Lördag!

Solen lyser, tyvärr blåser det en hel del.. Så ingen solning här inte!!

2,5 timme kvar till jobb.. jaa vad ska man göra när man redan kollat klart på alla BB avsnitt... mer kaffe kanske!:)

Chillkväll

Efter jobbet idag som det faktiskt var väldigt lugnt på blev det en spontan chillkväll hemma hos mig. Amanda och Minna kom över och vi käkade lite goda onyttigheter ihop till Jackass! Vissa saker de gör är fan vidriga men satan vad vi har garvat också!:D haha!!

Nu är det dax för sängen, gonatt!

Björn Rosenström

Smeten som blev över från min Minnas och Amandas middag igår fick bli lunch idag. Vofflor två dagar irad. Nu lär jag inte äta mer av de på iaf 1 år.. Sååå gott är det inte!:P

Om 15 min kommer Amanda, dax för jobb så att säga!

Sitter och sjunger till Björn Rosenström just nu, jag kommer aldrig tröttna på hans låtar alltså! haha! ;D


ben ve Amanda, whooop!

Fredag

Då var det helg igen. Vilket betyder avslappning för de flesta men är det värsta tre dagarna i veckan hos oss! Egentligen är väl inte fredag en helgdag men de har blivigt lite så här!:)

17 dagar kvar här i Trysil sedan är de hemfärd. Amanda lämnar oss redan på fredag nästa vecka! Mjo allt folk börjar sakta men säkert röra på sig nu. hade haft lite mer panik av alla avsked om jag inte visste att jag kommer få träffa några snart igen. Och man kommer ju såklart ha kontakt med en hel del!:)

Detta i Trysil har verkligen varit en rolig erfarenhet. Jag ångrar inte en sekund att jag drog hit och utmanade mig själv. Det var inte alls som jag hade föreställt mig för fem öre. Men de lärde man ju sig något av!:D

Nu ska jag äta min frukost och dricka kaffe till BB.

:)



Födelsedagsfirandet av Minna!:)

Från igår!






Lovely friends!

Svar

Olivia: Tack så mycket:)

Mathilda: hahah jaa visst är den rolig;)

Hahahhahahahah!!!



Vilken dag!:)

Efter vi varit på ica idag var det jag och Amanda som satt igång att göra en tårta! Idag hade vi nämligen överaskningsfika för Minna. Så vi gjorde en god tårta och bjöd sedan på kakor, kaffe och te. Mycket lyckat då alla andra våra kära vänner kunde komma också.

Jag lurade ner Minna medans alla satt tysta här i mitt rum. Hon började nästan gråta!:D haha. 9 pers i mitt lilla kryp in på typ 10 kvm, men de gick!;D

Nu har vi precis kommit hem efter en tur nere i centrum. Vi posta brev, besökte polisen och käka pizza. Lyckad dag så att säga. Snart ska vi alla tre kolla på film och forsätta njuta av våran sista lediga dag för denna vecka!:)

lite bilder från igår och idag kanske dyker upp lite senare!:)

Torsdag!

Det blev lite festligheter igår. Det var trevligt sålänge vi höll oss här eftersom allt ute var stängt. fail!:P haha.

Så när vi kom hem igen gjorde jag och minna iordning lite knäcke med ägg på och kollade på skräckfilmen Husk. Sen somnade jag på hennes divan, men kl 04 blev de för obekvämt så jag gick hem i hennes extratäcke runt mig och barfota för att få sova skönt! haha. Tur att man bor nära!;D

Nu ska jag möta upp Amanda, sedan gå till Ica och inhandla lite saker!



vi hörs!

Mitt prinsesshår!;D

Sitter hemma hos Minna. Slutade nyss med att jag gick loss lite med saxen. Jag klippte av mig de slitna topparna. Och överaskande nog blev de bra!;D haha!

Minna hade sätt på youtube hur en tjej brukar göra och testat, så jag var tvungen och se om de funkade jag med!:P Syns knappt att jag klippt av något utan de känns mer!:)

Denna längd är vad jag sattsar på igen!:)





çoook güzel yaaa!

Onsdag

Jag vaknade inte tidigt kan jag lova! haha.

om 20 min börjar mötet på jobbet, men jag ska inte gå. De ska välja ut "månadens bästa arbetare" Vad är de för förnedring till alla andra i deras arbetslag. Nä sånt trams skippar jag!

Jag sätter istället på lite kaffe och njuter av min lediga dag och lyssnar på Kapten Röd!

VÄM

Dagen idag gick skitfort. Dock började den inte alls bra då jag fick reda på en sak som irriterade mig och vilket slutade med att jag tjaffsa med min chef. Jag är helt enkelt arg på honom nu och tänker vara tills jag får en bättre förklaring!

MRT Challange III idag. Temat var Last man standing. Som ni vet är ju jag portad av saker som hände sist, jävligt surt måste jag säga med tanke på att Minna fyllde år! Men jaja, vi har andra planer för de!:)

Så direkt när jag kom hem från jobbet var jag inte trött alls, så slängde iväg ett sms till Mihao och hörde om vi skulle spela tv-spel. han va på så är precis hemkommen där ifrån nu!:) haha spelade nästan ut hela hans mariospel;) hähä..

Så planen nu är att slagga. Eftersom jag har chansen att sova ut imorgon så kommer jag säkert slå upp mina grönbruna tidigt. Men jaa...

gonatt folket!

Från Norge till Svea och sen tillbaka!

Mailet till chefen är skickat. Biljetten hem är bokad. Im coming home, coming home!

Meeeeen.. Början på maj är jag tillbaka i Norge igen!:D
Fått ett nytt jobb på ett nytt ställe!

läääänge leve svenskarna i norrbaggarnas laaaand! ;D

A drop in the ocean

Ohhh vaknade upp och fick reda på en rolig sak. Min kära vän Amanda hemma i svea fick sitt jobb som butikschef här i Norge som hon hade sökt!:D whooop whoop, STORT GRATTIS VÄNNEN!:D

Annars sitter jag och avnjuter mitt morgonkaffe och lyssnar på musik och laddar för sista dagens jobb innan two days off! whoop!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!



Idag fyller min fina vän Minna år!
:D

Avslutade precis ett 40 min långt samtal med pappa. Ohh vad jag saknar mig far!!


Måndag

ohoo, såhär sent brukar jag aldrig låta mig själv sova till de dagar då jag jobbar.. Men idag behövdes det.

jag kom i säng mycket senare än planerat inatt. Och när jag väl var påväg ner i min skönhetssömn så går brandalarmet, tror fan jag aldrig hoppat upp så jävla fort, sleeet fram stolen och röck ur det.. Antar att de kanske var någon som var hungrig efter krogen igår? haha:P

nej lite frukost på detta. 2,5 timme kvar till jobbet!

Vilken.jävla.dag

Timmarna har segat fram. Jag och Amanda har varit som två zoombies som bara glidigt runt och skrattat..

Dagens bästa kommer från Erik våran chef när vi sitter i bilen upp och han säger till sin hund "Men Bobby har du ingen gräns? någon måtta får de väl va!?" HAHAHAH... Han pratar som att de vore en person!;D De kom så jäkla klockrent!:D

Äh asså jag är så slit i mitt huvud just nu så att jag nästan känner mig full.. TVÅ dagar kvar.. seeen ledigt. Då kommer de hända roligheter!:D Whooooop!

Söndag

Då var det ännu en ny dag och vi har gått över till sommartid! sweet!:)

Solen lyser utanför fönstret men jag har hittills inte orkat dra borta gardinerna.

Igår fick vi förfrågan om vi kunde hjälpa till i Afterskin och jobba lite. Det var nämligen ett bröllop på vårat hotell igår och de var tre man kort där. Dock ändrade gästerna planen och höll till i Lobbyn för lite dans istället så de behövdes aldrig. Tur är väl det. Hade inte varit för skönt att komma hem 04 inatt för att sedan gå på ett 11 timmarspass idag!

Men de vore nog rätt kul om man fick testa på det någon annan gång!:)

Det är inte ens en månad kvar i detta land nu. Sjukt att tiden gått så snabbt, sorgligt att lämna alla nya människor man har träffat men de ska ändå bli riktigt skönt att få komma bort från lilla Trysil!:) Tur att facebook finns eller vad säger ni.. ;D

haha juste Mikaela och Linnea frågade mig på vägen hem igår om jag var född i Sthlm. De tycker att jag har en väldigt bred "stockholmska" som de så fint kallar de!;D Är de ens ett ord? :P
Fått höra många ggr här ifrån folk att jag pratar väldigt brett.. Roligt när de hemma i sthlm när man tex besökt sjukhus osv frågar om jag är någon helt annanstans!:P

Nej nu ska jag käka mina ägg och börja göra mig iordning. skjutsen är här om 25 min!

Ha en bra dag gott foooolk!:)

längtar till den riktigt varma solen

Jag vill va såhär brun/svart, jag vill känna den där värmen, jag vill bara strosa runt på gatorna och bara vara.


Blandar våra egna drinkar på Caligo! ;)

Why'd you come in here lookin' like that

Ohhh vad skönt det var att bara få sova igår.. Kanske borde vara något jag ska börja med istället för att vara vaknen halva nätterna! haha.

Vaknade upp och kunde knappt röra mina vänsterhand, igår skulle jag öppna upp en flaska och korken satt så himla hårt så idag har jag en blåsa och blåmärken i handflatan.. den satt jääkligt hårt kan jag lova!!

Annars så tittar solen fram redan, dax att göra kaffe och gå ut och sätta sig!:) Är helt röd om kinderna sen igår så nu har jag smöjt in mig lite!:)

~

Äntligen hemma. Idag var verkligen en lugn dag och det blev en timme på gymet efter. Kalas!!:)

ska in i duschen och sedan kocka mig två ägg. mumma! hörs im. Klockan ska ställas tidigt ihop om att det är soligt, här ska nämligen solas!;D

gonatt kompisar!

sooooool sooooool

Precis nyduschad och fräsh efter två timmars solning tillsammans med Amanda. Och såklart har jag fått "snygga" ränder.. efter linnet och efter mjukisarna jag hade uppdragna sisådär 3 cm nedanför knäskålarna! haha. De blir shorts imorgon (om de är sol).

Snön börjar verkligen att smälta bort här nu. asfalt och grus kommer fram och mer och mer snö ifrån backen försvinner. Jag tror minsann att våren garanterat kommit till Trysil nu. 

Och jag gör inget annat än att njuta! ;D hähä! vilken lyx det är att börja 15.00 när dagarna ser ut som dessa!:D


Fina Amanda!:)

Fredag

Goood förmiddag!

jag vaknade upp redan runt 9 imorse. Inte för att göra något speciellt utan bara för att tex som nu känna Fan va skönt att de är 2,5 timme kvar tills jag måste gå till bussen. För hade jag vaknat upp nu hade jag troligtvis fått ångest:P haha! viiiilket i-landsproblem!

Jag har just suttit och öppnat upp mig i min hemliga blogg. Riktigt skönt, de behövs verkligen ibland!:)

Annars så är väskan inför jobbet fördigpackad. skor och träningskläder. Förhoppningsvis hinner jag och Amanda klart lite tidigare så vi kan träna ett tag efter:)

Tillbaka i Trysil

trött som ett arsle!!!

Ett BB avsnitt och sedan sägen tror jag bestämt! Härligt att Sirpan åkte, lovely!



gonatt

Sälen!

De blev lite ändrade planer. Jag och Minna tänkte ta oss en promenad ner till Kiwi idag och röra lite på oss medan vi även gjorde en god gärning och inhandlade lite saker till hemmet. Men de blev ändrat då Ally hörde om man skulle med till Sälen istället.

Det ekar i mina skåp här hemma så de kunde inte komma mer passande!:)

Såå, Svnu sitter jag och gör mig iordning och lyssnar på Kapten Röd (såklart) och taggar till lite. Whoop jag ska bort från Trysil för några timmar!;D hähähä...

Sova ?

Suttit och kollat ikapp lite på BB nu.. Alltså vad i helvette är felet på människorna där inne..? eller kanske borde säga -vad är felet på Sipan?! Hade jag varit där inne kan jag lova att jag hade garanterat tryckt ner på hans svaga punkt som uppenbarligen är familjen. Sedan hade han troligtvis fått någon käftsmäll också.

Fyfan känner mig arg på riktigt, snälla folket rösta ut den jäveln! Han är en trångsynt och barnslig person som man inte orkar se på!

Well... slutpratat om det!

Klockan ringer 10.00 imorgon. Förhoppningsvis är det sol imorgon också så man kan sooola hela dagen lång!:D Måste ju få en schysst bränna inför sommaren!;D

gonatt gott folk.

mormors köttbullar och sås

Mätt och belåten är man. Ikväll blev det mormors köttbullar och sås ihop med potatismos och lingonsylt. Mihao tyckte om såsen så mycket så han fick hem lite, haha. Det är nog ingen som smakat detta när jag bjudigt på det som inte gillat de! Han satt där snällt i soffan sen kom han ut och in i köket heeela tiden och smakade medans jag värmde på det! haha :P

Nu har han gått och jag och Minna sitter och lyssnar på musik medans matkoman är som bäst! hähä.

Mjoovars!

Beställde hem 4st nya solbrillor... Behövligt!

Jag kör på Orange i år som "min färg". Varje år byter jag ju färg och orange har jag aldrig haft tidigare!
Jag lär vara coolast på stranden i år igen, hähähä..

Nej nu ska jag fortsätta solningen med Minna här utanför mig! ohhhh vad härligt det är med solen!:D

Kollar lite bilder från Istanbul


Jävla turist! :D


gillar att Emin läser karta när de var han som skulle visa oss runt!:P


utanför den blåa moskén


Emin och Tina:)


En fin park!


Jag och Tina inne i blå moskén


Mysigt café


hotellhäng!


Kontrollen de hade innan man fick gå in i köpcentret!:P


Den härliga promenaden runt om kring i staden:)


Underbara sol, underbara land, älskade vän! :)

Av endast de två dagarna i istanbul så missade vi säkert massor,
men bara känslan av att vara där och sätt lite är grym! :D

günaydin!

Att jag alltid glömmer stänga av ljudet på mobilen när man har sovmorgon/lediga dagar.. vafa-an... Vaknade för en halvtimme sen av att... ne juste.. Jag kan ju inte skiva precis vad jag vill i min blogg längre... för då lär antagligen hon slita ut innehållet i våra kroppar på både han och mig.. psykflickvänner:) haha!

iallafall.. Det kanske bara var bra att jag vaknade nu så inte hela dagen bara försvinner! Dock brukar jag alltid ha min första lediga dag som "sov hur länge du vill de finns en dag kvar att ta vara på!". Nu fick jag två av dem ist.. ni seeeer, ur allt negativt kommer något gott beroende på hur man ser saker!;D

Frågan är om jag orkar med en morgonprommis bort till Ica redan nu för inhandling av mjölk till mitt morgonkaffe. Ja så får de bli, lyckades få med mig Minna också, kalas!:)

Whooooop!

Äntligen två dagars ledigt, loooove it!

Sitter och kollar lite bussar och tåg.. hur jävla svårt ska de egentligen vara att ta sig här ifrån?!.. gaaah!!!! Som de ser ut nu kommer jag ge mig av här ifrån lite tidigare än planerat!!



Hahahah....När allting inte går in varken första eller andra gången!;D

AnnaMinnaAmanda

Sitter i min lägenhet och chillar lite med Amanda och Minna. Niiiice life!


Dock ville ej Amand vara med på bild! :P

Asta la vista...

ohh hade helt glömt bort att det är tisdag och att Asta kommer då. Så nu luktar mitt rum gott och ser mycket finare ut än innan.. Fan de var en katastrof! Nu fick jag en anledning till att ta reda på allt annat skit som ligger här runt om kring! perfekt!


~

ohooo, äntligen hemma!

har precis duschat och sitter och dricker ett glad oboy, perfekt att hälla i sig lite socker nu.. hähä..

Vi har haft en riktig slappardag idag. både skönt och inte.. tiden går rätt segt men man ska väl inte klaga. Nöjd med att jag bara har evening shift hela denna vecka iaf, me like alot!

_____________

Saknar dig idag!

Mot jobbet!

hallå där måndag!

Vilken trevlig kväll det var igår. Det var inte bara vi tre som drog till Stabben utan även Anna, Therese och Natalie hakade på! Det var pisstomt på folk och bara anställda men jag tycker vi lyckades roa oss ganska så bra! Både Johan, Bård och Christoffer bjöd på kareoke! Härligt!:)

Även fast vi kom hem redan vid 01 så hann vi bli skapligt i gasen. Minna och Amanda hakade med hem hit på lite nattkäk och fyllesnack. Så som de ska vara!

Det märks att man inte sovigt tillräckligt i helgen, för det har både ringt på min och Minnas telefon utan att jag hört ett skit. Vaknade dock nyss av telefonen igen.. hej trött tjej..

Känns underbart att börja klockan 3 idag. Troligtvis kommer det att vara lugnt. Pratade med Mihao nyss och han hade inte ett skit att göra.. Kan vara skönt med lite chill efter typ 30 timmars arbete på 3 dagar! Inte konstigt att de första han frågade var "Are you drunk or what anna?"... haha!

babbel babbel, nu ska jag käka frukost!

De e ju löööördag

Nyduschad och fräsh efter en lång dag. Men nöjd med dagen iaf!:)

Imorgon är sista långa dagen. Så jag, Amanda och Minna tänkte "festa" till det lite med en öl på Stabben (After skin på jobbet) efter att vi har slutat jobba, det blir nog bra tror jag allt!:)


Fina brudarna!:)

schleeeet

Det har varit en hård dag idag, så svettig som jag var idag har jag inte blivigt under något annat jobbpass sen jag kom hit. fan va de gick undan;) haha.

imorgon och söndag lär troligtvis inte bli bättre, nästan värre... Så att banga på en utgång ikväll kan vara de bästa jag gjort för dagen. Mitt huvud dunkar och jag kommer garanterat behöva dessa 7,5 timmars sömn innan klockan ringer för åter igen ett 10 timmars pass ska börjar!

sew baş!

~

Om du ens ska prata med mig så får du fan också tåla att jag kastar skit i ansiktet på dig.
Jag kommer aldrig tycka synd om dig vad du än säger, för det spelar ingen som helst roll längre!


punkt

Torsdag

Ohhh jag fick lite salva för mina värmeutslag ikväll, förhoppningsvis hjälper de lite för fan vad det kliar...

Nyss så skulle jag och Ally testa oss på att stå rygg mot rygg samtidigt som våra armar är krokade i varandra och sätta oss ner i 90 grader... Gick sådär då una gången vi bara rulla omkull, andra gångenn slog mitt nylle i garderoben och efter de kom hon på den brillianta ideén att sitta ner och sedan resa sig upp...
Vi slutade när jag slog hela bröstkorgen och nyllet i ytterdörren...

Kul så länge det varade? HELL YEAH! :D


Annars så har jag väl inte gjort såmycket mer idag än att hängt heeela dagen med Minna! :)

Men nu blir det sängen, jobbet kallar imorgon! 


Just nu känner jag mig ungefär såhär cool som på bilden här nedan...!;)



Ps. Jag kollar sista minuten resor runt sista veckan i April. Någon som är sugen så hojta till!!

Receptet!


Lägg de röda linserna i vatten ett tag innan du sköljer av dem.


Hacka ner två lökar.


bryn sen upp löken tillsammans med ett teglad olja.
Kocka även upp en kastrull med vatten (ca 5 stora vattenglas).

 
Skölj sedan linserna och häll i dem i samma kastrull som löken ihop med 1 hönsbuljongtärning och 1 sked tomatpuré!


Häll sedan över det uppkockade vattnet i samma kastrull som linserna, löken, tomatpurén och buljongen.
låt kocka runt 10 min.


Sila (jag hade ingen sil så tog ett durkslag) sedan ner soppan i en annan kastrull. (jag pressade lite på linserna med sleven) och häll sedan tillbaka allting i den första kastrullen och låt allting kocka upp på nytt.


under den andra uppkockningen smaksätter du soppan
med rödpeppar, torkad mynta och salt efter eget smakbehov.
(Dock hade inte jag någon rödpepper så tog ist aci yaprak pul biber,
som jag köpt nere i Turkiet och det funkade lika bra det!!
)


AFIYET OLSUN!


Källa

ps. Ignorera att jag slaskar ner lika mycket som Per Moberg när jag lagar mat;)

Kırmızı mercimek çorbası

Sitter just nu på baksidan tillsammans med Minna och Linda och lyssnar på musik och snackar framtid!:)

Jag lagade för ett tag sen min älskade mercimek corbasi. Och jag säger bara FAN VAD JAG LYCKADES BRA!:D Den blev så hiiiimla god! Och det tyckte även Linda och Minna! :D heja mig!

Kan lägga upp receptet och lite bilder som jag tog under matlagningen osv senare:)

+ grader

idag också. Snön smälter mer och mer. Känns lite som våren är påväg hit till Trysil.

Ska snart orka resa på mig från min idag otroligt sköna divan för att sola lite! Två stora monstertraktorer är här utanför och känns inte som man kan sitta och njuta riktigt ordentligt då! Får se om de kanske rör på mig runt huset snart, värkar som de!

Började morgonen med lite Dolly Parton idag också, älska hennes röst!!


gillar att handen blev helt gul... :P men de är ju pga solen så då är de okej;)

Actually.....

Nu är det faktiskt dax att sova. Är enormt trött!!

Amanda kom förbi ett tag och snackade lite men nu har både hon och Minna gått hem. Så nu blir det sängen på direkten. Gonatt folket!

mysdag!

Jag har haft en riktig mysdag med Minna. Middagen blev också gudomlig, dock bytte vi ut moset mot stekt potatis!! fan i helvette så gott det var!

Just nu ligger vi här i mitt lilla krypin och lyssnar musik, kollar klädbutiker genom internet och bara är. Njuter av våran lediga dag kanske man kan säga?!:P  Dock ska vi snart bege oss till Ica för lite handling.. Kan ju vara skönt med lite friskt luft;)

:)



Denna underbara frukost var vad vi avnjöt igår...

Idag blev det kaffe och en apelsin, vad de skiljer på vad man orkar göra från dag till dag!;D

Onsdag

hej min första lediga dag av två, du är efterlängtad!

haha. Nej men godmorgon på er!:)

Det blev ingen solning i morse då jag inte vaknade förnst halv 12 typ.. Gårkvällen efter jobbet spenderade jag och Minna hemma hos Mihao. Vi har lite PS3 maraton med olika spel. Han ägde oss i allt förutom i flipper. Och vi gick väl inte hemifrån honom förns runt 03.. så är ju ganska förståligt att man sov bort hela förmiddagen!

Idag är min plan att jag inte ska göra ett piss.. ;) Ska laga mat ihop med Minna lite senare.. Fläskfilé, beasås och mos! det är de nya DET.. ;) hähä..

Tisdag

Idag vaknade jag av att min roomie slet upp min dörr.. Och när hon märkte att jag låg i sängen med täcket inte helt lindat runt mig så halva röven syntes så slogs den snabbt igen.. Dock undrar jag vad hon tänkte göra i mitt rum?!.. Hon pratar aldrig med mig och är den mest asociala människan jag någonsin träffat i hela mitt liv.. Ja hon har ju snott från köket av mig förut.. så hon kanske kände hon ville ha något från mitt rum nu..

Aja, det är sol ute.. Jag borde sätta på kaffet och sedan dra ut stolen så vi kan sola lite jag och Allyson!:)


Igår

Måndag

Tro mig, det blev verkligen ingen utgång, jag var helt död efter min låååånga dusch.

Jag gick över till Linda och Ally och var social där, de slutade med att jag och A satt och kollade på skräckfilm. The exorcism of Emily Rose hette den och helvete vad läskig den var, absolut en av de värsta filmerna jag har sätt och då älskar jag skräck och har sätt en hel del! Man kan säga att det tog ett tag innan jag kunde somna när jag väl kommit över till mig igen.. haha!



Har ni inte sätt den så gör de!

tonight, tooonight

Jag har inte orkat blogg nu på några dagar nu, man blir rätt trött efter att ha slappat i 5 dagar och sedan gå på 9-10 timmars arbetspass drekt.

Jag är ganska nyligen hemkommen nu så tänkte att jag skulle ta en lång skön dusch och bara njuuuuta lite. Är nog inte fel. Jag har inte bestämt om jag ska trottsa min kropp och köra på en utgång ikväll eller om jag ska vila.. Börjar ju trotts allt inte förns kl 15.00 im och väldigt många ska ut ikväll.. Några öl kanske får igång kroppen;) hähähä....

nej juste, dusch var det.....

20.50

hjärtekrossande att åka hem imorgon. Med tanke på att de blev lite tidigare än planerat också!

Haft det riktigt skönt här hemma, härligt att även kunna komma till hemmaplan och ha semester! Tiden har gått förfort! Men nu ska jag köra på av bara fa-an den sista tiden, hell yäääää!

Vi hörs när jag är tillbaka i Norge. Over and out!

Torsdag

Goood morgon!

Gårkvällen inne i stan med Amanda var riktigt grym, satt och snackade ikapp om allting sen sist vi sågs. Härlig kväll helt enkelt!:)

Nu ska jag börja göra mig iordning och sedan bege mig till Vallentuna för att möta upp Helen! Klart att jag måste träffa den pinglan när man väl är hemma i storstan igen!;D hähä.

Men först av allt, beställa biljett tillbaka till Trysil!

Onsdag

Ja idag då.. Jag har spenderat hela dagen med mosters älsklingar + bigsis! Vi har även varit ute med alla dagmammor + barnen och grillat i skogen. Riktigt mysigt! Solen lyser på och det känns verkligen som vår här!:)

Ikväll har jag beställt flygande Jacob till middag, haha. Hela veckan är uppbokad för all mat som jag saknar!;D life is goooood!!

Om några timmar ska jag in till stan för att möta upp Amanda! :D Ska bli så jäkla härligt att träffa henne, var så himla längesen!:))

Hunnit med att mysa lite med djuren också!:)

Tisdag

Och jag är hemma i Stockholm. yes det var hit min så kallade hemliga tripp skulle gå!:)

Kusin kom och hämtade mig på arlanda igår. Fan vad skönt det var att se honom! i bilen gick våra munnar i ett och när de börjar närma sig hemma så gjorde vi upp för att på bästa sätt inte avslöja att jag var med i bilen. Tur nog var pappa på övervångnigen och mamma satt med ryggen till när jag klev in genom dörren!:P

Dulle som visste om allting börja storle och mamma vänder sig om och säger i telefon "nä men för helvete" och kastar på telefon och kommer sedan snabbt ut med tårar i ögonen och kramar om mig. Då kommer pappa nedspringande från övervåningen och säger "nämen jag tyckte jag kände igen rösten!" :D haha. Både blev riktigt överaskade och hade inte haft några misstankar:P haha.

Sprang även upp till bigsis + familj på kvällen sen också. Mamma gick först och underhöll dem i köket medans jag och dulle kom några min senare.. Så Jossan roppade till "hallåååå" så de inte skulle komma ut, sen när jag dök upp i köket och sa "nämen tjeenare!" så blir både Tessan och Robin helt chockade, T skrek ut "Nämen vafan gör du här?! elleer asså jaaa?!!" haha.. Robin var så chockad så han sa knappt hej!:D

William och Oliver var som jag trodde blyga för mig och när jag skulle lyfta upp oliver så ville han inte alls, lite hjärtekrossande men ska spendera mycket tid med dem nu när jag är hemma!

Annars så kommer en annan person upp till mig idag! Det blev bestämt vid typ... 11 igårkväll?! lite spontant och jävligt trevligt, precis som livet ska vara! ;D



vi höööörs! :)

Måndag

Godmorgon får man väl säga.. jag kunde somna som en liten prinsessa igår, skööönt!:)

Idag så gäller det, whoooop. Vi hörs när vi hörs!



Over and out.

Söndag

Det har varit lite segt med uppdateringen.. men slog igen datorn när jag skulle iväg här om dagen och sen dess har jag inte orkar röra den..

Jag är helt slut och ska straxt sova.. Gårdagen var helt galen på jobbet, vi slet som djur.. men idag var Elena och Dylan så snälla så jag och Therese gick runt och gjorde lite admin efter rummen. De va niiiiice!

efter jobbet ikväll så drog jag, Linda, Allyson och Maire till Radisson och bada lite bubbelpool och bastade. Riktigt skönt var det att bara flyta runt där i vattnet. Varför gör man inte de oftare?!..

jajajaaaa... Fixa det sista, sen äre sängen som gäller. Om 20 min kommer vakten och då kommer de bli tyst, hahah.. Sköööönt!;D behöver sova inatt känner jag!!


Vill va bruuuuun, fan är som en jävla tavelkrita just nu ........

~

"Han vill inte se er här!"

Ja tänk vad snabbt allting kan ändras.. Vi får väl se vad som händer angående allt detta. Jag har iaf varit ärlig..!

This is what i do..



Snackar lite med Apo, alltid trevligt. Jag saknar Alanya, han och alla andra extra mycket idag!

1 Mars 2012

Idag har jag varit här i tre månader. Känns rätt otroligt. Erik sa igår på mötet "nu har vi 8v kvar här!" Fick nästan lite panik.. 8v kvar, sen är det slut! Tiden har gått läskigt fort!!

Annars så har ju Dulle och Gurra nu varit här sen i söndagskväll. Det har varit grymt och vi har spenderat största delen av dagarna i backen. Första dagen var de lite halvdant väder med sen har vi haft varmt och skinande sol! Helt perfekt!:)

Jag var nyss och vinkade av dem vid bussen och är nu tillbaka i min lilla lägenhet. Det har varit enormt trångt här dessa dagar med all skidutrustning, tre sängar och alla väskora osv.. haha, men de har gått!;D

 
 

Så jäkla fiiiiint... Dax att städa kanske? ;D

RSS 2.0