Uppdatering...

Jag hade redan sätt filmen. Så jag satt kvar här!;) förvånade? tror inte de, men den är ju trotts allt rätt bra, så den går i bakrunden ;)


En glassig bild, bara för att! ;)
/A

I taket lyser stjärnorna!

Nu börjar straxt den filmen, och eftersom jag bara läst boken och inte sätt filmen så ska jag kolla på den! :) Sen blir det nog sägen! Kanske hinner med ett samtal också?! ;D

Gonatt!

/A

Beeejb


<3

/A

Hooome!

Nu är jag hemma efter en helg hos mormor. Det har varit kalas och vi har inte gjort något annat än att ta det lugnt. Tessan stannade bara tills igår pga en rastlös pojkvän som ville ha hem henne :P Så jag och mormor har tagit långa promenader ute i solen och bara pratat och pratat.. En mycket behövlig helg! :)

Men nu är det söndag, och ångesten kryper sig på en. Imorgon är det dax för en ny arbetsvecka. Och imorgon går vi in i februari, vilket betyder att vi kommer närmare april ;) wihoo!!

/A

sjukling!

Igår lyckades jag smöra tillräckligt för min syster, och min mormor föll för mitt tycka-synd-om-mig samtal.. Såå idag åker vi båda hem till mormor och morfar, och Nero följer med oss! Det kommer nog bli en väldigt lugn och skön helg. känns som jag behöver det!!

Jag gick och la mig tidigt igår, oroväckande tidigt.. Dock hade jag inte somnat efter fyra timmar i sängen.. Det ramlade in ett sms från en väldigt omtyckt person, my looove. Så det blev tre timmar i telefon med honom, sen somnade jag sött.

Idag har jag varit hemma. Jag mår inte bra. Mitt huvud leker ett spel med mig som jag försöker ta mig ur. det går inte! Meen, nu efter detta blir det till att kämpa. jag sa det själv och ska hålla det! Nu blir det jobb jobb jobb ända fram till april, då jag åker till älskling! <3

Ha en bra helg så hörs vi på söndag!

/A

Meh!

Min syster snodde min plan omedvetet.. Jag prata igår om att ringa mormor idag för att  höra om man fick bo där i helgen och bara ta det hur lugnt som helst... Vilket skulle vara riktigt skönt.. MEN..då loggade jag in på facebook, då min syster hade som status att hon skulle till mormor i helgen..vafan?! :P

Men ska upp till henne nu så jag kanske kan flörta lite med henne och sen ringa ett "tycka synd om mig" samtal till mormor så kanske de slutar med att båda får komma?! ;D hihi..

Vi hörs väl imorgon, jag ska sova tidigt idag då jag är dödstrött!!!

/A

Tänka på refrängen

Nu har jag kollat klart på 4 avsnitt av Andra Avenyn. Jag har fastnat på nytt, det är otroligt bra! :D

Men nu måste jag sova eftersom klockan ringer om ett par timmar. Och denna vecka har jag inte fått den sömn jag behöver. Morgondagen är ganska viktig. Vi har öppet hus på förskolan, så det gäller att lägga på charmen ;) Vad gör man inte för att gynna företaget?! ;) höhö ...


Jag på utflyckt med jobbet :)

/A

bloggar

Precis suttit och läst pappans och de två syrrornas bloggar till killen som dog i Täby den 18de. Att läsa vad dem går igenom är en obeskrivlig känsla, och tårar fälls. Jag mår illa av att läsa, men samtidigt kan jag inte sluta. Man får verkligen många tankeställningar om livet när man läser om sådant.. hemskt!

/A

To much turkey.

Kände att den nya headern var för mycket Turkiet känsla. Så, det fick bli en ändring :P haha!!
Om ni inte kan se, tryck F5.

/A

Det hållet i sig!

Oturen fortsätter.. En unge slog mig idag, lite av min hela framtand gick sönder, och jag fick en fläskläpp. Men annars är jag väl nöjd med livet .......

/A

Oturs-Anna

Min kväll har inte varit den bästa..

Jag tänkte sätta mig vid datorn ... Den loggar ut mig varannan sekund, tillslut flög mitt mobila bredband in i väggen, datan flög till sängen och en irriterad Anna slår igen dörren och går svärandes där ifrån...

Jag gick ner för att göra en smothie ... När jag lyckats få blåbären i normal tempratur och skalat bananerna och mixat lite, så ska jag hälla i yogurten SOM INTE FANNS.. Jag kollar på klockan.. 21.04 ... Ica stänger 21.00 ... 4 minuter, jag dampar igen.. Men lyckas hitta vanljglass, och jag blir hyffsat glad. Sen häller jag upp i 2 glas, ett till mig, ett till Jossan. Jag tar båda glasen och min mobil för att gå upp... vad händer då? JO JAG RAMLAR I TRAPPAN! Slår i benet as hårt, men som tur var klarade sig glasen ...

Säkert att det inte är fredag den 13:de?

/A

Snygg!

Min nya header är nice!! Me like very much!! ;)

Nu ska jag lyssna igenom mina speciella låtar på mobilen, sen sova! Gonatt!!

/A

A&M



Minnerna får än att bli glad! <3

/A

Bläää

Jag sa att dagen hade varit bra.. Den är inte speciellt bra längre, jag blev helt plötsligt irriterad..som fan!! Och mina fågelfrön jag införskaffat mig här i äckel Sverige smakar inte i närheten så bra som dem från Turkiet gjorde, jag är galet besviken!! och som jag sa till mamma nyss "i know who will buy very much fågelfrön next time i´m in Turkan!" Det är fan jag!!  

Och föresten.. Jag gillar inte din stil, du är en liten människa! försvinn!

Och inte nog med det.. Idag ringde en bankman till mig, någon människa ha tydligen handlat på internet med mitt kort, så nu förstår jag varför mina 1300 kr som fanns kvar var borta...fan va great!!!!

/A

Måndag .

Jag mår fin fint. Vart en bra dag. Ännu bättre blev den när min chef godkände min ledighetsansökan! Hon är bäst! Jag och min chef pratar samma "språk" ;) Jag säger bara en sak. APRIL!

/A

So fucking happy! ;D

Jag känner mig lycklig, fått gulliga sms av killen min ikväll, sen pratat resor, efter kl tolv inatt slår det till. Då kommer jag vara lyckligare, det är nästan så jag måste sitta uppe och tagga lite tillsammans med Järkan fram till dess, för då slår det till ordentligt, då betalas det, och tryggheten av att få det garanterat kommer bli funnen!! :D

Jag blir glad av bara tanken, det är runt 70, men det kommer gå snabbt!! "Det är inga konstigheter" ;)

/A

=)


bu kalp yalnız senin için atıyor, Seni seviyorum <3

/A

Vilken helg :)

Som ni vet befann jag mig hos Tina i v-tuna hela helgen, vilket har varit otroligt roligt, i fredags så tog vi det bara lugnt, satt och kolla tv och prata natten lång. Lördagen drog vi hem till hennes päron, där hennes mamma la tarokort på mig, vissa saker var bra, andra mindre, men otroligt intresant :) Sen drog vi hem till henne igen och tänkte hyra film "En sommar med Göran" men den var slut ÖVERALLT!! så typiskt, men det slutade bra ändå då Joakim som man inte träffat på...6 år? kom förbi och förgyllde våran kväll! :D myys!!

Nu är jag dock hemma igen, och Michael Jackson spelas ur högtalarna..Det är som de ska vara! ;)
Söndag.. Det säger väl ganska mycket?! Ångesten för en ny vecka, haha! ;) Kanske tar mig en tripp upp till syrran och ser hur deras helg har varit! :)

/A

Lite snabbt sådär

Fick sluta lite tidigare.. sisådär 25 min, alltid något;) hihi.

Nu har jag packat klart min lilla bag som jag ska ha med mig, för denna helg kommer jag spendera hemma hos Tina :) Såå, ha en bra helg gott folk!

Här har ni en rätt sexig bild på mig som kan förgylla eran helg;)

/A

Galet! :)

Det är svårt att hitta bra personer, väldigt svårt. Jag har hittat en som jag tycker om väldigt mycket, och ju mer jag lär känna dig, ju mer omtyckt blir du. Det känns mer äkta nu!

Du är verkligen go rakt igenom!! :) Personer som dig finner man inte ofta!

/A

Puckon! :P

Dagens kommentar i fikarummet;
"Fan har du inte ätit under julledigheten, har du bara knullat?"

Det finns bara en person som kan säga något sådant... haha, dålig chock jag fick..Antar att hon ville få fram att jag hade gått ner vikt.. Hade kanske låtit bättre om hon bara frågat det! ;) haha!!

/A

Ojdå .

Jag upptäckte precis att klockan är straxt efter 11.. hur kunde klockan gå så snabbt?! :O helt chockad, jag ska typ upp snart. haha!

Så jag säger gonatt nu så att jag kommer upp imorgon. Klockan slår snart över till torsdag och det är då 2 dagar kvar att jobba på denna vecka, den har gått snabbt! skööönt! :)

Gonatt!
/A

Kanske dax snart ...

Min resväska står fortfarande kvar där på golvet i mitt rum, med hälften av alla kläder kvar i... Egentligen borde jag plockat upp den för längesen. Typ dagen efter att jag kom hem.. Men det har inte blivigt av. På ett sätt vill jag inte, men mitt rum ser förjävligt ut när den står där, och jag gillar inte när det är stökigt!
Och sen luktar fortfarande kläderna deras tvättmedel. Jag vill inte att lukten försvinner. Jag vill ha kvar känslan och lukten av dem. Saknar dom något förbaskat mycket!!

Inte för att det kommer dröja allt för länge innan jag drar igen. Så jag borde nog plocka upp allting och sedan flytta ner monstret i källaren där den bor mellan resorna. Jag måste få lite snyggt på rummet! För annars kommer jag nog bli psykad av tjatet om "plocka ur väskan och städa ditt rum!!" jaja.. allt har sin tid! :P

Jag och mitt monster ;)

/A

Hoho

Jag säger bara en sak.. tur att det finns dusch, så att man kan vakna till på mornarna. För imorse var jag trött, vilket betyder att jag troligtvis kommer att lägga mig tidigare ikväll.

På fredag har jag planer med Tina. Lovely! :D


/A

Måndag

Jag ska snart sova. Har suttit och kollat massa bilder hela kvällen. Ibland behöver man kolla igenom, för att påminnas om stunderna, påminnas om hur underbart det var just i den stunden.  <3


Ringen :)

/A

I dont care what thay say, im gonna be with you...

Just nu sitter jag och äter "fågelfrön" och Akon spelas på högsta från högtalarna, låt efter låt. Då snackar vi Turk stämmning. Det finns ingen artist som påminner så mycket om Turkiet som han gör. Vilken musik, vilken känsla!

Snart står vi här igen, förberedelserna, natten, stressen på morgonen, turkiet mackorna, flygresan och sen "vi ses om två veckor". Vi har gjort det förr, och vi gör det snart igen. <3


Från flygplanet

/A

=)

Kvällen har spenderas hos syster, en myskväll framför tvn, det är aldrig fel på en söndag ;)

Nu har jag dock kommit hem, ska snart sova så jag orkar upp imorgon, känns underbart att jag har korta dagar på måndagar :) Meeen, innan jag går och sover, så måste jag ju ringa älsk och höra hur dagen har varit! :D hihi..

Men först ska jag kolla klart på Johan Falk trotts att jag sätt den förut! :P

/A

Happy birthday darling <3



/A

Söndag söndag söndag

Det var en riktigt trevlig kväll igår. Först som sagt drog jag hem till Tina, vi åt en utsökt god middag ihop, Men vi hann nog inte riktigt prata klart om allt som vi missat, så ses snart igen är ett måste, nu när man träffat henne efter så länge så inser man att jag har verkligen saknat henne:) Jag får skärpa till mig!!

Sen avslutade jag kvällen hos helen, det blev lite mys framför tvn med chips och choklad. Hann även ringa min älskling ett tag också innan jag gick och la mig, så somnade sött var verkligen något jag gjorde.

Nu är jag dock hemma i byn igen. Och ska förbereda mig mentalt för morgondagens första arbetsdag för 2010. Hääärligt..Det är något som väntas att se. 

/A 

Lördag

Nu straxt drar jag mig till vallentuna för att möta upp Tina, mycket längesen man sågs så det blir trevligt. Dock kommer kvällen och natten avslutas hos Helen :) Så, hörs vi inte senare så ha en great kväll!

/A

Nöjd

Jag är glad Glad GLAD. Det gäller att vara spontan! ;D


Jag älskar dig!

/A

Fredag

Jag kom hem för ett tag sen...från jobbet.. Tro det eller ej, men igår eftermiddag så ringde dom och fråga om jag kunde komma upp på möte idag. Men det var bara för 1,5 timme, så det var lugnt.

Har nästan precis avslutat en tacos lunch, som smakade himelskt bra. Och har även promenerat hem till syster nu, så ska vara lite social med henne och kanske ta en liten foto-runda straxt med hundarna. Mys! :)

/A

Lite bilder .

Längtan tillbaka är stor. När jag tänker tillbaka är det nära till tårar. Det kändes väldigt bra att slippa sova ensam första natten hemma, det gjorde mycket. Men verkligheten hinner ikapp en, och ikväll blir det ensamt och tyst.. Ångesten är mig hack i häl.

Turkan bjöd på mycket, kan visa några bilder av dem jag fått in.

På Turkiskt bröllop som var en riktig rolig upplevelse:D 

Djurparken

Mina favoritpojkar Nusse, Lütfi och Eyüp <3


Det får räcka för idag. Nu ska jag snart ta och ringa mannen. Hörs!

/A

Depp och ångest ...

Och minusgrader. Det är vad man möttes av när man steg utanför flygplatsen här hemma i kalla Sverige. Längtan till att åka tillbaka är enorm, så det får bli snart.

Jag har haft det så himla roligt och verkligen kännt så himla mycket lycka under dem här 15 dagarna. Dom har varit guld värda. Tyvärr går tiden så otroligt snabbt. Kändes som att det var igår som Lütfi och Nusse stod där på flygplatsen i Sanli urfa och hämtade upp mig. Men icke. Jag saknar Nusse, och jag saknar dom andra.

Jag har tappat bort sladden till både mobilen och kameran, så bilder kommer så småningom. Men kan bjuda på en gammal sålänge.

Urfa


/A

RSS 2.0