagen och graderna just nu ligger runt -12 .. Men imorse när jag skulle gå till jobbet höll jag på att avlida av kylan..  Nu är jag t.om sugen på att ta en promenad ute i det fina vädret. Vart är min trogne vän? :P

Mitt fönster imorse!


/A

promise?

"jaja" /A

Jag hoppas på en snabb vecka.

Jag hoppas att den här veckan kan rulla på lika bra som den förra, då blir jag nöjd. Denna helg har bjudigt på mycket bra, utgången i fredags, och träffen med Tina från igår till idag. Och idag har de inte blivigt så mycket gjort alls. Kollat lite på OS nu ikväll med pappa! :) Det borde inte vara tillåtet att blodtrycket höjs så mycket som de gör när det blir sådär spännande som de blir ibland! :D haha!

Imorgon eftersom jag slutar tidigt tänkte jag passa på att dra mig bort till bilisten och sola lite. Jag är blek, det känns inte bra, så får ta vara på mina korta arbetsdagar och göra något bra av dem, som att bli brun! ;) hihi.. Det finns ju verkligen ingenting negativt med att få lite färg! :)


Garnsvikens beach juli 2008

/A

Arvingarna spelas under tiden ..

Jag sitter här nere och spelar sönder många av Arvingarnas låtar i högtalarna medans jag väntar på ett samtal, antar att det kommer senare ikväll. Men jag vill höra nu nu nu!!

Bjuder på en ful bild, med en ännu fulare keps! ;)



/A

Jag kan bara inte få nog ...



/A

Aha..

Mina naglar gjordes om, och nu är färgen svart! Coolt! :)

Har precis avslutat middagen. Det har ju självklart dragit ihop till storm nu och jag dragit mig för att ta en promenad. Så det kanske blir att dra ihop en fruktansvärt god fruktsallad och ha myspys inne i värmen!! :)

/A

Godmorgon.

Imorse vaknade jag till av att telefonen ringde, men jag var så galet trött så jag inte ens orkade vända mig om för att svara eller kolla vem det var efter den lagt på, utan jag somnade om där så sött på madrassen igen i Tinas sovrum... Det visade sig vara min älskling som ringt, så har precis pratat klart med honom nu :)

Jag ska flörta lite med min far sen, om han vill hämta mig. Och jag brukar få igenom min vilja eftersom min far är rätt svag för mig! ;) hihi. Nu ska jag fortsätta att vara social med Tina, planera sommarplanerna som vi har! :D Jag är taggad! :)

Vi hörs!

/A

Hejdå!

Nu ska jag straxt packa den lilla väskan och dra mig iväg mot Tina. Häärligt! Såå, vi hörs imorgon! :)


Igår

/A

Buddah

Från promenaden idag! :)
/A

Promenad!

Jag tänkte dra iväg på en promenad nu, få lite frisk luft och piggna till. Och min trogna vän Buddah får följa med! :)

/A

Härligt!

Ikväll samlas dem igen, en middag uppe hos Therese och Robin. Själv kommer jag inte medverka. Jag kommer nog troligtvis sitta på en vidrig buss och njuta av kylan påväg till Vallentuna! ;D


familjefrukost på julafton! :)

/A

20/2-10

Då var man vaken och fått i sig en god frukost. Gårdagen var väldigt trevlig. Och så tillmöteskående som personalen var där, har jag nog aldrig mött. Det blev många härliga skratt, kvällen slutade bra! Så tack! :) Bilderna som togs befinner sig just nu på Lidingö, så kan inte bjuda på något smakprov än! :)

Idag är planerna att dra hem till Tina och där blir jag kvar tills imorgon, men det är inte förns senare. Så nu jag bara slappa lite tills dess!:)

/A

Natti .

Allting verkar ha lugnat ner sig FÖR IKVÄLL nu angående det mesta! Hahaha. Härliga stunder man har ibland alltså! ;) Nöjd! Nu ska jag tacka för mig, trotts att jag har lite sovmorgon så behöver jag ju inte lägga mig as sent, då är jag ju lika trött iaf! haha! :P

Imorgon blir det middag och några rosa med några av arbetskamraterna och lite folk ut över det. Det ska bli riktigt nice, denna kväll har varit efterlängtad!! Ha en trevlig helg då vi troligtvis inte hörs imorgon!


You are always in my thoughts!
I love you!

/A

Trevlig resa!

Imorgon drar Julia till sin man i Italien, hon har också ett såntdär härligt distansförhållande som jag. Jag vet att hon har längtat massor, och imorgon får hon uppleva lyckan! :D Jag är massa glad för din skull!!

TREVLIG RESA JULIA!!! :D

/A

Middag och chokladbollar

Blev uppbjuden på middag hos syster ikväll, vilket slutade med att jag gick upp dit och lagade middag åt oss två, haha! Men gott blev det iaf! :)

Och för ett litet tag sen slängde jag ihop en smet för att göra chockladbollar, vilket jag ska ha med mig till jobbet imorgon, det är min tur att baka. Och jag prioriterade inte bakningen i första hand idag så därför blev det något väldigt enkelt men samtidigt mycket gott! :)

/A

En tanke åt sysslingarna! ♥

/A

=)


From the first time! :)

/A

VAFAN?

Varför kommer det ett mail till mig från Facebook där det står:

"Hej Anna!
Du begärde nyligen ett nytt lösenord.
Här är din återställningskod som du kan ange på sidan för återställning av lösenord ******** ..."

Vafan är detta? någon som knäckt mitt lösen eller?

/A

Sov sött!

Kvällen bjuder inte på så mycket mer, suttit och lyssnar på Salem Al Fakir ett tag nu, han är riktigt bra, och att han är hur söt som helst är ju inget vi behöver gå in på :P

Min säng är nybäddad, finns det något skönare än att gå och lägga sig i en nybäddad säng?! Jag tror nog inte de! :) Så gonatt gott folk, vi hörs!

Pappa och jag får avsluta kvällen på en bild! ♥

Älskar dig!

/A

Rött!

Nu är mina naglar röda och fina, jag tycker det är coolt med rött, även som läppstift, men det passar bara på väldigt få personer! Tror jag aldrig testat det, får ta och göra det någon dag! as grymt! :D

/A

Onsdag .

Det är redan onsdag, denna vecka rullar på fint, sånt gillar jag!

Här skulle de kunna sitta en bild..
- men det gör de inte!


/A

Saleman al fakir

Här har ni en favorit!



/A

Sluta nu!

Det är någon störd jävel som ringer mig princip varje dag från dolt nummer. Och när man svarar sägs det ingenting. Sluta ring jävla dåre! Så nu svarar jag hedan efter inte på dolt nr! Goood!

/A

Nyss ;)

Jag sitter med nya solbrillorna på...

Mamma - Soligt här inne?
Anna - hahaha...


/A

Mormor krullet!

Idag när jag skulle försöka natta ett av barnen på vilan så började han dra i mitt mormorkrull som jag så fint kallar det. Blev lite chockad och fick lite tankar från förr, så jag låg där på madrassen brevid honom och började  skratta, då även han börjar skratta. Vilket ledde till att det tog yttligare 15 min att söva honom, men vi båda fick ett gott skratt iaf! :D haha!


En dag kan ex mitt mormorkrull se ut såhär! :P

/A

Great jöööh!!!

Det känns som denna vecka kommer gå rätt snabbt, jag hoppas verkligen de. För helgen ser fin ut! Och jag har lyckats byta bort min stängning på fredag vilket känns kalas, plus att jag deala lite så på torsdag går jag hem 3. Soft vecka! :)



/A

based on how you feel is how you act!

Har tagit en härlig promenad ikväll efter jobbet, och på vägen hem hämtade jag även ut mina nya solbrillor, dem är coola! så tummen upp för dem! :)

/A

Morgoninlägg

Det var väldigt väldigt längesen det kom ett morgoninlägg här förutom under helgerna då.  Men jag är uppe och sitter och väntar på att få gå till jobbet. haha!
Igår innan jag skulle slagga så gick det inte att logga in på blogg.se det var tydligen time out, där av kom aldrig mitt så kallade gonatt-inlägg. Så JA, jag förstår om ni somnade in i fosterställningar inatt. ;D


Vore det inte härligt med lite sommar nu?

/A

Slit .

Min själ är sliten, en skön helg någon annanstans hade suttit fint. Jääkligt fint!

/A

mot vallentuna

Nu bär det av mot jobbet igen! kul!

/A

Mellan landning

Jag är bara hemma för någon timma, sen ska jag tillbaka för att jobba en halvtimme mellan halv fem till fem. Känns ganska så onödigt faktiskt. Härlig påminnelse man fick också när dem började prata om mötet ikväll, det hade jag helt glömt bort. bara att gilla läget.

Och en annan grej också!
- Tanken med när man säger pikar till folk är att de ska förstå dom, inte bevisa att dem är dummare än vad dem redan är! HA!

/A

Heeej dåå loosers!

Azzzzzzzzzzzzzåååå, jag har ju varit en grym uppdaterare idag. Ohh jaa! Och ni verkligen älskar det. Nöööjd!

Mina ögon börjar glida runt lite hur som helst här nu, och det känns inte bra lixom. då kanske det är dax att packa ihop och bege sig iväg mot sängen, lyssna på dom där speciella låtarna och sedan sakta men säkert somna in..

Avslutar dagens sista inlägg med en bild på älskade Ibo! :) ♥


/A

Vad tycks?

Dem är så jävla snygga så jag dööör, och dem är så jääävla beställda!!! ;D

Jag kommer glida runt som coolast denna sommar också! ;D

När jag var coolast 2009! ;)


/A

nämen vaf...

Jag står där glad i köket och vispar min vanlijvisp samtidigt som jag tänker, ohh nu är det bara ca 1 timme kvar till Jerkisen kommer hem, och ikväll kan vi sitta hur länge som helst och bara snacka skit.. FEEEEEEL... Det är ju söndag idag kom jag nyss på, vilket betyder att klockan ringer kl 06.00 imorgon för jag ska upp till jobbet. Då blev jag faktiskt lite less.. Men jag ska inte klaga. Snart är det dax för 2 veckors ledighet! Skööönt!

Nu ska jag fortsätta njuta ;D

/A

- Gooooooood ..

Nu ska jag straxt göra iordning en härlig fruktsallad som jag har suktat efter hela dagen! haha! :D

/A

Min kärlek!

i daha sonra her şeyi, her zaman aşk


/A

Godmorgon

Att jag änns är vaken nu måste vara ett skämt. Jag vaknade för ett tag sen och försökte somna om igen men det gick verkligen inte! Men men, det är tydligt att dagen idag ska gå segt.

Undra egentligen hur många av dem som inte har pojk/flickvänner och så skulle kunna göra mycket för att vara med någon idag. Själv är inte alla hjärtansdag någon speciell dag för mig, de har det aldrig varit. Kanske för att jag inte riktigt är den där romantikern! ;) haha! Det är de oväntade som är romantiskt, inte planeringen, speciellt inte planeringen till idag :P Men jag ska inte vara bitter! ;D Haha!

Måste ju självklart säga grattis till Svesse som även fyller år idag! GRATTIS!

Svesse och jag! :)

/A

Hej och gonatt!

Nu är jag hemma igen efter en riktigt trevlig kväll hos Inger och Roger. Det blev en riktigt god middag och sedan bad i bubbelpoolen! Så nu är jag nyduschad och ser ut som ett russin. haha! :)

Avslutar med en störtskön bild!! ;D


/A

Trevligt besök!

Hemma igen efter en promenad. Skönt!

För ett tag sen fick vi trevligt besök av båda bröderna Larsson! Uppskattat! :)

Tobbe & Robin .

/A

Mys!

Ikväll bär det av hem till Inger och Roger igen, vi äter en middag tillsammans, och sedan kanske lite bubbel i poolen fram mot kvällen! :) Mycket trevligt!

Vi hörs!

/A

Hola!

Lörsdagsmorgonen började bra, hela familjen förutom mamma har varit ute på en långpromenad. Vi tog oss bort till Inger och Roger, där bjöds det på lite kaffe och en helt nybakad sockerkaka. Det smakade bra!

Nu är jag hemma och har precis avslutat en lunch. Jag har Buddah idag, så det blir fler sköna promenader senare!


Buddah ute och leker! :)

/A

Plugga!

Jag ska plugga ikväll! haha, jaa ni läste rätt, svårt att tro men så är det! ;D

/A

hihi =)


Man blir allt lite glad när man sitter och kollar på bilder från roliga stunder! :)
Detta från en härlig kväll på Lavash!

/A

Obeskrivlig känsla!

En bild kan verkligen säga mer än tusen ord.
Jag kan inte beskriva känslan jag får när jag ser den här bilden!


...Och att försöka skulle bara förstöra allting! <3

/A

Turistas

Har precis sätt klart på filmen Turistas. Bra film, men riktigt läskig i vissa tillfällen, hade de jobbigt där ett tag när Jossan gick ut från rummet, men nu så, nu är jag på benen igen! ;) haha!

Och bra som jag är har jag även fått iväg paketet! :D Troligtvis hinner han inte få det innan alla hjärtansdag. Men iaf, det är tanken som räknas! :)

Och imorgon är det då ÄNTLIGEN fredag, sista jobb dagen och sedan får vi lite helg! Så skönt de ska bli! Helgerna för mig är alltid efterlängtade! ;)

/A

Haha klockrent! :D

En lite kul grej mellan mig och min syster ikväll. Hon har nämligen datorförbud..såhär löd samtalet..

J - Kan du kolla Ebbas sida på facebook..
A - Men jag har inte henne så jag kan inte..
J - Varför är du inte kompis med henne? Du är ju kompis med Jasmine...
A - Ja men Jasmine har jag ju känt hela livet!
J - Alltså...?
A - HAHAHAHAHAH!!!!

Dem som känner mig och min familj kan förstå varför jag började skratta... Det roligaste är att jag var helt seriös hela samtalet tills Jossan sa så och kolla på mig som jag var dum i huvudet! :D


Psykbild på mig och Jossan! ;D

/A

Shiiiiiit !! :D

När Jerkisen har slutat jobba har vi en dejt på msn. Det är så att jag har hittat en grej, och hon kommer nog bli väldigt glad över den;). Inte nog med att vi redan har grymma planer, detta är som grädde på chokladkakan!! Oslagbart bra! :D

Jag är TAGGAD!

/A

Sååå kung!!!

JAG ÄR KUNG. JAG HAR FIXAT INTYGET. JAG SÄGER BARA... SUMMER 2010, HERE I COME!! :D



/A

Greaaat!

Dagen började med en halvtimme på jobbet, sen begav jag mig mot doktorn! Han sa att jag hade ett virus i kroppen som kommer försvinna av sig själv. Så det är bara lida och jobba vidare, vilket jag gjorde. Halv 10 var jag tillbaka på jobbet och har för ett tag sen äntligen slutfört min dag. Härligt!

Så nu sitter jag och inväntar min far, som jag hoppas dyker upp innan kl6. så att jag ska skicka iväg mitt paket! :)

/A

Gonatt!

Nu ska jag sova, och imorgon hoppas jag på att min förkylning har lagt sig lite! Jag vill inte bli sjuk! I get myself a promise!

Har annars haft en fantastiskt kväll. Mitt paket jag hämta ut slog de mesta! Samtalet med Julia slog de mesta, sen har vi ju självklart Jerkisen själv! Och nu, samtal till mannen, kvällen kan nog inte sluta mycket bättre! :)

Gonatt fansen så hörs vi imorgon!



"känt pest..get a flytväst!"
Alltså, jag kom på den nyss, haha i mitt huvud låter de som att de rimmar..
vet fan inte om de gör de nu när jag skrev ut de! hahaha!

/A

Long time ago ..

Tidigare satt jag och tänkte lite, och jag kom på att det är fruktansvärt längesen man träffade Cia, så Cia...kom hem så vi får träffas snart! :)



/A

Onsdag

Pest till dag. Nu ska jag upp till syster för att få skjuss så jag kan hämta ut mitt paket:D wihoo!!!

Vi hörs sen! :)

/A

Hahaha!

Jag börjar bli trött. för trött, sådär så man skrattar åt allt. och skämten man hittar på själv är de roligaste, även om bara jag skrattar. :D hahaha.. Sitter här och drar skämt högt för mig själv, och as garvar, samtidigt som jag trackar mina arbetskamrater på facebook ;) hahah!!

Jag vet inte om jag är rolig, jag måste vara de. ;) läs och njut(skratta?!)

L är hemma för vab(sjuka barn) då jag skriver i hennes logg..

A - vab..? arbetsskygg heter de ...
L - Ursäkta mig lilla fröken..du är verkligen ond!

Jag börjar bli förkyld och eftersom jag inte kan snyta mig måste jag dra in de(hur ofräscht de än låter)

A - De låter så jävla äckligt när man står och drar in snoret...
K - Jo men jag är van, min gubbes dotter gör det...
A - Haha aa jag måste också göra de, eller tycker du jag ska låta de rinna som barnen?
K (stum...)
A - HAHAHAHAAH!!!

Jag är trött... gonatt!

/A

Tears of the sun

Kvällen har spenderats framför en film, Tears of the sun. Troligtvis en av de bästa filmerna jag har sätt, så har ni inte sätt den så gör de! :) Riktigt bra!

Jag trodde faktiskt att klockan skulle vara mer. så mycket att det var läggdax. men icke, den är ju bara straxt efter nio. Jag har sovmorgon im. Skööönt! :)

/A

Måndag .

Vakna.

Jobba.

Gå hem.

Gå på möte.

Gå Hem.

Händelserik dag ....

/A

Så :D

Nu har jag fixat klart Nusses alla ♥-dag present :)

Och tiden rinner iväg, dax för sängen. Gonatt!

/A

Lite nytt.

Nu har jag äntligen tagit tag i livet och lagt över lite bilder från mobilen, och även överfört både lite musik och bilder till den. Så nu går det inte bara att inte ringa från den, nu är den as seg också! ;) hahaha!!

Smakprov .


Jag och kusin ...

Mor och lillasyster ...

Fågelfrön ... ;)

/A

Tar jag igen gårdagen?

Nu kommer några mer inlägg än vanlig. Så jag kanske håller på att ta igen gårdagen (omedvetet) då det inte blev någon bloggning alls. :P

Vi sitter och disskuterar den 19de. Grejen är att stället som vi var sugna på har åldern 23. Vilket var typ ganska dåligt för min del :P Så nu blir det till att hitta ett nytt. Och på söder måste det vara, me like söder! :)



/A

gah!

Jag funderar på att skära av mig huvudet och stoppa ner det i en säck och typ skicka till den som jag köpte min mobil av. Den är så jäävla bra!!

/A

Söndag

Helgen har varit massa bra. Igår em drog jag iväg till Vallentuna för att bosätta mig lite hos Tina. Vilket var lika roligt som vanligt. Massa prat och mys, och jag fick även se filmen An officer and gentleman, har inte sätt den tidigare vilket jag upptäckte är en skandal. Love love love till den filmen!:)

Idag efter att jag kom hem så tog jag Tessan och pappa en liten handlingstur. Sen följde jag med Tessan och Robin hem för att städa igenom HELA deras lägenhet ordentlig. Skönt att det är över säger jag bara! ;D hihi. Och så fint de blev :)

Jag lånade filmen Tears of the sun av Robin, den ska tydligen vara bra, så de blir till att ligga och kolla på den innan man somnar in ikväll!

/A

Nej nu ..

är det dax att ta tag i livet, ha en trevlig kväll!

/A

Nya bilder ...

Jag har nya bilder på min mobil. Men det går segt att få in dem. Ska bli bättring!


Maj 2009, Stockholm

/A

Tjena mittbena, det är fredag.

Jag vaknade typ 3 ggr inatt även fast jag var dödstrött. Antar att jag var livrädd för att försova mig eftersom jag öppnade imorse. Och traktor-Bosse skrämde skiten ur mig. Fyfan alltså! haha!

Kvällens planer blir lugna. Jag ska verkligen bara njuta av att det är helg!

/A

bad bad bad

Ikväll har jag haft ångest, ikväll grät jag som ett barn. Bad night!

Dax för sängen, kl ringer 05.30 imorgon...snitt...

/A

<3


En glad pojkvän! :)  <3

/A

Misshandel

Jag typ misshandlar mig själv när jag sover. Har blåmärken i vänstra handflatan, blåmärken runt högra handleden och rivsår i ansiktet.. vad händer lixom?! :S

/A

Klagar på kylan!

Den är inte rolig, de blev en kort promenad ikväll, det är inte okej att det snöar mer nu. Jag vill ha sol och värme! Nu får det räcka med vinter, nu tycker jag att vi välkomnar sommaren!


Måste nog säga att jag var rätt nöjd med livet där! ;)

/A

haha!!

Det klagas på att jag är en dålig uppdaterare.. Stackars er (DIG) haha ;)

Nu har jag iaf gjort två inlägg hittills idag, vilket är min plickt från och med nu, minst två per dag! Egentligen har jag inte speciellt mycket att säga. Sitter och viker tvätt samtidigt som jag kollar andras fotoalbum från face när dem har varit i Turkiet... psykad?! HAHA. nejdå ;) Det är faktiskt riktigt kul! :D

Nej nu måste jag fortsätta! Hahah.. jag är löjlig;)

/A

Tja fan!!

Jag skrev inte igår. jag blir nästan lite imponerad av mig själv, men nu så!

Igår blev det massa extrajobb eftersom typ alla föräldrar satt fast i bilköer från olyckan. Great, det ger pengar iaf, så jag är nöjd!;) Inte jättelångt kvar till resan nu! ;) (Ja jag försöker tänka possitivt!) ;)

Den 19 har jag en utgång att se fram imot, kommer nog bli riktigt roligt eftersom det bara är roligt folk som ska med! :D Yeeej!! Det ser vi fram imot! :)

Nu ska jag göra iordning ett varmt glad oboy, gott!!

/A

Ohhlaalaa

Precis hemkommen. Drog iväg och kolla när Robin hade match, det blev en vinst 3-2 . Kalas! Jag och Tessan fick i uppdrag att fota under matchen, så det blev en del bilder :P haha!!

Nu kollar jag paradise hotel på tvn. Sen är det dax för sängen, skönt att börja sent imorgon :)

Vi hörs!

/A

Film


Har satt ihop en film idag. Tänkte göra en från alla gånger i turkan.
Första är klar, den blev riktigt bra! Det väcker roliga minnen :D

/A

1/2-10

Första februari. Jag kan inte påstå att tiden går fort. Många säger att januari bara flög förbi, jag var t.om borta största delen av månaden, och jag tycker det gått extremt långsamt ...

Nu sitter jag och dricker kaffe samtidigt som Akon spelas i öronen..livet är soft..Men inte tillräckligt.. Jag har ångest-måndag idag!

/A
RSS 2.0