Tihi .

Nu ska jag faktiskt straxt sova. Jag spelade bandy ikväll, även om jag är sjuk. har ju lixom inte gjort det på länge:P så jag slog till. Och då fick jag ju även träffa Lisett också=)

Imorgon slutar jag kl 5. och straxt efter de kommer L och J hem till mig, så ska vi käka lite middag ihop och sedan gå ut. =) kommer bli kalas!

Meen eftersom jag är så trött så vill jag gå och sova nu! Så gonatt raringar! ;)

Nu är det endast 8 dagar kvar tills vi åker! <3


/A

Bettskenan är tillbaka!

Jaa, det känns som jag är sjuk, ont i halsen, hostar och nyser, och huvudvärk. känns inte alls kul. Och sen ska jag börja med bettskenan jag har igen. nu har jag börja hacka tänder och bita ihop igen(Jag trycker ihop tänderna allt vad jag har, vet ej varför. kommer på mig själv ibland av att jag har kramp i hela käken, lite läskigt!). och av det får jag ännu ondare i huvudet. Jag har som träningsvärk i käkarna av det också. Jag har hört att man gör det om man har en orolig känsla och sånt. kanske stämmer det?!

Jag tror jag vet vart jag har min bettskena, antagligen i garderoben eller i min byrå =P haha! jag får ta reda på det, för jag verkligen ont =/

/A

Natti natti .

Nu är jag galet trött, Meen, först innan jag sover ska jag kolla på ett avsnitt av andra avenyn. orkar jag inte hela får jag väl kolla vidare imorgon. Hoppas ni har haft en trevlig dag!

Nu kastar jag in handduken för ikväll! Tjao!


Seni özlüyorum Nusret<3

Ho ho .

Kom hem för ett tag sen från arbetet;) hehe, jag fick reda på att jag ska få jobba den 2 veckorna som heltid när jag kommit hem från Turkiet, och går det bra då så fortsätter jag att jobba året ut! =D kalasbra ju!

Just nu väntar jag på Jennifer. vi ska upp till det andra dagiset på gettostigen och lämna in vårat papper om hur vi jobbat så vi får lön =) Sen får vi se vad som händer, antagligen hem hit ;) haha! Men man vet aldrig!

Nu är det 1 dag närmare Turkiet. endast 10 dagar kvar. tiden går lite långsamt just nu tycker jag. hoppas det ändrats, kan bli jobbigt annars! Men som tur var har jag något att göra varje dag fram tills att vi åker! =D

Schemat fram till vi drar! ;)

Onsdag: Jobba
Torsdag: Jobba, Bandy
Fredag: Jobba, Träffa Lizett
Lördag: PG
Söndag: PG
Måndag: Jobba hos Tessan
Tisdag: Jobba hos Tessan
Onsdag: Packa packa packa !
Torsdag: NU DRAR VI !!!! <3 =D

Nu kom J, så nu ska vi dra, hörs senare! Tjaao!

/A

Askim <3

Yaramin...Ez jite hezdikim <3
- Tu peye mini !!



/A

En lista bara för att det var längesen! =P

Sådärja. Nu har t.om du något att göra i någon minut ;)

Din första;

Operation: Aldrig gjort de
Piercing: (förutom öronen) Tungan
Sport: Fotboll
Husdjur: Kanin
Semester: utlandet - Kreta Sverige - Vet inte, typ Åtvidaberg
Konsert: Räknas Arvingarna in här? ;)
Kärlek: P.B

Just nu;

Äter du: Ingenting
Dricker du: Bubbelvatten
Ska du: inte göra ett skit =P
Lyssnar du på: Arvingarna
Väntar du på: Att timmarna går så älsk kommer in<3
Har jag på mig: jeans och tjocktröja

Vad föredrar du hos motsatta könet;

Kramar eller kyssar: både och ;D
Kortare eller längre: Längre
Snygg mage eller snygga armar: Svårt..magen tror jag..
Favorit kroppsdel: Helt klart rumpan, om det är Hockey-rumpa. annars ögon.
Busig eller lydig: haha va? konstig fråga =P

Har du någonsin:

Kysst en främling: Ja
Tappat bort glasögon/linser: Nepp
Brutit ett ben: Njea, axelkulan om den räknas =P
Rymt hemifrån: haha jaa
Röntkas: Ja
Krossat någons hjärta: Ja
Nobbat någon: Ja
Gråtigt när någon dött: Ja

Tror du på;

Kärlek vid första ögonkastet: Absolut !
Gud: Nej
Mirakel: Ja
Aliens: Nej
Spöken: Ja
Himlen: Ja
Tomten: Njaa va ett tag sen faktiskt
Kyssas på första dejten: Varför inte?!
Änglar: Nej
Transformers: Nej

Övriga;

Är du kär i någon: Ja
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja, tro mig !
Dricker du: Ja
Använder du droger: Alkohol om de nu räknas in där =P
Röker du: Nej
Vilket schampoo använder du: Det som finns!
Vad är du rädd för: Småkryp
Gillar du att tvätta: Haha njaaa !

Och som avslutning en bild på mig bara för att jag är så jävla snygg !


/A

Måndag .

Ja, då var det en ny vecka, jobbet på det andra dagiset gick bra idag. =) och det var faktiskt kul! =)
imorse när jag gick upp så var det första gången på riktigt många veckor som jag kände mig utvilad när jag gick upp. och det var faktiskt riktigt skönt! =)

Igår var Älsk hur gullig som helst! Saknar honom verkligen så mycket! och det känns underbart att för varje dag som går blir det bara mindre dagar tills jag får komma i hans närhet igen! Veckan i turkiet kommer vara så himla underbar. Bara vi 4a. Jag, Nusse, Jennifer och Adem. och det känns hur bra som helst att få sova tillsammans med älsklingen i en hel vecka, att få somna i hans famn varje kväll.! <3


11 dagar kvar nu! <3

/A

26/10-08

Denna dag har bestått av;


Ångest, ångest, ångest, ÅNGEST !

12 Dagar kvar nu!

/A

Heej!

Nu mår jag faktiskt lite bättre, även om det inte är helt bra än =P menmen.. Jag har varit ganska frusen hela dagen, så tänkte att jag skulle ta en dusch i badkaret, meen när jag sitter där känner jag hur varmvattnet försvinner =O jag blir helt chockad.. jo tack, då var det min kära store syster som hade duschat och tagit allt varmvatten.. jag blev galet arg, hade ju blött håret och allting, sen försvinner det.. oj oj. detta ska hon få ångra!! ;)

Lovade ju en bild på för och efter på Jossan när hon färgat håret, så här kommer dem 2!! =)

Jag tycker det blev snyggt! =D

Det roliga är att när jag och mormor gick till Ica så mötte vi folk och då säger mormor;
Mormor; Är inte det där josefine?
Jag: neej det är det inte..

Hahaha, det roliga va att det var hon ! =D känner inte änns igen min syster längre! =P great ! ;)

/A

hmmm..

God morgon mina fans!

Idag är det ingen rolig dag.. det blev lite mycket igår så är väldigt sliten idag.. usch..! Jag skulle nästan kunna säga att jag hatar alkohol.. fyfan! Ångest!

Pratade nyss med mormor i telen. och hon är väl här inom 1 timme, så har precis gjort lite fint här hemma så hon inte får en chock när hon kommer=P...
Och min lillasyster är inte längre den blonda i familjen, igår blev hon brunett för första gången i sitt liv! hehe =D (Kommer upp en före och efter bild på hur det blev senare!=))



Just nu vill jag bara åka till arlanda och
 ta första flyg till Turkiet och träffa Älsk!


FREDAG !! =D

Yeees äntligen är det helg ! =D Faan vad skönt det är efter 1 veckas jobbande som heltidare ;) Hahah! Denna helg ska jag slappa slappa slappa! ;D mmm.. sen är det lugnt hemma också, huset kommer bestå av mig, lilla syster och mormor som kommer hit! =) mycket trevligt!

Idag jobbade jag t.om över lite! det ni.. men inte så farligt tycker jag, som arbetsnarkoman är det ju en vanesak ;) haha, jag är visst onödigt rolig idag också..dumt av mig ;)

satt precis och pratade med pappa, och han sa det att det är ju roligare och jobba när man gör som du och jennifer, reser bort hela tiden, även om du är hemma och jobbar i 4 månader innan ni ska dra, då har man ju något att prata om tills man åker.. haha helt rätt pappa! ;D och sen berättade han om när han och hans polare när dem var mindre jobbade tillsammans och sen drog utomland mellan jul och nyår! dem pratade om det i flera månader innan dem drog =P haha, vem har jag fått detta beteende ifrån man tro? ;)

Neej nu ska jag vara social med Cihat på msn ;) hihi!

Ha det så bra så hörs vi ;)

/A

HALAY

Haha. sitter och lyssnar på Halay låten =D haha!
Psyk psyk psyk! ;)

Idag drog mor till B och L landställe, och blir kvar där tills på söndag. Och antar att Tessan och Robin åker hem till hans lägenhet ikväll. Så blir en lugn kväll med bara mig pappa och jossan, ska bli rätt skönt. Och imorgon är det ju äntligen fredag! =D äntligen helg ;D hihi. Men först är det ju jobb, men slutar vid 4 så =)

Sen efter jag slutat ska jag hem och landa lite, sen ska jag hitta på något med Helen, vet ej vad än, men något bli det=) Säkert trevligt, har ju inte sätts på ett tag..!

Idag är det bara 15 dagar kvar tills vi åker..Bara 15 dagar.. det är ju hur lite som helst! =D Riktigt nära! längtar så himla mycket. Och jag kommer ta vara på varenda minut tillsammans med Älsk. Han berättade igår att han kommer vara ledig hela veckan för att bara umgås med oss! =D Ohh.. ÄLSK ÄLSK ÄLSK! <3

/A

Natten snart..

Jaa, klockan är bara straxt efter halv 12.. det är rätt bra för att vara mig.. Men det värsta är att mitt huvud känns som det ska sprängas=S inte en skön känsla.. känns faktiskt förjävligt att behöva jobba imorgon..men vad gör man inte för pengar? ;) Det där lät inte speciellt bra. men be en annan person svara ärligt på varför dem jobbar. det är ju helt klart för pengarna =P haha!

Nej nu ska jag nog förbereda mig för sängen. börjar kl 9 imorgon, och behöver dem här timmarna för att känna mig någerlunda frisk imorgon. Så gonatt mina fans, nu tackar jag för mig! =)

Sizden güzelsiniz <3

En tidig dag.

Ja som ni ser.. jag är redan hemma, slutade vid halv 2 idag. det var faktiskt rätt så skönt, för jag var trött imorse, och sen så vet jag inte om jag håller på att bli sjuk.. känns dom de! =/ Inte bra!

Vet ni en sak.. jag har börjat spela Puppy på funplanet.se och det går verkligen inte bra.. Jennifer kommer typ alltid till bana 24 men hon klarar den aldrig. och jag kommer för det mesta BARA till bana 22.. jag blir så arg.. Igår kväll/natt när jag satt nere i köket och spelade. så satt jag på mig hörlurar, satt på det högsta, och bad att ingen skulle prata med mig!! MEN jag lyckas aldrig komma förbi bana 22.. blir galet arg.. Jag är en fruktansvärt dålig förlorare så det inte är sant!!  Och det som stör mig mest är att Jennifer kommer längre! =P haha, jag ska nog öva! ;) När jag var mindre så kom jag hur långt som helst, men nu när jag inte spelat på några år så kommer jag inte alls långt :S Någon som vet hur många baner spelet har?

It´s Game-Time now ;)

/A

17 Dagar kvar !

Jaa, nu är det ju bara 17 dagar kvar tills planet tar oss till vårat älskade Turkiet.=)

Och det som känns skönt är att jag jobbar varenda dag fram tills då vi åker, eller aa jag vet inte om jag jobbar den 3,4,5/11.. det visar ju sig, det är dem 3 dagarna jag har ledigt iaf. Men då kommer tiden att gå så snabbt. och om man tar upp resväskan typ på måndagen, och om jag inte jobbar, så kan jag i lugn och ro packa resbagen över telefon tillsammans med Jennifer;) haha!

Jag kan redan känna hur jag kommer känna dem dagarna precis innan vi ska åka, jag kommer ha hur mycket adrenalin(Stavning?) så jag vet inte vart jag ska ta vägen! =P Haha! jag har lite adrenalin nu bara jag tänker tanken! :D haha! Ohhh... detta är årets sista höjdpunk! (Och tänk er då att jag inte fyllt 20 än som jag kommer göra nu i November) ;) haha!

Lite älskade bilder från en älskad plats! ;) Haha!

1. Pappi 2. Poolen på Aside 3. Melon på The Queen 4. Nusse, Merhaba och jag!

1. Adem 2. Jag Hakan och Jennifer 3. Nusse och Jennifer 5. Jag och "skylten" ;)

       1. Jennifer och Skyltens polare 2. Jennifer Svenska chefen och jag 3. Adem Storebror och Lillebror 4. Adem och jag

/A



Tisdag.

Hoho !

Allt bra eller? Joo tack, här är det fint, men trött som ett as.. har faktiskt sovigt ett litet tag nu, fast inte länge, kanske någon halvtimma eller så! =) har jobbat idag.. 9-14.30 sen 15.00-17.15 hos mamma och dem! =P Jani, hårt att vara arbetsarkoman! =P

Och så typiskt, idag frågade dem på Dagiset vid tallstigen om jag kunde jobba hela veckan ut, och jag sa självklart ja.. Sen så frågade dem om jag kunde jobba hela nästa vecka också.. men TYVÄRR så har jag ju redan lovat bort mig till ett annat dagis som jag ska jobba på hela veckan. Lite synd, för har inte jobbat så mycket på det dagiset som jag lovat bort mig på.. Så känns lite surt. För trivs så bra på Tallstigens dagis. Menmen, sånt är livet! Det är tydligen 5 st av personalen som är sjuka/sjukskrivna/lediga och sånt. Så Har vi lite tur kanske dem ringer Jennifer så får hon jobba! =D det vore ju bra =)

Just nu blev jag faktiskt lite besviken, insåg nyss att jag missat SOS Familj.. typiskt.. och nu är det ingenting bra alls resten av kvällen.. =/ Desperate housewives börjar ju, men det är inget program jag någonsin tyckt om.. Jag har t.om försökt att kolla på programmet,försökt att gilla det...men jag tycker verkligen inte att det är bra! =/

/A

SÄNGEN !

Jaaa, nu är det faktiskt dax att lägga sig ner att sova.. ska faktiskt upp kl 8 imorgon. Börjar jobba kl 9 som sagt.. vore bra att få några timmars sömn! =)

Sov så gott mina fans, så hörs vi imorgon! ;)

/A

Hoho.

Jahaja.. Kladdkakan blev kalasbra! så det så! ;) Och vet ni, det var ett skämt det där innan, det var faktiskt Thomas som visade mig att ha After Eight i .. Haha, så nu vet ni det! ;)

Nyss kollat klart på Prison Break =D Änsligen har det börjat igen:D ohh.. lovely !!=D

Nu ska jag snart kolla på senaste från andra avenyn också! ;D hur bra ska denna kväll sluta? ;) hihi

Ha det kalas!

/A

Kladdkaka!

Nu ska jag straxt börja baka en kladdkaka. och för typ 3 år sedan, kom jag på att man kunde ha After Eihgt i, så en sådan ska jag göra ikväll! =D Haha!  Tyvärr tror Thomas att det var han som visade mig det, men Neej, han minns fel! =)

Här har ni en bild på han som tror att han är bättre än mig i exakt ALLT!
- Men tyvärr Thomas! ;D


(Det var faktiskt jag som tog den här snygga bilden på honom!) HA!

/A

En Söndag .

Sådärja, nu var det sista dagen på helgen!

Igår kväll gick jag hem till Jennifer, eller aa kväll och kväll.. halv 3 på natten =P haha, sen sov jag där =) Och vet ni? Jag fick sova i sängen ;) Haha! Vi låg ända till klockan kvart i 5 inatt och pratade om Turkiet =D haha, och sen så när vi vaknade vid kvart i 12 imorse, så var det första vi började prata om är turkiet! =D haha! vi är för roliga;) hihi..  Vi åker ju snart igen juh, bara 19 dagar kvar! =D hehe.

Sen vid 20 i 5 så gick jag hem för att käka middag, och sen dess har jag inte gjort allt för mycket, jag har duschat=) Så nu är jag fräsh som en nyponros;) Hahah!

Och nu klockan 8 så börjar ju andra avenyn, och det ska jag ju kolla på såklart! =D finns det någon bättre serie? =)

Igår när jag satt och vänta på att Älsk skulle komma in, så fick jag ett sms av honom, han var tvungen att jobba ända till 01.30 ..(12.30Svensk tid)  Men självklart väntade jag på min darling =) Men eftersom han hade jobbat från 8 på morgonen så var han rätt sliten, så han var tvungen att gå och sova efter någon timme, men det gör ju inget, jag vet ju att jag får prata med honom ikväll =) Men vet ej om han får sluta tidigt eller sent idag, det märks =)

Nu ska jag kolla tv. kanske kommer ett litet inlägg senare =)

19 Dagar kvar Älsk !
/A

<3



Saknar den här kvällen! =)

Det var helt klart den roligaste kvällen under dessa 2v, men tyvärr dog kameran
 efter dem här två bilder! =P
Men jag tycker att dem är charmiga ;)

/A

Lördag

Ber om ursäkt för dålig uppdatering mina fans!

Igår blev det ingen uppdatering. jag slutade lite senare och efter det var det bara hem käka middag och sen upp till fam. Mattesson och fira M som fyllde år, även familjen Svensson och Levin var där. =) Det var trevligt. Men efter ett tag så gick jag, J, T och R hem. men dem till oss och jag och J till henne. Vi kollade på singing bee, Angelika som var med är ju kompis med syrran, så var lite kul att se, men gick ju inte speciellt bra för henne. men ändå =P hehe..

Idag är planerna att jag ska städa Robins hus. Jag vet inte riktigt när, men på eftermiddagen iaf. Så får se när han hör av sig =) förhoppningsvis runt 2-3 eller något, för just nu så orkar jag verkligen inte göra ett piss, vaknade för inte allt för längesen. och är riktigt sliten.. =P tro det eller ej ;)

Nej nu ska jag vila lite i soffan innan jag orkar göra frukost=P Mmm. älskar min lathet!

/A

Slutat tidigt.

Imorse började jag redan kl 8. Men fick sluta vid halv 1 ist för 5. så det gjorde inget =P Vi var för mycket personal, och eftersom jag är vikarie så fick jag gå =P Men känns ändå lite skönt, för jag somnade inte förns 20 i 3 inatt! Så var väldigt sliten när klockan ringde kvart i 7. men men! Nu är jag hemma, har städat mitt rum,och ska snart gå och möta Jennifer för att ses en snabbis =)

Rolig kommentar idag när jag jobbade..Vi sitter kanske 8 st runt bordet.

Adam P - Vill någon följa med mig hem idag och spela playstation 2?
Adam v-o - Jaa jag vill det!
Adam P - Var det ingen mer som ville följa med?
Elias - Om ni vill kan ni följa med hem till mig och lyssna på Elvis!

Hahaha, det var ingen unge som svarade på de! =P alla bara kollade på honom och sedan fortsatte med det dem höll på med! =D tyckte det kom in lite klockrent =D haha!

Nej nu ska jag möta J. Tjoo

/A

Bilder .

Har egentligen ingenting att skriva, men har tråkigt, så tänkte sätta in lite bilder ist bara! =P




Bara några bilder som är väldigt gamla, men som man har trevliga minnen ifrån =)


/A

Onsdag .

Sådär ja.. nu är jag hemma.. och väntar på maten, är sjukt hungrig, käkade inte speciellt mycket till lunch ! Dagen idag har faktiskt gått väldigt fort! rätt skönt. för var rätt så trött imorse! =P

Ohh vad jag längtar tills vi åker. Men fick precis reda på att The queen stänger om 15 dagar, vilket betyder att vi inte kan ha det som hak! :( och får troligtvis inte träffa vissa personer. Men finns ändå lite possitift i det, och det är ju att Adem har "full sleep" ;) haha, nej men han är ju ledig hela dagarna då. Frågan är bara hur jag ska klara av att umgås med J och A själv hela dagarna ;) fyfan säger jag bara ;) hahah nejdå =P

Askimi özlüyorum <3
/A

-

Oookej .

SÅ DÄR JA ! :D

NU ÄR DET BOKAT, JAG OCH JENNIFER SÄTTER OSS PÅ PLANET DEN 6/11 06:55 TILL TURKIET och vi stannar i 1 vecka!! (Fanns inte 2 veckor kvar;))

Tror ni att jag är lycklig? JAA GARANTERAT!! =D Carina ringde idag och bokade våra biljetter! =D

Om 2 veckor är resbagen uppe igen!! =D (Kan hända att den dyker upp tidigare) ;)

Nu är jag otroligt taggad. det ska bli så fruktansvärt skönt att komma tillbaka!


Vi ses snart Älsk ! <3

.

<3 <3 <3



Nu är dagarna jobbiga igen. Saknaden förstör mig !

/A

Måndag .

Nu är jag hemma. dem ringde imorse och frågade om jag ville jobba.. ja varför inte.. Så idag blev det 9-17... och samma tider blir det imorgon. Imorgon ska vi tydligen åka till Vallentuna också, och kolla på teater med alla barnen =P hehe. vi får väl se hur det går ;) haha! nejdå, det går säkert bra, och blir kul! =)

Jag är riktigt hungrig faktiskt, känns som jag inte har ätit på jag vet inte hur länge.. så ska bli gott med mat som snart är klart! =P haha..

Idag så träffade jag med Carina för första gången sen hon kom hem från Side. =P och dem hade haft det riktigt bra.. och vet ni?! =D Deras hak som dem alltid gick till.. var till The Queen också=D haha.. så det var rätt kul faktiskt! Så när jag och jennifer åker ner den 6/11 så ska jag ta med ett kort ner på dem tillsammans med lite personal och ge =D hehe!

/A

Halllå där !

Idag är på faktiskt på strålande humör.. Så får väl se hur länge det håller i sig, haha ;)

Gårdagen tillsammans med Åsa blev hur bra som helst =D Det var riktigt kul att träffa henne! Först så tog vi oss en promenad med Vette tillsammans med en granne till henne och hennes hund. Sen när vi kom in så gjorde vi oss iordning och böt om för stallet, så mockade vi och fixade all maten och sånt. sen släppte vi in hästarna=) Riktigt fina hästar dem har där.. Hon hjälper en familj på deras gård, så dem har 6 st =) Sen när vi kom hem gjorde vi mat, som blev kalas god! =)
Senare på kvällen satt vi på filmen "Lammen som tystnar" för jag har aldrig sätt hela den filmen.. och efter de kollade vi på "Stranger at the door" eller något sånt.. Den var faktiskt riktigt bra! =) Sen var båda väldigt trötta, så vid halv 2 låg vi i sängen, och redan kl 2 var det tyst och båda somnade =P haha..

Pappa kom vid 2 tiden ungefär och hämtade mig..Så nu är man hemma igen.. vid 5 tiden gick jag upp på rummet och "vila/Sov" ett litet tag.. var sliten sen natten innan =P för alla andra åkte och kolla när Robin spela match, och så kul tycker jag det inte är att kolla, så jag var hemma.. bland lugnet, så jag passa på att sova lite =P haha!

Sen ikväll har jag varit med J och J. Trevligt! =) Men kom hem för typ 30 min sen.. och nu pratar jag med Älsk. =)

Ska vara social, och sen sova..känner att jag börjar få lite huvudvärk. så som tur var så tog jag med mig lite bubbelvatten upp på rummet;) kalas!

Gonatt mina fans!

/A

En Lördag !

Det är idag som min lillsyster fyller år, men vi firade henne lite igår. Så igår var moster med familj och sen mormor och morfar och farmor här! =) Hon fick massa olika kläder sen fylla på mobilen och så. så hon blev väl glad, gyllade hennes dag verkade det som ;) hehe..

Alla gästerna kom vid 5 tiden, och T och R kom lite senare, men när väl dem dök in så kunde alla sätta sig och äta.. det blev typ kuckling paj eller något sånt.. det var gott iaf =) Sen satt mest alla bara och festade lite, för Jossan hade dragit ut =P haha! Senare på kvällen så var det tänkt att J skulle skjussa T och R till Solna, men det slutade med att vi skjussade dem till Vallentuna, 6 pers =P haha.. dem ändrade sig och drog till krogen ist =P så vi åkte i 2 omgångar och lämnade.. sen fick vi åka och hämta min kusin som blev utkastad efter ett tag =P haha! Han var så stolt att han kom in på krogen, bara 16 år gammal utan legg =P Tönt! =P

Sen blev det väl inte så mycket på den kvällen, efter att ha umgåtts med J ett litet tag så åkte han hem, och jag gick in i sängen och la mig.. var faktiskt tröttare än vad jag trodde..

Och nu har jag packat klart en liten väska som jag ska ha med mig till Åsa.. Vi ska åka vid 20 över 1 ung.. =) Ska bli kalas kul!!

Just nu sitter jag inne på Youtube samtidigt som jag skriver här och lyssnar ihjäl mig på låten "Where do you go my lovely" =P haha galet sorgligt;D nejdå.. jag gillar..eller typ älskar den låten! =D Det är verkligen en Turkiet-låt! =D Sen har jag även en annan som heter "Can´t you see" Ohhh.. fina minnen med älsk=) !!

Nu ska jag fixa det sista innan jag ska dra! Så blir inget mer skrivande förns jag kommer hem imorgon någon gång! =)
Ha en trevlig lördag!!

/A

GRATTIS!

GRATTIS SYSTER PÅ 14 ÅRS-DAGEN ! <3




/A

Fredag .

Jaaa, då var det fredag.. Och jag är redan upp, jag blev väckt redan kl 8.10 idag..MMM... Min kära lillasyster försov sig imorse, så jag var tvungen att gå upp, följa med farmor när hon skjusade henne till skolan eftersom farmor inte hittar.. mm vad glad jag var..Inte..!

Hennes buss går 08.05 och hon vaknade kl 8..(Vi bor 1 min från bussen Då frågade jag.. Men vafan sprang du inte för då..hon bara kolla på mig som jag var dum i huvudet..;D haha "Hallå skulle Jossan gå till skolan utan smink?" haha neeej.. Guuud aldrig AZZO ;) haha!

Jag har sjukt ont i min mage.. alltså typ riktiga smärtor.. så fort jag äter eller dricker något så mår jag piss=S Och eftersom jag inte kan käka så får jag ont i huvudet.. Så jag har tagit tabletter och lagt mig i sängen för att vila lite nu..

Igår gick jag och la mig innan J..och när jag vaknade imorse, upptäckte jag 3 missade samtal och 1 sms. där det stog att hon hade något att berätta, som jag tydligen skulle bli skitglad över..Och när jag just nu försöker få reda på det så har hon glömt bort det..GREAT BABE ;) haha.. Faan. det har något med Turkiet att göra.. Så jag är sjukt nyfiken.. bara att vänta tills hon kommer på det igen =P hehe..

Nu ringde precis Åsa till mig, Om ni minns henne? Jag jobbade tillsammans med henne på INC.. Och jag ska hem till henne imorgon, så ska hon bjuda på middag och så, sen stannar jag där över natten! =D Ska bli riktigt trevligt! Så ska jag hjälpa henne med hästarna och lite så, då får jag även träffa hennes häst =) Guuud vad kul.. Nu blev jag på strålande humör =D hehe..(Nu kan kanske min kära vän Jack komma till användning, Berga ni vet! haha ;) Halv 2 imorgon Jack) ;)

Nu ska jag gå ner och försöka få i mig något.. så får vi se hur det går =P Ha en trevlig dag!

/A

Snart sängen .

Så nu kom jag nästan precis hem.. Har varit med Jennifer och Jack...Det var riktigt trevligt att träffa honom, han har man inte sätt på ett tag =) Och eftersom jag kom hem lite senare än vad jag brukar göra så missa jag chansen att prata med älsk. Men fick precis ett gulligt sms av honom så det gör inte så mycket=) Vi får prata imorgon ist! =)

Nu ska jag fortsätta att dricka upp mitt glas mjölk och lyssna på musik. sen blir det nog sängen! Känner mig lite sliten..

Sov så gott!

/A

Torsdag.

Nu kom jag precis hem från att ha varit och handlat med mamma pappa och farmor.. Jag mötte aldrig Daleke, vi ska höras efter middagen ist =) 
När vi var iväg så köpte jag ett par byxor också..eller aa mamma öppnade upp plånboken lite;) haha.. Dem satt riktigt snyggt;) ohh.. fick köpa lite mindre storlek så dem inte blir lika stora som mina andra jeans =P haha..

Just nu kom farmor upp på mitt rum och sa:
F- Vet du vad jag ska göra?
A - Nej, vadå?
F- Jag tänkte gå och kissa.. hahaha

Ehmm..jo men det var ju ett kul skojj ;) hahah, lika dålig humor som pappa;D
Sen när hon kommer ut från toan så kommer hon in här igen, och så säger hon:

F- Du har lite större säng nu än sist va? En dubbelsäng..
A- Ehm..Jo det har jag..Nja inte dubbel men bredare..
F- Jo det är ju smart när man är två..
A- Aa det är det väl...!?
F- Jaa, för när ni är klara så kan ni ju lägga er i en varsin...Hahhaah!

Och så går hon ner =P Min farmor är COOL! ;D Hahah!

Och vet ni?! Tessan och Robin skulle ju sova i Solna.. Meeeen när vi kom hem så möter jag T, och nu ringde R och han är påväg från jobbet...HIT hem... gah.. dem ska inte vara här =P Det skulle ju bli en lugn kväll!! Men men.. jag får gå hemifrån..för just nu orkar jag inte med någon av dem!

/A

Ho ho .

Hallå där gott folk!

Idag gick jag upp tidigt, eller jag vaknade av ett sms från min kvinna som jag har runt lillfingret ;) haha!  Och kl.11 idag så kom farmor hit =) Jossan ville att hon skulle komma upp nu när hon fyller år och så =) Så jag har suttit och spelat lite kort med henne, som hon älskar  =P haha.. Men blev lite trött, så rymde ett tag;) Men då åkte jag på att sköta tvättstugan ist =P great ;) haha..

Idag ska jag faktiskt träffa lillfingrets-kvinnan ;), vi har ju inte sätts på ett bra tag, så det ska bli naaajjs=D Hon skulle gymma efter skolan, så hon skulle höra av sig när hon var påväg, så möter jag henne vid bussen =) Så det blir kalas! =)

Nu ska jag gå ner en våning och vara social med mor och farmor!

Och något som ska bli lite skönt är att Tessan och Robin inte kommer hit idag..haha va elak jag är;) Dem ska sova i Solna i Robins lägenhet..!! En lugn kväll alltså ;) Hahah!

Nej då, T är en riktigt bra syster faktiskt, hon har hjälpt mig med saker som jag verkligen behövt hjälp med! Och ställt upp ganska så mycket faktiskt.. känns att man kommer lite bättre överänns med henne nu för tiden än förut.. Förut var det inte många minuter om dagarna som vi inte tjaffsade, och då spenderade jag väl typ 99% av min tid hos Thomas i Bromma, Och vilket han var helt underbar och lät mig göra=).. Så ganska skönt att slippa bråka så mycket nu med henne när jag är tillbaka hemma.. =P haha! Efter alla dessa års tjaffs =P Nu har vi växt upp lite och kan iaf hålla sams! Även om jag älskar att jävlas med henne! ;D haha! Jag måste ju trotts allt ge igen lite på alla dessa år jag bara tagit imot skit och svalt de! =P Jag har ju gått upp ett steg i trappan som ni vet;) YEEEAAH!

Nej nu ska jag seriöst gå ner =P För nu kom även pappa hem från jobbet också =)

Ha en trevlig dag!

/A

Vilken Kvinna! ;)

Tack mikaela! Nu fick jag mitt efterlängtade inlägg ;) Yeees! haha ;D  Vilken kvinna jag har runt lillfingret va? ;) Haha!

Nej då.. skämt o sido.. Jag skulle nog kunna kalla mig lite besatt av hennes blogg =P Kolla jag erkänner.. det brukar jag aldrig göra.. iaf inte mina svaga sidor ;) haha! Känns nästan som jag gick upp ett steg på min mognad-Trappa! ;) (Haha jag visste inte änns att jag hade en sådan!) ;) Men ändå! =D Nu är jag iaf uppe ett steg längre;) yeah..!

Kolla vad jag precis lärde mig =D att länka person ;)
Här har ni hennes blogg ;)

http://Daleke.blogg.se



/A

Torsdag.

Idag var det ingen som ringde, så idag vart det inget jobb.. jag var så trött, så jag vaknade inte änns av att Robin gick upp imorse.. Men jag hörde när hans mor kom hit lite senare för att fika med mamma, men jag gjorde inte så mycket, utan vände mig om och somnade om =P och jag vaknade inte förns kl halv 2 och det var för att J ringde =P haha!

Idag har jag alltså inte gjort allt för mycket.. pratade kanske någon halv timma med Jennifer i telefon.. hon verkar kunna ta lite raster hur som helst;) hihi.. Sen gick jag ner och käkade lite frukost tillsammans med mamma och Inger! Sen var det väl datorn ett tag, innan Jossan kom hem.. så tracka jag henne lite medans vi kolla lite tv..

Och 18.06.. då håller någon där nere på att slå in dörren medans dem knackar.. och sen 1 min efter var monstret uppe på mitt rum.. Det var Jennifer ;) haha!! Det vore ju snällt om dörren fick sitta kvar nästa gång hon kommer och knackar på.. och för det första så är jag överaskad att hon inte bara gick rakt in och sa "Jaaag är hemmma!" ;) Hahaha! =D

Här har vi mitt älskade lilla monster! <3


(Du kommer älska mig för denna gamla bild ;D)

/A

Denna längtan...






Känns som det har blivigt massor med
inlägg om Turkiet den senaste tiden..

Men vet ni? Jag bryr mig inte om ni tycker det är trist att läsa om!
För jag mår mycket bättre av det!
Men samtidigt mår jag skit av all ångest!

Ge mig en enkel biljett till Turkiet snälla !

/A

Varit en dålig uppdatering .

Hallå där, får väl be om ursäkt för den dåliga uppdateringen!

Igår så uppdaterade jag ingenting eftersom jag jobbade.. Jobbade över lite och slutade halv 4! =) Sen så vart det middag.. och helt ärligt så hade jag ingen lust att skriva efter jag käkat.. Så jag struntade i de =P Jag gick och mötte J när hon kom med bussen runt 6. sen gick vi hem till henne, och jag kom hem vid halv 11.. Och då var jag verkligen för sliten att skriva.! Då blev det bara prat med älsk innan sängen..

Natten till igår så somnade jag vid 3 tiden.. och det var inte speciellt skönt när klockan ringde kl 8.. Blev inte många timmar.. men som tur var så gick jag och la mig redan runt 12 igår, Så inatt fick jag iaf 8 timmars sömn, det behövdes, hade jag inte fått så mycket hade jag nog varit död idag.. Jag var rätt sliten imorse, men det gick ganska så snabbt över! =)

Imorgon ska jag inte jobba, på ett sätt ska det bli skönt! Men ändå lite tråkigt.. Kanske ringer dem från Gettostigen?! ;) Haha! förhoppningsvis ;) .. Måste ju se om C är brun nu när hon kommit hem från Turkiet, sen fråga hur Aty var mot dem.. jag sa ju åt honom att vara trevlig, så de hoppas jag han var ;) hehe!

Vet ni hur stora planer jag och Jennifer har för den 30/10?? Neej jag tror inte ni har en aning faktiskt! Det är fortfarande lite hemligt! Ni kan få reda på det om några dagar! ;)

Hep onu özlüyorum !!!


/A

En sömnlös natt..igen ..

Har pratat med älsk fram till nu! <3


Och som ni ser så drar klockan iväg, och är straxt efter halv 3..Så nu ska jag också gå och lägga mig! =)

/A

Hejsan !

Idag var vi ju på bio, vi blev 7 st tillslut.. Robin och Basse följde också med :) Filmen var bra, riktigt bra t.om =D hehe.. Det var helt klart värt att gå och se den =) Så gör det om du inte gjort det än! =)

Ikväll efter att vi kom hem så kände jag att det var dax för en förändring =P så nu har jag klippt lugg =P hehe.. jag pratade om det för jätte längesen.. men det har aldrig blivigt av..Men nu tog jag mitt mod i fånga och gjorde det.. Och ska jag vara ärlig så blev det snyggt! Snyggt på en snygg person..ohh ;) haha! Tog en lite snabb bild för att visa min älskade bästis, Så tar en ny imorgon eller så, så får ni kanske se det här på bloggen också..men det är bara kanske ;) hihi!

Vet ni hur taggad jag blir när alla här hemma frågar varför vi inte åker ner till Turkiet och stannar där i några månader? Jag blir så sjukt sugen att bara göra det.. Denna vecka är sista veckan J jobbar, sen har hon inget jobb kvar(lät lite konstigt..menmen) =P Aa men iaf.. och då undrar folk hela tiden "Ja men varför drar ni inte ner och jobbar och stannar där några månader?" jaa ni jag har ställt mig den frågan många gånger.. vad har man att vara rädd för? =P Svenska chefen som vi träffade där nere, han sa det också.."Vad finns det hemma i sverige och längta hem till?" "Ni kan lika gärna jobba här som där" Och det stämmer ju.. det är ju inte direkt svårt att få arbete där! =P  Vi får helt enkelt ta oss en funderare på det tills nästa sommar, då planerna är att faktiskt göra det under ett tag..eller aa 4 månader! Fatta vilken dröm !! =D haha!

Nej nu ska jag vara lite social innan jag ska sova! Gonatt med er!

/A

Hallå världen .

Idag är det söndag, och jag har nästan precis vaknat.. jag tror faktiskt seriöst att det inte är speciellt bra att jag sover så mycket.. jag får ta och skärpa mig!

Idag är det verkligen inget fint väder ute, men vet ni? det gör faktiskt inte så mycket, för idag ska jag på bio och se Mamma Mia, har inte sätt den än =P hehe. Jag Storasyster mamma moster och mormor ska gå =) ska bli trevligt! Alla säger ju bara possitiva saker om den filmen, har faktiskt inte hört från någon att den inte är bra! =)

Och appropå att sova.. När jag bäddade rent igår så tog jag ett extra stort lakan, för att det inte lakanet ska ligga på golvet när jag vaknar.. och det blev en glad överaskning.. =D det har kurvat sig lite men inte alls mycket, och det ligger nästan kvar lika bra som jag la om det på madrassen =D hehe.. kalasbra ju ;)

Och Veeeet nii?!? jag börjar typ flagna lite..inte mycket alls, lite på magen och sen axlarna..eller flagna och flagna, det ser typ ut som jag är jätte torr, men jag vet ju att det är början till att flagna! Och det är inte bra! Jag smörjer in mig kanske var 3 dag, men får nog börja med varje dag nu ist, så färgen håller!

Igår så checkade några vänner till familjen ut från Atys hotell.. Så han skrev till mig på msn och frågade lite hur vädret var och så(Dem undrade vilket väder dem skulle förvänta sig att komma hem till) =P..Vilket var typ monliga dagar med lite regn och iskalla kvällar ;) haha! Och tydligen så är det 30 grader i Side just nu, iaf igår.. vilka svin, blir avensjuk! =P hehe!

Nu blev det ett så ganska långt inlägg.. nu ska jag gå ner och käka frukost och ta reda på lite mer fakta om denna dag!
Ha en trevlig söndag, även fast det regnar! =P

(Satt in bilder för att göra inlägget lite roligare iaf) =P
/A

En Lördag .

Inatt somnade jag ganska så sent.. gick hem runt 11 för att jag var trött, men somnade inte förns runt 3 halv 4..Igen..Och klockan ringde på kvart i 9 imorse.. jag gick upp käka lite frukost, sen vid halv 10 gick jag upp till moster, jag skulle hjälpa henne och städa igen! Det gick bra, förutom en sak =P haha men det skriver jag inte här =P Sen så när jag var klar med hela huset stormade jag in till Basse, han log fortfarande i sängen..Jag tänkte vara lite snäll och ta hans rum sist så han fick sova ut lite eftersom han går upp 20 över 5 varje morgon.. Snällt av mig va? =)

När jag kom hem så hjälpte jag mamma att byta ut alla sängkläder, och eftersom jag har sådan helt underbar säng så låg jag där ett tag, och självklart somnade in.. Att somna halv 4 och gå upp kvart i 9 är inte bra..framför allt inte för mig.. jag måste ha ganska så många timmars sömn för att typ kunna le på en dag =P då förstår ni ;) haha! Inte konstigt att folk klagar på att man ser sur ut ;) Hahah!

Jag och min bästaste vän har haft en plan..Som såg fruktansvärt ljus ut ända tills idag..Man skulle kunna säga att allt hängde på en person.. Men allt klickade inte ..Så planerna ser mörkare ut, iaf för mig skull.. Men kan kanske finnas ett litet hopp kvar..det beror helt på! Självklart hoppas jag på det bästa! För jag vill detta så mycket, så det är sjukt! Men om denna person inte lyssnar, då blir det ingenting..för min del iaf! Tyvärr !

Ikväll eller aa runt halv 6 så ska vi upp till Britt och käka middag.. jag vet inte vad det blir eller vilka som kommer.. Men våran familj som just nu bara består av M&P jossan och jag. Tessan har åkt iväg till mormor över helgen och vilar ut sig.. Och sen kommer säkert Cina Mulle och Basse också.. =) Sen kanske mer folk dyker upp, det visar sig! =)

Nej nu ska jag göra mig iordning lite innan vi ska dra..tänkte duscha och sånt =)

Hoppas ni mina underbara fans får en riktig kanon lördag! =D

/A

Fredag 3 Okt.

Hallå!

Idag vaknade jag av ljudet här nere runt 7 imorse då Robin gick till jobbet.. då gick jag från loftet in i Jossans rum och somnade om där.. och jag vaknade inte förns halv 2.. jag har nästan sovigt 12 timmar.. låter typ as mycket.. men det var riktigt skönt! Och det kan nog ha varit behövligt efter mina dryga 4 timmar/natt hela veckan!! Och nu är jag ju ganska så pigg =D hehe..

HÄR har vi mannen som gjorde att jag vaknade ur min underbara sönm kl 7 imorse! Tack Slim ;)
(Sätter in en bild på honom eftersom han tjatat så mycket om att han vill synas i min blogg;) haha)

Idag är det ju fredag också! undra vad man ska hitta på?! Jag är sugen på stan faktiskt..alltså inte krogen eller så.. men kanske käka middag eller bio..Men ska in till stan på söndag också.. Men Helen och Daleke, då ska vi käka lunch, sen ska jag kolla på present till min kära syster! =)

Neej men eftersom jag inte är allt för bra på att bestämma saker så väntar jag tills senare ;) Så dyker det säkert upp något, så får vi se om jag är sugen på det då ! ;D hihi..

Och vet ni!?! Jag är på städ-humör =S helt sjukt.. så jag tänkte kanske damma och dammsuga lite här nere, för allt där uppe är redan städat..sen finns det inte så mycket att göra eftersom allt typ redan är städat här hemma! =P Är inte jag en drömdotter? ;) Hahah!

/A

Torsdag .

Hallå där mina fans! =)

Idag har jag jobbat, men bara 4 timmar, det var rätt skönt faktiskt. Var ganska så sliten imorse, eftersom igår kväll/natt var det en såndär jobbig natt igen.. jag kunde inte somna förns 3 halv 4 tiden..massa tänkande.. men fick ju sova ut lite imorse iaf. =)

Så sen när jag kom hem har jag inte gjort allt för mycket.. Jag Tessan och Robin var i Solna nyss i hans lägenhet och hämta lite saker han skulle ha=) Hans lägenhet var verkligen jättefin =) (En dag blir den min) ;) jag vet de! han sa att han hemskt gärna ville ge den till mig! ;D låter troligt, eller hur?! ;)

Nu ska jag se om det finns något bra på tvn. Tjaao!

/A

1 Oktober .

Igår gick jag och la mig ganska så tidigt, eller aa klockan hann bli halv 12. men det tycker jag är tidigt gemfört med när jag brukar somna. Och jobbet gick bra, hela dagen gick väldigt fort.. Tycker jätte mycket om ungarna på det där dagiset, så himla mysiga ungar. Sen idag så kom dem på ett smeknamn till mig, dem kallar mig Vieö. haha, ingen aning om varför..men jag tycker det är gulligt =P

Nu har jag precis käkat middag, och funderar på att göra iordning lite i mitt rum, iaf stänga fönstret som jag öppnar varje morgon.. annars lär jag ju dö av kyla när jag ska sova! =P Sen ska jag fortsätta på en grej jag börjat me, kanske får ni se när det är klart=)

Jag är faktiskt rätt sliten måste jag erkänna också.. men det blir inge bra om jag somnar nu, för då kommer jag vakna pigg vid 11.. och då kommer det bli sent inatt! och sånt gillar vi inte! =P Försej börjar jag inte förns kl 12 imorgon =P Men jag ska försöka sova skapligt iaf! =)

Om 10 dagar fyller min lilla syster år.. Någon som har förslag på vad man kan köpa till en 14 åring? =P Hennes lista består väl av kläder..iaf 90 % =P haha.. Men har lite planer, men dem håller jag för mig själv då hon kan läsa=P Men hon blir nog glad=)

Längtan är obeskrivlig
Saknar dig så mycket <3


/A
RSS 2.0