ÄLskar den här låten =)

Svante - Vera Med Flera

D
u är så söt så cool, så vacker i din kjol,
när du dansar på cenen, strålande sol,
det var du och jag, vi skapa en värld,
av sånger och drömmar, ohh jag önska du var här,

Du visste inte, visst inte att jag älska dig så,
oh om du bara ville först,

Dina ögon är stjärnor från klaraste rymd,
och mjuka blanka läppar från kärlekens ton,
jag drömer min dröm, för natten är grå,
det blev så tomt när jag såg dig gå,

Du förstår inte, förstår inte att jag älskar dig så,
oh om du bara ville förstå,

Du vänder dig om,
blinkade kort, krama en annan och försvann bort,
jag hör i mitt huvud,
det klingande skratt, natt efter natt efter natt,

Ja glömde tala om, glömde tala om att jag älskar dig så,
om du bara ville förstå.

The end


Mycket fina hundar =)


Diva



Troya



Tayson




Grattis Daniel 20 år !

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS DANIEL, SOM FYLLER 20 IDAG ! =) (Konstatera att jag skrivigt Grattis 20 ggr också=P )

Idag kom Jennifer och dem andra hem från Tallinn =) skojj skojj. Ska ev träffa henne imorgon =)

imorgon åker cia det svinet till romme med några kompisar från vallentuna, vilket as.. fast hon frågade om jag ville me :P men pallar inte gå upp så tidigt, bussen skulle gå redan 7 på morgonen =/ och det är för tidigt för mig! =P

Sen har jag missat Våra Bästa År hela denna vecka, förstå vad jag mår psykiskt dåligt över att ha missat massa saker :p eller massa saker, haha det har väl igentligen inte hänt ett skit på typ 3 månader =D men sitter man fast i det så göra man :D omöjligt att ta sig ut.."Tyvärr" ;)

Faaaaaaaaaan också, nu slog det mig att jag missat Hjälp ikväll =O noo.. det är så sjukt bra ju..Åhh va störande =(

Nu tänker jag inte skriva något mer för de ! nu ska jag tycka skit synd om mig själv =( =P hehe..
byebye


/A

Badet =)

JAG ÄLSKAR ATT BADA, DET ÄR SJUKT SKÖNT =D

Alltid trevlig.

Idag har jag varit med Tina och Cia, har varit riktigt trevligt =) först gick jag hem till Tina för att hälsa på hennes nya hundvalp Tova, hur söt som helst =D och pytteliten :D så himla fin.. Men hon var lite rädd =P dem har ju bara haft henne i 2 veckor så =)
Sedan så gick vi tillsammans hem till Cia, satt å snackade lite skit och sånt bara =) det var verkligen länge sen man hittade på någon med någon av dem två, så det var bara på tiden =)

Imorgon fyller Danne 20 år =) så dem ska ha lite fika och sånt på lördag, och jag är självklart bjuden=P så det ska bli trevligt, var ett tag sen man träffade honom också =)

Sedan är det även jobb imorgon, lite jobbigt, orkar inte gå upp tidigt, men måste man så måste man =P

Och jag hoppas verkligen att Jennifer och dem andra har riktigt kul i Tallinn, dem kommer ju hem imorgon =)


Men nu ska jag göra lite mat och så =)
byebye

Vilken tråkig dag.

Idag har ingenting varit kul, eller jo, när mormor och jossan kom in och käka lite lunch, en extrem god kycklingsallad åt vi =)
Sedan har det bara regnat och inte hänt på speciellt mycket.. När jag var på lunch så bretättade Adde att han hade fått en utskällning. Platschefen hade sätt att Adde suttit ner ett tag för att vila benen lite, och då blev det ju utskällning på en gång, men det störda är att han inte snackar med Adde personligen utan att han först pratar med Micke (Hans företag vi jobbar för) som i sin tur pratar med Erik (Som anställde oss) som i sin tur pratar med Adde.. verkligen gå genom alla. =P as pissit ju !  Men som tur var så fick inte jag någon utskällning, ;P Får Adde en till så får han spraken, och vi började i Måndags ;) bra jobbat alltså! =D haha... Har tyvärr inte sätt så mycket av min pojkvän S idag =/

Gud vilket tråkigt väder det är ute också, regnat typ hela dagen, och nu redan halv 6 är det hur mörkt som helst. =/
blir heeelt blöt i mina skor, inte skojj =P kanske måste köpa nya? hehe hade tänk de iaf =)

Idag åker Jennifer Lina Annalotta och Erik till Tallinn. En resa jag skulle följt med på, men blev aldrig så. Väldigt tråkigt faktiskt ! Men jag hoppas att det får skit kul och röjjer hela båten =)
byebye


/A

JAA !!

MORA VANN !! =D Yeees =D

Trevligt!

Igår började nya jobbet=) det är helt okej, men väldigt mycket dötid efter lunch.. det är det ändå negativa =P
Sen Adde som jag jobbar med är schysst, så det är bra =) men han har körkort så de ska han få stryk för =)
sedan jobbar min kille S där också, ohh han är så snygg.. jag kan bara njuta hela dagarna av att stå och kolla på honom =) väldrigt trevligt ;D hehe.. =D Och imorgon kommer mormor och Jossan in och äter lunch med mig =) mysigt! =)

Kom kanske hem för 40 min sen nu, så har bara duschat å lite sånt, sen ska jag och T åka in till globen och kolla på hockey match ikväll Djurgården-Mora.. hejar inte på något hockeylag, men måste jag välja så tar jag fan mora av dem =D för Djurgården hatar jag ! =)

Men nu ska ja göra mig iordning =)
byebye


/A

Hejsan Hejsan .

Kom nyss från badet, riktigt skönt =) var ett tag sen jag badade faktiskt, även om jag inte låg i så jätte länge, men ändå =P .
Det blev ingen hockey för min del ikväll, orkade verkligen inte, ville bara ta det lugnt =) men får hoppas att dem vinner iaf=)
Orkar inte skriva något långt just nu, för nu tänkte jag måla naglarna=D hehe.. fin fint =)

Om en halvtimme är det Hjälp !! =D Måste se, hur bra som helst ! =D
Byebye

/A

Fredag.

Kom nyss hem, och har precis käkat lite nudlar, smakade helt okey =) brukar faktiskt inte gilla röda =P blå är min favorit =D

Träffade på Lina imorse när jag satt och väntade på bussen =) haha, hon va ju inte trött iaf ;)
A - Vilken buss ska du ta
L - 611
(Jag kollar på tavlan där alla bussar visar när de ska gå!)
A - Men det blinkar ju på 611 nu..
L - Jahaa..
A - Ehh jaa det betyder att den typ går nu!
L - Jaha me då ska väl jag börja gå då!

Hahaha =D helt borta typ.. men hon verkar ju hunnit, för hon stod inte på busshållsplatsen sen när min buss åkte förbi =P

Ikväll vet jag inte om det blir någon bandy, as sliten =/ brukar vara hemma runt 12-12.30 men kom idag 14.10 typ =/ och det är INTE okey, för det betyder att jag missar avsnitt av Våra Bästa År! ;) Sedan kanske inte Tina kunde heller, dem var tydligen hos vetrinären med deras nya hund, hoppas de inte hänt något tråkigt med den bara =)

Så får se om jag följer med pappa och kollar på hockey ikväll när Thomas spelar =) kanske ska göra de, inte sätt någon match än =P hehe..känns ju inte snällt, men det är så seeent, kl 9 lixom .. =/ å jag är trött redan nu .. =P
Men vi får se, det blir säkert bra =)

Jag är faktiskt as sugen på att dra iväg på bio imorgon, vet inte änns vad det går för filmer än men ändå =P Men bara göra något, vad som helst =) de vore ju lite mysigt =)

Sedan ska jag me och hälsa på mamma efter middan också =) så det blir skojj =)

Men nu ska jag gå och duscha sen lägga mig och sova ett tag,så jag är någerlunda pigg till ikväll =) hihi..
byebye

/A

Älskaaaaaaaaaaaaar !!!

BRA ATT JAG INTE ÄLSKAR DEN HÄR FILMEN, OCH NU FINNS DET EN 2A OCKSÅ !!! YEEEEEEEEES !! =D
image8

Idag !

Idag tackade jag Ja till mitt nya jobb, som börjar redan på Måndag =) 07.00 - 16.00 varje dag, mycket bättre än på INC, jobbar ju bara 3 dar i veckan där, blir lixom inga pengar =/ + så ringde dem idag och berättade att jag skulle få jobba 2 dar nu ist. lixom, vad är det för jobb?då kommer jag ju ingen vart. så varför då inte tacka ja till ett jobb jag får jobba på varje dag, och bättre betalt desutom =) så det är ju bara massa + =) hihi..

så det så... Men nu ska jag faktiskt gå och göra något =)
byebye

/A

Meeen..

Det blir aldrig som man tänkt sig !

Lite roligt ;P

Ikväll tänke jag leka lite med Jennifer Game Gamen Svensson! =) det kommer bli kalas!! =)

Imorgon ska jag in till stan å snacka med en kille som ska fixa jobb åt mig =) jag kunde fixa åt en kompis, men ingen kan! =P alla pluggar eller så har dem, fan, annars är det tjat om att alla vill ha jobb, men inte nu =P hehe lite typiskt, annars hade vi haft samma arbetstider, jävla pussy !! =) Men hoppas det blir något jag trivs med, så jag slipper INC, verkligen as trött på de! =P men hurru, erbjudandet står kvar ;) tills imorgonbitti typ ! =)


Sköööönaste kommentaren idag !
Mikky säger:
Berätta något kul =D
Anna 27/2 Säger:
Jag kan inte. det händer absolut ingenting i mitt liv. jag funderar på att ta mitt liv.
Mikky säger:
=S
Anna 27/2 säger:
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAH


Ibland är jag onödigt rolig !

byebye

/A

Tror faktiskt inte du förstår !

Att jag är lite sjuk.. eller lite å lite mått fruktansvärt illa i några dagar nu.. och jag känner faktiskt bara för att vara hemma och sova...

Just nu måste jag erkänna att Tallinn inte lockar speciellt mycket.. vet lixom hur det kommer bli...FÖR MYCKET !!!

Min kropp pallar inte detta alltså ;)

Upp typ tidigt imorgon bitti...humm.. sova snart vore skönt.. men måste faktiskt bädda min säng och göra frukost först =)


Byebye


/A

Jäähää.

Tisdag dåra.. Vaknade precis av att josefin springer in i rummet och pappa vrålar nerefrån att jag ska vakna... varför räcker det inte med en? =P
sov ju skönt efter att varit å jobbat, inte för det var länge men ändå! =)

Idag när jag kom hem var jag ju inte något irriterad.. Jag bad josefine stänga in min hund i hennes rum, (för jag vet hon biter på saker när hon är ensam), men det hade hon inte gjort, hon stängde in henne i mitt rum. så när jag ska öppna får jag inte änns upp dörren,(då de börjar koka inom mig lite lätt) så jag pressar lite försiktigt..då ligger alla saker jag hade på mitt nattusbord bakom dörren, iklusive datan, då brann det till ordentliget i huvudet på mig.. så jag skriker på troya som står runt alla saker och försöker ta sig ut.... så hon flyger upp i sängen å skakar..
och då måste jag ju visa att jag e lite arg, som jag va, men lugnade mig rätt snabbt ;D så kollar jag på henne med mina magiska ögon å säger (skriker) FY, AJ AJ !!!  Och det värsta är att hon bara vifftar på svansen och ser skitglad ut.. =S helt sjukt.. jag skulle ju lixom visa min ilska !! =p då blir hon glad.... lovar att hon står och skrattar åt mig ! =/ =)
Sedan orkar jag inte vara arg längre så jag lägger mig och kollar på våra bästa år och somnar efter de ;) Och det slutar det med att sen när jossan ska gå ner igen så slår hon igen dörren på datan =| undra hur denna dag slutar?

Nej nu ska jag gå ner å inte göra ett skit =)
byebye



/A

625, livet har sina goda stunder !!

En sliten måndag som jag är överlycklig över att jag är ledig på !

Igår skulle Tessan å Robin komma hem, planet skulle gå runt 9 på förmiddagen så dem skulle vara på arlanda runt 9 på kvällen. Men blev ganska försenat och gick ist runt 3 på eftermiddagen, så pappa fick hämta dem 3 imorse ist, lite jobbigt kanske när han skulle upp vid halv 5 och jobba =P den här dagen lär ju inte kännas lååång för honom =P haha, stackarn.. =)

Ska hem om ett tag, ska bli intressant å se vad jag fått av T o R =D hihi.. Men måste se våra bästa år innan jag drar tror jag, kan finnas en chans att jag missar om man tar en 625 annars, och det är INTE bra ! =D för jag vägrar ta 676 med "all" min packning ;D haha. får nog börja hitta på en ny ursäkt varför pappa ska hämta mig..humm.. =)

Jag vill lixom bara ha körkort, livet vore typ hur mycket enklare som helst !! Ni kan ju tänka er mig och Game glida runt i mazdan ;D självklart får våra "bästa" kompisa Torre och Jäck också hänka på =D fatta va skönt Gamie, VI kan BESTÄMMA över dem !! "NEJ VI SKA INTE LYSSNA PÅ MUSIK, VI SKA PRATA!!!!" =D Hahaha Heela vägen ner till Öland !
byebye


/A

Roberts i fredags?!

INNNNNNNNNNGEEN FÖÖÖRSTÅR HUUR DÅÅLIGT JAG MÅÅÅÅR !!!  Det gick lixom inte som planerat, det blev lite väääl mycket =/ mår fortfarande dåligt.. =S helt sjukt.. men kvällen började iaf bra ;) å det e ju possitivt ! =D sjön karaoke- Jag vill vara din Margareta, egentligen skulle jag och EN TILL sjunga !! men ni kan ju gissa vem som banga? haha joo du tänker på rätt person..nämnligen LINA PERSSON !!! Biiiatch !! då står man själv å sjunger, fan va bra det lät alltså !! =) *Nu vill jag inte prata mer om den kvällen* Kan ju påpeka att Jennifer släpade med mig till Donken innan bussen också, ohh så fruktansvärt jobbigt.. men jennifer skulle ha sin hamburgare... " Asså skynda då Anna, jag ska ha min hamburgare" =D haha..men hon är söt ! =)

Igår låg jag i soffan från jag kom hem till ungefär 6 på kvällen, å försökte dricka så mycket vatten en människa kan dricka!! gick rätt bra, sen kände jag att det var dax för lite sing star med Jossan innan jag skulle dra iväg.  Klippte lugg på henne också =) hon blev riktigt j*ävla sööt =) as fint,, riktigt nöjd, vem kunde veta att jag hade tallang i det OCKSÅ !!!

Idag var det kurs, blev yr på tåget=S helt sjukt.. tror jag börjar bli sjuk..inte kul inte... så ikväll ska jag bara ligga i soffan och röra mig så lite som möjligt.. =) det blir bra =)
byebye

/A

Då och nu .

image5 image7

Vem trodde att vi fortfarande skulle vara så snygga efter alla dessa år?!

;D

image4
En Dröm ?

Orättvis Lördag..

Lite orättvist är faktiskt livet, här hemma skifftar det mellan regn och snö, ser ut som vår just ju också =/ det är lixom bara Februari, och då ska det vara fullt med snö så man kan åka lite skidor och snowboard =) det vore ju riktigt härligt.. funderar på att dra me Dalekes föräldrar till Alperna ;D låter mys ! =D haha..
Och mitt svin till storesyster och Robin glassar på stranden i Thailand just nu, det e faktiskt lite orättvist, hade varit rätt skönt att ligga där just nu faktiskt !! =) och sedan bara handla massor med fina saker =)
Men vi åker ju totts allt bort snart vi me ;) hehe nu ska jag gå.. =)
byebye

Det var det..

Idag var man då ledig, och jag hade tänkt att jag skulle sova ut lite, men så blev det ju inte.. vaknade klockan 9, och kunde verkligen inte somna om...lite irriterande faktiskt =P

Nästa vecka så kommer Therese ner till storstaden från Dalarna =) och det som är lite roligt är att hon tror att hon ska få vara med mig bara för jag är ledig ! =D haha nerå, skojjade bara. =) klart vi ska umgås, jag ska tvinga henne att umgås så mycket så hon inte kommer vilja träffa mig på jättelänge =D haha ...det blir nog trevligt =)

Snart så är det Tallin också, det ska bli sjukt kul, det man ser fram imot nu =) ska bli skönt att komma bort lite, och jag ska nog lämna mobilen hemma, så INGEN kan nå mig hemmifrån, så jag slipper bli påmind =D låter väldigt skönt ;D

Sitter och kollar lite på poker fejs nu.. jag tror faktiskt att jag hade kommit riktigt långt i den tävlingen =D fast det hade nog varit mitt otroliga poker fejs som hade tagit mig till miljonen ;D för att vara lite extra ärlig såhär på kvälls kvisten ;D

Nu ska jag gå och göra lite middag =)
byebye


/A

Dagen...

Först upp tidigt för jobb, sen blev det hem och pausa ett litet tag..Sedan skulle man iväg till det där hemska, som man igentligen inte änns vill prata om.. så jag väljer att inte göra de =P hehe...
Men det jag fick av *** hjälpte väldigt mycket, sen är det bara jag som behöver anstränga mig mer!! =)
Men till sommaren blir det förhoppningsvis bra! =)

Imorgon är jag ledig, och då ska jag bara sova och sova ! riktigt skönt =)
fick redan på igår att jag inte behöver jobba på tisdag nästa vecka heller =D så jag är lång ledig =D lörd-ons.. det är rätt skönt ju =) haha även om jag typ är van !!

Helgen har jag inte planerat något än.. tror den blir lugn, måste spara pengar till Tallin som vi far iväg till den 27 ;D
det kommer bli riktigt nice =D å då gäller det att ha pengar, för då ska vi FAN inte snåla !!!   =D

Just nu håller filmerna SILVER FANG 1-4 att brännas, ni kan ju gissa vad jag tänkte göra ikväll ;D hehe.. så sjukt bra film, även om den är tecknad =D men nu är det dem riktiga och inte dem andra som det är bortklippt från ! så det ska bli kul att se, det var riktigt länge sen jag såg dem.. typ år =P iaf dem oklippta ! Men ikväll. då.. då är det på riktigt =D och det är jääävligt nice !!! =D

Det som hände var pinsamt och en otrolig otur!
byebye


/A

Heeelt ...

SJUUUUUKT !!!! =D men det var trevligt =)

Who am i to save you,
to try and tame you,
and now that you are free of me,
but next time when you break down,
is it me you´ll take down,
whit you on your knees?

So who was i to hurt you,
to dessert you,
when you needed me there,
so now that you´ve learned to hate me,
you´ve finally set free,
a fall to my knees.

And i´m breathing slowly,
like you said to do when you had lost control,
my head spins from God´s wind,
looks like you got away from me,
this time,
for good.....

And since thoes day have passed me by,
i´m in and out of life,
the way you used to be,
you know i always was the strong one,
but now i´ve come undone,
sweetest relase...(catch me)

And i´m breathing slowly,
like you said to do when you had lost control,
my head spins from God´s wind,
looks like you got away from me,
this time,
for good,
you got away from me oh yea,
you got away for good...



UNDERBAR
byebye

/A






RSS 2.0