Denna dag!

Efter att både mor och far lämnade huset så drog jag hem till T och R. Vi har varit iväg lite och handlat och hämtat bord och stolar hemma hos mormor och morfar :)
Ikväll har vi bara tagit de lugnt. Grillat gott och nu ska vi straxt sätta på en film. Det blir en väldigt lugn valborg, varför måste man hitta på massa saker att göra bara för att det är valborg?! nej nej även denna dag är överskattad!! :P
Hoppas ni andra får en trevlig kväll!
/A

De får en att vilja ta livet av sig ...

Lördag 1/5  Antalya/Turkiet  Endast flyg  1199kr


Både ni och jag vet att jag skulle behöva den biljetten!  Ibland utsätter jag mitt eget bästa för de sämsta!! Att kolla resor när jag inte kan åka! uscha!

/A

UPPDATERING.. Apollo - endast flyg - 698 kr

:)

Fina kvällar, fina minnen!


Nusret och Yakup!

/A

Ang Mina sår / svinkopporna

Mina sår ser fina ut, det gör dom! Och jag smittar inte längre, dem har faktiskt gått ihop riktigt "fint".. Jag kan ärligt säga att det inte ser speciellt fint ut, men om man gemför när det var öppna sår, så ser dem jäkligt fina ut!!

Nu hoppas jag bara mer än allt annat att det inte kommer vara som röda/rosa ärr sen. snälla Allah, hjälp mig nu! :P i need you liksom! Så snyggt är det inte med 4 stora ärr i ansiktet. Jag får hålla mig borta från solen så det inte får någon konstig effekt av de och blir kvar! :)

Tur att jag redan har pojkvän! :D Hahaha!!! skämt o sido! ;)

Nee, nu ska jag packa, jag flyttar nämligen in på gettostigen imorgon. Det blir team jag och Nero denna vecka! Glassiiiiigt.

Hörs!

/A

Valborg

Varit lite knackig uppdatering, blev ingenting igår pga av att jag hittade en blogg, som jag har lusläste från 10 på morgonen till 10 på kvällen. Jag läste i ett streck förutom när jag åt lunch, middag och stängde av datorn en stund under tiden när det oskade. Men jag hann inte klart ändå. Utan jag har just bara för några minuter sedan läst klart!

Om jag kan säga att jag är typ helt mållös, jag fick ett antal ggr påminna mig själv under läsningen att "detta är ingen saga eller ur en film, detta har hänt denna tjej på riktigt!"

Det är Ay Yüzlüm´s blogg. När hon åke ner till paradiset Turkiet och allt slutade i en marddröm! Läs den inte om ni inte tänker anstänga er helt. Det tar många timmar att läsa igenom. Men man kan inte slita sig ett ögonblick. Man vill bara veta mer! Jag är fortfarande lite ställd. Vilka blandade känslor man har efter att få höra en sådan berättelse.

Läskigaste av allt är tyävrr något jag inte kan skriva ut här!! neej!! Läs hennes blogg, från början!

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.12150235&scrollIndex=0


/A

Nusret ♥


ihtiyacım sensin!!!

/A

Galet!

Tessan och Robin var precis här och visade sin flygbiljett till Turkiet/Alanya. kl 9 på lördag morgon går flyget. Usch, jag börja t.om gråta lite.. Antagligen seprationsångest från min man och andra underbara människor!!

Neej usch. Nu lämnar vi de, och hoppas dem får en trevlig resa!

/A

Godmorgon!

Jag är redan uppe sen nästan 2 timmar tillbaka, här hemma får man ingen sovmorgon inte!!

Jag ska snart börja kolla lite resor, dock inte till mig själv utan till T och R. Dem ska åka nu en sista minutern på lördag om det gå några, och inte vart som helst, nej nej....Dem drar till TURKIET som de ser ut nu!! Skulle man vilja döda för mindre? Jaaa!!

Det är nästan så jag inte tänker kolla och ist säga "det fanns inga tyvärr, ni får åka någon annan stans!" ;) haha!!
(Ja Tessan jag vet att du läser. skämt o sido!) :P

Nu ska jag dressa om lite, för sedan ska jag ut på promenad med syster och hundarna. Jag är ju inte sjuk, så jag kan ju fortfarande röra mig ute! :P

Vi hörs!

/A

Svinkoppor!!

Detta var de sista jag behövde nu!!

halv 8a ikväll hade jag tid hos doktorn. Vilket slutade med Du får vara hemma resten av veckan!! Vafaan, jag var stolt över att ha jobbat så mycket extra eftersom jag ville ha en fin lön trotts att jag varit borta i två veckor redan. Men icke!! Turen ligger inte hos mig nu!!

Jag får inte träffa folk sålänge mina sår är öppna, dem måste läka ihop. Så imorgon blir det till att följa med pappa och hämta ut min medicin på apoteket! Så förhoppningsvis hjälper den och mina sår blir fina på nolltid!!

Får höra med Nusse sen också så inte han eller någon i familjen har blivigt smittad eftersom svinkoppor är brutalt smittamt! Hoppas inte!

Uscha!!

/A

ååååååånnggeeest!

Måste sova, gonatt! :(

Rivstart !

Det blev verkligen en rivstart idag. Många är sjuka och två gick hem idag pga av sjukdom, så det blev lite extra timmar idag och imorgon går jag på 10,5 långt pass. Jag kommer nog garanterat känna att jag lever efter denna vecka! Men jag klagar inte, det är extra pengar. Kalas!

Jag hann aldrig iväg till husläkaren heller eftersom jag var tvungen att jobba. Men såren böjar stanna upp (dock har jag fått 3 st nya..suck) Men med salvan jag fått av mor som jag börjat smeta på så värkar dem bli lite bätte, iaf slutat att växa och kliar som satan, och det gör de ju när de läker! Så vi får se! :) hopppas hoppas!

Jag har gjort upp en plan, jag ska inte röra mina pengar alls och bara spara spara spara nu ända tills jag slutar. Pengarna kommer behövas senare om jag ska kunna genomföra det jag har i kikaren. Men nog om det nu, säger ingenting eller avslöjar inget förns det är spikat! :)

Nu ikväll drog jag upp ett tag till Tessan och Robin, T hade varit iväg idag och köpt bebiskläder :D Såå jäkla söta!! Dem har kollat och vet nu säkert att det bli två pojkar! :) Låter bra, behövs lite mer män i våran släkt! ;) Ni är så välkomna så! :)

/A

Snart 24 timmar ..

Sådär, nu har man nästan varit hemma i 24 timmar. Känns as konstigt, och jag gillade inte alls att somna in själv inatt. Tur att jag var döds trött!!

Idag fick jag en depp-attack och började gråta bara sådär. Men jag VET att jag snart är tillbaka!! Det är alltid skit jobbigt att komma hem och det tar ett tag innan man står på båda fötterna!

Det värsta är även att mitt "sår" i ansiktet som jag fick där nere pga något konstigt blivigt ännu större :O och inte nog med det, jag har fått två till av samma sort, och dem håller på att bli större dom också.. :/ Så imorgon blir det till att dra ner till husläkarn och se vad det är... Inte snyggt! :/

/ADet finns många anledningar till att hata Sverige!

Just nu skulle jag egentligen bara vilja lägga mig ner och självdö. På riktigt. Jag hatar detta! Ingeting inom mig funkar som de ska här hemma.

Nu ska jag gråta och hoppas på att jag aldrig vaknar upp förns det är dax att få åka igen!

Ben seçim yapmış!


Min kärlek ♥

/A

Då var man tillbaka...

Jag har velat lite från att skriva. Det känns konstigt att vara hemma, och av någon anledning så var det extremt känslosamt att åka hem denna gång, både jag och min älskling låg och grät som små barn igår innan han följde mig till hotellet där jag skulle åka ifrån. Usch, kändes hemskt att lämna honom!!

Det blir till att kolla resa nu och se när det är tajm att dra igen! Snart hoppas jag på! Saknar allt och alla så himla mycket! faan!

Detta är nog garanterat en av mina bästa resor! Helt klart!! Vilka härliga minnen! <3

Nu ska jag lägga in bilderna på datorn.

/A

Sısta dagen!

Bara for att man ınte tyckt att det gatt snabbt sa rann dem sısta dagarna bara ıvag.. usch!!

Jag vıll verklıgen ınte hem. Inte efter vad jag har hort. Och ıgar natt kom de tarar..det ar nara hemfard!!

Just nu sıtter jag pa Marco polo med mıkkısen.. Vı ska dra ner tıll stranden och glassa lıte. Sen blır det att umgas extra mycket med famıljen och nar Nusse slutat ska de mysas extremt. faan att man ınte kan fa stanna har langre!! Men jag kan saga att det har varıt en otrolıg resa!! Och jag har fatt lara kanna underbara mannıskor!!

Igar blev de en te har pa MP och saga hejda tıll Zandra. Men trolıgtvıs ar jag tıllbaka har snart ıgen!!

Neeej. Nu stranden med sotaste mıkaela! :)

Vı hors nar jag ar hemma!
Hej da Alanya
/A

Ut ı solen!

Neej nu har man suttıt har alldeldes forlange!! Nu blır det tıll att dra ut ett lıtet tag ı solen ınnan jag ska bege mıg hemat for att hjalpa Fatma! :)

Bye bye

/A

Tısdag!

Idag ar det ıngen soldag, sa vı befınner oss pa ett ınternet cafe!

Igar blev det en heldag pa stranden tıllsammans med Mıkkan och Zaaandruuuw... Mın baksıda har gransh fatt farg. sa nu ar det framsıdan som de galler att pressa sonder! ;)

Igarkvall at jag for forsta gangen ute pa resturang sedan jag kom ner. Jag fıck antlıgen ata det goda broder med vıta och roda sasen ınnan varmratten serverades. Och allt var gudomlıgt gott! Efter de drog jag och Mıkaela mer vara man och fıkade och hade mys!

(Jaa Zandra, jag snodde dın bıld!) ;)

Jag och Mıkaela ıgar! Borjar blı rıktıgt harlıgt ı havet nu! :D

Vı hors!

/A

Harlıg dag!

Galet sa tatt de blır med uppdaterıngar nu da.. Men jag vet att nı gıllar de sa! ;)

Kom hem ıgen for ett tag sen efter att varıt ıvag ı nagot kopcentrum med Zandra och Mıkaela. Fraga ınte va det hette for de har jag ıngen anıng om. (Men Mary, dem dar skorna fınns dar. Och aven pa 25m gatan!) :)
Det blev ıngen stranden ıdag, mın kropp behover vıla efter nagra dagars pressande ;)

Nar vı kom tıllbaka satt mın man pa MP, sa jag drog med honom hem. Men han fragade om vı skulle sıtta vıd ınternet ett tag, jaa varfor ınte.. blı lıte uppdaterad pa nytt ;) Sa nu befınner vı oss har, jag sıtter tyst och laser mına bloggar medans han spelar sa de later som tangenterna ska ga sonder nar som helst :P haha

Om ett tag ska vı motas upp hemma hos Zandra for lıte mysdrıcka och spel, kommer blı kalas! :)

vı hors vı hors!

/A

Hej hej!!

Nu har jag snart varıt har ı en hel vecka. Tıden har ınte alls gatt fort. hur underbart som helst! :)

Vad har hant under dagarna da?! Det har varıt stranden och valdıgt mycket propmenader. Igar sa traffade Jag, Zandra och Mıkaela en annan svensk tjej Tına som kımmıt hıt nu. Trevlıgt! Vı lag pa stranden hela dagen och JA jag har fatt ganska mycket farg! lovely! ;)

pa kvallen blev det att sıtta pa pause tıllsammans med Mıkkısen, Yakup och Nusse. Mycket trevlıgt!! Harlıgt att traffa mannıskor som man funkar sa bra tıllsammans med och har sa hımla rolıgt! :)

Sıtter nu pa ınternet cafe med Mıkaela. Och snart blır de tıll att mota upp Zandra for annu en dag pa stranden. Det ar GALET vart har nere nu. Haaarlıgt!! 

Jag far val tacka Mathılda for ınformatıonen om vulkanen. Hade ınte hort om de ınnan du skıcka sms. Haha, ınte ens famıljen har hort av sıg om de. Dem kanske ınte vıll ha hem mıg ıgen! ;) haha!! Inget mıg ımot! :D

/A

Alanya!

Hejsan!

Igar nar jag kom fıck jag ett varmt bemotande. Ibo log och sov och Alı jobba. Men han dok upp 30 mın senare. Och Ibo sprang ın ı mın famn och kramade om mıg nar han vaknade tıll och sag att jag var har.

Alı hade tydlıgen berattat for Ibo att jag skulle komma, sa da hade han sagt 'ahh okej bra, da kommer nusse ocksa,dom kommer alltıd bada tva' haha. Sotnos!! :D

Sjalvklart traffade jag ju Mıkaela ıgar med;) Sa jag gıck tıll hennes pojkvans restaurang och aven Zandra satt dar. Vı hade en valdıgt trevlıg kvall. Planen ıdag var stranden, men det ar molnıgt sa jag och Mıkaela drog ıvag tıll ett ınternet cafe dar vı befınner oss nu! :)

Nı kanske undrar varfor jag ınte ar med Nusse. Men det ar bara for att han kommer senare ınatt. Antlıgen :D

Vı hors sakert nagot mer! :)

/A

Hej då!

Vad vore livet utan hej då inlägg? ;) hihi.

Vi har haft en fantastiskt trevlig kväll inne i stan, maten var sjuukt god, drickan också! ;) höhö, ni kan ju tänka själva vad vi drack om vi åt på en turkiskt resaurang. jummie ;)

Väskorna ligger där på golvet i lekrummet nu, dock ej helt fördigpackade. Men snart så! :) Blir troligtvis ingen sömn inatt, men om, så bara någon timma. Mer behövs ej för två psykfall ;)

Vi säger så nu, kanske kommer de uppdatering där nere från!!

Neeej gott folk, nu drar jag till Alanya! HEJDÅ!!

Ps. Mattis och Mary, Vi hörs på ett eller annat sätt! <3

/A

Grattis inlägg!

GRATTIS ERIKA SOM BLIR HELA 20 ÅR IDAG!! :D:D
/A

Kvällen

(Till en början vill jag bara skänka en tanke till Viktor, det känns otroligt skönt att det gick bra, tur i oturen! Krya på dig nu!)

Jag skulle packa ikväll, har gått sådär. Jag tog mina smuttsiga kläder, gick upp till Tessan och Robin och satt igång två maskiner tvätt. Medans så blev jag rastlös så jag tänkte att jag kunde vara schysst och diska åt dem, eftersom ingen av dem var hemma så skulle de bli som en trevlig överaskning. Men disken tog slut, och där stod jag. Så det slutade med att jag dammsög och skura hela lägenheten och gjorde iordning kök och badrum. Så nu har dem riktigt fint! :)

Kom precis hem från dem nu, dem blev riktigt glada för hur fint jag hade gjort de. Kändes bra att få umgås lite med dem nu innan man drar iväg, även om det inte är länge jag är borta, men ändå!:)

Så snart ska jag gå och lägga mig, är riktigt trött!!

Gonatt!

/A

Torsdag

Vilket betyder 2 dagar.  Natten/morgonen till lördag bär de av mot arlanda och sedan vidare till paradiset. Jag tycker vi har fått vänta för länge, det är vekligen dax nu!!

Man skulle kunna tro att jag har gått av mitt sista pass nu. Men icke, imorgon jobbar jag mellan 7.45-10.00, hela 135 min (WOW)... Onödigt? Jo kan tyckas, men vad gör man inte? höhö..

Sedan bär det av in mot stora staden för att möta upp snygging själv vs Jerkan. Kvällen kommer vi spendera på den Turkiska restaurangen Taverna Efes. Kommer nog bli en riktigt rolig och taggad kväll innan avgång! Det gillas!

Pratade tidigare med min man också, som berättade att han inte kommer kunna ta sig till Alanya nu innan, så honom får jag träffa på söndag. Känns lite surt, men det är inget som kan göras något åt (som de ser ut nu iaf.) Får kanske våldgästa Mikaela lite eller om jag bara är hemma med familjen och njuter av deras sällskap! :) Vi får helt enkelt se hu jag gör! :)

Men nu måste jag göra något som jag ligger lite efter med, nämligen packa! Det är inte klart på ganska långa vägar, och min monster-bag måste vara klar idag, och nedrullad i lekrummet! ;) haha! Monster 1 och monster 2 ;)

Vi hörs senare!

/A

Onsdag

Nu är jag äntligen hemma. Efter jobbet drog jag och Gunsan hem till S för att invänta lite andra arbetskamrater som åkte på modeshow tillsammans, jag hittade ingenting som jag ville ha, men dem andra fick med sig lite hem! :)

Klockan är snart tio. känns som det snart är dax för sängen. Men först blir det nog till för att kolla Andra avenyn genom Svt play.

Tre dagar kvar nu, tre!! ♥

/A

Gonatt

Jag behöver nog trotts allt sova lite nu även fast jag börjar sent im. Det har varit en mycket trevlig kväll tillsammans med Mattis ;) härligt när man får reda på både de ena och de andra! :D HAHA!

Ha de så bra, vi hörs!

Me, the one and only! ;)

/A

Häst!

Vad du är skev min kära lilla ponny, vad du är sträv min kära lilla häst, du säger ingenting min kära lilla ponny, för du är a-as jo-obbig.

Uttråkad? Haha, sådär! ;)

Det känns great att börja sent imorgon. Sol tack, då blir jag nööjd. :)

/A

4

Bara fyra enstaka dagar kvar tills det bär av, jag behöver verkligen träffa min pojkvän nu!!/A

Tisdag.

Dagen har gått snabbt idag, det har varit sol och ändå ganska så varmt, så idag har varit en riktig utedag. Efter att man kom hem så blev de lite middag och precis efter den så började matchen Åff - Kalmar slutade 0-0 . Men det var riktigt spännande, båda lagen hade fina chanser även om jag hade hoppats på en seger för Åff.

Så, nu ska jag nog spendera min tid genom att bläddra igenom lite bloggar ;)

/A

Tjena tjena

Nu måste jag hitta på något att göra innan jag klättrar på väggarna. Sååå vi höres!/A

=)

Robin Hood var såklart galet bra. Fick sig ett par härliga skratt:D Älskar låten som kommer i början också! Den är kalas! ;)

Mer då, jag har precis skaffat mig skype, inte en dag för tidigt ;) haha! Det är ju skitroligt!! :D Och nu har även Mathilda skaffat!! Hahah yeeah! :D


/A

have a nice day laan

Nu ska jag ringa min man, sen blir det till att kolla på disney filmer!! ;)

/A

GATTIS KUSIN! ♥

Vilken otroligt trevlig kväll det var igår! Så lyckat de blev! :D Vi hade en överaskningsfest för min kusin. Och han hade verkligen inte misstankar om något!! :D Han blev jätteglad och samtidigt väldigt chockad! :P haha! Det bjöds på mycket dans och skratt!! Finns inte så mycket att säga, det var kalas helt enkelt, och idag är nog alla sega upp ur sängen! ;)

Men eftersom det trotts allt är idag som han fyller år, så säger vi GRATTIS BÄSTASTE KUSIN!

18 Åringen! :D

/A

Söndag

Som vanligt så börjar jag alltid mina söndagar med en turkiskt frukost, och varje söndag så smakar det lika bra! :) En liten tradition som jag kör med mig själv som sent kommer brytas!;) haha!

Idag då, det är straxt dax för att göra sig iordning, tiden börjar dra iväg! Och 5 drar det igång!:D wihoo! Tror det kommer bli väldigt trevligt och roligt!

Hoppas ni får en bra dag, härligt att man är ledig imorgon också! Vi hörs!!

6 dagar kvar!
/A

Kvällen

Kom hem för ett tag sen från Tina, hade inget att göra så ist för att sitta hemma så blev de till att åka dit och ha lite trevligt ist! :) Blev mycket snack och en långpromenad då man blev påmind om massa gamla minnen. Sånt är alltid tevligt. Ibland kan man t.om önska att man kunde spola tillbaka tiden och återuppleva stunderna! Det hade inte varit fel.

Nu sitter jag och lyssnar på massa bra musik, ska snart gå och lägga mig dock. Är rätt sliten, men ett litet tag kan jag nog hålla ut;) höhö..


Jag, gammelmormor och Tessan tidigt 90-tal :P

/A

1 Vecka

Och för att inte glömma det viktigaste av allt egentligen!! Det är bara 1 vecka kvar!!! :D

Vid denna tid om en vecka så sitter jag på bussen som brummar på förfullt mot Alanya!! Jag kommer vara helt galen alltså. :D Jag börjar känna den där känslan man alltid får när man är nära sitt mål! Det vill säga älskling!:D

Jag har småpackat lite idag också, det känns himla bra. I veckan kommer det inte finnas någon tid över alls att göra det! Så på ett sätt känns de nästan lite "stressigt" ;) Och de gillar jag, då intalar jag mig själv att det är ännu närmare! ;)


Seni coook seviyorum  ♥

/A

Påsk.

Ja då var det den riktiga påskdagen då! :P Det kändes som det var igår, men i år är det lite speciellt. Vi har lite planer på g som jag inte kan avslöja! Så idag kommer bara vara som en helt vanlig dag!! Känns ju underbart att det bara är lördag, två hela dagar till som man får sova ut på! :D

Och nu har jag precis kommit hem från en liten mini shopping runda med mor och moster. Och jag behövde inte ens ha jacka på mig idag, galet vad solen lyser på! :D Det är nog verkligen vår nu! :D

/A

hey där!

Det känns verkligen att det har varit långfredag idag. Inte för att dagen har gått segt, den har bjudigt på många trevligheter.

Efter att vi kommit hem från täby så satte jag igång att städa igenom hela min garderob, de kan jag säga var ett måste, satan så alla kläder låg huller om buller. Allt var princip bara inkastat efter en tid tillbaka. Men nu är den finare än på länge! Och vet ni, jag har faktiskt börjat att packa! :D Kändes kalas att stå där framför spegeln och testa lite kläder och sedan lägga ner plagg efter plagg i väskan. Det känns väldigt nära nu!

Senare var det dax för käk. Familjen Gustavsson, familjen Ryhn, T&R, Niclas och Gustav var inbjudna. Det har varit en riktigt trevlig kväll, och som de oftast brukar sluta,så gjorde de även ikväll, med fest vill säga! Så det dök upp lite mer folk och vi har suttit och spelat "så det kan låta" och sjungit våra röster hesa tilll Ebba Grön..Eller ja.. Jag och pappa iaf!:D haha!

Tyvärr dog stämningen lite när grannen ringde och klagade över att vi spelade hög musik. Bedrövligt att bo i radhus ibland alltså! Men det har varit en lång dag, så folket har börjat avta lite. Festen fick fortsätta hemma hos Tessan och Robin! Men då tackade jag för mig! :)

Så nu, ska jag vara lite social med folk på msn. Hoppas ni haft en riktigt härlig påsk. Hej hej!

/A

:)


First time!

/A

Suck!

Patetiska svin! Jag blir så frustrerad och arg på vissa människor. Sköt ert egna äckliga liv! De ska kallas vänner?! Jaaa jaaa!

Fuck you all!

/A

Långfredag

Kom nyligen hem efter några timmar i Täby med T och R. Hittade himla massa fina presenter till kusin som fyller år på måndag. Hela 18 år, vad stor han har blivigt! :)

En mindre bra sak är att jag på något underligt vis lyckades bita av en del av min tand. Jag bara ser min tandläkar räkning springa iväg.. usch!!


/A

Visst är dem söta! :D

Ur Mikaelas blogg:
Raknar ner till den 10:e da kommer Anna hit. da ska jag terra henne riktigt ordentligt. Haha.

Ur Marys blogg:
...och Anna, Anna får vi ju inte glömma, som kom in i min lilla knasiga värld! Snabbt som blixten men som är en glad tös som livar upp den annars så tråkiga vardagen.. ;)

Visst är dem bra gulliga!! :D Har bara två saker att säga!

Mikaela: Vi ses snart! :D wihoo!!

Mary: Team MARYANA kommer äga ☾✫ 2010!!!! :D
_____

Jag blev också lurad idag ....
Ni vet det är ju första april och allt, även om det är skitkul att lura andra blir man rätt snopen när man blir lurad själv.. För någon timma sen fick jag ett sms från Mary då hon skrev att hon pratat med sin turk, då han berätta att Robin hood och klubben brevid hade brunnit ner.. Dålig chock jag fick!! Svarade med ett "Mary, nu driver du med mig?!" Fick tillbaka "april april din dumma sill..HAHAHAHA"
Och som jag skrev till dig, tur för dig att du bor en bit bort!!! ;D Hahaha, dummis! :D

Sånna skoj är sånt man kan få allvarliga hjärtklappningar av, sånt är inte bra har jag hört! ;) HAHA!! Men jag gillar dig iaf mary-kary! ;D

/A

Lyckan .

Känns konstigt att inte sitta här och ha ångest för att klockan drar iväg ;) OM jag ska sova ut imorgon! :D

Men mest av allt hade jag bara viljat dra, dra redan imorgon.. Tänk när man ska försöka somna in för att sedan ställa klockan på mitt i natten för att gå upp och åka iväg och träffa sin älskade pojkvän! Då är livet bra alltså!! Den känslan är svår att beskriva hur lycklig man är, det går nog inte ens!

Lycka känns de som att jag behöver nu. Hade jag kunnat hade jag stannat mycket längre i Turkan än vad jag kommer göra. Hade jag fått välja hade jag ju aldrig dragit hem, men det är en annan femma!
Känns iaf skitkul att mannen min kommer att vara ledig väldigt mycket, men sen för att inte missa en annan viktig grej, Mikaela är ju där nere, och de ska bli massa kul att få träffa och umgås med henne också! :D


Där var jag verkligen lycklig!

/A

1 April

Det har varit en riktigt bra dag, det slutade med att de bara blev 4 barn på avdelningen, så vi slog ihop oss med röd hela dagen. Och lite lyx blev det allt när Mia skickade hem mig en hel timme innan jag egentligen slutade! :) Och nu är man lite lång ledig :D sköönt! 

Annars då, jag är överlycklig för att det endast är 9 dagar kvar tills jag sitter på det där planet, det är ensiffrigt nu, helt otroligt vad tiden drar iväg!

Sen är det ju trotts allt första april idag, vilket betyder att man får luras! Och jag LYCKADES lura skiten ur Jerkan!:D haha!! Förlåt min vän, som plåster på såret får du träffa mig om 8a dagar! ;D

/A

RSS 2.0