Challenge day 2

- Time you miss.
 
 
Bild från min gamla klass när vi går i 5an.
Hittade ingen senare bild men jag gillade den där tiden, alla galna minnen! :)
 
Måste påpeka vilken fantastisk klädsel vi låg inne med! ;D

Denna torsdag

Jag har inte ens börjat packa och imorgon ska jag dra. Får gå upp extra tidigt istället! :)
 
Idag tog jag, Dulle och Gurra med oss William och Oliver ut för att åka pulka och leka i snön!:) Sjukt att de kommit så mycket snö nu. Förra året var de ju knappt snö i Svea? Jag har ju inget att säga om de eftersom jag inte befann mig här då, men de är vad ryktet säger iaf!:)
 
Annars har jag bara varit barnvakt ikväll. Dock hemma nu, hade planerade in lite kuzey guney. Men ah, internet är as segt så får bli en annan dag! såg annars skräckfilmen Swart Water här om kvällen helt ensam, haha om jag höll på att skit ner mig much? jajamen!;D En dansk film. jag ÄLSKAR danska filmer, tycker alla som jag har sätt är riktigt bra. :)
 
Nu ska jag kolla igenom datorn och se om jag hittar någon film. Annars kanske tomten är far till alla barnen;) Va ett tag sen faktiskt, tro de eller ej!;D
 
gonatt!
 
 

Challenge day 1

Istället för att köra 20dagars bild-challenge på Istagram så köra jag det här på bloggen!:)
 
- Old picture of me
Jag 4 år gammal tillsammans med pappa! :)
 
 

Usch!

Varit inne hos tandläkaren åter igen. Hon satt dit en "låtsastand" medans jag nu väntar på min krona jag sen ska få. Grejen är bara att det ser förjävligt ut och jag mår psykdåligt över de!:(

Många kanske tänker "men vafan de är bara en tand och du blir av med den om 9 dagar!" men samtidigt har den redan fått mitt självförtroende att sjunka till minus..

Hej en asocial Anna ett tag framöver!!

Breaking dawn part 2

Om jag var pigg imorse? Nää inte direkt. Vaknade av alarmet och somna om lika snabbt. Tur nog var min syrra hemma så hon väckte mig vid halv 12.. så blev bara en halvtimme sen till tvättstugan.
 
Men till något roligare.. Om ett tag ska jag, Jossan och Gurra dra till Kista och kolla på Breaking dawn part 2. VAD jag längtar!:D ihhhhh!!!!
 
Men först av allt ska jag först skicka iväg ett mail.. Tror jag aldrig skickat så mycket mail förut som jag gör nu!;D Men vad göööör man inte liksom!:))
 
På återseende!
 
UPDATE: Inte alls lika bra som jag trodde att den skulle vara. Blev lite besviken faktiskt.

......

De där med att sova verkar inte va min grej.... Hej död människa imorgon vid 11 när jag har tvättstuga...

Herrråå!

Sömn, vad är det?

Är det fullmåne ute? Känns nästan så.. Jag kan verkligen inte somna.. Eller ja... är de inte månen så kanske det är de 4 koppar kaffe jag hällde i mig ikväll!?..

Vad har ni gjort denna söndag?? Om man nu bortser ifrån att klockan är över halv två.. Jag själv har åkt iväg och bytt mina arbetsbyxor till en annan storlek, så nu är äntligen de klart!

Sen drog jag in till stan för att träffa Amanda som jag inte träffat sen förra året tror jag.. Vi gick som vanligt till vårat hak John Chris cafe på drottninggatan! Vi har skrattat så tårarna runnit på oss! :D lovely! Tyvärr blir de inge mer dejt nu innan Norge då hon drog tillbaka till Örebro nu ikväll! Men huvudsaken är att vi sågs och fick uppdatera oss lite!:))

Nä jag kanske borde göra yttligare ett försök i att sova!?.. Jaaa, vi testar!

Sew baş!

Denna lördag känns som en söndag

Suttit och snackat med Kakan 1,5h i telefonen precis. Vi ringer till varandra princip varannan dag. Vi kan nästan sitta så länge varje gång. Förstår inte hur vi kan ha så mycket att prata om. Det är ju inte direkt så att det hänt något nytt på jobbet vi kan snacka om eftersom båda är arbetslösa! ;D haha... Vad vore vi utan Norge? ;)
 
Amanda ska dock ej med till Trysil i år efter massa snack hit och dit. Så det blir att jag åker dit själv i år igen. Surt men vafan, några gamla personer ska tillbaka. Sen kommer det alltid nytt folk!:) Och sen när det börjar närma sig Bergen kommer hon tillbaka igen:) Då har jag som en liten morot som bara blir mindre och mindre tills vi är tillsammans igen;) hihi.
 
Men som sagt, man vet aldrig vad som händer. Jag väntar svar från ett annat ställe, så jag kanske slutar upp någon helt annanstans! :) Livet kan ju verkligen ändras på ett ögonblick.
 
grääääääkland baby!

Älskade bilder

Satt och kollade lite bilder från senaste åren på datorn. Det är så underbart med bilder. Även om sitívationen runt om kan förändras så minns man ändå hur lycklig och glad man var i just de tillfällerna! ♥
 
Lite blandade bilder från min tid i Turkan senaste åren. Fina minnen, fina människor.
 
Förra årets vintersäsongen i Trysil/Norge och även min första! ♥
 
Senaste säsongen i Bergen/Norge. ♥
 
PUSS!

Today i caught myself smiling for no reason

Så nu börjar det närma sig denna hejdå-tiden igen.
 
Igår var det massa folk här på middag och vi firade min födelsedag och hade även lite avsked innan jag drar till Norge. Vissa kommer jag inte hinna träffa igen!
 
Det är väldigt mycket blandade känslor. Denna gång känns det mycket enklare att åka än förra året.. Tänk att det nästan är ett helt år sedan som jag drog iväg för första gången!:P Men nu vet man vad man har att komma till osv, och de ska bara bli skönt att få åka, jag har längtat!:)
 
förresten.. Äre jag som blivigt dum i huvudet eller har de ändrat hur man lägger in youtubeklipp? Hur gör jag?

Hahahahahah!!!

Min födelsedag!

Ja idag blev jag då 24 år gammal. Con gratz till mig!:)
 
Tack alla fina människor för alla gratulationer. Detta år önskade jag mig igenting av min familj. Jag sa att dem får betala min biljett till Norge och mat jag ska ha med mig som är dyrt där!:) Så de fick jag eller ja, ska få:P. Haha roligaste av allt måste nog varit pappas påhitt.. jag är ju en sucker för kinderägg, så ja.. jag fick två stycken 3-pack kinderägg av honom!;D haha gulle!!
 
Vi firade inte mig idag sådär utan jag fick som vi alltid kör med välja middagen. Utan vi ska fira mig på fredag och då kommer de hit lite folk!:))
 
Det har varit en bra dag, men nu är jag trött och tackar för mig!:))
 

Äger världen

Idag är en dag då jag känner mig stark.
 
Allt är bara bra och jag är pigg och glad. Efter att jag blev klar hos tandläkaren imorse så tog jag en promenad på 1,5 timme runt om i stan. Det var riktigt härligt att knalla runt där helt själv, bara dra in all luft, kolla på saker, fota. Ja, jag var lite i min egna värld. Fick massa insperation till att göra och ta tag i saker! :)
 
Så hittills ska man ju inte klaga. Idag orkar jag inte bry mig om bittra och sura människor. Idag ska jag hålla mig borta från sånt!
 
Vi kör lite Kenta på de va? Känns passande! :D

Då var det måndag

Jag har precis bakat. Det heter Bountybollar och jag hittade receptet på http://marusschka.blogg.se och satan så gott det blev! Så nu måste ni där hemma gå in p hennes blogg, hämta receptet och testa ni med!:)
 
Tandis gick bra. Dock fick jag as ont efter, men tagit tablett nu och det börjar släppa! Annars är jag ganska bitter idag, väldigt bitter. Så nu har jag stängt in mig på rummet och ska fortsätta kolla på Förintelsen som jag började på tidigare.
 
Vi hörs när jag är lite gladare.
 
 
 

Helgen är schluuuuut

Då var söndagen snart slut.
 
Alarmklockan är ställd. Imorgon är det nämligen dax för tandis igen! Förhoppningsvis blir det inga förseningar som de pratades om. Vi får se, ska ju även dit på tisdag också så..
 
Men efter tandis och tvätten är klar så ska jag iväg med moster. Vi ska handla skor. Jag fick ju ett par av henne som jag beställde men ja när de äntligen anlänt så var de för trånga! Hatar att ha breda fötter.. Så far ska skicka tillbaka dem och vi drar och köper några nya, bättre när man kan prova dom direkt!:))
 
På onsdag, dvs om 3 dagar blir jag 24 år. börjar bli gammal jööö. Tiden går skit fort!!
 
 

Min helg

Helgen är förbi och det r redan söndag.
 
Min fredag spenderade jag ihop med Tessan, Robin, Anna och Martin. Vi var bjuda över på middag och A&M. Martin hade gjort rådjur som han själv skjutit med klyftpotatis, ugnstekta gränsaker och gudomligt god sås. Riktigt gott var det. Efter det såg vi på Spider man, 1an fast den nya varianten! Jag tycker den var bra!:))
 
Lördagen sov jag nästan ända till 12.. bortkastat med jag var trött så vad ska man göra! ;D Men ja, T och R hörde om jag skulle med dem och twinsen, så vi drog ner till mjölby. Där ifrån är det ju inte långt till Gränna så vi åkte förbi och hälsade på lite släkt. Riktigt trevligt, dem ser man ju inte så ofta och eftersom varken jag eller min systers familj ska ner då julen ska firas där i år så får man passa på!:) Sen var de bara dra hela vägen hem. 65 mil betade vi av på en dag. Tur man älskar att åka bil ;) haha!
 
Idag måste det nor vara den gråaste dagen på länge!!... Det är helt grått ute och man vill verkligen inte gå ut.. Men som tur leder ju det till annat. Jag har nämligen sökt lite jobb. Inför nästa år. Så nu är det bara vänta och se:) Nu ska jag fortsätta kolla på reprisen från gårdagens Så mycket bättre!:)
 
tjao!

Nu är det fredag igen

God morgon my dear friends.
 
Imorse vaknade jag upp av min lillsis + pojkvän. Av någon anledning drar det igång mixern till frukosten.. kändes och hördes som en borr gick rakt igenom mitt huvud. (skratta inte!) Låg som ett fån med varsin kudde på varsin sida av huvudet och bara väntade ut tiden tills de skulle gå! haha ;) Jag ooorkade inte vråla. För det är annars en härlig erfarenhet jag har sägs det..
 
Idag lämnar alla huset, så jag hörde med Kakan om hon skulle titta förbi Sthlm. Tyvärr har hennes syrra fyllt år och måste hem och fira henne. Så eftersom T också är ensam med twinsen idag så chillar jag med dem! :)
 
Igårkväll passade jag även på att ta tag i målandets angående mammas ängel. Men blev inte riktigt helt nöjd, så ska fixa till den, sen om de blir idag är en annan femma!;D
 
Ha en bra fredag!

Ett slag i ansiktet.

Dock inte på mig, men det har redan fått en av mina vänner att få en smäll i ansiktet.
 
Jag är med i gruppen Alanya 2012 på facebook. Där det las upp en länk till en blogg som det bara står massa skvaller i om killar som playar sina flickvänner/fruar i Alanya/Turkiet. Både deras namn och platsen dem jobbar på är utskrivet.
 
Ja vet att många av er som läser min blogg har en koppling till Turkiet. Såfort jag såg min kompis X's (dem har just gjort slut ändå som tur är) namn stå där så skicka jag ett mms till henne. Tycker inte någon ska behöva lida, och där kan man inte blunda, utan de blir mer som en tjäfftsmäll in public!
 
Jag har själv blivigt utsatt för massa ljug. Jag mådde som en skitstövel, så varför ska jag låta andra lida?
 
here it is.. Sanningen om hur vidriga dem kan vara.! MEN jag vill också klargöra att jag absolut inte drar alla över samma kam!  http://alanyaplayers.wordpress.com

Min vistelse i Borås

Men till en början vill jag bara säga grattis till svenska landslaget, Zlatan är ju kung!
 
Min vistelse i Borås har varit riktigt rolig. Jag kom ner torsdags eftermiddag, då var planen att egentligen gå ut men efter att ha varit iväg på massa ärenden osv hela veckan så var jag rätt schleet, så vi skippade det. Fredagen bjöd det istället på fesligheter. Mycket trevlig folk som bor där nere så man kände sig snabbt bekväm och avslappnad.
 
Det snackades om krogen men vi slutade på ett hotell eller vad det var. haha. Men det var mycket folk och vi alla dansade hela kvällen/natten lång. Ally dampa ur lite lätt på en för närgången person men allt löste sig;)! På natten när vi kom hem fick en i gängen en exemplarisk idé med att mödlera om en annan boendes rum. Och jag kan lova, de såg förjävligt ut. Alla möbler stod i sängen, post-it lappar uppsatta överallt, glasplast överallt, kondomer på golvet.. ja vi gick all in helt enkelt, men kul var det!
 
Lördag slog vi inte upp jacken förns runt 1 tiden. Man skulle kunna säga att vi var rätt slitna allihop! Det var inte allt för många ansikten man såg förns lördagsskvällen var där. Och eftersom alla var slitna så blev det inte så mycket mer än häng framför tvn. Som princip resten av dagarna också bestod av. Vi tog de lugnt, chilla med folket. Måndag och tisdag var Ally i skolan så jag spenderade timmarna tills hon kom hem framför Kuzey Guney, så jag led inte!;D
 
Igårkväll var det dax att bege sig hem. Efter en god middag på kinan ihop med även Ronja och hennes kompis så tog jag mitt pick och pack för att åka hem till Sthlm igen. Kul att höra av dem andra att de tyckte det var tråkigt att jag skulle dra och att jag var jättevälkommen tillbaka, sånt värmer!:) Bor man i en studentkorridor sådär och har vardagsrum och kök gemensamt så blir de ju väldigt socialt! me like!:))
 
Nu när jag är hemma igen. Så spenderade jag några timmars hos dagmammorna, sen ikväll körde jag gym 1 timme. Och avslutade med den fantastiska matchen, måste säga att dagen varit helt kalas!:))
 
På återseende my frieeeends.

Vässan - Sthlm - Borås

Nu är jag hemma igen efter ett dygn i Västerås hos Amanda. Det var jättetrevligt och träffa henne, det var ju inte jätte längesen som vi sågs men efter att ha bott ihop och setts varje dag så är det svårt att vänja av sig ifrån det.!
Men vi har haft det mysigt, gått runt massor på stan, tagit långa promenader runt om i västerås, kollat film, ätit gott och snackat oavbrutet. Som de ska va! Vad lite det egentligen är som behövs för att ha det så bra när det är med rätt person/personer!:)
 
Efter jag kommit hem har jag bara slängt ned gamal tvätt i tvättkorgen, packat om, skrivigt ut biljett och är nu reda för att resa på nytt. Imorgon går mitt tåg ner till Borås för att träffa den omtalade Allyson ;D haha!
Vi har Inte sätts sen i Trysil. Vilket är way to long time ago! Men nu har vi lyckats få till det. Oh jag kan verkligen bara börja skratta när jag tänker på Ally, älskade Ally. Jag kan höra hennes sköna skratt i huvudet!! Ska bli underbart att komma bort och samtidigt få träffa den härliga människan! :) Dessutom är jag lovad hennes mors omtalade kyckligrätt, ingen är nog lyckligare än jaaag just nu! ;D hähä.
 
Någon nykter kväll i Tryil.....Elleeeer??? :D
Lovar att ta lite nya säxiga bilder! ;D

Västerås!

Straxt framme i Västerås och min kaka! :)

På återseende!:)))

Abi

Har precis spenderat lite tid med abi. Ja genom datorn såklart. Men hade gärna varit där nu. Det är nästan roligare att spendera tid i Alanya när säsongen inte dragit igång eller då den är slut. Då finns all tid i världen att bara hänga. Och Ali är verklligen någon jag bara älskar att umgås med! Man bli bara glad av hans närvaro! Fatta vilken fantastisk familj den där N har egentligen! haha! Säger jag ju princip alltid när jag pratar om dem, men det är ju så! :D

Hemma bra men borta bäst!

Det är lite så man har kännt när man inte längre uppskattas som person i ens egna hem.
 
Där av min nu fyra dagar hos mormor och morfar. Det har varit riktigt sköt att fått vara där, bara lugnt och jag har varit glad. Imorgon beger jag mig till Västerås för ett dygn så jag får lite tid med min kaka innan avfärd! Sen på torsdag drar jag ner till Borås för att träffa andra vänner i några dagar. Jag pallar inte att vara hemma längre så har även saker inplanerat efter det som jag kan fly till!
 
Så alla ni som varit på mig om att jag inte gillar Sverige, att jag klagar hela tiden hemma och att jag bara vill bort. Här har ni svaret. En av mina föräldrar verkar ha något imot att jag ens existerar. Happy much?.. Det svider, men jag gör det bästa av allt. Jag går.
 
RSS 2.0