2010-12-31

Sista dagen på 2010.. Can we turn back time pls? Nej men seriöst.. Vart har detta år tagit vägen?! Det har gått så fruktansvärt fort. Men å andra sidan så behövs det nog en liten nystart igen, så detta kommer ändå ganska lägligt!

Sitter och pratar med Emre, vi disskuterar om vi har haft ett bra år eller inte.. Vi kom fram till att det varit rent åt helvette men samtidigt så jäkla kul, och allting slutade med prat om senaste Side tiden, vad roligt man hade! Ja vi hade verkligen det! :)

Idag ska nyår (som jag alltid tyckt är överskattat) firas i Sollentuna. Det kommer bli bra! Troligtvis kommer alla tjejer att ha en klänning på sig, jag funderar på att köra helt annan stil som typ jeans och skjorta! why not liksom! Förra året hade jag mjukis och t-shirt!;D haha! Nerå nu tycket jag att jag låter lite neggo, men jag har aldrig haft en bra inställning de senaste åren till nyår så varför i år!?.. Ja ja Tina kommer säkert att få mig på bättre tankar senare!;D haha!

Så....då är det väl bara att önska alla ett GOTT NYTT ÅR så ses vi nästa år!

2010-12-30

Gårdagen var riktigt trevlig, jag mötte upp Amanda och vi gick till vårat älskade Cafe där även Jesper kom efter ett tag! Vi delade med oss om allt nytt som hänt sen sist vi sågs! Alltid lika kul att träffa Amanda, stämningen är på topp och man skrattar tills de både gör ont i kinderna och magen! :)

Coolt hur man egentligen kan komma så bra överens med folk som man aldrig kännt förut och allt bara rullar på:)

Men är det någon som jag verkligen verkligen saknar så är det min fru, min älskade Mikkinikks, men i helgen så får jag äntligen träffa donnan!:)

Tillbakablick

I förrgår var det precis ett år sedan jag satt på flyget till Sanli Urfa och Viransehir. Det var fortfarande väldigt varmt där, jag saknar värmen något så galet! För att inte nämna hur mycket jag saknar familjen!
Det är rätt tungt att tänka tillbaka på den tiden, för den tiden var grym! helt oförglömliga veckor fyllda med kärlek och lycka!

2010-12-29

Nu är jag tillbaka hemma, jag kom egentligen hem redan igår men jag tog tåget direkt hem till Tina och spenderade kvällen och natten där hemma!:)
Dygnet hos Mattis var lugnt. Vi gick runt lite i affärer och kollade lite först när jag anlände sen gick vi på bio och kollade "Himlen är oskyldigt blå" det var faktiskt en bra film! :) Sen har vi bara spenderat tid tillsammans i Mathildas nya lilla lya, jättesöt:D haha. Det var riktigt trevligt att ses och det får inte dra ut så länge till nästa nu!:)
Nu ska jag bara landa några timmar.. har gjort iordning en kopp te och sedan läst igenom alla blogginlägg jag missat, haha! (vilket liv) ;) Meen iaf, ikväll ska jag iaf in och möta Amanda det var längesen så ska bli trevligt!:)

På tåget

Sitter nu på tåget till Västerås och hör och häpna, tåget gick i rätt tid.. Min störta orolighet är över;) haha! Dom hörde även av sig från jobbet imorse då två av tre personal var sjuka.. Men eftersom jag redan bokat biljett så tacka jag nej! Det var alldeles för länge sen som jag fick njuta av Mathildas sällskap så denna resa är något jag verkligen inte skulle byta bort!:) Vi hörs när jag befinner mig på 08-området igen!

Hej då vi hörs!

Nu ska jag packa den lilla väskan och göra klart allting inför imorgon då det bär av mot Västerås!:)
vi höörs!

Jag hittade lite old stuff från Turkey

År 2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja det gjorde jag.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Mitt ända var att 2010 skulle bli bra och galet, de blev det! 
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?: Nej men min syster:) 
4. Dog någon som stod dig nära?: Nej
5. Vilka länder besökte du?: Sverige och Turkiet 
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? Inte vad jag kan komma på såhär 
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 10 April
8. Vad var din största framgång 2010?: Oj, jag har uppnått massa framgångar detta år!
9. Största misstaget?: Lyssna på lögner
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?: Jag har åkt på lite allt möjligt från svinkoppor till magsjuka dock har jag lyckats klara mig från att skada mig.
11. Bästa köpet? Resorna
12. Vad spenderade du mest pengar på?: haha, resor! 
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?: Ja mycket, alla nya vänner och alla äventyr jag varit med om.  
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Welcome to the club, Waka waka, Love the way you lie, Just a dream, Ikaros och många många mer.
15. Är du gladare eller ledsnar nu jämfört med tidigare i år?: Både och. 
16. Vad önskar du att du gjort mer?: Träffat gamla vänner
17. Vad önskar du att du gjort mindre?: Lyssnat på andra
18. Hur tillbringar du Nyår?: Hemma hos en av mina bästa vänner
19. Blev du kär i år?: Jag var kär och är nog de fortfarande
20. Favoritprogram på TV?: SPARTACUS BLOOD AND SAND, vad annars liksom;)
21. Bästa boken du läste i år?: Haha har inte läst någon! 
22. Största musikaliska upptäckten?: Bruno March 
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?: Fick allt det jag önskade mig!:)
25. Något du önskade dig men inte fick?: Nepp
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?: Firade med familj och släkt 
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?: Ja mycket..
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?: Hmm, Ani Yasa kanske? ;) höhö.. 
29. Vilken kändis var du mest sugen på?: Andy Whitfield 
30. Vem saknar du?: Familjen och släkten Coban  
31. De bästa nya människorna du träffade? Alanya tjejerna!  
32. Hur ser det ny året ut?: Det blir jobb jobb jobb nu sen drar jag iväg på en resa

F ♥

Obeskrivlig kärlek .

Mohaaa!

Haha, var tvungen! ;D

Back in Stockholm

Borta bra men hemma bäst. Det är väl så iaf. I vissa fall..
Vi drog som sagt ner till Åtvid igår och fira jul, det var himla trevligt att träffa alla släktingar på pappas sida igen, man ska inte skryta om alla gånger jag varit nere. Jag kände mig lycklig och glad!
Det blev att åka till familjen N först och lämna av alla sovgrejer mm för att sedan bege oss iväg till Farmor och farfar där vi alla skulle fira! Det blev massor med mat och faktiskt väldigt mycket klappar, hel nöjd med allt! :)
Senare på kvällen gick vi hem till faster och där avslutades det inte förns vid tretiden på natten och då var vi alla väldigt trötta.. Men jag hade iaf en riktigt bra julafton!
Idag tog vi bilen hem och det firades med ännu lite mer julmat hos moster, mycket trevligt!!:)
(Visst gillar ni kvaliteten på bilden?!;))
Pappa var iaf nöööjd när han lyckats få dit slingan!;)

God Jul

Sitter nu i bilen påväg ner till Åtvidaberg, man skulle kunna tro att en julskiva spelas ur högtalarna men nej nej här sitter jag och pappa och sjunger till Ola Magnel;D men jul stämningen är bra ändå!:) GOD JUL!

23/12-10

Har hunnit med massor idag! Klockan var ställd och det var bara gilla läget och gå upp! Jag mor och mina systrar har knallat runt inne i stan hela dagen med hopp om att hitta sista klapparna, sagt och gjort!:) Efter det blev de att dra hem till mormor och morfar för både hämta och lämna saker.. Tidigt imorgon beger vi oss hela familjen ner till Åtvidaberg för att fira med släkten där nere!:) Men nu ikäll har vi varvar ner lite genom avnjutit ett knäcke med skinkan och julmust och sen har även hela familjen spelat bingolotto ihop. Ibland inser man verkligen hur mycket man älsksar sin familj egentligen! Det har vsrit en hel fantastik dag idag!!!<3 Jag gick även hem till Tina för lite socialprat medan de andra handla lite! Oh så jag har sannat henne!<3 Men God Jul på er allihopa och ett Gott Nytt År<3 Önskar självaste Annisen Sid Gustafsson

Varför ?

Mitt mobila bredband får mig att vilja ta självmord .........

L E D I G T

Nu har jag äntligen gått på ledighet! Jag har även hunnit med och beställt min resa till Västerås vilket känns himla bra!! :)

"De gäller att se vad som är viktigt här i livet innan det är försent"

Turkiet Alanya 2011 here WE come! ♥

Konsten att sakna!

Fina tjejer ♥

1

En dag kvar att jobba, sen tackar jag för mig för detta år! :)
Jag tänkte att jag skulle hinna med och träffa massa trevligt folk nu under tiden jag är ledig också! Idag kom Cia hem till Sthlm också, det satt inte fel det!! :)
Jag och Ciiiiiiiiaaaa :D

Like a game

Jag är GALET sugen på att åka snowboard, jag funderar på att försöka lura med mig någon till typ kungsberget under ledigheten, hade inte varit fel!!
Jag ska nog drömma om det inatt, när jag åker där i backen.. tar satts och åker upp mot snöväggen, gör en volt.. landar as snyggt, hoppar upp i luften och gör en 360 och sedan swich swich glider jag ner för backen och när jag stannar in sprutar jag ner alla i liftkön med snö..Mmmmmm, HAHA! dåre man är!
gonatt iaf!
Jag är GALET sugen på att åka snowboard, jag funderar på att försöka lura med mig någon till typ kungsberget under ledigheten, hade inte varit fel!!
Jag ska nog drömma om det inatt, när jag åker där i backen.. tar satts och åker upp mot snöväggen, gör en volt.. landar as snyggt, hoppar upp i luften och gör en 360 och sedan swich swich glider jag ner för backen och när jag stannar in sprutar jag ner alla i liftkön med snö..Mmmmmm, HAHA! dåre man är!
gonatt iaf!

Lista i brist på annat!

Namn: Anna

Piercingar: Nej inte längre

Tatueringar: Ja en på underarmen

Längd: 169

Hårfärg: Brunett

Fräknar: Nepp

Motto: Ångra istället något du gjort än inte vågat testa

 

Kär? Försöker slå bort de känslor som finns kvar

Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja det gör jag

Dricker du? Ibland

Röker du? Nej men har dock hänt

Vilket schampo använder du? De som står i duschen

Vilken parfym använder du? Colors Red

Vad är du rädd för? Döden

Gillar du att tvätta? Kan nog faktiskt vara bland det tråkigaste som finns..

Gillar du berg- och dalbanor? Jag gjorde som liten

 

Senaste...

Filmen du hyrde? Ojj, minns inte

Filmen du köpte? Flyga drake och inte utan min dotter

Låten du hörde: Gott nytt jul - Sean Banan

Låten du laddade ner? Mikrofonkåt - September

Personen du ringde? Min pappa

Personen som ringde dig? Cissi

TV-program du såg? NCIS

Person du tänkte på? Tina.S

 

Favorit...

Låt: Just a dream - Nelly

Sak att göra: Oj, beror på tillfälle

Sport: Bandy

Dryck: Bubbelvatten

Kläder: Leggings

Film: Ice Age

Bil: Audi

Serie: Spartacus Blood and Sand


Har du någonsin...

Gråtit över en pojke? Ja

Gråtit över en flicka? Ja

Ljugit för någon? Ja

Varit i slagsmål? Slagsmål vad väl att ta i, men slagit

Blivit arresterad? Nepp

Träffat någon från internet IRL? Ja

 

Antal...

Gånger du varit kär? 2

Gånger ditt hjärta brustit? Hade jag inte varit en sådan pussy så kanske 1? ;D

Hjärtan brustet på grund av dig? Vet ej

Tjejer du kysst? 1

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Skriver de jag fortfarande umgås med vilka är Tina och Cia

Gånger ditt namn varit med i tidningen? 1

 

Senaste...

Boken du läste? Men alltså jag hatar att läsa

Personen du fick e-mail av? Om man inte räknar med reklam så Nusret

Personen du fick brev av? Danderyds sjukhus;)

Personen du fick sms av? Mary

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Om man räknar vi som är kvar i huset blir det igår

Saken du köpte? Saken... minns ej, telefon?

 

Vad har du gjort idag? Jobbat

Var det kul? Ja :)

Brukar du svära mycket? Jo ganska

När stiger du upp på morgonen? Beror på när jag börjar

Vad har du på dig? kläder

Vad ska du göra ikväll? Vänta på att få gå och lägga mig

Vad är du allergisk mot? Ingenting

Var har du ont? Ryggen

Använder du hårspray? Ja ibland

Kan du stå på händer? Haha nej

Håkan Hellström eller The Ark? lyssnar inte på någon av de men tar The Ark

Salt eller socker? Beror på

Gillar du ketchup? Ja

Är du glad nu? Ja

Var du glad igår? Från och till

Vad dansar du till? Welcome to the club ;)

Stockholm är... ? Staden där jag bor

Göteborg är... ? Staden jag alltid viljat bo i som liten

Kan du sjunga? Troligtvis inte i andras öron men i mina låter det grymt

Spaghetti eller makaroner? Makaroner

Land du vill besöka? Tunisien

Saknar mys med Tina!

Oh gud så mysigt vi hade det! 

Livet har sina goda stunder

Jag måste faktiskt erkänna att jag saknar sommaren 2010, det har absolut varit den bästa sommaren i hela mitt liv. Kan nog t.om säga att det varit det bästa året i hela mitt liv. Jag skulle inte byta ut den/det, jag ångrar inte att jag pendlat varannan månad mellan Turkiet och Sverige. Eller jo, jag ångrar att jag inte kunnat vara där ännu mer. Men det är väl alltid så att man vill ha det man inte får, eller hur!?
Jag tänkte det redan förra året och jag sa det även på nyårsafton 09/10 att "detta kommer fan bli ett grymt år". Och tro mig det blev det. Minst sagt!
Alla människor som har blivit till vänner. Kan inte beskriva med ord, det skulle inte räcka! Jag saknar alla stunder. Jag måste erkänna att man nästan eller nästan, man HAR satt sina vänner här hemma åt sidan. När man har varit hemma så har man bara jobbat eller fram för allt träffat (i mitt fall) Mikaela. Mikaela känner mig bäst av alla mina nuvarande vänner, vi var i samma sits. Det fanns/finns ingen här hemma som förstår en helt angående detta med Turkiet, tyvärr! Men med Mikaela kunde jag bara "få vara". Hon kände mitt X, hon har träffat familjen, hon vet vart alla ställen ligger och hon var MED vid alla tillfällen där stunderna nu blivit till minnen.
Jag har inte bara fått nya kontakter och vänner här genom bloggen, nej även facebook har varit till stor del. Tex käraste Amanda! Hon och jag började skriva mail på facebook till varandra, och sedan frågade hon en dag om vi skulle ses. Jaa varför inte?! Och vi har även kommit varandra väldigt nära efter bara sätts några gånger!:) Hur kul är inte det?! Och det komiska av allt, det måste nog vara att när vi träffades för första gången kom vi fram till att våra pojkvänner var jobbarkompisar under 2009, haha ganska sjukt!
2010 har verkligen varit ett Turkiskt år. ALLT har kretsat runt Turkiet. Jag lovar 2011 blir inte ALLS lite mycket. Jag lever som 100% Svenne nu. but believe me, i will be back! ;)

Jag och Mattis

Hittade en bild på mig och Mathilda från återträffen, hahah!!! Slitna brudar? ;)
Om bara lite mer om en vecka får jag träffa denna underbara människa igen, ÄNTLIGEN! :D
"nej om man hade tv......." HAHAHAHHAHAHA

Ge mig lite sol och värme

God morgon världen!

Jag sitter just nu och kollar på skidorna, varje år blir jag lika sugen!! Funderar på att kanske tvinga med mig någon upp till Romme eller kungsberget för en dag och åka lite! Men dock blir det snowboard för min del!:) Om några timmar ska jag dra mig in mot staden för att möta upp Amanda:) det förhoppningsvis sista julklapparna ska inhandlas! (vem försöker jag lura? Jag kommer ändå springa som en dåre den 23e) men iaf;) Nu blir det gröt till frukost så magen står sig heeela dagen ;) haha fan va töntig jag är, vi hörs!

Jag borde inte, men jag gör det ändå

Jag och han spelade alltid denna innan vi gick och la oss, egentligen borde jag inte lyssna på den, jag klarar knappt att lyssna på den utan tårar. Men ibland måste jag för att jag älskar låten!!

Välkommen!

Jag välkomnar Yakke till Sverige sååå Välkommen Yakkisen! :D

Bästaste Mikkisen med sin Yakke! :)

Idag är min fru lyckligare än någonsin, hennes man har anlänt till vårat kalla Sverige! :D Wiihooo, jag är överlycklig för deras skull!! :D Det kommer ju säkert kännas jätte konstigt att få träffa Y här hemma, men gud så häftigt! :D

Lördag

Det är lördag, jag låg kvar lite längre i sängen i hopp om att mor eller far skulle sträcka in sitt huvud och säga "det är frukost nu" men efter att jag blivit tillräckligt rastlös var jag väl tvungen att säga till dom själv..

dock var det tomt i sängen och det är tyst i hela huset, dom hade redan dragit iväg på dagens "måste" jahaja.. då fick man göra frukost helt sjäääälv.. Men jag tror jag drar ut på det lite, min hals har gjort att jag helst av allt vill slippa allt som har med mat och göra! Det senaste dagarna har jag bara fått i mig en tallrik gröt och X antal koppar te om dagen. Tanken om att mat är överskattat slog mig, vi behöver verkligen inte allt vi stoppar i oss, jag tror vi lätt skulle klara oss på ett mål om dagen egentligen, det är nog bara huvudet som lurar oss att äta mer!

Nu ringde syster och frågade om jag ville följa med dom på hundmässan i sollentuna(?!) om jag inte hörde heelt fel, man kan ju hoppas att det står en fin och ståtlig Grand Danois där, ohhh vad jag VILL ha den hunden!


Här en valp, ohh visst är den söööt! :D
Kan tänkas att det får bli min nya sambo den dagen jag flyttar hemifrån! ;)

Vi hörs hurreniiiii!

Svar på kommentarer;

Mikaela om Saker som får oss att vilja ta självmord..:
HAHAHhH seriöst Anna jag dör. Om folk säger att du är bitter nu, vad fan är detta?
Satte téet i halsen. Du är ju fööööör underbar! :D

Svar: HAHAHAHHAHA!!!! Ja men eller hur, folk som påstår att jag är bitter nu har ju ingen aning om vad det pratar om! ;D

düşünceler

Jag är tillbaka, snabbare än jag trodde faktiskt.. Kanske tack vare att jag legat i sängen hela dagen, har hunnit kollat igenom hela Ice Age boxen, satan i gatan så bra filmerna är!

Nu har jag sysselsatt mig med att läsa igenom lite i bloggen, det började med att jag skulle kolla vad jag gjorde för exakt ett år sedan.. Jag hade satt in en bild på Xet och skrivit hur glad han gjorde mig.. Lite skillnad från detta år om man säger så..
Sitter och lyssnar på Samame och tänker tillbaka lite, tänker på att det snart är 1 år sedan som jag åkte hem till Viranshir och bodde hos hans familj. Och herre min allah vad jag saknar dom alla! På ett sätt vill jag bara tillbaka och vara i hans närhet men på ett annat sätt ångrar jag att jag inte lämnade honom tidigare!
Kalbimdeki vardır ♥

Sjukling

Jag har bara... - Halsfluss - Hosta - Spytt - Början på öroninflammation - Feber.... Ja det var väl det, återkommer när jag är människa igen!

Onsdag

Jag har haft hosta i 3v nu utan att gå till doktorn för hostmedicin, jag börjar få ont i öronen och min hals är som ett rivjärn.. för att inte nämna migränen som är på topp och sömntabletterna som inte hjälper mot mina sömnproble + så går det magsjuka på jobbet! Annars är det väl på topp! 5 dagar kvar, sen låååång ledigt, Längtar!

Jag börja fundera på om du bara vill mig illa!

Nu ska jag tacka för kvällen, imorgon ska jag vara utvilad. För dirr efter jobbet så far jag in till stora staden för att träffa Amanda!:) massa mys!!

Ha en fortsatt bra kväll!

Ingen älskar ett barn som inte lyckats, ingen älskar ett barn som är starkt

Fick ett mail till idag... Jag blir bara mer och mer förvirrad! Det är ingen idé att gissa, jag kommer inte komma någon vart med det iaf!

Döende soldat!

Jag är sjukt trött, jag somnade ap sent igår vilket jag fick lida för imorse, det kändes som jag bara ville sova liiiite till hela tiden.. Så ikväll blir det tidigt!

Eftersom jag sitter vid pappas gamla dator (som inte har något ljud) höll jag på att få spader, så jag drog fram lillsyrrans gamla cd-spelare och när jag skulle kolla om det låg någon gammal cd i så hittade jag ingen mindre än "Tjinka tjinka" haha, det var en cd som mitt XX Thomas brände när vi var tillsammans för 1000 år sedan, haha.. Finns typ tre bra låtar på den som jag gillar i dagsläge, de andra förstår ja inte hur jag kunnat gilla! Men när den var nybränd och vi gled runt i Otis-bilen var det ALLTID den CDn vi satt och sjöng och digga till! haha vilka minnen! Och själva namnet på skivan tror jag kommer från "DJ handen" ni vet när man drar fram och tillbaka med handen som en DJ!? ;) haha!!! stört!

Läskigt

Skrev ett sms här om dagen till en person. När jag skrev smset så blev jag helt tårögd i ögonen och nästan började gråta.. Jag hade såna starka känslor inombords, det var nästan som något intalade mig på fullaste allvar att jag skulle förlora dig...

Fyfan så rädd jag blev och fortfarande är!

Mikaela

Nu tänkte jag skriva om Mikaela aka Mikki eller helt enkelt frugan!
Mikaela är min absolut bästaste vän och i nuläget är det ingen som känner mig bättre än vad hon gör! Egentligen är det ganska sjukt hur man kan säga så om en person som bara funnits i ens liv 9 månader... Mikaela och jag började skriva med varandra genom bloggen, då båda hade pojkvänner från Turkiet.
Och eftersom Mikki drog ner till Alanya någon vecka efter vi började snacka så bestämde vi att vi skulle ses där nere när jag skulle komma. Och det gjorde vi, så sen den 10 april 2010 har det varit vi!
Jag och Mikaela på turkkvällen
Jag kände ingen i Alanya innan jag bestämde dejt med Mikaela där nere, det har aldrig intresserat mig att lära känna folk, utan jag umgicks med familjen och släkten, det räckte för mig. Men efter jag umgåtts och lärt känna Mikki förändrades det, och jag tror vi umgåtts varje dag där nere under alla gånger vi varit där samtidigt! Vilket jag är otroligt glad för eftersom jag har haft så otroligt roligt tillsammans med henne!
Vi var iväg och spelade biljard i centrum

Fika i Alanyum


Vi hade tråkigt en dag på stranden (Det gick faktiskt att vara på stranden i april) så vi lekte lite, här är Mikaela ett lejon som är ute efter sitt byte! ;)


promenader en stor del av våran sysselsättning! :)

Det var dax för mig att åka hem. Men bara för att jag var i Sverige och Mikaela var kvar i Turkan gjorde inte så vi inte hördes av, vi hördes nästan varje dag från att jag åkte hem tills det var dax för Mikaela att komma hem till Sverige för en liten "mellanlandning". Vi sågs redan helgen direkt efter att hon kommit hem!
Jag och Mikki på hennes födelsedag:)


Mikaela frågade om jag ville med henne och hennes familj mfl in till stan för att kolla på Skrattstock vilket var hur grymt som helst!

Jag trivs otroligt bra i Mikaelas sällskap, det är inget falskt utan bara avslappnat och jag kan bete mig hur som helst. Jag måste nog erkänna att M är den mer mogna av oss, hon tar ner mig lite på jorden när jag svävar iväg i mina skämt som egentligen slutade vara roliga innan jag börjat med dom! Men innerst inne tror jag nog hon gillar dom, och att det är det hon ler till innan hon slår igen sina blåa på kvällarna! :D haha! skämt i sido frugis!:)
Jag tror Mikaela var hemma 3-4v innan hon packade sin väska och åter igen begav sig iväg. Och tro mig, jag var henne hack i hälarna och självklart återförenades vi där nere igen. Vi hade det egentligen väldigt bra, vi bodde inte mer än 10 minuters gångväg ifrån varandra, och våra pojkvänner funkade ihop som två pusselbitar, det var nästan så vi började fundera ibland om det inte fanns tre par emellan oss! Och min pojkvän tyckte även om Mikaela väldigt mycket, vilket gjorde mig riktigt glad då han alltid hatat alla jag umgåtts med nere i turkiet! Även han såg hur fin denna människa var!:)
Jag och Mikaela på Elite, Elite is the shit där nere!


Vi på vattenlandet, döda fiskar och en nergrävd Mikki!


Vi tog taxi upp och gick ner från Kale borgen!

Mikaela var den som jag umgicks mest med av alla nere i Alanya under de tider vi varit där tillsammans. Och de mornar som det plingade till i telefonen och det var från henne så blev jag alltid på gott humör! Det var riktigt skönt att umgås med henne! Min älskade Mikki som jag tycker om så mycket!!!


Vi fick även lite hamam på Tinas jobb!

Vi firade midsommar ihop, vilket var mitt bästa midsommar ever!

Ute i hamnen


Sen var det dax att få mitt hjärta lite sönder slitet.. Två veckor gick fort och jag begav mig hem. Men åter igen kom M hem för lite "besök" för er som inte förstått det än så spenderade M X antal månader nere i turkiet!

Bio och fika Kungsan här hemma i Svea!:)

September kom, då förändrades allt. I början var inte Mikaela där och jag kände mig halv efter allting som hänt, det saknades någon. Jag hade stort stöd från andra vänner vilket jag inte kan tacka för tillräckligt. Men sen när Mikaela äntligen kom ner så kändes det mer än bra, jag fick äntligen träffa frugan igen. Människan som känner mig bäst, människan som vet det ingen annan vet, hon som vet allt!
Jag kan nog inte egentligen beskriva min kärlek till denna människa på några vis. För hon betyder så mycket, min bästa vän! Hon får mig att le och fortsätta andas när jag bara vill lägga mig ner och somna in!

En spontankväll utanför Alis shop då vi dansade till Turkisk musik! :D
Heelt galet, satan så roligt vi hade! :D


Annisen ♥ Mikki


Återträffen!


Jag och min fruga idag inne i stan!:)

Jag älskar dig min Mikki, du är bästaste! ♥

Stan

Tidigare idag så drog jag in till stora staden och umgicks med frugan! det var behövligt, har saknat henne mycket!! Vi knalla runt lite i gamla stan och kolla på julmarknaden, hann även med en varm choklad på ett fik, Mumma! sen fick jag även med mig lite kläder hem, tanken var kanske någon julklapp, meen jag hittade tyvärr bara till mig själv!;D hihi! Vi tog även svängen förbi kungsträdgården, guuud så fint det är när det åker skridskor där och med all belysning, Stockholm är faktiskt väldigt väldigt fint egentligen! :)
Kungsan idag

Hur gick det egentligen igår?

Igår på pepparkaksbyggar tävlingen gick det jäkligt bra till en början, som nr 2 var jag klar och efter mycket slit stod äntligen mitt hus på "torkning".. Tessans halvdanna var redan klart;) hahah!! men iaf.. det var många själar som slet med sina hus! Men sen så råkar Emma gå imot mitt hus och det ramlar ihop... Jag märker först inget men ärlig som hon är erkände hon att hon råkade gå imot det...
Jag får tårar i ögonen och svär som bara den..haha töntigt jag vet, men ni förstår nog inte vilken tävlingsmänniska jag egentligen är.. (var glada för det!) Jimmie stöttar mig lite och säger att jag inte ska ge upp, och när jag tittar på hans "radhus" han kämpat för att få ihop så inser jag att jag får bara ta tag i det igen!
Sagt och gjort, jag börja smälta socker på nytt och klistra ihop delarna som ramlat isär. MEN då händer något, allt ramlar igen och jag tar upp alla delar och kastar ner huset i diskhon och säger "jag är fan inte med längre" och så går jag där ifrån med en ilska i kroppen som är svår att beskriva!
Såå, det blev alltså inget pepparkakshus för min del.. Totalt blev det två enkelhus och ett "radhus". Och eftersom jag valde att bli domare fick jag utse vinnaren! Dock blir det svårt men jag valde att ha två 1:or och en 2a. Så på förstaplats kom Jimmie och Robin, Jimmie för all tid och slit han la ner och ändå fick ihop det efter alla gånger både han och andra råka gå imot så det ramlade ihop! Robin för utseendet, där det även blev bomull runt och fin belysning inuti.. Så andraplatsen fick gå till Tessan då hon bara hade ett halvt tak..Men det blev fint! :D
Sen blev det till att sjunga singstar som jag ägde i och umgås med trevligt folk, en väldigt trevlig kväll så att säga!:)
(Bilder kommer sen, orkar inte överföra just nu!)

Söndag

Godmorgon! Gårdagen blev tillslut bra, senare kommer ni att förstå varför!! Nu sitter jag och kollar på Spirit hästen från vildmarken samtidigt som jag avnjuter lite frulle! Den är snart slut och då blir det till att åka och möta upp min fru! Äntligen lite tid med frugisen!:) Vi hörs!!

P-Bygge!

Ingen är mer laddad än jag, idag är det pepparkaks byggartävling hemma hos syster!! kl 14.00 anländer de andra, jag är redan här för att hjälpa till med förberedelser!!
Jag är laddad till tusen, tyvärr kunde inte min lagkamrat Jessica komma hit idag vilket betyder att jag får bevisa att Ensam är stark! ;D haha.. Jag ska spöa dom alla! Kameran är med så bilder kommer!
ha en trevlig lördag!
LADDAD BRUD!

Niiiice

Då var det fredag, jag är helt slut efter veckan och har därför ordnat till en myskväll! Fördriver tiden lite med Idol 30 min sedan är det härliga programmet Cirkus Möller, oooooch sedan kan myskvällen börja på riktigt, 22.00 kanal 6, Spartacus Blood and sand! Satan i gatan, det finns troligtvis INGEN bokstavligt talat som älskar den serien mer än mig!! Och inte nog med det.... DET ÄR DUBBELAVSNITT!!!!! :D nästan så jag fäller en liten lyckotår! :,) hihi.. Ha en bra kväll folket!

Hoppet

Hoppet är verkligen det sista som överger en människa, man slutar nog aldrig att hoppas. Egentligen för alla möjliga saker! Jag hoppas hela tiden nu för tiden, speciellt nu senaste. Man hoppas att allt ska bli och vara bra. Men ändå hoppas jag att jag bara kan leva vidare utan att tänka för mycket! Sen hoppas jag mer än någonsin att jag ska få träffa en person väldigt väldigt snart! Jag tror jag halvdör lite om det inte går, men jag slutar aldrig att hoppas vilket också hjälper mig att leva vidare! <3

Det rycker i axlarna!;D

Det var ALLDELES för längesen jag dansade denna härliga låt, jag kan inget annat än skratta och njuta! :D

DET ÄR KÄRLEK BANNE MIG;D

Svar på kommentarer;

Mikaela om Blöder lite i hjärtat: ne oldu???? <3
Svar;
üzgünüm ..

Mikaela om Trevlig kväll!: tsssssssss tur för dig att jag smsade idag då :) för jag saknade dig me lite :):):)
Svar; lite? MAN TACKAR!

T-J om T; Det var på tiden ;)
Svar; haha fuck off! ;D

hallonmamman om Aty vs Anna: Vem är denna Aty? :)
Svar; Det var en kille jag träffa första gången jag var i Turkiet som jag lärt känna mer och mer senaste året :)

hallonmamma
om Sjukhus avd. Psyket sökes!: Vad har hänt nu?
Svar; Jadu, det blev lite mycket på en och samma gång!

T

Jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, JAG SAKNAR DIG!!!<3

Blöder lite i hjärtat

Jaaaag kan inte sova, tänker för mycket hela tiden! Jag blöder nog lite i hjärtat... Komma hääär just i said to you! Förresten är jag riktigt avensjuk på min Ukrainska vän Elena, 3 dagar kvar!!!<3 käääärlek! Neej ska göra ett nytt försök till att sova nu!

Trevlig kväll!

Har nästan precis kommit hem efter en kväll hos chefen tillsammans med de andra arbetskamraterna. Vi hade det riktigt trevligt, god mat och mycket mycket skratt!! :D ångrar verkligen inte att jag åkte dit! Dock blir det bums i säng nu eftersom det är jag som öppnar upp portarna på jobbet imorgon! Sååå, gonatt folket!


Mikki Ka?! Seni özlüyorum ya!

Det är onsdag

Ikväll blir det till att åka hem till chefen direkt efter jobbet tillsammans med resten av arbetskamratrrna för lite julmys!:) blir säkert trevligt! Så idag lär det inte bli någon mer uppdatering, för imorgon börjar jag tiiiiiidigt! Så ha en trevlig dag! Tjaaaa:)

slm slm

Jag har ingen större blogglust för dagen, jag är matt i hela kroppen och jag såg precis att klockan var mer än jag trodde! Så gonatt!
ps. Jag hatar den nya uppdateringen på facebook och kommer gransh INTE uppdatera! Tänker t.om sluta gå in på folk som har uppdaterat då de ser för jävligt ut! Ds.

Happy Girl

Kvällen har varit grym, längesen som jag skrattade så mycket som jag gjort ikväll! Fan vad bra det känns! <3<3<3

Tjena dårar!!

Just nu har jag bara två timmar kvar att jobba, sen bär det av in mot stora staden där jag åter igen ska till tandläkaren för att fixa till min tand igen! Det värsta är att jag ligger inne med en grov hosta så det känns som lungorna ska hoppa ut.. Hoppas hon har överseende med det fall jag skulle hosta henne rakt i ansiktet... ;) haha!! - sorry, det var bara min lunga!;) neej nu blev jag trött... :D ha en trevlig dag fuckers!

Aty vs Anna

Suttit och pratat med Aty en längre tid nu, säger bara. hihihihi.... ;)

Zandra ♥

När lusten faller mig in så tänkte jag hylla lite vänner. Eller hylla. haha det lät bra iaf!;) sen vet jag inte riktigt om det är en hyllning. Men jag gillar att skriva om folk jag tycker om på mitt egna sätt. Sådär som jag gjorde om Tina för ett tag sen! Jag kommer skriva om fler, men denna gång ger jag mig på Zandra!:)

Även Zandra lärde jag att känna i Alanya detta år. Jag hade läst hennes blogg ett tag innan, men vi hade aldrig skrivit med varandra. Eller joo jag tror jag skrev och fick ett "bittert" svar tillbaka!;) så jag slutade kommentera och läste bara lite istället. Zandra var den som jag såg som "störst" i Alanya. Och med det menar jag, hon jobbade där och hon verkar vara den mest insatta eller hur man ska säga! ;D haha!

Så en kväll när jag hade tagit modet till mig för att egentligen bara träffa Mikaela så får jag som svar på hennes sms "det är bara att komma till Marco Polo jag och Zandra sitter där!" Jag trodde jag skulle av nervositet alltså! :D haha.. Men vafan det var bara dra på sig skorna och dra dit även om jag tveka lite. Jag fick ju bilden framför mig att Zandra var lite "arg" av sig tack vare den "bittra" kommentaren!;) (Haha fan vad jag skrattar när jag skriver detta med tanke på att jag vet hur snäll och go Zandra är nu när jag känner henne!)

Efter våran första kväll ihop måste jag nog erkänna att jag trodde både Mikki och Zandra skulle hata mig! HAHA.. jag pratade på rätt bra och i allt Zandra sa så sa jag "ah jag vet, jag läste det i bloggen!" ... Oh herregud, vet inte hur mycket man ska berätta egentligen, så de räcker väl?! ;)


Men ju mer man umgicks med Zandra ju mer tyckte jag om henne!

Men eftersom även Zandra jobbade så fanns inte all tid i världen att träffa henne heller. Men självklart blev det att man möttes upp när det gick. Till en början var vi alltid vårat lilla gäng. Jag kände Mikaela och hon kände Zandra. då det blev alltid genom Mikaela som jag fick träffa Zandra!


En dag påväg till stranden alla tre!

När det är lite stelt (Jag vet inte om det bara var jag som tyckte så men iaf) så försöker jag komma på saker som jag kan fråga personen i sig. Så jag skulle ge mig på att våga fråga lite saker om Zandra. Och tro mig, jag är inte känd för att vara den smartaste, och jag bevisade verkligen det för dom! ;D

För att utväckla det lite.. Det är nämligen så att Zandra har en tatto med ett Z.. Då jag har suttit ett tag tyst för att ladda för att våga fråga så ställer jag dum som jag är frågan;
"Vad står ditt Z för, är det för din pojkvän eller?"
Jag kan säga redan här att Zandras kille börjar på M....M... HÖR NI DE... M....
HAHA. Jag tror inte någon kollat så frågande på mig som Zandra gjorde i det läget! :D

Snacka om att göra bort sig, och ni ska inte tro att det blev den ända.. Jag har dock inget minne för andra saker, utan det är Zandra och Mikki som minns sånt där! ;) 


Jag och Zandra på Efeskväll hemma hos henne!

I dolmus påväg till Alanyum

Lite bild-minnen!

Midsommar!!

Spontankvälllen på QG, HAHA vi hade senaste modet den kvällen!! ;D

hahaha! ;D

Vi har även hängt på hamamet och tydligen haft väldigt kul! ;)
(Eller okej, det var säkert jag som skratta åt mitt egna skämt och du ville skratta lite för att inte göra mig ledsen) ;)

Vi hade en MINST sagt galen kväll, eller var det bara han? ;)

Samma kväll på CH. "snygg kopia" :D HAHA!

Jaaa, vi har faktiskt haft jäääkligt kul! Och mer i slutet var det då vi gled ihop mer och mer, när jag kom utanför eran lägenhet för att vinka av dig morgonen du skulle hem så kändes det så himla konstigt. Det är alltid jag som har sagt hejdå. Och nu när du skulle åka kändes det inte rätt! När jag vinkat av och var påväg hem igen var jag helt tom i hela kroppen och huvudet, jag vet inte om jag fattade att du åkte!!

Jag saknade dig väldigt mycket när du var i Sverige, och min räddning var att jag hade Tina och att Mikki inte kom allt för länge efter det! Men turen som jag har fick jag även träffa dig på återträffen vi hade!! Och jag hoppas med hela mitt hjärta att vi ses snart igen!! För jag saknar dig något så otroligt!!!

Älskar dig! ♥  

Zandra har varit en stor stöttning för mig den senaste tiden, hon har många många gånger fått mig att känna att jag klarar detta, hon har stöttat mig i allting om tankar och funderingar. Hon ger mig kloka råd, hon gör mig glad! Jag är otroligt lycklig över att ha henne i mitt liv! En sådan omtänksam och snäll människa hittar man inte så lätt!! Älskade älskade du!

Förhoppningsvis ses vi redan i Januari min fina vän! :)

Yeah

Det här är svårt att förklara 
kanske inte bara en vanlig låt om min vardag 
Toppar och dalar, jag gav dig mitt hjärta 
bara rakt ut, hmm det är min dåliga vana 
För det blir så ibland, jag vet 
det tar tid och jag tror jag vet 
Vad vi gjorde för fel, passionerat 
men okontrollerat, ha, idioter 
Och jag vill bara känna hur det känns 
tänka tillbaka bara minnas & vara konsekvent 
Våra stunder vi hade, tankar idéer 
din lukt i din nacke, pussar och skrattar 
åt sista gången vi delade en spliff på balkongen 
satt uppe på natten 

Och jag minns när jag mådde kasst 
du sa jag kan dra vårt last 
Det kommer funka, måste funka 
nånstans där så finns vår plats 
Det kommer funka, måste funka 
nånstans där så finns vår plats 
Den enda personen som tagit upp min tankekraft 
24/7.. Baby – som en brasse sagt! 
Och jag trodde jag borde va trygg 
vi gör det tillsammans och hon har min rygg 
Oh shit vad jag älskar dig 
trots att jag knappt visste vad dom orden betydde 
Och det vet jag typ inte ens idag 
det gick för fort, vi vände blad 
från ett sånt förhållande tar det lång tid att tända av 
Det bästa sex jag haft i hela mitt liv 
jag nästan jag nästan skäms över att säga det högt 
ibland så, skippar vi snacket vi bara vet vad vi vill 
Det kändes nästan överflödigt och använda rösten, okej 

Fyfan vad sjukt att man kan känna sån passion 
vi åt och drack & grät och vi skrattade och vi kom ihop 
Som bästa vännen som har tagit det till nästa level 
där vi bara hoppades men fick se vad som hände! 

Ref x2
 

För hon var bäst, försök & överträffa det Ja 
För hon var bäst, försök & överträffa det Ja 
För hon var bäst, men kommer aldrig mer tillbaks 
För hon, flyger iväg som ett pappersflygplan!

Jag och Pappi!

Jag och pappa står i köket då jag tar fram apelsinjuicen och säger..

A - Jag tror jag får bättre blodgrej av det här, jag vet inte varför men...
Pappa - Du imponerar verkligen med din svenska..
A - va? haha men vadå alltså man får ju typ det!
Pappa - Blodgrej...

Sen går han där ifrån med två minitomater i handen och säger

Pappa - jag tar och äter dom här, dom är röda så jag tror jag kan få rätt bra blodgrej av det här!
A - kul ...

Jag saknar att ..

..kunna slänga iväg ett sms och möta upp någon av mina alanya tjejer 5 min senare
..få ett sms från någon av tjejerna för att höra om jag är redo för en dag på stranden
...mötas upp för att sedan bege oss till ett café för att äta någon av citirims gudomliga bakelser
...slänga på sig sommarklänningen och bara dra ut
..kunna vakna och glida in i vardagsrummet där en turkisk frukost står klar
..få kunna knalla runt på tisdagsmarknaden bland alla turkfruar
.. höra bönutropen
...ha skitkul i hamnen nattetid
...gå kvällspromenader med Ali
..alla på gatorna säger "excuse me, can i ask you something?"
...alltid komma as stressad till platsen vi sagt vi ska mötas på 10-20 min försent (haha)
..spela basket tills man nästan svimmar av värmen och sen glida ner i havet..
...bara vara där.

Det går egentligen inte att beskriva hur ont det gör i hjärtat att behöva sakna ett ställe så himla mycket! Det är nog egentligen inte bara alanya, jag kan tala om att jag hade riktigt roligt i Side också tillsammans med Erika, Emre och de andra inneboende och även med svenskorna vi lärde känna. Festkvällarna på Montana är något jag aldrig kommer glömma(haha shiiiit)..Vi hade det verkligen förbaskat kul vi också!

Även om det gör ont att sakna är jag riktigt glad att jag kan se tillbaka och skratta också, det är det bästa av allt. När jag tänker tillbaka och kan börja skratta tills tårarna rinner. Jag säger bara satan i gatan vad detta 2,5 åren i turkiet har gett mig lycka och framförallt erfarenheter.

Här kommer lite lovely bilder!

   

     

Puss på er!

Söndag

God morgon får man väl börja med, även fast jag varit vaken sen 9tiden.

Denna dag fick börja med en rask morgonpromenad tillsammans med min far. Jag måste nog börja hålla i dessa promenader så jag får det lite som rutin! :)

Så nu har jag precis tagit mig en dusch och en varm kopp kaffe står brevid mig. Mitt huvud är inte helt hundra idag, så ska nog bara avnjuta närmaste timmarna framför någon film. En som jag varit extra sugen på är kejsarens nya stil. Men samtidigt hade inte Ice Age suttit helt fel. Men det tråkiga är att INGEN verkar gilla Ice Age som jag umgås med, jag vill se den tillsammans med någon, men neeej.. Så min plan om Ice Age-kväll(1,2 o 3an) verkar bli i min ensamhet tillsammans med en morakniv! tragiskt men saaant.

Julbak och massa mys!

Jag och min lillsis har bakat både pepparkakor och lussebullar. Jag och pappa smakprova en i smyg, och jag fick dom helt fantastiskt saftiga.. ohhh mumma! Och pepparkakorna jag princip alltid misslyckas med blev också skitbra!:D
Nu blir det middag tillsammans med far och båda systrarna + Robin som är här! :)

Spartacus Blood & Sand

H-U-R  K-U-N-D-E  J-A-G???????????????
Jag som ÄLSKAR.. då menar jag bokstavligt talat ÄLSKAR serien Spartacus Blood & Sand missa den igår när jag ändå var hemma liksom.. Neeej då satt jag istället som ett jävla fån framför Idol..

Lördag

Fantastiskt väder ute eller vad säger ni!? Här utanför fönstret är det snöstorm, men de är charmigt!!
Igår hade jag en himla bra dag. Dagen började i Täby då jag Tessan och twinsen var iväg för julklapps letande.. Jag har bara mamma, Tessan och Robin kvar sen så är allting klart! :) Känns himla skönt.
Sedan drog jag mig vidare in till stan för att möta upp Amanda och även hennes kompis Monika som var med! Det blev en varm och god te på John Chris café! Hade sjukt trevligt och det är inte länge våra munnar är tysta, jag får alltid ont i kinderna efter allt skratt när jag varit med Amanda, och även så igår! :)
Vi drog vidare ut sen på staden för att se om vi kunde hitta några andra julklappar eller för Monikas del som var uppe från Jönköping så ville hon hitta något till sig själv! :)
Dom frågade om jag ville med ut igår men jag var tvungen att banga då både min plånbok och kläder inte riktigt var laddade för party! Men en annan gång kör vi! :)
Idag ska jag hem till Tessan och slå in alla mina julklappar jag hittade igår fall någon i familjen helt plötsligt ska gå upp dit och så ser de allt! misslyckat så fall! Sen funderar jag faktiskt lite på om jag ska baka lite lussebullar?! :D Vågar man ge sig på något sådant.. Eller ska jag göra pepparkakor, och fusk öva lite in för nästa helg då det är "Pepparkakshus byggartävling" hahah faaan vad jag ser fram imot det!! :D Men samtidigt vet jag inte om det är bra för mitt hjärta, det är tyvärr så att jag kan inte "ha det lite mysigt alla bygger hus och sedan berömmer vi alla" utan det stod ju liksom tävling i inbjudan, då kommer min vinnarskalle fram och det viktigaste av allt är att JAG vinner!! HAHA.. hemsk människa jag är!! ;D Och om Niklas är med, då ska ni bara veta vilket krig de kommer bli....

03/12-10

Godmorgon på er! Idag har min ilska försvunnit till stor del! Känns bra, känns bra! Idag ståra det julhandla med syster och twinsen på schemat. Och sen efter det drar jag in till stan för att umgås med sötnosen Amanda!:) blir nog en väldigt bra dag! Hoppas ni också får en trevlig fredag! Neej, Nu blir det kaffe med mamma och Carro!

Sjukhus avd. Psyket sökes!

Jag blir så jääävla arg så jag knappt kan kontrollera mig själv. usch!
(#=&/"#%"#)O="/%=)/%(="#)(&=Y¤#%(=!(/¤#=%

Grabbarna Grus

Saknaden efter dessa skönheter kommer aldrig att försvinna! ♥

I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road
Will she come back? No one knows
I realize, yeah, it was only just a dream
I was at the top and I now it's like I'm in the basement
Number one spot and now she found her a replacement
I swear now I can't take it, knowing somebody's got my baby
And now you ain't around, baby I can't think
I shoulda put it down, shoulda got that ring
Cuz I can still feel it in the air
See her pretty face run my fingers through her hair
My lover, my life, my shorty, my wife
She left me, I'm tied
Cuz I knew that it just ain't right.
I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road
Will she come back? No one knows
I realize, yeah, it was only just a dream
When I be ridin man I swear I see her face at every turn
Tryin to get my usher on but I can't let it burn
And I just hope she notice she the only one I yearn for
My woman, my one, I miss her when will I learn?
Didn't give her all my love, I guess now I got my payback
Now I'm in the club thinkin all about my baby
Hey, she was so easy to love
But wait, I guess that love wasn't enough
I'm goin through it every time that I'm alone
And now I'm wishin she should pick up the phone
But she made a decision that she wanted to move on
Cuz I was wrong
I was thinkin about her, thinkin about me
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream
So I travel back, down that road
Will she come back? No one knows
I realize, yeah, it was only just a dream
If you ever loved somebody put your hands up (hands up)
If you ever loved somebody put your hands up
And now they're gone and you wish you could give them everything
I said, if you ever loved somebody put your hands up
If you ever loved somebody put your hands up
And now they're gone and you wish you could give them everything
I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road
Will she come back? No one knows
I realize, yeah, it was only just a dream.
I was thinkin about her, thinkin about me.
Thinkin about us, what we gonna be?
Open my eyes, yeah; it was only just a dream.
So I travel back, down that road
Will she come back? No one knows
I realize, yeah, it was only just a dream.

Just idag är jag stark

Just nu sitter jag hemma hos storasyster då jag blev bjuden på middag, inte fel. Sitter och lyssnar på Kenta - Just idag är jag stark, samtidigt som jag vaggar William och Oliver med varsin fot i deras gungstolar! haha, ser nog ganska sjukt ut! :p
Men tyvärr är stark de sista jag är idag. ufff

Torsdag - Coook guzel!

Idag går jag hem med ett leende på läpparna!! Lååånghelg.se!;)

:)

Saknar min underbara vän! ♥

1 December

Vi har äntligen tagit oss igenom november månad, det är för kallt ute för att man ens ska orka leva. Jobba gör man också även fast man mest av allt bara vill gå i pension. Men jag gläds(stavning?!) iaf åt att imorgon är sista arbetsdagen för denna vecka, fredag står det ledigt på schemat och ingen är lyckligare än jag! För just nu är jag dödens trött och vill bara till ett varmt ställe!!
RSS 2.0