En natt till =P

Jaa jag blev kvar i Solna en natt till =P  För ett litet tag sen så käkade vi middag, det blev jag som gjorde den, det blev den där goda pasta/kyckling och skink blandningen som Åsa lärde mig göra =) blev jättebra =)

Sen var vi nere i solna centrum ett litet tag innan och kollade runt lite. Robin köpte ett spel och något annat så han kunde ha internet till hans PS3. och jag skulle kolla om den där tröjan fanns på Bikbok i solna, som jag hade sätt i Täby..men det gjorde den inte =( typiskt!

Nej nu ska jag fortsätta vara social med Älsk.

/A

I Solna.

Idag så vaknade jag upp i solna. Jag följde med Tessan och Robin hem igår.
Det första jag sa är "Städar ni aldrig?" Och svar fick jag. "jo vi städade innan vi åkte till Åtvid"  haha jo jo jag ser det ;) Så igår blev det stor städning här hemma =P Så nu är det fint, lite papper och sånt som ligger, men det får Robin ta reda på ;) hihi..

Vad händer idag då? Jossan frågade om jag ville haka på till Täby, Och Helen fråga om jag ville haka på till stan.. Men det är lite knackigt med busskort, så vi får se =P Jag orkar igentligen inte slåss bland folk. men jag är himla sugen på det där linnet i Täby som jag aldrig köpte. humm..Vi får helt enkelt se, för straxt när Robin kommit tillbaka från affären så ska vi äta frukost och sånt. Sen får vi se!

Har ni fått fina julklappar då? Jag fick bara saker jag behövde detta år. Som, pyjamas, ticket biljetter, pengar, underkläder, tanka på mobilen, sminkväska, smink och massa mer. Väldigt bra saker! =)

Nej nu ska jag gå och göra något intresant av mitt liv..kanske kolla Tv? ;) haha, nej skämt o sido. Nu blir det frukost.

/A

Ho ho

Har ni haft en bra dag?

Själv har man varit i Täby med Helen och Cia och käkat lunch. sen blev det att kolla runt på rean, jag hittade 2 tröjor som jag fastnade för, kanske får ni se dem senare! =)

Just nu är jag hemma hos Jennifer, för jag orkade inte vara hemma eftersom mamma och pappa har bjudigt hem massor med gäster. Så jag drog upp hit en tag. Och Carina sa att det fanns julmat i kylen ;) haha, kalas ju.. Annars borde man väl vara trött på julmat vid den här tiden?! Men inte jag ;) hihi.

Såå nu ska jag gå och fixa lite mat! =P

Ha det så bra.

/A

Hemma

Så nu har jag kommit hem, det var riktigt trevligt i Västerås=)

Jag och Cia åka hem till Tina runt 20 över 2 tiden igår och käkade lunch. och efterdet åkte vi hem till Danne så han kunde hämta sista grejerna innan vi skulle åka. Någon timme senare så kom vi fram till Hotellet. vi gjorde oss iordning och allting innan vi åkte vidare hem till Dannes pappa, och jag måste bara säga, gud vad fint dem bodde=) skit fin lägenhet mitt i centrum. Så där blev vi bjudna på middag, jättegod mat fick vi. sen efter det drog vi ut på en krog, minns inte riktigt vad den hette. Typ blue moon eller något sånt. =P
Där var det extremt mycket folk, jag tror inte änns jag varit på en krog inne i stockholm som det varit så mycket folk på. helt galet, men väldigt kul! =D Träffade en Rysk kille där, som jag satt och prata engelska med i 5 min, sen säger han att han är i sverige och pluggar till svenska och förstår all svenska men att han inte pratar så bra(Han var bra på svenska) =P haha.. Så har man suttit och ansträngt sig och prata engelska lixom ;) haha!
Hotellrummet var väl inte det fräschaste, men iaf, det funkade =)

Såå, tack alla ni som var där och gjorde det till en trevlig kväll! =)

Nu ska jag äta middag. Tjao!

/A

Dagen efter .

Ja, hade ni en bra julafton igår? Min var helt okej!

Vid kvart i 3 drog vi hem till mormor och morfar, när vi kom dit så kom även Kurre och Carina på samma gång. Vi gick upp och hälsade, sen tog lite glögg och pepparkakor. sen bara satt och prata. sen började vi med sillen och lax och all såndär mat. Och det blev man ju proppmätt på. =P Sen efter en vilan med bara massa prat så blev det sen potatis hemgjorda köttbullar, prinskorvar och mormors bruna sås. hur gått som helst, men blev bara 1 potatis och några köttbullar, jag var hur mätt som helst.. Så efter alla käkat klart och sånt så intog vi soffläge och började öppna alla paket! Jag fick massa bra saker=) Tack så mycket alla <3=)
Sen satt vi bara alla och umgicks och pratade om allt möjligt, (Räkna in Turkiet) haha... ;D Vi var hemma vid 10 över 12 typ, sen så satt vi och pratade ett tag. eller jag satt och kolla på när Basse satt och spela med sis PSP, men blev yr av att sitta och kolla =P Så jag gick och la mig ;)

Såå..Nu ska jag göra mig iordning, för om någon timme så åker jag Tina Danne och Cia upp till västerås sen kommer några andra kompisar till Danne också. Vi ska ut på krogen. och sen sova på hotell, fast bara jag tina och Cia =D Galet mysigt ju! ;) hihi.. Så nu ska jag in i duschen och packa min väska jag ska ta med mig! =)

Ha en trevlig dag!

/A

Julafton

GOD JUL
Idag är det julafton, man kanske inte har 100% julkänsla, men lite iaf=) kommer lite mer nu när det börjat snö lite lätt!

Jag vaknade ju upp hos Fam.M idag, det var väldigt mysigt. =) I mitt morgonpaket av tomten så fick jag shampoo, balsam, underkläder och hudsalva =) Bara bra saker!

Igår så klädde jag granen uppe hos Cina och mulle. Den blev jättefin, helt nöjd måste jag säga! haha. Och sen hjälpte jag till att slå in massor med paket, så då fick man iaf lite mer julstämning. Men nu är jag hemma, ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordning tills dem kommer och hämtar upp mig igen för att sedan åka vidare till mormor och morfar! =)

Så jag tänkte avsluta nu eftersom jag ska vara klar om 40 min ;) hihi.

Men ni får ha en himla bra julafton.. Och klaga inte över saker ni inte får nu, det är väl inte därför ni sätt fram imot julafton?! =P Det är ju gemenskapen hurrni ;)

Puss o Kram

Hemma.

Jag kom hem för ett litet tag sen från Täby, var där med Cia.. gud vad mycket folk det var där nu när vi åkte hem.. när vi kom dit var det inte speciellt många, men nu..gaah.. tur att man nästan är klar då =P Hittade julklapp till Helen, Daleke och Jennifer också =) Så nu är det bara Cia kvar =P haha! Men den får jag införskaffa en annan dag när inte hon är med=P

Nu är det inte många timmar kvar till den 24 December. Då vi alla firar julafton! Är ni någe nyfikna på vad ni ska få imorgon? ;) haha! Jag vet faktiskt inte hur dagen ser ut..
Snart ska jag iaf gå upp till Cina och Mulle för att äta middag, sen blir jag nog kvar där hela kvällen, är helt slut. Ska ju ändå sova där.. Och så vaknar jag upp med familjen Mattesson på julaftonsmorgonen! =) blir kalas!

Nee, nu ska jag ta och ringa älsk en litet tag innan Cina ringer och säger att det är dax att gå. 

Om vi inte hörs av mer. Ha en riktigt trevlig jul ! <3


Puss och Kram Anna

22 december

Nu är det bara 2 dagar kvar till Julafton, det känns helskumt.. har knappt julkänsla för 5 öre =/  får hoppas att det kommer!

Idag så har jag jobbat, fick sluta 30 min innan jag igentligen skulle sluta, tack Lillan =D hehe. Så då åkte jag och Jennifer med pappa till Väsby centrum och handlade julklappar. Jag hittade alla =D Eller aa, jag ska köpa en till, till Kusinen från alla oss, nu köpte jag bara en liten från bara mig!=)

När vi kom hem så åt jag mamma och pappa liten julmiddag, det blev gröt med skinkmacka.. mums =)och det var riktigt trevligt!  Och nu är jag hur trött som helst. Men nu har jag iaf lagt ihop alla julklappar som jag ska ha med mig hem till moster och så. Så allt är klart förutom den där jag ska handla imorgon, så det får bli en kort tur till Täby =) Och nu verkar de som att jag åker med Mamma och Carina ! =) Blir säkert kalas! =)

Nej nu ska jag kolla vidare på Prison Break och njuta av att det är måndag och att jag inte behöver jobba imorgon! ;D

mın biriyatekırıyı

/A

Söndags ångest.

Japps, det har jag nu. Mår inte helt hundra, och är inte sugen på jobb imorgon.

Dagen då.. Pappa väckte mig vid 12 tiden när Cia ringde, hon har köpt en ny bil så hon kom hit och visade upp den =) Sen så kom Clara hit det lilla monstret =P haha. så då pratade jag med jennifer om hon ville me ut på promenad, så vi promenerade Hacksta runt=) Sen har jag väl inte gjort mycket mer, kom nyss hem från att ha övningskört lite och så.

Just nu saknar man att man inte bor i en hyreslägenhet, alltså inte för jag har gjort de förut.. eller jo under 1,5 iaf =P för då kunde man bara fylla upp ett bad, och efter typ 10 min när vattnet är kallt var det ju bara att tömma och fulla upp igen.. det saknar jag något så enormt =P  känns ganska onödigt att ta ett bad nu när man inte bor så och varmvattnet typ precis tar slut när man fyllt upp 3/4 av badkaret.. =P

Jag och Pappa har köpt julskina ikväll.. och den ska han göra iordning, så ikväll blir det skinkmacka med senap och ett glas mjölk till =D jihuuu..

Men nu ska jag iaf ta en dusch. kanske känner man sig lite bättre då, iaf lossas att jag gör.. ohh tragiskt ..

Vi hörs hurrni . Tjaao !
/A

Sådärja .

Nu har jag precis kommit hem från att ha städat hemma hos Robin. kalas bra blev det =) så nu är det riktigt fint där hemma ;) hihi..

om 2 timmar ungefär ska jag knalla upp till kusin sebastian så ska vi äta middag ihop. för våra föräldrar är bortbjudna till mormor och morfar på en barnfri middag.. hehe, snällt?! ;) nerå. men det är väl trevligt..

Idag så åkte jossan tessan och Robin ner till Åtvidaberg. några dar tidigare än mor och far, dem drar ner den 23de.

Men nu ska jag slappa ett tag.. kanske ringa älsk? =) Och sen duscha innan jag ska upp till kusinen =)

/A

Lördag .

Japps, vaknade kanske för inte allt för länge sen.. Men ska gå upp nu, för ung om 1 timme kommer pappa och Robin och hämtar mig så ska dem släppa mig där hemma så ska jag hjälpa Robin att flyttstäda. =P Såå.. Vi hörs .

/A

Kort inlägg !

NU ÄR DET HELG !! =D

vill inte, vill inte ...

Massa dåliga tankar i huvudet nu, vill inte tänka.... och nu börjar dem sömnlösa nätterna komma tillbaka, och jag vrider och vänder på mig hela tiden... var skit trött igårkväll kl 11 när jag gick och la mig.. men kunde inte somna förns halv 1.. Så tänkte gå och lägga mig nu så jag får mycket sömn inatt.. börjar halv 9 imorgon..skönt !

Det är så mycket som snurrar i mitt huvud just nu med allting, så varje gång jag blundar och försöker somna så blir jag yr.. Det känns som jag ligger där och hjärnan bara försöker jobba igenom allting. hel skumt! =S

--------------------------------------------------

4 Otroligt snygga personer !
Och Älsk, bara för det är du!

--------------------------------------------

På söndag ska jag handla ALLA julklappar som jag har kvar att handla, vilket är typ alla..har bara köpt 1 till pappa än så länge, men han ska få något mer! (Visst är jag snäll!?) =) Sen får vi se med vem. det märker vi då. annars kanske de är skönt och ta en tripp i stan själv och slippa prata med någon och slippa tänka? Humm.. jaa jaa, vi får se!

Gonatt mina fans!

/A

Skor .

Jag sitter och kollar lite på skor just nu på www.kelkoo.se och jag hittade ett par riktigt heta ;) hihi. Men tyvärr funkade det inte att spara och sätta in en bild. Men klicka in på länken där nere så får ni upp en bild iaf =)  Svarta tyckte jag var snyggast, fanns i grå också =)
http://media.redcatsnordic.com/laredoute/images/products/rd/large/082/082_8376891.jpg

Aaa, vad tycks? Var dem inte heta ? =)

/A

1 vecka .

Aaa, nu är det exakt 1 vecka kvar till julafton, känns as konstigt. och om 2 veckor är det nyår. Detta år har gått sjukt fort tycker jag. Kanske är det för att det har hänt ganska mycket detta år, iaf dem senaste 6 månaderna? =P (Självklart tänker jag på mina och Jennifers resor till Turkiet!) ;) haha! 
Jag känner på mig att år 2009 kommer bli kalas. jag vet inte varför, bara en magkänsla jag har haft nu väldigt länge! Hoppas den stämmer bara =) vi får helt enkelt vänta och se vad som visar sig hända nästa år=)

Jag har bara köpt 1 julklapp. känner mig faktiskt ganska så stressad =/ tro det eller ej, men jag har det ganska körigt nu för tiden =P haha. är ju faktiskt bara 1 vecka kvar. och jag ska jobba imorgon, fredag och måndag sen kanske tisdag. Så det finns inte tid för att åka i veckan.. Så eventuellt lördag eller söndag då. Vi får helt enkelt se =) eller se och se, det måste bli av någon av dem dagarna!

Julafton, vart ska ni fira? Igentligen är det ju Åtvidabergs året i år. Alla åker ner förutom mig, jag blir kvar i stockholm av privata skäl. Så jag tänkte att jag sover hos moster den 23, så vaknar jag upp med dem på julaftons morgon =) Låter väldigt mysigt. vad som händer senare den dagen... det har jag inte bestämmt än. Vi får se!

Vet ni? Det är snart bara 4 månader kvar tills vi drar igen, jag längtar...något så otroligt! <3 Varför känns livet så mycket enklare där?

Dessa tre är dem jag skulle kunna tillbringa resten av livet med! De är 3
personer jag skulle kunna umgås med dygnet runt i åratal, utan att tröttna!!
Och jag lovar er...DET är kärlek ! <3

- - - - - -

Appropå en rätt rolig sak jag fick reda på igår. En person sa till mig;
- Vill du veta en sak?! Jag trodde faktiskt att du och Jennifer var tillsammans..

- hur menar du?
- Ja att ni var ihop, eftersom ni umgåtts typ varje dag i 1 år.. Men sen kom jag på att du inte änns kan kyssa en tjej för du blir så äcklad..
- Hahahahah!! Det där var roligt!

Haha, lite roligt var det väl allt?! =P

Nej nu ska jag göra något annat!
/A

aha !!

Träningen får bli lite senare, för Jossan har snott hörlurarna, så jag kan inte lyssna på musik. och jag vägrar gå utan musik eftersom jag inte har någon att snacka sönder promenaden med! Så promenaden får bli efter middagen ist! =)

/A

Usch ..

Idag känns det inte som världens bästa dag. det går maginfluensa på dagiset, och 2 ungar har spytt på mig idag, känns sådär halv fräsht. får bara hoppas på att jag klarar mig ifrån allting. Jag har ganska svårt för att bli sjuk. så jag brukar klara mig även fast allt såntdär går...

Jag funderar på att gå ut och gå, då kanske jag känner mig lite bättre, för känner att mitt huvud spökar lite. Så en liten promenad tror jag inte skulle skada =) Mmm.. längtar redan till den varma duschen jag ska ta när jag kommer hem ;) haha.

Nej, nu ska jag ge mig iväg. Hörs senare, tjoo! =)

/A

Tack !

Tack för detta samtal, nu har du bevisat att du faktiskt är
en rätt vettig person från vad du tidigare visat, nu har jag
fått se en bättre sida av dig! =) Det var trevligt !  

Tack ska du ha ! =)

- Jag visste att du alltid tyckt att jag är snygg! haha! ;)


Nu ska jag sova, börjar redan 07.30 imorgon.
Sweet dreams my stalkers!

/A

En nyvaken älskling .

Sevgilim !


seni çok özledim!

- düşünmek istemiyorum, seni çook seviyorum !

benim kalbim de ve ruhumdasın, bu kalp yalnız senin için atıyor !

tu peye mını !
<3

<3

As you go through life you´ll see
there is so much that we
dont understand.
And the only thing we know
is things don´t always go
the why we planned.

But you´ll see every day
that we´ll never turn away,
when it seems all your dreams come undone.
We will stand by your side
filled with hope and filled with pride.
We are more then we are,
we are one.

If there´s so much i must be
can i still just be me
the way i am
can i trust in my own heart
or am i just one part
of some big plan

Even those who are gone
are with us as we go on
your journey has only begun
tears of pain,
tears of joy,
one thing nothing can destroy...
is our pride, deep inside,
we are one.

We are one, you and i
we are like the earth and sky
one family under the sun.
all the wisdom to lead,
all the courage that you´ll need...
You will find when you see
We are one ..

Orka?

Palla pausen. så jag ger upp den, och går tillbaka till mitt gamla bloggande igen. och jag vet...jag vet att ni har längtat!

Helgen har bara varit full med problem. jag vill inte tänka på dem. Jag är en fitta rakt igenom! (Ursäktar ordvalet)

Men tjejmiddan hemma hos Daleke var riktigt trevlig. och äckligt mätt blev man också. det serverades tacos, och det känns som det är en maträtt man fortsätter att äta av även fast man är mätt.. låter kanske sjukt, men jag vet att daleke, Helen och Cia förstår PRECIS hur jag menar;) haha!

Jobbet då, denna vecka känns att den kommer bli jobbig och lång. och Lillan är sjuk, inte alls kul. Förhoppningsvis dyker hon upp i slutet av veckan iaf=)

Idag när jag kom hem så var Fredda här, det var en trevlig överaskning. Verkar som han kanske stannar över natten, för vid halv 9 kvart i 9 ikväll så skulle han komma tillbaka hit igen.

Här är lite bilder från tjejmiddan! =P





/A

Paus .

Jag är så arg, så jag var ute och gick till halv 6 imorse.

Det räcker nu !




Tjej middag .

Ja idag är det dax för tjej middagen igen. Nu var det ju faktiskt väldigt längesen sen sist. Så det ska bli trevligt. Det blir hemma hos Daleke ikväll. =)

Jag pratade nyss med Daleke och Helen, dem skulle åka och handla tillsammans. Jag har fortfarande ingen aning om vad det blir för mat. Och Daleke vill inte säga =P haha.. Appropå Daleke, eller Mikaela som hennes namn igentligen är ;) haha.. jag har alltid kallat henne för Daleke, jag vet inte varför, känns som jag gjort det i några år nu iaf =P Och det är inte så att jag bara skriver Daleke eller så, utan när jag roppar på henne säger jag även Daleke!! =P jaa jaa ;) Det är väl min grej ;)

Jag ska försöka leta fram en bild på dem små tjejerna och sätta in här nu som dem inte änns visste om att jag hade! ;)



Hahah, visste ni om någon av dessa bilder? ;)
(Daleke och Helen kommer säker veta vart sina är ifrån, Cia kanske kan lista ut!) =P
Men bara för att jämna ut det kan ni få se en inte så
snygg bild på mig också! ;D Så dum kan jag ju inte vara! =P


Hahaha! Jag gick i 5an och var hemma hos Daleke tillsammans med My och hennes kusin Linn. Och vi ägnade typ en hel eftermiddag åt att fota oss! Haha! Fyy alltså! ;)

Nej nu ska jag fixa lite saker!
Ha en trevlig lördag om vi inte hörs. ;)
/A

Han vann .

Jaaa, Kevin vann =D

fick ett sms för ett tag sen av Daleke där det stod;

Halv 7 eller sex eller nåt liknande imorn kväll
hemma hos mig :D glöm inte min klänning och
sprit haha! Kram


Hahaha svårt att bestämma sig lite med tiden? ;)
- Men det blir väl bra! ;)

----------------

Neej, nu funderar jag på att gå in och ta en dusch, sen kanske det bli sängen?! =P jag är faktiskt ganska så trött. Men vi får se. tänkte iaf ta en dusch =P

/A

Idol 2008 .

Undra egentligen hur många i sverige nu som sitter och ägnar sin fredag åt att kolla på idol finalen?! =P rätt många skulle jag tro.. Ikväll måste kvällens vinnare vara Kevin.. det känns som han kommer vinna, även om Alice är hur duktig som helst. men Kevin tror jag redan har tagit hem allting. Men är glad att dem två bästa i idol gick hela vägen!

Jag vaknade bara för ett litet tag sen, så ändå jag hann att se var Alice när hon sjöng vinnarlåten =P haha, så missade igentligen allting =P haha. Men jag får iaf se vem som kommer vinna =P  hihi.

Haha skönt program Fredag hela veckan är alltså! =D framföralt nyss när han härma Björn gustafsson och Henrik schyffe eller vad han heter! =D hahaha

Vi hörs hurrni ;)

/A

Saknar min sötnos .

Hur mycket?

Jaa, hur mycket tror ni att man kan gå ner i vikt på 5 månader? Jag har inte en aning, men mitt mål är gå ner i vikt så mycket jag kan på 5 månader iaf. jag har inget speciellt mål att jag ex. måste väga just 58 eller så. jag vill bara gå ner. Jag vet att man inte ska bry sig speciellt mycket om vikten, utan att man ska mäta sig och räkna centimetrarna ist.

Så vad tror ni? 5 kg, 10kg?, 15kg?, 20kg? Tänk nu, 5 månader är väldigt lång tid. och det finns alla möjliga sätt att gå ner i vikt på! =P  haha!

------------------------------------

Snart om ett tag ska vi åka och hämta Jossan i Vallentuna. Sen hem och vänta på ett Tina ska slå en liten pling, jag ska med henne och kolla när Danne spelar Hockey bocki match i Sollentuna! =) Ska bli trevligt. Så varma kläder är det som gäller. Sen är det sängen direkt när jag kommer hem. börjar ju 07.30 imorgon.. galet död ;) hihi.

Så detta kommer bli kvällens sista inlägg. och det kan vi väl avsluta med lite bilder? =P


1. Lillsyster Jossan 2. Michaela kusin 3. Syster Tessan 4. Basse kusin

5. Pappa 6. Älskade Troya 7. Älskling =D 8. Jenni den bästa

Blev blandat med familj, släkt, bästa kompis och min man! =)

Ha en trevlig kväll. Tjaaaoo!

/A

Torsdag .

Ja, stjärna nr 2 verkar vara den som folk tycker är snyggast om man kollar kommentarerna och efter vad folk sagt utanför bloggen. =P  Men vi får se =) Och nej Tina, det kommer inte sitta vid hälsenan, fyfan! =O Hahah!

Dagen idag har gått hur bra som helst =) varit en rolig dag måste jag säga. haha. Men var rätt sliten imorse. tänkte ju att jag skulle sova tidigt igårkväll, men klockan hann ju bli 12 iaf. Imorgon är det Lucia så då får jag ta med lite glitter och sätta i håret =P haha, måste ju vara snygg;) hihi. Och imorgon är det Angelicas sista dag att jobba. tycker det är skit tråkigt! =( men sånt är livet. Dem har ju trotts allt mig kvar ett tag till;) haha!

Nu är det middag, raggmunk och fläsk, fyfan va äckligt det är.. så jag säger here i come Nudlarna;)

Vi hörs lite senare mina fans! =)


122 Dagar kvar till Turkiet.
/A

Vilken ska man välja?

Jag har bestämt sen några år tillbaka att jag vill tattuera in en stjärna på foten, men jag har 3 st olika tankar på hur jag vill ha den, men har inte kommit på vilken av de som är snyggast än.. Såå, vad säger ni? vilken är snyggast??

Ber om ursäkt för hur dem ser ut, men jag är ungefär
lika duktig som Kissi på att måla med paint =P


Den kommer sitta på vänsterfoten.



/A

Ohh .



123 dagar kvar, sen ses vi älskling!

En onsdag .

ho ho. läget då? Jora, tackar som frågar ...

Jag har börjar tänkt lite på julklappar. känner mig faktiskt lite halvstressad om jag ska vara ärlig. den ända jag har köpt till är pappa. och han ska få något mer. vilket betyder att jag har några kvar =/ Jag skulle ju iväg i måndags och handla tillsammans med min älskade mormor. men eftersom jag inte mådde speciellt bra så ställde jag in det. Och jag vet att jag inte kommer orka åka iväg efter jag jobbat i veckorna.. så det måste bli en helg.

Nu på lördag ska vi ju hem till Daleke på middag, det ska bli riktigt trevligt=) Så vem vet, kanske blir det lite julhandling på söndag?! Ohh, hatar att springa runt och trängas runt folk.. Men vad gör man inte för att få handla lite ;) jag älskar ju på ett sätt att gå runt och handla julklappar =P

 Jennifer ringde mig ikväll och frågade om jag ville följa med ut på en promenad, men jag typ sov när hon ringde, och då hade jag ingen lust att gå ut i regnet. Och min plan var typ att gå och sova. men då kom jag ju på att efter att pappa kommit hem från att spela tennis så skulle ju han skjussa upp mig till Cia för att hämta ALLA mina saker.. då menar jag verkligen ALLA... jag hade en överfull väska, och 3 fulla påsar + ett par skor. =P haha. hade glömt hur mycket jag hade där hemma =P Så när jag kom hem så var jag ju pigg, så då kunde jag ju hakat på på en promenad. Men hon var inte hemma när jag skrev, så det blev inget, så min skönhet gick själv. Jag får ut och gå imorgon, får höra om hon ska med då ist =)

/A

En bild iaf .

Jag bjuder på den bara för att vi var galet snygga i lördags;)



Med detta inlägg tackar jag för mig och säger gonatt.
/A

Hemma idag .

Aa, idag så har jag varit hemma. Vaknade med en sjuk magvärk och huvudvärk, så det inte var kul alls. Gick upp på en gång och tog alvedon och sen gick jag och la mig 40 min till. Men det gick inte över så jag ringde och sjukanmälde mig. Det känns lite bättre nu, men inte helt bra. Men ska iaf jobba imorgon.

Så idag har jag inte gjort mycket alls. håller just nu på och bakar lussebullar. Så ska gå och kolla om degen är klar så jag kan börja baka =)

Pratat massor med min älskling idag =)

ez jıte hezdıkımm <3

/A

19 År .

JAA, GRATTIS TILL MIN SKÖNHET SOM FYLLDE 19 ÅR IDAG.
Tack för en trevlig kväll !! =)



Såå, vad har hänt mer idag då? Joo lite jobb, sen var det väl inte mycket mer =P haha. Direkt efter middagen så gick jag hem till Jennifer för att fira henne. Sen så följde vi Erik till bussen, så vi satt kvar där ett tag och snacka så innan jag skulle gå så kom Anton, så då blev vi tar ett tag till. Sen sa vi hej då. Och påvägen hem ringde jag min älskling =) Och ja kanske på för 15 min sen la vi på..eller la på och la på..Mitt batteri dog =(  Men får ju prata med honom imorgon, så det gör inte så mycket =)

Nej nu måste jag verkligen försöka sova, ska ju trotts allt upp tidigt imorgon.

Gonatt mina fans!
/A

En...annurlunda kväll..

Jaa, så kan man beskriva gårdagen..

Igår vid 1 åkte jag och Daleke hem till henne och hämtade hennes saker, sen efter de drog vi hem till Cia för att fixa allting där och så... När vi fått på oss alla kläder och så. gissa om vi var snygga ;) haha. Sen vid kvart i 5 så skjusade Markus oss till bussen =)

Sen mötte vi upp Davis, Erik och Adde vid medborgarplatsen. Fia kom lite senare direkt till restaurangen, vi käkade på Greken på hörnet. Jätte mysig restaurang och väldigt god mat, det blev riktigt lyckat. Senare så skulle vi ju dra vidare till Burlesque på södra teatern på mosebacke.  Man kan väl säga att man fick en ganska så stor chock.. och det var nog inte bara jag som fick det..utan alla vi som var där!! =P haha.. Svårt att förklara vad som igentligen försegick där inne. Men jag tror iaf inte att jag träffat så mycket olika sorters folk någongång i hela mitt liv, på ett och samma ställe=P 

Det var allt ifrån Nunnor till folk som gick runt med godisBH och trosor, sjömän, transvestiter.. Aaa, det var helskumt iaf =P Men ändå rätt häfftigt haha.. Kan ju säga att man måste nog uppleva det här själv för att kanske förstå allting =P haha!

Men efter sista showen så drog vi hem, eller aa alla utom Cia, Jonas och hans tjej.. Så Jack kom in till slussen och hämtade upp mig och Daleke tog tunnelbanan till danderyd med martin.. så hämtade vi upp henne med bilen där och skjusade hem henne, jag lovade ju att ta hand om henne;) haha... Sen när vi lämnade av henne så var jag med jack ett tag till, sen vid 3 skjusade han hem mig=)   Tror ni det var skönt att lägga sig i sin egen säng och (Läs:FÖRSÖKA) somna... jag låg bara där och försökte somna, men det gick verkligen inte...men efter någon timme eller något lyckades jag somna..

Igår så pratade jag med min älskling i telefon innan vi gick in på Mosebacke =D han tyckte det inte var allt för kul att sitta på den där bussen..och det kan jag förstå. stackarn!  Fick ett sms imorse av honom vid halv 9 där det stod att han var framme och så.. usch, han har suttit på en buss i 14 timmar... stackars Älsk .

Vet ni??!?!?  Imorgon fyller min skönhet år!! =D



/A

Lördag .

Hallå där .

Blev ingen uppdatering igår. tiden gick så snabbt efter att jag jobbade. så kl hann redan bli 7.. och så åkte jag med Cia och Tina till Arninge. Sen efter de åkte vi och lämnade av Tina.Så åkte vi hem till Cia sen och satt och snackade lite. Hon fick även prata med Nusse ;) haha.  Sen vid kvart över 1 så gick jag hem.. skojja inte om att jag var rädd.. fyfan! =P

Nu har jag och pappa precis varit och hämtat Jossan i Vallentuna. och snart så ska jag gå ner till Ica för att möta upp Daleke. sen ska vi hem till henne, och sen vidare till Cia. =) Vi ska ju ut och käka och sen ut efter på någon teater grej eller vad det var. jag är inte helt 100 på allting än =P haha! Men jag tar det som de kommer;) hihi.

Idag åker min älskling hem till familjen. så blir inte att jag får prata något med honom idag. OM jag inte ringer honom, och det är faktiskt min plan =) My loove <3

Nu ska jag fixa ihop mina kläder och det jag ska ha med mig hem till Cia.. =P Ha en trevlig lördag alla mina fans! så hörs vi inatt eller imorgon.

/A

Imorgon .

Japps, sista dagen på arbets veckan imorgon, jag ska sova nu, för jag är trött. jag har varit trött hela veckan. men om nästan 14 timmar så är det helg, och jag ska lägga mig kl 8 imorgonkväll tror jag så jag är pigg tills på lördag..

Jag hatar Ica, dem hade inte kontant amigos, så jag kunde inte ringa min älskling ikväll. fitt-ica!

Jag måste börja tänka lite. jag tror jag skulle behöva skriva dagbok eller något, för det snurrar runt massa saker i min hjärna som inte vill försvinna. kanske hjälper det att skriva av sig? Eller har någon något annat förslag på att få bort allting?

Gonatt mina fans, sätter in en bild på mig själv
(läs:För att jag är snygg!) bara till er! ;)

Gammal bild, men det gör ju ingenting...
för jag var snygg då också!

/A

Ett test .

Vilken person i gossip girl är du mest lik?

Du är mest lik Jenny!
Du är en ambitiös och omtänksam person och du kommer att göra allt för att uppnå dina drömmar. Du har tidigare varit väldigt osäker och gjort allt för att bli populär, men har nu kommit fram till att det är positivt att vara speciell.

- Hehe okej =P

/A

Tidigt .

Idag fick det bli ett riktigt tidigt inlägg. minns inte sist jag skrev ett sånt här tidigt. och då är kl kvart över 7 på morgonen =P jag ställde kl på kvart över 6 och sen halv 7. trodde jag började halv 8 idag, men icke =P börjar kvart i ;) stor skillnad? haha. Ne men idag behövde jag inte stressa iaf ! =P

Jag sitter faktiskt och käkar frukost nu, äter finncrips och te =) gooott !

Hahaha, jag måste bara berätta en lite rolig sak som hände igår. Jag och min syrra Jossan gör alltid sällskap på morgonen när vi ska gå eftersom jag jobbar brevid busshållsplatsen hon åker från, och så igår stod vi och prata, och så kommer hennes buss, så vi pratar lite samtidigt som vi börjar gå.. jag hinner gå kanske 4 steg, sen går jag rakt in i en stolpe och slår i huvudet! Hahah.. Jossan bara viker sig av garv. och jag hel seriös kollar mig omkring så ingen såg mig och sen säger: Dehär säger du inte till någon. Hon bara skrattar sen går hon där ifrån. När jag kommer hem så berättar jag för pappa, och så säger han: haha jaa jag hörde det, jossan hann inte mer än sätta sig i bilen när jag hämtade henne från skolan innan hon hade berättat klart! Jahaajaa, tack så ;) hon hade tydligen sagt det till några i hennes skola också.. haha jaa jaa, igår var det pinsamt, idag skrattar jag åt de! =D erkänn, lite kul var det! ;)

Igår efter vänner så träffade jag Jennifer, och vi satt vid 9an ett tag, det var ju en bra tag sen =P sen gick vi hem till mig och kolla på Graysan =) jag hade tänk att sova tidigt, men vi hade mycket att snacka om så jennifer gick hem vid kvart över 12 ungefär ;) haha, men det gör ju ingenting för hon är underbar och jag älskar att umgås med henne! =) <3

Det är rätt skönt att vakna upp ensam hemma, jag har gått runt och lyssnat på musik hela morgonen högt ;) haha! Igår så åkte Tessan och Angelica till stan för att åka på kryssning för att se Arvingarna(Som varit tessans favoritband sen hon var 6..Hon är 21 nu!!! Haha) Och mamma och Jossan åkte in igår efter dem för att åka med på kryssningen, frågan är om Tessan blev glatt överaskad ;) haha! Så från igår var det bara jag och pappsen hemma. Förutom under middagen, då kom Robin och Basse förbi också =)

Nee, nu ska jag dricka upp mitt te, sen fixa fram en tjpcktröja och sen är det väl snart dax att gå! =P
(kl visar 24, tar 1,5 min till jobbet.. stressad?;D)

Ha en underbar dag mina fans!
/A

Heey, det är ju onsdag .

Japps, jag sitter just nu och pratar med Cia om lördagen. Jag är riktigt taggad, det ska bli kul. och blev mer taggad nu när vi kommit fram till vad jag kanske ska ha för kläder. =D hehe. Jag kommer inte skriva vad jag ska ha på mig, utan på söndag så kommer ni får se bilder ist! =)

tror ni att jag kom i säng igårkväll efter att jag skrivigt sista inlägget?! haha njaa, knappast. kl hann säkert bli halv 1 innan jag stängde av och gick och la mig. låg och pratade med älsklingen ju =)

Apropå ingenting så fick jag reda på en skitrolig sak idag. men tyvärr vill jag inte säga något till någon förns jag vet vad som händer. tyvärr! =P haha, visst är jag snäll?! Men jag är taggad och hoppas på det bästa iaf!! =D

Neej nu ska jag kolla vänner, sen träffa jennifer!! =D

/A

Aj.

Idag så har jag haft känningar i min högra fot igen, ni vet HIV foten.. den har börjat spöka igen. och det är inte alls kul, gör väldigt ont om jag ska vara ärlig. bara det inte blir som förut så jag får halta mig fram..=/ Men men, det beskymmret tar jag hand om när det kommer, men får hoppas det inte blir så illa bara =) Just nu knallar jag ju inte runt i dem vita skorna;)

imorgon så börjar jag kl 8. så det har ju slagit en tanke om att kanske gå att sova straxt. och jaa det ska jag faktiskt göra också. känner mig ganska så trött. både fredag-lördag och lördag-söndag i helgen så sov jag 13 timmar/Natt.. tro mig, jag var slit efter förra veckan! puh!

Nej nu ska jag lyssna klart på Running in your veinc och sen så ska jag stänga av datorn och gå och sova så jag är pigg imorgon =)

Gonatt mina fans! Ni har förökat er den sista veckan märkte jag idag när jag kollade statistiken. Trevligt =)

Kvällens sista inlägg får avslutas
med en bild på mig och Adem! <3

/A

ahaa.

Ni vet jag nämde ju för någon dag sen att jag inte visste vad jag ville jobba med och så. Sen gick jag in på en blogg, där man kunde testa sin personlighet och genom den kolla vilka jobb som skulle kunna passa än. såhär blev resultatet;

Min Personlighet;
Tystlåtna, vänliga och samvetsgranna. Pålitliga. Sätter oftast andras behov framför sina egna. Stabila och praktiskt lagda. Värdesätter trygghet och traditioner. Välutvecklat sinne för form och funktion. Uppmärksamma på detaljer i det sociala samspelet. Extremt lyhörda för andras känslor. Vill vara till nytta för andra.

Och karriärer som skulle kunna passa;
Inredningsdesigners, designers, sjuksköterskor, administratörer, operativa chefer, sekreterare, förskole- och dagispersonal, socialarbetare, personalvetare, juristassistenter, präster, kontorsansvariga, affärsinnehavare, ekonomibiträden, hemmafruar/hemmamän, trädgårdsmästare, kuratorer, familjerådgivare, hälsovårdspersonal, bibliotekarier, medicintekniker.

Jaa, Dagispersonal jobbar jag ju som nu =P haha. Men om jag tänker på någon av dem där andra möjligheterna, så skulle jag nog tycka det vore rätt kul att jobba som Sekreterare, Kontorsansvariga. Och framförallt hemmafru ;) HAHAH! klockrent ;) nerå. men dem två första är något jag skulle tycka var ganska kul. frågan är; är jag tråkig? =D haha!

Vill du också testa och se vilka karriärer som passar din personlighet? Kika in här http://se.41q.com/ =)

/A

Hahah!

Om blickar kunde döda skulle jag vara stendöd nu! ;)

HAHHAHAHAHAHA!

MMM...MMM I LOVE IT ;)

Bättre .

Känns iaf lite bättre just nu med allting. även om det inte är helt bra. Men iaf. Jag har pratat lite med Jennifer nu, eller aa vi pratade säkert  i 40 min =P Och min skönhet blir jag ju glad av =)

Min Skönhet <3 =D

Någon mer som är brutalt sugen på lussebullar?! Jag är extremt sugen, men har inte orkat köpa någon. =P haha, får väl se om det blir en i helgen, eller så har kanske suget gått över till dess =P Vi får helt enkelt se. det är ju trottsallt bara måndag idag. =P

Jobbdagen gick rätt snabbt idag faktiskt =) Fick reda på att jag har jobb fram till jul iaf, sen får man väl se vad som händer=) Men det är iaf något ! =) och det är ju bra! känns kalas! =)

Jag har tänk på det där med jobb, när man tänker jobb vägen, att man har typ 45 år kvar att jobba, så känner jag mig som lilla barnet. helst av allt skulle jag vilja vinna 100Miljoner och softa mig igenom livet. Men det känns lite omöjligt eftersom jag varken spelar eller något;) haha. Så då tänker man, vad vill jag igentligen jobba med? Man har ju alltid någon man vill göra, sen blir det ju kanske inte änns i närheten av det. Men jag kan inte komma på något som jag VILL göra.. =S känns hel skumt! förut var det ju något med hundar eller snickare.. Men jag känner inte något drag till något av de längre faktiskt! =/ .. jag får försöka komma på något..

Jag kanske borde börja blogga på engelska? Och så skulle jag få så brutalt många läsare på att jag stavar så mycket fel, så alla skulle gå in på min blogg bara för att skratta och kommentera elaka saker..och så får jag betalt, det kanske vore något ;) Hahah... det skulle ju passa mig utmärkt ;) Mmm.. vad jag skulle njuta! =D hhaha! Fan va kul! ;) Som jag sa till min pappa; Jag skulle nog ha haft MVG i Engelska om man tog bort gramatiken! Haha, jag tror på de fullt ut ;D haha!

Bara för att göra inlägget lite mer livligt så sätter jag in lite bilder från i sommras när jag Cia Jennifer skulle hämta upp Helen på jobbet innan vi skulle hem till henne. Jennifer ville ju bara testa en grej som hon sa ;)

1. Jennifer förklarar..
2. Drar tag i mig och försöker...
3. Tar tag innan hon ska utföra uppdraget...
4. Första hoppet...
5. Jag håller på att ramla, och hon håller på att glida av, men hon krampar sig fast! =P Hahaha!
Slutsatts; Hon klarade uppdraget!!
Betyg: VG+  Bra Jennifer! ;)

/A

GAH!

Det kommer bara dåliga nyheter efter varandra.. OHHH !!! blir så arg och ledsen! Det blir ju inte enklare nu!!



RSS 2.0