Tamamii-amami

Jag tog en städ-öl för jag kom in i ett litet städ-mode. Men jag tappa det direkt efter jag plockat undan kläderna. Så nu sitter jag i fotöljen här hemma där kvällssolen lyser in på mig genom fönstret. Mys!
 
Med tanke på Turkiet... VAD är de händer liksom..?! Tony är där nere nu, han mår inte heller bra, alla i hans sällskap mår tydligen dåligt. Trist.. Sen de som hänt R, fan alltså. Mår dåligt när läskiga/sjuka saker händer ens vänner!! Förhoppningsvis mår han bättre snart! <3
 
Annars så rullar tiden på. Om typ 25 dagar är jag hemma på heltid i Svea. Då hemma en vecka innan jag och Kakan dra iväg. Ska bli skönt att komma bort lite. Även om kanske Turkiet inte är sååå lockande just nu! haha. förhoppningsvis blir de bättre! :)
 
Nä om man skulle städa klart de sista, hoppa in i en dusch och göra sig reda för att slagga om några timmar.. ;)
 
Everything gonna be okej my dear friend! <3

Detta gör vi om!:)

Vilken fantastisk kväll de var igår!
 

Senaste tiden har jag bara mått piss för allt runt om kring. Men så fort solen kom fram i förrgår så märkte man direkt att folket (i alla fall vissa) att de fick upp humöret. Så istället för min, Minnas, Arthurs och Magdalenas vanliga tisdags-bio-dag så drog vi igång ett evenemang med folk vi gillar att umgås med för en grillkväll igår.

 

tillslut blev vi väl iaf 13 pers som gick bort till Nordnes som måste vara en av Bergens finaste platser, slog oss ner vid vattnet, grilla, drack öl och umgicks hela eftermiddagen och kvällen lång. Tror vi drog hem runt 22 tiden eftersom vissa skulle upp tidigt imorse för jobb, men galet att det var varmt den tiden och att man fortfarande kunde gå i shorts och linne. Vi har ju senaste tiden inte känt av solen och värmen så man hinner ju vänjas av! ;)

 

Idag skulle jag varit ledig, men har hoppa in och jobba istället för Anna som dragit till Svea ett tag! Så om 2 timmar ska jag börja bege mig mot bussen, men först tänkte jag bjuda på finbilder från igår!:)

 

  

Fina Bergen, fina människor.

Sol sol sol

Whooop whooop, solen lyser här i Bergen och jag och Minna har spenderat några timmar ute solandes. Vi gick in för att få i oss lite käk, så nu ska vi ut igen. Hon ska åka skateboard och jag ska nog bara kolla på och sola vidare!:P

Life is good!

 

 

Resan börjar närma sig!

 

Party

Igår kom det hit lite folk på förfest. Den avslutade dock på ett jävligt tråkigt vis eftersom vi bor med folk som är dumma i huvudet rent ut sagt. Så när det bar av här ifrån drog de som skulle jobba idag hem och vi andra fortsatte mot några andra svenska killars lägenhet. Där blev de lite mer alkohol, kortspel, prat och musik. Så tillslut blev allting väldigt bra i alla fall. :)
 
Vaknade för över en timme sen av någon anledning och vi gick då upp och städa bort allting i lägenheten som inte alls var mycket. Så nu står fönsterna på glänt för vädring och allting är iordning igen. Kalas! Så nu kan man bara typ käka chips och kolla på film närmsta timmarna och bara må gött. ;)
 
Fint väder idag så efter lite mer vilande ska vi ut och åka lite skateboard. :)
 
later

Blev bara ett blåmärke

Dag 1 av mina två lediga. Solen lyser ute och jag ska ta mig ner på stan om ett litet tag och inhandla ett par nya skor och eventuellet en ny jacka. Jag har letat som en galning efter Svea skor, men finns ju inte någonstans här.. Så nu har jag börjat känna sug efter ett par mörkblåa convers. Men vi får se, kanske kommer jag hem med något helt annat... Om jag hittar något.
 
Igår på jobbet undrar jag om Benjamin försökte skada mig med flit alltså.. Två ggr dessutom. Jag jobbar ju på taxfree lagret och där även om några av oss inte har truckkort så måste vi ändå ibland använda oss av olika sorters truckar. Benjo har truckkort säger han men jag vettefan.. Vi har en man kan stå på men även gå med den också. Så han gick med den igår och jag hoppade på den där bak och åkte med, helt plötsligt får han i nödbromsen och jag flyger fram och nästan ramlar över. haha han blev skit rädd och fråga hur de gick medans jag börja skratta och fråga om han försökte ge mig whiplash skada.. Sen några minuter senare ska vi lägga in massa väskor på trollys och måste då gå in i stora kylrummet, utan att kolla bakåt går han ut och drar i snöret så dörrarna stänger sig, då jag får kuta allt vad jag har för att inte klämmas imellan dom. Han får panik igen och sa att han trodde jag skulle gå ut andra vägen.. Wtf.. Då frågade jag honom om han försökte ta död på mig.. Tur nog relaterade allting bara i ett ganska stort blåmärke på ena knät.
 
Innan han gick för dagen frågade han om allt var lugnt.. Men de är väl inge större fel på mig.. Inte mer än vanligt så att säga! ;))

Vad hände med allt jag kämpade för?

.....

Bokat

Så nu är hemresan bokad och betald. Känns riktigt skönt! :)
 
 

fml

Haha jag är så jäkla klantig. Jag vet att jag kollade schemat i förrgår och att jag hade Vakt 3 idag vilket betyder att man börjar 12.30.. Dock kom jag inte ihåg det igår kväll, så ställde klockan på 04.20 som vanligt, sen vid 05 drog jag iväg till bussen. När jag stått där ett tag, med Tinna brevid mig som jag inte ens går på samma schema som mig så slår de mig att jag skulle läsa de mailet vi fick av chefen igår som jag ej kommit in på än.. i dåvarande stund har jag alltiså fortfarande inte fattat att jag inte ska börja tidigt. Så jag läser vad han skrivigt och ska glida in på schemat för att se vilka jag jobbar med idag.. DÅ ser jag att de står en 3a vid mitt namn på den 17e.. Jag kollar på Tinna sen kollar jag ner igen, då ser jag att andra teamet har en 2a som betyder att man börjar 06.
 
Vafaan tänkte jag.. jag säger till Tinna med en lätt besviken röst "Fuck, im starting late today!" hon börjar bara skratta.. hon verkar inte heller fattat att jag inte borde börjat tidigt, eller så sa hon bara inget! hon kanske egentligen bara ville skrika i mitt öra as högt "VAFAAAN GÖR DU HÄÄÄR DU BÖRJAR FÖR I HELVETE SENT IDAG DIN DUMMA JÄVEL!!!!" Jag kan ju inte va säker, men hon kan ju ha velat säga de så.. ;) hehehe..
 
Så det var bara traska hem igen och när jag kommit hem tittar Minna förvånat på mig.
A "Jag börjar fan sent idag!"
M "haha ja jag ska ju inte heller börja 06, vet ej vad jag tänkte med!"
A "haha, gonatt!"
 
Så de var bara gå och lägga sig och somna om igen. Fick iaf 4 timmar extra sömn.. behövligt!

Huller om buller..

Nu har vi bytt rum med Islänningarna. För en gångs skull så kanske de blir lite ordning på torpet. ;) Eftersom de är vi som betalt handpenningen så är de ju vi som bossar. Känns fantastiskt bra! haha. Så jag och Minna har ägnat hela kvällen åt att skruva isär och sedan skruva ihop våran våningssäng. Gick faktiskt riktigt bra!:) Så nu är det ljust och fräscht här i stora rummet!:)
 
Sen fick jag ju självklart ett slag i ansiktet dagen till ära.. Mitt liv blev lite fucked up på nytt! :( faan liksom.. Så nu vill jag verkligen bara hem och få ordning på allting. Sen bara resa iväg med älskade Kakan, de ska bli så skönt att träffa henne efter allting som varit.
 
på återseende!

whoop

Woohooo, min efterlängtade lediga dag är snart här. Får se hur mycket jag orkar göra dock. haha.. Ska försöka komma iväg ännu en gång på skojakt, gått sönder mina skor totalt nu! Så jag blir princip pissblöt om fötterna så fort jag går ut när det har regnat/regnar.. Och Bergen är ju ganska känd för att de regnar en del! ;)
 
En bild bara för att. Sen för att jag e rätt brun där med.
Lääängtar till värmen.

Å ja!

Jag var verkligen bitter sist jag skrev. Idag är det bättre skönt nog! :P
 
Nu är det nästan bara en månad kvar här som jag är schemalagt iaf. Så funderar på att jag kanske ska dra mig hem runt den 18-19 augusti. Så jag hinner få mitt pass innan det är dags att resa iväg, för lär ju inte komma längre än till Arlanda utan det!;) hähä.. 41 dagar kvar idag, whop whop!
 
Annars är planen att så fort de finns tillfälle styra upp något med mina tanter som jag älskar och saknar så mycket!
<3

En AW

Jag är verkligen så trött på allt här just nu. Jag är trött på folket jag bor med, jag är trött på att alltid säga nej till massa roligheter för att jag är här och inte hemma, jag trött på att jag känner så, jag är trött på hur vi lever och ingen ger någon respekt, jag är trött på att känna mig bitter.. Det ända som är kul är att jobba, satan vad jag trivs. Det är för att jag tycker de är kul på detta jobb och för jag älskar folket jag jobbar med som jag är kvar, annars hade jag dragit hem nu!

Jag älskar Bergen, men nu tror jag det behövs en liten paus att va iväg hemifrån! Jag behöver få komma hem ett tag. Jag saknar min familj, släkt och vänner där hemma väldigt mycket.

Blev ett litet klagoinlägg.. Men vad gör de, ibland behöver man spy lite galla när man är bitter!

Annars var väl jobbet och ölen de bästa idag!

Ut på tur, aldrig sur.

Jag vill verkligen ut och resa. Amanda frågade mig idag om jag vill med på en weekend i höst, troligtvis Berlin. Why not sa jag. Alltid varit sugen på att åka dit. Och det har ju inte blivit bättre angående att dra iväg på massa ställen efter att jag har börjat hänga inne på Backpacking.se .. Man vill liksom bara resa. Dock är jag inte alls sugen på ställen som Australien, Thailand och nya Zeeland. Det känns som dit åker bara människor För Att.. Man kan ju egentligen säga att man redan varit där efter att ha kollat på allas bilder inne på facebook. :)
 
Tror inte de är riktigt min stil. Utan jag är mer sugen på Polen, Berlin, Nederländerna och Irland.. De skulle va en upplevelse i min smak! ;) Så vi får se. Bila genom Europa hade inte varit helt fel de heller. Dra bara en dag och inte ha ett återvändningsdatum. De hade varit gött..
 
Få se om jag drar tillbaka till Norge efter denna säsong, jobbar ihjäl mig lite till och sedan drar ut och upptäcker världen! Låter inte allt för dumt tycker jag! :)
 
Sen är ju Alanya egentligen ingen resa att räkna så. Jag åker ju bara till
mitt andra hem och njuter av trevligt folk, värme, fest och drama! ;)

Gött kött!

När man jobbar mycket och sover väldigt lite så blandar man verkligen ihop dagarna. Trodde stenhårt på att det var tisdag idag.. Så när Erik frågade om jag skulle jobba imorgon svarade jag ja.. Bara de att jag är ledig imorgon eftersom det tydligen är torsdag då.. haha sweet, de betyder att jag får sova ut. Igår var jag, Minna, Arthur och Magdalena på bio igen, vi såg The Internship. A och M gillade den inte, men jag och Minna tyckte den var rolig!:) Skön film att kolla på! Sen fick jag även tillbaka USB't fullt med nya dokumentärer och filmer av Benjo. Passar perfekt nu när jag är ledig.. Nu funderar jag på en dusch, sen filmkollande. Är en sliten själ. Later.

jobbijobb!

Kom hem vid 9.. käka lite mjölk och flingor och nu ligger jag i sängen och ska sova, imorgon ringer klockan 04.15.. Härliga tider! Men de går bra på jobbet och jag trivs o tycker att de är kul, så ska inte klaga! :))
 
haaa dee!

Hola!

Har nyss kommit in efter suttit och filmat och fotat när Minna varit ute och övat på att åka på sin nya skatebord hon nyligen fått hem här. Eller skatebord, det är en sån där mini, heter väl inte skateboard men jaja samma sak ändå!:P
 
Kul var det och hon har ju åkt lite innan så hon kan ju även om detta är lite mer avanserat gick det iallfall bra! :D De e bara öva och öva. Även om det ser väldigt ballt ut så vettefan om jag skulle våga.. Men vem vet, de borde ju va lite som snowboard och de e jag ju rätt bra på så länge jag inte ska styla och trixa! ;) haha!
 
 
Proffset Minnaaa Maaaariit
 

Du är bra göllig!

  
 
Störd vän jag har alltså! Igår kväll innan jag skulle gå och lägga mig ramla ett "bildspel" in.. haha, han älskar sig allt för mycket denna människa! Men äh, han är bra go! Ska bli kul att ses snart! :)

Bokat och klart!

Nu är resan bokad. De blir lite svårt att hålla i pengarna när man fått en norsk skatteåterbäring och inte varit utomlands sen september/oktober förra året. Så nu blir det av. Igår fick vi reda på till vilket datum som vi hade jobb till och det är väl egentligen de som stått i vägen för att inte ha bokat innan. :)
 
Men ja, nu blir det av i alla fall! :D

Man gör allt för sina vänner och lite till.

<3

Sådan otur!

Igår när vi är påväg hem från jobbet så hände det... När man ska hem går man ned för en trappa och så kommer man ut där alla transportbilar står. Så när vi går ned för trappan så ska jag vända mig om och säga något till Anna medans jag fortsätter att gå rakt fram.. sen säger de bara dunk.. Då slår jag i halva ansiktet i backspegeln på en av transportbilarna som står där... Jag fortsätter att gå halvt skrattande och håller mig för ansiktet eftersom de gjorde ändå ganska ont!
 
Anna bara viker sig av garv. En kille som jobbade i produktionen gick hem samtidigt såg ju självklart också allting så han börjar ju skratta men går iaf där ifrån! :P Men Anna bara står där, kan inte röra sig och bara pekar på mig.. viker sig igen direkt efter att hon kollat upp.. där står vi säkert i 2-3 minuter.. haha. Jag försöker böja av allting o prata om något helt annat..
 
Så från jobbet hela vägen till bussen som normalt inte är så lång kändes väldigt lång just igår.. Sen när vi sätter oss på bussen precis framför Per o Erik säger Anna "Fan grabbar nu missade ni något riktigt roligt!" och så börjar hon as garva.. De kollar frågande och Anna berättar självklart. Båda brister ut i garv och ångrade att de inte väntade in oss så de kunde sätt.. Charmiga killar delux!
 
Men även om det gjorde ont så var det ändå ganska kul. :P Typiskt mig att råka ut för något sådant! :P men jaja, en bula och en erfarenhet rikare! ;) Och de gör inget att de skrattar, hade det varit någon av dom hade jag garanterat skrattat minst lika mycket åt den som råkat ut för de! ;)
 
Och innan allt hände hade vi bestämt oss för en öl. Det blev en välbehövlig öl! ;)
 
Anna :)

Saknar dig!

Let the challenge begin!

+ så har vi valt att lägga till 5 riktiga armhävningar de 3 första dagarna, sen höja till 8 efter första restday, sen 11 osv..!
 

1 Juli

Idag är min andra lediga dag på 15 dagar.. Satan var skönt det var att få sova ut!
 
jag drog aldrig hem till Anna i fredags, de hade tydligen varit skitkul och de hade tryckt in 23 pers i en etta så var laaaagom med folk också!:P Men jag behövde vila och sova så jag banga!
 
Sen i lördags vid första rasten på jobbet kom Per.. Han såg verkligen ut som sju svåra år.. Men han tjata på att jag skulle med då på kvällen till Mona på jobbet. Så Anna kom hit ett tag innan och tog några Stockholms-drinkar innan vi sedan gick ut och tog en öl på uteserveringen innan vi mötte upp Per för att dra dit.
 
Det var en rolig kväll men blev riktigt mycket alkohol.. Nästan en hel lite vodka tog slut, sen var det shots osv där borta som de bjöds på.. Fyfaaan.. Jag var så frukansvärt sliten att både Anna och Per stannade i taxin och väntade tills jag hade kommit innanför dörren så jag verkligen kom in.. Sen var det bara sova 2,5 timme innan det var dags för jobb. Nog aldrig mått så psykiskt dåligt sen förra midsommar. Kändes som jag bara ville spy hela dagen. Första Christina säger när jag kommer är "haha fyfan anna har du bakrus?!" öh.. jaaa... haha.. Men jag överlevde dagen iaf.
 
Så direkt efter jobbet igår la jag mig ner i sängen och sa till Minna väck mig om 1 timme.. Jag gick upp efter 1,5 då Minna gjort mat. Sen somnade jag om och vaknade upp för 40 min sen.. Känns ändå lite bättre nu måste jag säga!:))
 
Ensam hemma idag dessutom. Ska nog tvätta lite som jag lovade vid ett svagt tillfälle igår. Så då är det bara få det fixat. Sen blir det nog film och ladda om mentalt för morgondagens jobb!
 
RSS 2.0