Gonatt!!

Rätt sliten måste jag säga, så nu blir det sängen! Lång dag imorgon, så hoppas den blir bättre än dagens!!

26 dagar kvar nu!! ohhh!!! <3


/A

Grattis Tessa!!

Syster blir 22 år idag, Grattis!! :)



/A

:)

ÄrriKärrii har gjort mig på lite bättre humör!! Så jag måste säga att jag inte är lite arg längre, som tidigare! :P haha!!

Jag är bara mest taggad, så ni kan ju gissa vad vi pratar om!! tihii ;)

/A

Måndag!!

Vilken vidrig jävla dag!!! Jag är inte glad idag, inte för 5 öre!! Du förstör min dag din bitterfitta!!!

/A

Saknad!

Nu blir det sängen, imorgon börjar åter en ny vecka!

My smal love<3


Nu säger jag gonatt!!

/A

Söndag

En trevlig dag, men lite seg. Gick upp runt 10 tiden. Sen så gjorde vi oss alla i familjen ordning och fixade massa saker som vi sedan skulle ta med oss upp till Tessan vid 2 för att fira henne. Hon fyller nämligen år imorgon.
Men grejen är att vi redan var klara vid 12. Och det kändes mer som kl redan var 4.  Så dagen har ändå gått väldigt segt!! :P

För att tiden skulle rulla på lite, så jag ringde ett samtal till älsklingen, blir alltid lika varm inombords när jag får höra hans röst! :) Snart så, nu är det bara 28 dagar kvar!

Tessan fick massa fint!! :) Nu är det väldigt mycket julkänsla där hemma! :) Och det börjar faktiskt att ta sig här hemma också!! :) Jag tycker om julen, den är mysig! Nu saknas det bara lite snö, det vore inte fel! :)


/A

Idol prat

Jag har inte speciellt mycket för mig, är ganska så rastlös. Är fortfarande kvar uppe hos R&T. Kvällen bjuder just nu på Robinsson.. yeeah vilken kväll! ;) Gårdagen var också lugn. kollade idol! Mariette är bra, men dom 3 som jag ville ha kvar är fortfarande där! :) Så det är kalas! Och om jag ska påpeka en sak.. Så visade dom att det var både 28% på BÅDE Calle och Tove.. Varför valde dom Calle till andra omgången? hu? jaja! Om han hade haft mindre röster så hade väl Tove haft mer procent? eller är jag ute och cyklar?! Jaja, skit samma, vem bryr sig? Calle och Erik är kvar, det är dom som jag hoppas det står imellan!

/A

Lördag

Så härligt det är med helg. Det behövs, känns som man inte gör annat än sover och jobbar nu för tiden.

Men det blir snart långledigt, 29 dagar kvar! :)

Imorse så startade jag pappa och jossan upp dagen med en promenad. Det var riktigt härligt. Det är faktiskt riktigt skönt. Så det är något jag ska fortsätta med! :)

Nu ska jag vara social (kolla simpsons) med Robin Tessan och pappa! :)

/A

benim herşey



/A

Jaja!!

Jag är tillbaka. Försöker fixa mitt internet som strulat som bara den, och även fast jag suttit och pratat med typ 100 olika snubbar, så fixas det inte.. Irriterande om något! Och det funkar inte nu heller. Det suger.

Men iaf. Denna vecka har bestått av mycket arbete och lite sömn, ingen bra kombernation! men what to do lixom.. Men jag lever ju iaf!

Nu är det inte lång tid kvar till resan, och nu snart framöver ska jag och mammsen hem till Memhet och prata lite, ska bli trevligt, jag behöver lite stöd från honom känns det som, han kanske kan få mig att lugna ner mig lite ang mitt flygbyte. Känns lite pirrigt, men fruktansvärt kul samtidigt, vilken upplevelse! :)

Trodde inte att en människa kunde lyssna så mycket på en annan så hela personen i sig förändrats! Konstigt det där..!

/A

Måndag

hohoo... Dagen idag har varit bra förutom att mitt huvud håller på att sprängas.. kul.. njaa.. Hela gårdagen spenderades i sängen, sovandes.. Hoppas bara jag inte håller på att bli sjuk.

Imorgon så är det Basdag, vilket betyder att vi jobbar men att ungarna är lediga, skönt för dom! :P Men nu hinner man iaf få lite ordning på avd.. Kanske kan jag nta ut lite av mina övertimmar så kan jag sluta tidigare.. hihi..

I helgen så blev det Bio, vi såg New Moon, saaaatan så bra det var..helt sjukt!! Och E ska fixa så jag får både twilight och new moon på skiva, hur underbart är inte det?! :D Då ska jag ta med mig dom till Turkan så ska jag kolla på dom igen, tillsammans med min älskling! :)

Sitter faktiskt och pratar med honom just nu :) massa bäst! :) <3 32 dagar kvar nu! Underbart!!

Nej, vi säger väl så. Tjaa!

/A

what they think aboute me!

I torsdags var det APT-möte på jobbet. Och som avslutning på kvällen skulle alla sätta fast ett tomt papper på ryggen, och så fick man gå runt och skriva en positiv sak om varandra! Såhär stod det på mitt:

- Pigg och glad
- Rolig och glad
- Glad, rolig att arbeta med
- Humoristisk och barnfokus
- Får ta mycket ansvar. Men rolig och barnen älskar dig
- Anna snygga, glad för att du är är
- Kul
- Bra med barnen
- Snygg svärdotter
- Glad och rolig
- Glad, snäll liten tjej
- Ser barnen
- Klok, rolig, snygg
- Duktig och glad med och för barnen och i arbetslaget
- Ser barnen

Ahh, vad säger ni?! ;) Dom älskar mig, tycker t.om att jag är snygg!! Ohh yeah!! Everybody loves me!! ;D

/A

Pappas flicka!

När jag inte har något specillt för mig, så bloggar jag. och just nu har jag inget för mig. Såå, varför ine blogga lite? Jag har inget speciellt att säga. Men älskar man mig och min skrivning så gör man! ;D höhö!

Min fars chef kommer och hämtar hans jobbarbil imorgon, och innan han åkte så påpekade han att han glömt tvätta den inombords, och så kolla han på mig och la nycklarna till bilen precis framför mig med ett leende på läpparna.. haha, lagom pik till att få mig att göra det åt honom! ;)
Och eftersom jag är pappas flicka så behöver han bara himmla lite med ögonen så gör jag det åt honom :P Och jag vet ju att han får en liten utskällning om inte bilen är ren :P Och det vill jag ju inte att min lilla pappi ska få!! :)

Så jaa, jag kommer att städa bilen åt far min! Såklart! :P

Pappa <3 :D


/A

Blå buss 176

Det blir Bio idag, jag vill inte ut och festa, jag har kommit över det stadiet då jag tycker det är kul!! Men tack för förfrågan iaf!!:) Så bio blir det ist, och troligtvis i Kista, men vi väntar fortfarande på svar från E.S :) Blir kalas, new moon!! Kan det bli bättre? i dont think so!! ;D

________________

Tänkte massa igår..Igen :P haha. Och ibland så vill man bara skriva ut saker utan att behöva förklara sig, för det är ju min blogg, och jag kan ju egentligen skriva vad jag vill, utan att behöva föklara eller berätta meningen med det. Så, varför inte göra det?! Bara för att det är sant?!

- Den som skrattar sist skrattar bäst! Och du är så omedveten så det är löjligt!

Såå, nu fick jag ur mig det! ;D

/A

Tillbaka.

Jag är i livet, men har inte tagit mig lusten att sätta mig framför datorn. Jag har haft annat för mig. Men nu är jag tillbaka lite för stunden iaf. Och skönt är det med helg och allt! Jag räknade igår, det är bara 25 arbetsdagar kvar, sen är det äntligen dax att åka!! Längtan är helt obeskrivlig!

Nu ska jag vara lite social innan mina föräldrar åker ifrån mig! :P Hörs sen!

/A

21 November = Anna 21 år :D

Kan börja med att säga GRATTIS till mig själv! ;) tihi..



/A

Slim är hemma

Bra dag, men är nu ganska sliten. Synd att det regnar, jag är sugen på att gå ut och gå. Kanske ska göra det ändå?! Det sägs ju att det bara finns dåligt väder, inte kläder.. höhö. Och har precis fått i mig lite mat också, så det blir lagom att gå om ett litet tag! :)

Hade inte tackar nej för att ligga där på stranden nu och bara njuta av värmen..


/A

:)

Ett snabbt och kort inlägg.

Precis suttit och kollat på "Mamma till en mördare" Och jag vet inte hur många gånger jag har torkat tårarna. Riktigt intressant och sorgligt så det kommer följas!!

Nu straxt börjar Paradise Hotell, andra avsnittet så det blir att lägga sig klistrad framför 6an nu!

Vi hörs imorgon!

/A

Belki sen uzak, ama kalbim her zaman Buradasınız içinde

/A

Måndag .

Jag har gjort ett val. Typ. Men jag har ett krav också! ;) haha. Mig förhandlar man inte enkelt med! ;) haha!!

Idag har det typ varit världens tråkigaste regnväder ute!! Regnar lixom fortfarande!! Det är inte okej. Vi får hoppas på bättre väder imorgon. Kan det inte komma lite snö snart??

Vet ni?!?! Det är typ bara 5 dagar kvar tills jag fyller år!! yeeehhj!! :D Inte för att 21 år är någon speciell ålder. Men ändå. Man fyller ju faktiskt bara år en gång om året! ;) höhö!!

En dag från i sommras på jobbet.


/A

Bye

Nej nu tänker jag byta om till pyjamasen, ta min tablett och sen lägga mig i sängen och kolla på tv tills jag somnar. Jag är trött, men kl är bara 8a. Så jag vet inte riktigt.

Sen så glömde jag min mobil i Robins bil. och jag orkar inte gå upp till dom för att hämta nyckeln och sedan gå ner hit för att hämta telefonen, och sen tillbaka upp till dom för att lämna bilen.. Gahhh.. hata!

Nu börjar Vem kan slå Filip och Fredrik. Såå, gonatt så hörs vi imorgon!!

/A

PAppa är cool! ;)

Skööööönaste bilden för denna vecka!!! ;D


/A

Psyk!

Hahaha, hittade en rätt psykad bild på mig ;)
Fan vad snyggt brun ja var!!!


/A

Suck .

Min kamera - död, Tessan hade fel batterier hemma.
Robins kamera - död efter 10 bilder ung..
Robins kamera nr 2 - Några bilder.

Så, här har ni en bild iaf! :)

Sötnosen Nero! :D


/A

Foto dax!

Nu ska jag knalla upp till getto-stigen och så ska jag och Tessan ut och fota Nero.
Bilder kommer sen så får ni se den underbara lilla vovven! :)

/A

Söndag

Jag har börjat fundera på om söndagar är den mest tråkigaste dagen i hela veckan, den är typ värre än måndagar. och det är illa!! Både igår och idag så vaknade jag av att Tessan och Robin och självklart lilla busen Nero är här. Men det är bara trevligt, hade jag inte vaknat av dom hade jag troligtvis sovigt bort hela dagen!

Igår efter vi simmat klart så blev det stress hem, Mikaela med familj skulle in och fira hennes fördelsedag i stan, och om jag inte åkte med henne så skulle jag inte kommit hem, så vi stressade iväg efter att få ha väntat på Helen en stund! ;) haha!!

Väl hemma så var jag faktiskt ganska sliten, tog ut mig lite väl mycket under tävlingen, men jag vann ju så, så det gör inget.. Men iaf, så slutade med att jag tog en liten tupplur, och jag var tydligen så trött så jag inte änns hade hört Helens 4 missade samtal + sms på det. Men när jag väl vaknade till liv av att pappa trycker hemtelefonen i ansiktet på mig så bestämdes det att Helen kom hit till Brottby.. Sist hon var här minns jag inte, så det var väl på tiden.

Så där av dålig uppdatering igår, jag tillbringade kvällen tillsammans med Helen. Vi hade bara en onyttig och slapp lördagskväll. Men ack så trevlig den var! :)

Idag är det sämst väder ute, det är inte kul alls! Så än sålänge har jag hållt mig inne, men ska upp senare till T eftersom hon är ensam hemma. Sen har jag inga planer, hoppas på att tiden ökar. Så det börjar en ny vecka, jag vill att tiden ska gå lite snabbare!! Den går segt nu!!

Idag är det endast 42 dagar kvar tills jag får lämna Sverige för att tillbringa nästan 3 veckor i paradiset tillsammans med mannen!! Det är lycka!! :)
Antalya flygplats!

/A

Dagen till ära!

Ja som sagt, som ni redan gissat så vann jag ju tävlingen! Det var väl inte så mycket snack om saken!! ;)

Gick in på Helens bdb, och detta fann jag, tillsammans med denna text!:

"Anna vet vad jag tycker om att bli utskämd, och bara därför skulle hon ha en jävla badmössa på huvet!!! Jaa, jag skämdes. Tog mig en egen bana o låtsades som jag inte kände henne :P"



GRATTIS TILL MIG SOM VANN!!! :D

/A

Redo för utmaningen!

Som jag egentligen startade! ;) haha!!

Om ca 1 timme så dyker Mikaela upp här utanför för att hämta upp mig innan vi beger oss mot Vallentuna för att ha simtävling! :D Jag Helen och Mikaela... Jag vet ju redan nu att JAG kommer att vinna! ;) Får ta det lite lugnt i början för att inte visa hur snabb jag egentligen är! ;) Ohh yeah, jag är taggad! ;)

Här har ni mina utmanare! ;)


Vi hörs senare! Om inte Helen råkat slita av mig håret eller sparkar mig i ansiktet när hon försöker simma förbi mig, för då kommer det troligtvis bli så att hon är den som ligger på sjukhus och jag sitter hos polisen! ;) HAHA!!

/A

Okej

Tillbringat kvällen hemma hos familjen gustafsson/Ryhn. Inte för att dom var hemma, men det gjorde ingenting, jag tog ett bad, sen umgicks jag med min kära kusin som dök upp där.
Sen när väl T och R kom hem så hade dom med sin världens sötaste Nero :D Deras nya lilla Rottis valp. Så söt och charmig så det är galet! :D hihi..

Men nu är jag trött, så jag lär troligtvis gå och sova när som helst. Såå, gonatt folket!

Avslutningsbild på mig och pappa! ;D

/A

fredag

OHH YEEEAH!!! DET ÄR FREDAG!!!! =D

Fick sluta 1 timme tidigare, jag är nöööjd! Idag är jag skitglad, vet ej varför?! Bara haft en fantastiskt bra dag! :D Wiihoo!!!

Igår så fick jag som svar av älsk att han ville prata om en sak nästa gång vi hördes av i tele, nysiken/nervös som jag är så ringde jag ju upp typ 20 min efter. Men han skulle bara prata om boende och sånt:D hihi. Han kommer bli av med hans gamla rum, så han ska fixa och bygga om ett helt nytt åt oss! :D hihi. Allt kommer bli perfekt, så det spelar inte så stor roll vart vi sover (okej inte hans skojj om att sova tillsammans med hans föräldrar då haha!!) bara han är där! :)

Jag föreslog Kina mat till middag idag, jag skulle t.om betala, med då hade dom redan tagit fram annat! Jag såg pappas besvikna min! :D HAHA!!

Nu ska jag hjälpa till att förbereda den vidrigaste maten ever... WOK!! bläää!!

/A

Ohooo!! =D

Jag har beställt min andra resa nu, mitt inrikesflyg! :D Wiihoo, jag är himla duktig! :D Nu äntligen är det klart! Skönt!! Jag är faktiskt lite nervös måste jag erkänna! :P Det är ju mellanlandning och allting. Men jag vet att jag fixar det! :) Kommer gå superbra! :)
Ohhh nu blev jag massa glad!! :D Slänger iväg ett sms till älsk att jag fixa det nu så han slipper oroa sig! ;D

Jag tog min tablett vid 9, så börjar bli sliten, så ska gå och lägga mig och sova nu. Det är jag som öppnar imorgon. Måste vara utvlad då! :) Gonatt folket!!

/A

Torsdag!

Jag är hemma, himla skönt!! Dagen idag har varit hur mysig som helst, alla barnen har varit så himla kramgoa och så! :D Sånna dagar behövs verkligen imellanåt! :)

Pratade lite lätt med min chef idag, eller hon pratade rättare sagt med mig! Hon fick inget svar än. But i know you want me, i know you want mee-eee...one two three four... ;D hihi.. Jag är så jäääkla omtyckt så det är synd om mig!! ;D

När jag var en liten bebis! :D


/A

Vilken underbar vän jag har!!

Jag och Helen :)



/A

Onsdag.

Denna vecka går så segt så jag vet inte vad.. Känns som jag bara väntar till helgerna hela tiden! Inte för att jag gör något speciellt då, för alla mina pengar sparas ju! :P Åker ju snart! :D weeiiii!!!
längtar massa mycket :)


/A

Tisdag .

För att jag inte har något att skriva!!


Minnen!

/A

Hejdå!

Det sägs att man ska sluta när man har som roligast eller det går som bäst. Så jag väljer att gå nu!

I need to sleep, och så hinner jag att ringa mannen min en snabbis också! :)

<3


Gonatt folket, imorgon stänger jag, jag kommer vara helt död!! Gah.

/A

Inga nya!

Det måste komma in lite nya bilder på datorn, detta suger med gamla bilder!!
Höll på att komma lite nytt igår på mig och kusinen, men så var min kamera helt död och vi var tvungna att dra, typiskt! Får se till att ha den redo till nästa gång! :P



/A

Här kommer ditt svar!

KOMMENTAR:
jätte bra blogg,och fin ,helt underbar :D
Min blogg är inte lik din,men den är bra ändå tycker jag ;) Den handlar om hur man kan förbättrar sin självkänsla och självförtroende .ja,och så handlar den om massa andra sker som tonåringar går igenom. Du kan ju kolla in den,även om den kanske inte är någonting för dig,de den ett försök;)
Den heter ialf ; http://jjuno.blogg.se



SVAR:
Jo tack jag vet, jag uppfyller de flesta måtten!
Självkänsla och självförtroende är något bland det mest tråkigaste att läsa om så nej tack!
Visar länken åt er andra som kanske mår dåligt, jag gör det då inte! Varsegoda!

/A

Meh!

Jag kan inte sluta störa mig på Zlatan?!! Varför får han så mycket uppmärksamhet? För att han lyckas få in dom passningar han får framför mål, för han är ju för lat för att springa själv!! Och om han nu mot förmodan skulle orka och inte var ego rakt igenom och lyckas passa till någon annan som får in den, då får inte DEN personen uppmärksamhet, utan det pratas ist om Zlatans pass till målgöraren!! Jag fattar lixom inte?!

Sen hans fru? En snygg brud som bara är ute efter hans pengar! Ofta hon ens hade kollat mot honom om han körde taxi där hemma i Malmö lixom! Neej percis, troligtvis inte!!! Allting är bara så uttjatat!!

Zlatan är inte så jäkla speciell!

/A

lugn!

Lugnat mig lite från att typ vara uppe på 150 till 90 iaf. Men ni gjorde så jäkla klart för mig idag vad jag ska välja så det är sjukt! Så varsegoda!! Meeen, slut på att vara bitter nu!


Så slänger in en snygg bild, skit nöjd!! ;)

/A

Måndag!

Jävla äckeldag. Så sjukt arg idag så det finns inte! Skiter i detta, faan alltså!! Ge mig frihet!!

/A

Mot sängen!

Imorgon höger jag mig med 10timmar och går upp och jobbar på heltid fram till jul! Ta mig på orden, det går bra nu!! ;)

På morgonen så har mina läppar en tilldens att svullna upp. Och tro mig, jag har rätt stora i vanliga fall. Men på morgonen ser jag ut som en anka!! :P haha, och en morgon var jag tvungen att fota dom. Bli inte rädda nu, men här kommer en bild! :P

Nåååågot svullna! Och jag vet inte änns varför dom blir så stora?!! Vad beror sånt på??


Nu ska jag sova!! Få inte mardrömmar om mina läppar inatt nu! Haha!! :P

/A

Tessan!

Hahaha så jäkla snyggt alltså!  ;D



/A

:)

Imorse så vaknade jag upp på gettostigen hemma hos Tessan. Jag trodde jag skulle somna lätt eftersom jag hade sällskap, men icke, halv 5 hann kl bli. Det blev frukost hos mamma och pappa. Basse kom förbi så han hakade på ner dit.

Nu är jag precis för ett litet tag sen hemkommen från mormor och morfar, jag moster mamma och Basse drog dit och fikade lite eftersom det är fars dag. Alltid trevligt att träffa dom. Vi satt och kollade på gamla foton från när vi var små. Vi var väldigt ofta hos mormor och morfar när vi var mindre, så dom har stora pärmar med foton på oss! :D hehe. Alltid när vi är där sitter vi alla barnbarn och kollar på alla foton och även kollar filmer från när morfar har spelat in oss. :) Roliga minnen!

Nu ska vi väl snart börja förbereda middagen, men först måste Robin och Jossan komma som har varit borta hela helgen.

Vi hörs! :)

/A

Fars dag!

Älskade pappi :D


/A

Shes home!

Nu kom syster hem. Trevligt. Då kan man prata med någon igen!! ;) Får se om man kanske tar och sover här, man vet aldrig! Kan hända så slipper jag sova ensam!!

Ha en trevlig natt!! Tjaaaooo...

/A

Love of my life

Ikväll har jag sug efter att få vara med älsk. tyvärr är ju det ganska så omöjligt att få träffa honom. Så december är verkligen något jag längtar till. Det är inte lång tid kvar nu, klart att jag klarar av väntan, även fast den är otroligt jobbig ibland!

Igårkväll somnade jag otroligt lätt, jag fick höra hans röst ända in i slutet!!

I love you!

/A

Haha what ?!

Anna | Take my hand and walk with me . säger: hihi you never know.. du vet jag gör inget under press!!

Helen säger: hahahahahahahahah pay back time ?

Anna | Take my hand and walk with me . säger: ohh yes!

Helen säger: vidriga människa!

Anna | Take my hand and walk with me . säger: HAHAHAHA

Nu är man tydligen vidrig också!! Jahajaaa!!! ;)

/A

;)

Funderar på om man kanske ska slå till på något stort... Som en dusch exempelvis! ;) Hade inte suttit fel. Jag kör nog på det nu innan vi ska dra hem och äta middag tillsammans. Yeah!

/A

Bowling och allt.

Då har man vaknat upp även denna dag. Bowlingen igår var riktigt kul, inte för att det gick allt för bra, men jag vann i iaf av dom i mitt lag, så lite stolt är man ju! :P haha. God mat och trevligt sällskap var det också!! :) Men jag var riktigt sliten. Så jag åkte med arbetskamraterna hem till brottby efter. Dom där sömntabletterna gjorde så jag var trött i fan 24 timmar, haha!! kanske bara ska ta en halv nästa gång! ;)

Efter någon timme idag vid frukostbordet tillsammans med stora syster och pappa om typ allting som händer i världen just nu så slutade det med att jag följde med syster hem till henne. Så nu ligger vi här i soffan och degar framför datorerna samtidigt som det spelar Arvingarna från högtalarna! Från hennes dator alltså. Man har inte så mkt val när man vill lyssna på musik tillsammans med henne! :P haha! But thats life!

Jag ska verkligen bara slappa idag, fan vad skönt! ;)

Jag och Tessan ett tag sen! ;)


/A

Vi utsattes för backen första kvällen!

Redan natten när vi landade så blev vi utsatta för den otroligt jobbiga backen!

Ni kan ju tänka er hur det var att dra upp monstret från den! ;) haha!!

Den häääärliga backen i dagsljus! ;) Och då är jag typ halvvägs på båda bilderna!:P

/A

Hej

Jag är hemma. Men ska dra om inte allt för lång tid. Vid halv 6 drar jag upp till dagiset igen för att möta upp mina kollegor för att sedan åka iväg till Vallentuna och spela bowling och äta gott!
Sen blir det att åka hem till Helen på myskväll! :)

Ha en bra fredag! Tjoo!

/A

Vilken torsdag.

Jag sov piss inatt. sist jag kollade var kl 03.05 ... och då gick jag och la mig straxt efter halv 11...  Sömn problem, yes i know! Så idag när jag var i täby tillsammans med moster så fick jag med mig avslappnings och sömntabletter. Nu ska vi se om mitt sömn problem kan ändras till något bättre.. + så blev det aldrig något prat med älsk igår, kan vara en del av varför jag aldrig somnade...

Fick även med mig 4 par byxor och 2 par tröjor med mig hem! Kalas, behövdes! :)

Jag tänkte typ kolla lite tv nu, sen sova om någon timme så jag är pigg imorgon, för imorgonkväll blir det middag + bowling med jobbet:) Sen vidare hem till Helen för en natt ihop! :D wiiho!!

Hörs imorgon!

/A

Gonatt!

Nu ska jag ringa min man, sen ska jag sova! Jag lyckas allid somna bra efter fåt höra hans röst. Och jag måste sova snart, för det fattas timmar från min sömn-tid! Så varför inte utnyttja mannen?!;) höhö :D

Gonatt folket!!

/A

Nu är det bekräftat!

Sjukintyg

Här med intygas att Anna Gustavsson lider av:

Ÿ Tvångssyndrom

Ÿ Schizofreni

Hennes symtom är:

ŸKan inte vara ensam - då finns risk för att hon skadar sig själv och andra. Bör därför inte lämnas ensam.

ŸLider av tvångssyndrom - måste hela tiden upprepa saker 10 gånger innan det känns bra för henne.

ŸSchizofreni - hon tror att folk förföljer henne vilket resulterar i en rad olika saker. Bland annat, hon slå sig själv i tron om att det är någon annan och hon blir rädd för sig själv. Hon har två olika personligheter så man bör vara bekant med båda så man vet hur man ska handskas med dem.

Anna bör därför helst läggas in på en låst avdelning. Inga besökare tillåts då hon  kommer skada dom. Tidigaste utsläpp bör bli om ett halvår om hon svarar på behandlingen. Beslutet bör därför bli på obestämd framtid.

/A

En Onsdag

Jag fick pyttepanna till middag, jag var inte alls sugen på det, men det funkade. det är okej! :P

Dagen idag har varit smärtfri, jag och U fick tillbringa förmiddan imonhus barnfritt. Så jag gjorde iordning hela avdelningen lite snabbt! Sen satt vi bara där och drack kaffe och snacka! ;) Underbar morgon, haha! :D

kvällen är än så länge planlös. Så vi får se! Det är lixom bara Onsdag.. Så 21.00 vet nog dem flesta ;)

/A

Cant sleep!

Help me out from this world...

Nej men seriöst då! Jag kan inte somna, vore kanske enklare om jag gick här ifrån, för nu taggas jag och peppas av massa personer på msn, så jag är typ helt uppspelt nu! :P Helt galet!

Och eftersom det tar cirkus 2 timmar att somna in är det nog rätt läge att gå :P

Gonatt..igen!!

i´m worried, speak to me!

/A

Go kväll!

Im back! Vare sig ni vill eller inte, mohaaaa! ;)

Tog mig en riktigt varm dusch, hur skönt som helst, sen fastnade jag framför tvn. Hells kitchen! Ohh yeah, det programet är grymt!! ;) tihi!

Börjar sent imorgon, men ska ändå gå och lägga mig tidigt! :) Säger jag nu, halv 11 ;) great!!;D

Jag har fått börja med min bettskena igen. typiskt! :(

Gonatt!!!

/A

Tjockisar! ;)

Haha, era tjockisar! ;)

/A

Jahaja!

Blev utskickad från "pappas" rum... Han ville tydligen ha sin fotölj och kolla fotboll. Så jag blev nedskickad till nerevåningen. Där just nu mamma och Robin ligger utsträckta över soffan. haha!

förälskat i mig en låt, Obsesion. lovely!

/A

Tisdag

Inte orkat blogga sen jag kom hem. Är så fruktansvärt trött och försöker göra det mesta för att hålla mig själv vaken. Natten ville bara bjuda på 3 timmars sömn, jaa det är synd om mig!



/A

I love you!

You rock baby :D  <3

Han om någon gör mig riktigt glad!
/A

Tråkdag .

Efter någon timme med älsk i telen så gick jag princip och la mig och halvsov. Sen klingar det till i mobilen, "glöm inte att vi har möte idag!" FUCK!! Det var bara slänga i sig middagen och sedan dra. Så kom hem för inte allt för länge sen.. 

Försker få med mig Lizett till Täby imorgon, Daleke kunde inte för hon blev inringd på jobb. Så tänkte kan ju dra med mig Lizett dit när hon äntligen är uppe i Stockholm! :D wiiihoo!


/A

Hoo!

Im up! jäähuu..

Blir icke stan för min del idag, vaknade upp att ett oönskat samtal att jag har tvätten, eftersom mamma inte får lyfta något efter sin operation. Typiskt!

Nu ska jag ringa pojken min så jag blir lite glad, vi hörs!

/A

Sleep time!

Det går inte speciellt bra för mig. Men jag ger inte upp. Imorgon ska jag ringa Mehmet så ska han få hjälpa mig förstå mig på hemsidan jag ska boka mitt flyg från! :) Han ska, han har inget val! hihi ;)

Det blev aldrig Täby idag, för Helen är lat ;) hihi skojja! Så jag hakar på henne och hennes mor till Stan imorgon ist! :) Trevligt!

Skönt att vara ledig imorgon. oooootroligt skönt! ;D hihi.

Min trogna vän Helen fotade mig när jag låg och slagga! :P

...Och hon fick självklart tillbaka! Mig gör man inget ostraffat mot! ;) höhö!

hahaha!!! ;)

/A

Ansvarstagen krigare redan då ;)

En morgon på Åland då jag tyckte det var skit kul att hjälpa till att mata korna och
alla andra djur dom hade på gården. Så fort man vaknade sprang man iväg till ladgården.

Har t.om ett ärr i pannan efter när en ko stångade mig. Dom kanske inte
gillade att jag var där bland dom konstant! ;) haha!



/A

Syster <3

/A

Söndag

Jag är vaken, har t.om hunnit fått i mig lite frukost och så. Kalas!

Igår tog det ca 1,5 timme för mig att somna, och när jag väl var in påväg mot sömnens skönaste stund, DÅ öppnar Jossan upp min dörr och rycker ur sladden till min golvlampa och tar den och sedan stänger igen dörren och går.. Ni tror inte att jag vaknade på nytt då? Joo, och så tar det ca 1 timme till att somna om. Så straxt efter 3 somnade jag inatt, känns sådär!

Men nu sitter jag iaf här och dricker kallt kaffe, inte allt för gott?! haha. Men iaf! Det ser troligtvis ut som att bli Täby en liten sväng idag tillsammans med Helen efter att hon har simmat, om hon orkar, vi får helt enkelt se när hon hör av sig. Annars får det bli en fotodag tillsammans med syskonen! :) Vore trevligt.

Slänger in en gammal bild från när man var 2 år gammal bara för att! :P


/A
RSS 2.0