3 November i Västerås

Braaaaa sugen om man säger såå!


30/10

9.00 slog jag upp mina jack imorse, vände på mig och somnade om..sen hade klockan visst hunnit bli 14.30.. Liiite slit skulle man kunna säga. Detta är varför jag bör undvika alkohol i större intag! usch..

Gårkvällen började med middag hemma hos moster. Vi satt och drack lite öl och bara snackade skit. Sedan dök Cattis upp som joinade oss med några drinkar och lite mer öl. Vi begav oss sedan vidare hem till storsis som hade några folk där på ost och vinkväll som inte slutade så. Jag testade tydligen Robins gorilladräckt och tyckte troligtvis att jag var skitsnygg. Kan iaf tänka mig det..

Och jag hade tydligen ringt några samtal.. Försökte även få tag på Mathilda några ggr utan resultat.. Smset hon skickade igår läste jag  "är du på blue moon och är asfull, jag kommer" HAHA.. imorse upptäckte jag att det inte alls stod så. Hur kunde jag få för mig de? Det ligger liksom i Västerås.. drunk? ;)

snackade tydligen med rami också.. i 11 minuter.. jag hade gissat på 2 (!?).. Fick höra en hel del haha.. Det spelar ingen roll hur full jag är, jag har ett jävla minne, tur är väl de. (okej ibland kör de ihop sig men till de mesta så;)) Ingen som kan lura mig, vilket är bra! ;D

Fan hurreni.. Det är den 30 oktober.. Snart är även denna månad förbi!! Helt sjukt hur fort tiden gåår.. yavas, Slow dawn liksom!


Ett slitet jag i gorilladräckt....

Ganska unbelievable..

Då är det äntligen helg. Känns som det behövs nu efter denna vecka, fyfan!

Idag har jag fått mitt informationsbrev, kontrakt osv skickat till mig. Känns som ett steg närmare! Äntligen händer det något efter att det har stått still ganska länge då de blivigt mycket förseningar i deras planering. men nu så!! Och om nästan precis en månad ger jag mig av, ganska unbelievable som jag brukar säga..

Mmm, denna kväll blir lugn.. För imorgon, då ska jag och Amanda knäcka några öl och en utgång på det! yehj!

şıkiya


gonatt

*

________________________________________________   typ så känner jag!

Jag tror inte du förstår hur illa du gör oss.
Allt handlar inte bara om dig.

Först blir jag rädd och ledsen. Sen kommer ilskan.
Det är så jag hanterar smärtan.



Fan

~

"Ni förstår inte, för ni vet inte hur hon är. En medvetslös människa som inte bryr sig om någon annan än sig själv."

Min lillsis ord. Kan inte annat än att hålla med henne. Dock tog jag bort en mening för att inte utge för mycket information. Jag vill inte göra det svart på vitt.

Inte konstigt att... Nej fan, skit samma.....

Mary


Jepp jepp, Mary befinner sig i Sthlm inom 1v. Whooop! :D

Dur yaa..

Jag satte på min andra tele för kanske någon timme sen efter några dagars avstängning.. 20 min efter så ringer det.. ca 5 signaler.. Jag tänker att jag ska inte ringa upp. Sen efter 2 min ringer de 5 signaler igen.. Jag tänker då att vafan de kanske hänt något, så jag ringde upp.

- Annaaa yaaa..(kurdiska) we haven't spoke for so long..
(babbel babbel...)
- i was thinking of you today and thats why i call you now..
- okej..
- anna..
- ya?
- you'r a part of my body, that will never disappear
- mhm okej..
- im serious..valla anna
- jaa okej okej..

Kanske finns det en anledning till att jag haft min mobil avstängd. Du värkar känna på dig när jag försöker stöta bort dig.. då kommer du krypandes hela tiden.. dur yaa!

WTF ?!

Måndags fick jag förfrågan att stänga på torsdag.. Javisst sa jag..

16.00 lämnar jag avpricningslista och mobil, byter om och säger hejdå och går hem..
16.20 möter jag upp syster för promenad och går då förbi dagiset och pratar lite med en kollega.
16.40 får jag ett sms av Maria på jobbet..

M - Du skulle ha stängt idag!
A - Det var väl imorgon?
M - Nä det var idag :P du är väldigt poppis på jobbet;)
A - Och ingen säger något när jag säger hejdå när jag går heller..
M - haha nä jag vet, jaja vad gör det här om tusen år;)
A - Idioter. Då får dom fan skylla sig själva!

För de första kan de ju fråga då om rätt dag.. För de andra.. Om de vet att jag skulle stängt varför säger dom då ingenting när jag går där ifrån? Puckon!!

Ooooooo.... wtf liksom?!

Grattis grattis grattis!

Till Kris och Mec som fick ett ja trotts allt!! :D
whoop whooop!


PUSS Vännen!

Sista..

Ska jag svara? Ska jag skita i det? Vad ska jag skriva om jag svarar? Klarar jag att bara ignorera utan att sen ångra mig?..

Jag svarade.. Förklarade en hel del för honom. Och jag skrev även tillsist att detta är det sista han kommer höra från mig. Du är inte värd mina tårar och du är inte värd min tid. Det måste bli ett slut på det hela.. Fast vill jag de egentligen? Det är nog blandat.. Men man får ta tjuren i hornen ibland vare sig man gillar det eller inte.. Avslutade det iaf med..

....Puss och kram, jag älskar dig!

Monday

Dirr efter jobbet mötte jag upp min syster och där har jag spenderat hela dagen och kvällen. Käkade as god mat där som faster hade lärt Tessan att göra, mumma. Jag visste inte att min faster var en sådan fantast på att laga mat, eller så har jag bara inte fattat bättre i mina yngre dagar. Jag lärde ju mig som sakt att äta svamp för några veckor sen haha..

Igårkväll skickade jag ett mms till min syster där jag sjöng en gonattvisa. Och så pratade vi lite om det på jobbet idag då Maria min arbetskamrat tyckte jag var totalt dum i huvudet som kom på den idéen. Men jag såg på hennes blogg nyss att hon pratade om att hon ville ha en visa skickad eftersom hon hade lite sömnproblem. Så jag spelade nyss in ett nytt och skickade iväg till henne! Dock skrev hon inlägget för typ 2 timmar sen.. Hon kan ju ha somnat men det blir ju en trevlig överaskning när hon vaknar upp imorgonbitti! hahah! :D

Jag funderar fan på att börja med detta varje kväll;) Hahah.. Undra hur uppskattat de skulle vara! ;D



Jag och Maria!:)

Söndag

Jag har varit sämst på att blogga idag.. Känns inte som att jag har något intressant att förmedla.. haha har jag någonsin de förresten? ;D

Har spenderat typ 4 timmar ute i skogen med pappa och moster för att leta svamp. dom två fick ihop rätt bra.. jag hitta ganska bra i början sen kändes de som att jag tappa ögat för de.. men ja sen snodde jag några på mosters ställe, haha! rätt kul hur jag låter som ett ledset barn..

M - Anna hittar du något?
A - nee knappt inte.. går bara runt här och hittar en här o en där...
M - Ja men kom och plocka här då, jag hitta massor!
A - OKEJ!

HAHAH.. jag är så jävla ful! ;D


Nu ska jag fortsätta att äta upp min majsburk jag påbörjat. Blev akuthungrig bara sådär!


*En tanke vill jag även skänka Turkiet för alla hemskheter dom är med om nu hela tiden!*

Hos M&M

Jaa precis. Befinner mig i Sollentuna hos mormor och morfar. Bestämde mig för att dra hit en helg för att de var längesen och man träffas inte jätteofta nu för tiden.

Vi har käkat en god middag ihop, mormors mat är oslagbar! De vet dom lyckligt lottade som fått smaka!;) inte alla då man liksom blir egoist för att den är så grym! Haha:D

Sen har vi kollat på Idol och Daniel Helenius(stavning?) hörna. Han är lika underbar som vanligt och att Mikael Nyqvist var där ikväll... ohooo absolut en av mina stora idoler, han är grym! Men ang Idol.. tur var ju att Emil fick lämna oss ikväll. Synd att han inte stod mot Olle, dem två var båda lika värdelösa i kvällens program! Och min bitch är fortfarande kvar, heja Linni:)

Annars då?!.. Jo jag spöar både Zandra, Carro och Emma i WF! En underbar känsla för en sådan tävlinginriktad människa som jag;D

Nu ska jag slänga in ett sista ord sen ska jag sooooova. Såå, gonatt!:)

Ja vad är det man brukar säga...

- Den enes död.. Den andres bröd...

Haha;)

- oh hello kiz
- tjeeenare
- everythings ok?
- jaaa, and with you?
- jaa.. Did you accept ömer?
- noo i dont know him..
- goood my darling.. But he knows you!
- öhm no? How?
- haha you have met him
- aha no i dont know..
- but anna did you see my video i put in my profile? Haha everyday im shuffling...
- doo doo doo doo, untz untz untz..
- hahaha crazy yaa..
- jaja okej, see you hadi bye bye..
- tamam bye bye

Jävla idioter vi är!!

Min beriya tekir ye heval:)

Jag är snygg!

Hur ska man annars uppfatta det när en person man aldrig träffat lägger till en på facebook!?... Eftersom min profil är låst och de ända man kan se är profilbilden!

Går ju inte att ta miste om de inte!;D

Men tyvärr Mr Ö.Ete... Inte denna gång, men önskar dig lycka till i framtiden... *Lunar kjaaam*

yepp yepp

Det blev en film! whooop whoooop!:)

Nu har jag nästan precis kommit hem från stan där jag spendera några timmar med fina Amanda!:) kolla massa kläder och käkade glass. Hittade faktiskt en del men jaa.. 5 days to go om man säger så! ;)

Och nu...ja nu är jag i mitt esse ;)

Film ?

Satt igårkväll och la upp en av filmerna från Alanya på face. Jag funderar på att göra en film av typ alla veckorna där nere.. Vore nog rätt kul att ha. Jag började lite lätt nyss.. Men den blev as lång.. Det är ju skitsvårt att välja vilka bilder man ska ha med just för att det inte ska bli huuur långt som helst! Sen musik, jag är ingen stjärna på att hålla på och klippa och klistra med sånt, vill ju ha lite blandat.. haha hur gööör man?! :P

Jag får prova mig fram helt enkelt. Börja om från början. Raderade nyss den jag höll på med. Tappade liksom...konsentrationen.. höhö...

goood morgon

Jag borde lära mig att sätta telefonen på ljudlös när jag ska sova eftersom larmet hörs i vilket fall som.. Imorse vaknade jag upp 1t innan klockan ringde pga signal från sms och wordfued. Då känner man liksom.. Mmmm jag gjorde om samma misstag igen..

Nu ska jag knalla upp, sätta på mitt kaffe och hoppas på att pappa löd min order om att köpa ägg igår så att jag kan göra iordning ett till frukost! ;D

have a nice day!

Panikens dag!

Ohoo.. Som jag grääät igår efter att ha kollat på Spartacus.. haha.. Jag har ju redan sätt allting förut men har nu börjat om. Och igår var de avsnitt sex där Spartacus får träffa sin fru igen och så dör hon i hans armar.. ohoo.. fyfan kände mig som ett litet barn som satt där och grät:P Och sen precis när de var slut så ringde Rami.. Haha svarar med gråten i halsen liksom, haha!


Idag då.. då höll jag på att få en hjärtinfark.. Ni har ju säkert läst om vad som hänt i Turkan. 24 pers har dött i armen.. och fick berättat för mig att 8 pers dog igår också. eftersom det var gränsen till Irak fick jag panik då Nusse gör sin lumpen där.. Stod helt lost i panik på jobbet. Monika bara kollade på mig och frågade vad som hade hänt.. Svarade bara att jag måste ringa ett samtal. Försökte få tag på Ali men utan resultat.. Så fick ringa Rami och fråga om Nusses ställe låg i närheten där. Men det var lugnt. Fyfan jag ställde typ in mig på att han var död. Höll på att bara brista ut i gråt. fyfan vad hemskt det var!!.. Så ja TACK till Rami som svarade och kunde tala om för mig att allt var lugnt angående det..


off, fan fortfarande rätt lost.. de där stressade upp mig som faan!

Spartacus

Suttit och tankat ner brutalt mycket musik nu hela kvällen, ohoo äntligen ska min älskade telefon snart få bli uppdaterad. Mmm lovely!! :))

Nu ska jag kolla på Spartacus här i sängen innan jag slår igen mina magiska bruna ögon! ;) 

gonatt.

Lägenheten!

Fick ett mail igår med massa bilder osv från Erik som är min handledare där borta i Norge! Ser inte så dumt ut eller hur!? :D hihi. läääängtar!



Vrääääker ner

Sitter nu i soffan inne på avdelningen och kollar ut på allt regn som bara vräker ner.. Alla barnen ligger och sover..

Jag försökte leta rätt på min systemkamera i förrgår, men utan resultat.. Troligtvis är den nerpackad i dens kartong i källaren.. Ska nog ta reda på det idag!!:)

3 timmar kvar sen får jag bege mig hemmåt.. Lovely! Haha!

17/10

Denna dag har spenderats på jobbet.. Det är faktiskt pisstråkigt där just nu, inga är positiva för 5 öre.. Ända lyckliga tillfället idag som jag fick va med om var när en av mina gamla favoritbarn kommer framspringandes till mig och kramar om mitt ben, sen kollar hon upp på mig och säger "jag älskar dig anna" då smalt jag inombords, underbara unge! <3

6 veckor kvar att jobba, sen har jag en ledig vecka här hemma innan avfärd. Ska bli skönt! Maria retade mig idag om att jag kommer komma tillbaka till dagiset efter norge. haha neeej, jag ska verkligen inte det!! Jag har andra planer!!

Nu ska jag lägga ifrån mig datorn för att sova. så gonatt!

özledim



Ohhh, jag älskade den tiden.. Det var helt galet vilka saker vi har hunnit med!:D
Erika och jag har verkligen varit reskompisar. Båda lika impulsiva och innan vi ens dragit iväg på
våran första resa så var den andra bokad! haha! Sånt gillar jag! ;D

Vi var nog rätt galna båda två när de gällde Turkan. Och att hon kom och hälsade på i sommras också var ju bara underbart! :D Erika är en fantastiskt person och jag tycker om henne massor!!! :) ♥


Jag och Erika laddar för ännu en gaaalen kväll! ;D

*

shiiiiiiit.. Man slutar verkligen aldrig att förvånas av människor alltså.. haha!

lovar'rej

Memories

Denna morgon har jag spenderat i mitt rum tillsammans med mor. Vi har rensat ut hela rummet och kastat saker som jag tänker kan va bra att ha som egentligen bara är skit. Så nu åkte allting. Skönt det försig..

Nu sitter jag och lyssnar på semmame. överaskande va? för den brukar jag ju inte spela ofta...


Kom och tänka på denna kväll när jag hör den! haha.

Jag, Mikaela och Tina började spontan dansa semmame utanför Alis shop. Slutade med att det sattet så as hög musik från Zekis bil och massa andra turkar kom och joinade oss, haha det var fan en riktigt rolig kväll! :D

:)

Det blev bestämdes sent igårkväll att lillsis skulle spela match i Västerås idag. Jag var då inte sen med att ringa Mattis o höra om hon var hemma. Yepp, de var hon! Så idag har jag fått spendera iaf några timmar med henne. Oh vad jag tycker om den kvinnan! <3

I'm still a part of your life

Jag kände panik över att ha öppnat upp mig för mycket så raderade det senaste inlägget. Men några av er hann se det. Angående mailet så fick jag inget slag i magen...nee jag är chockad och t.om lite glad(?) Hur de nu kunde bli så.. Jag sitter och laddar för att svara honom igen. Jag vet bara inte hur jag ska formulera mig.

Men jag fick bekräftat en del.

#

No words can describe.

Tisdag

Jobba jobba jooobba, ohhhhhhh JOBBA.. Det är typ det jag gör. Hela tiden känns det som. Men imorgon är äntligen Maria tillbaka vilket betyder att jag känner mig hel igen och jobbet blir lite roligare! :P haha!

Spenderade kvällen på gymmet tillsammans med stora syster. Så jäkla skönt att va där på kvällstid då princip inga är där! Jag är inne i min härliga cirkel igen! Lovely om något!!

Nu ska jag kolla på Scrubs. Dubbelavsnitt t.om! hihi :D


GRATTIS!

Grattis syster på födelsedagen! :)


Måndag igen da!

Klockan är bara halv 9 och mina ögon går i kors. Är så himla trött, kanske beror det på att de typ fortfarande är mörkt när man knallar upp.. idag gick jag upp 07.10 och det var möööörkt. Det är inte okej, det gillar jag inte med denna årstid som närmar dig sakta men säkert!

Mörkret kan verkligen slå ut en totalt. Meen jag funderar faktiskt på en typ..resa innan jag drar till Norge! Vore inte fel. Skulle behöva lite soool.

Tro aldrig att du är bortglömd,
Jag tänker på dig varje dag.

svaaamp

Idag har varit en riktig utedag. Moster frågade om jag och pappa ville med ut i skogen imorse och plocka svamp.. Hallååå tänkte jag, hur kul är det?! Har dock aldrig gjort det men de låter inte speciellt kul! WRONG. Det var ju skitkul! :D haha! och vilken jäkla terapi. Man kopplar ju bort precis allt. Synd att jag upptäckte denna terapi när säsongen är över!:P

Vi tänkte att vi bara skulle vara ute ett litet tag, tjena tiden sprang iväg till timmar! Och när jag hittade svamp blev jag typ som ett litet barn, haha! löjligt hur glad man kan bli! ;) så det resulterade att vi åt mat som innehöll svampsås idag också. lööövely!

Annars har jag väl inte gjort speciellt mycket ikväll, kollat på tv och spelat WF. Suttit totalt insatt i det. Men har nu tagit en paus. Tappade fokus helt. Men med tanke på mina konsentrations svårigheter tycker jag ändå jag skötte de rätt bra!;D
 

Jag, pappa och moster innan avgång ;D

En by i Irak

Denna morgon så kan man ju inte klaga över att man vaknade för sisådär 40 min sen av att solen lös in rakt genom fönstret. Då är det faktiskt okej och efter min snoosing fram tills nu så är jag rätt pigg!:)

Igår så såg jag på programmet Männens heder - Kvinnors död. Var ett program om folket i Irak där man fick följa några familjen i en by då de dödade sina döttrar pga att de förstörde familjens heder genom att tex gå i för korta tröjor, korta kjolar, prata i telefon osv osv. Det var helt sjukt att se måste jag säga. Det var oftast bröderna som tog livet att deras systrar. I en familj, kommer inte ihåg namnet på den nu. Men den familjen var känd för att ha haft ihjäl 12 st flickor inom släkten.. brutalt om något.. Och jag vill bara lägga till att dessa flickor var de alla runt 15 år när de dödats.

Tjejen som hade huvudrollen i programmet var en i den släkten. Hon var haft förlamad i kroppen, hon kunde prata och gå men haltade och kunde tex inte göra vissa enkla självklara saker som att gå på stranden pga förlamningen osv. Men iaf.. Hon hade suttit hemma i vardagsrummet med sin mamma, då hade en maskerad man kommit in med pistol, hon kände igen hans röst vilket var hennes brors, han sköt henne i huvudet sen gick han där ifrån.

Mamman fattade först inte utan (lät konstigt tycker jag med tanke på att hon satt framför) Men som de berättade iaf så trodde mamman att de sköt på skoj, så när hon vände sig om fick hon panik och börja gråta och skrika. Flickan var fortfarande vid medvetandet men kunde inte få fram något ljud. Hon ser sin lillebror komma in med en filt som de täcker över henne med och bär ut henne.

Där får hon ligga och hennes syster sitter och ber för henne. Syster är tydligen den ända personen som trott på vad hon berättat. På något vis så lyckas syster få bort henne och dom två lever nu i en helt annan del av Irak.

På slutet så kom det upp texter brevid namnen på alla kvinnor som varit med. Brevid alla så stod det att det bor idag på något center där dom är beskyddade och alla männen som gjort alla hemskheter hade lyckats bli straffade och som minst fick en av de 12 års fängelse.

Shit, blev typ en hel bok nu.. Men ja, jag tycker det är så himla intressant även om just detta var extremt och helt ofattbart.

Man har det verkligen bra men ändå så klagar man.. De är oroliga och undrar vem som blir nästa offer.. Medans vi typ  är oroliga fall chefen nekar semester...

hej hej hemskt mycket hej

Vi hade det riktigt mysigt hemma hos Amanda igår! Tacosen smakade faktiskt bättre än vad jag föreställt mig.. bara för att det inte är någon favoriträtt så inbillar jag mig att de typ ska smaka skit.. och så gör det inte de sen iaf, haha!:P

Idol är bra sålänge Linni är kvar, hon är ju så jäkla duktig alltså!! Efter ett tag när Idol har börjat så kom även Mehmet hem vilket resulterade i öl och vin drickande.. Bra rolig den killen är alltså, han slänger ur sig kommentarer från ingenstans. Jag och Amanda låg vikta i soffan! som han sa när Olle kom fram i rutan på genomgången "nämen vafan har inte han åkt hem än?" hahahah.. störd!!

Och som vanligt när vi umgås blir det en hel del snack om allt möjligt. Vi kom ju såklart in på politik osv. Och som jag brukar säga Det är farligt att disskutera politik.. haha! Man kan ju bli riktigt jävla osams alltså! :P

Efter all politik så övergick vi till astrologi. Vi båda tror ju på de som fan och Mehmet blev nog lite intresserade att höra om sitt egna tecken när vi satt där. :P alltid kul. Vi gjorde även de där testet med siffrorna. (Jag såg de på din blogg Pernilla och tyckte de va coolt så testade vi med!:))

Efter många timmars snack gick våra ögon i kors och eftersom A skulle jobba idag också så gick vi och la oss!

När jag kom hem imorse kände jag mig död typ.. kändes som jag var as bakis fast jag inte ens drack mycket.. men efter att jag gick ut och lekte med William och Oliver i lekparken så mådde jag lite bättre.. Alltså fyfan jag hade liksom på mig tjocktröja, flees och mössa.. Hej kalla tider..

Nu sitter jag barnvakt till de sovande barnen. Ska straxt gå hem och få i mig lite middag, great!

Heeeelg

Blev 30 min + på jobbet idag men de gjorde ingenting jag slutade ju ändå tidigt!!:)

Om bara en liten stund så ska jag gå ner till bussen och bege mig till stan för att möta upp Amanda. Vi bestämde eller ja, amanda bestämde att vi skulle käka tacos. Jag är inget big fan av den rätten men visst äter jag och har man inte ätit de på länge så är det faktiskt rätt okej!:)

Så, hoppas ni andra har en bra fredag så hörs vi imorgon!

Vilken tid ?!

Borde kanske sova nu men nää, inte trött!!

Satt o inte gjorde ett piss tidigare ikväll så jag och lillsis knallade iväg till gymmet ett tag. Sen gick vi förbi T o R för att hämta en sak då de slutade med att vi såg den senaste Irene Huss filmen. Det var rätt bra, jag gillar såna filmer!!

Så nu är jag nyduschad och ligger i sängen. Hoppades på att jag skulle vara trött nu men är ju inte de.. vet inte ens om jag börjar 7.30 eller 8.00 imorgon, haha att ha koll är min grej!;D

Men vet att jag slutar kl 15.00 HUR SKÖNT!?...Och då glider jag in till stan för att ha en myskväll med middag och idol hemma hos Amanda!:)


Jag kör bil på jobbet typ 1 år sen :P

Han var nog mer psyk än vi!

Idag så kom en unge med en tröja som hade massa fåglar på sig.. Och gissa om de såg ut som fåglarna som i Angry birds! Hahaha!! :D Fan jag stod och skrattade lite för mig själv samtidigt som jag var tvungen att krama om ungen ;D

Tänkte i huvudet "ready to play angry birds?" som när jag och Mattis var hos Rami i shoppen. Mathilda har dragit på sig hans tröja och står ute i butiken medans jag står framför skynket in till köket osv och kastar fram (vad det nu var) och låter som fåglarna gör och avslutar med ett fint "Booooooooom" :D
 
Man hör Rami innanför skynket fråga misstänktsamt what are you doing?! och att få ett svar som We play angry birds måste ha chockat honom.. haha eller kanske inte. Han var fan mer psykad än vad vi var i det!


Hahaha Mattis har precis dragit på sig tröjan och är laddad! ;D

Torsdag

Vaknade upp med vattenfyllda ögon imorse då jag drömde om döden inatt. Döden är något som verkligen skrämmer mig.. Och det läskigaste av allt var att de kändes så riktigt....Drömmen kanske berodde på att en i familjen just nu ligger på ett operationsbord, vilket gör det ännu mer läskigt att jag drömde om det inatt.. nej fyfan!!

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, sen klä på mig och dra till jobbet och hoppas på att de blir en bra dag!! puha..

haha skulle precis sätta in en bild när man står i vinterjacka och säga att "ja fyfan snart behöver man väl sätta på sig denna också!" Men då motsäger jag mig själv ganska så mycket i tanke med att jag ska flytta till en skidort! ;D haha.. Så ändrar och säger.. Fan hurreni, snart är vintern här och vad kul vi ska ha! ;D

ha en bra dag gott folk!

Seg dag!

Sitter just nu i fikarummet och avnjuter en kopp kaffe!

Har massa energi som jag tänkte få ur mig uppe på gymmet idag! Kaaalas!!:)

Lista i brist på annat och för att det var längesen! ;D

Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Ja det har jag!
Har du ett syskon? Yes, två stycken dessutom! 
Har du varit full den här månaden? Nepp!
Har du någonsin haft sex med någon? Ja
Har dina föräldrar ljugit för dig? Ja de har dom säkert! 
Har du borstat tänderna den senaste timmen? Nej.
Har du pussat någon som är fyra år äldre? Ja
Har du haft sex med någon som är i ett förhållande just nu? Yes, i'm a bitch yao!
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? Nej de har jag icke! 
Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger? Har testat den där "bög-drogen" som jag inte minns namnet på just nu, annars inget.  
Har du ljugit på någon fråga än? Nej!


Vem är din bäste vän? "Bästa vän" körde jag i typ mellanstadiet... 
Vem älskar du? Vänner och familjen + släktingarna 
Vem hade du senast sex med? Haha aa för de skriver jag ju gärna ut... 
Vem vill du bli full med? Öhm.. haha Mathilda slår väl aldrig fel!
Vem är den bästa artisten? Har ingen större favorit just nu.. 
Vem pratade du senast i telefon med? Mathilda
Vem har du en liten crush i? Ingen :)
Vem är snyggast i världen? Men vadå snyggast.. 
Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det? Familjen så jag kan ta del av den själv också! ;D såååklart! haha.  
Vem är snällast i världen? Oj. Svår fråga ju.. Vet inte, mormor? 
Vem vill du prata med? Ingen speciell, fått min dagliga dos!;)
Vem sov du med senast? Mathilda 
Vem såg du full senast? Hmm, storesyster tror jag..
Vem vet allt om dig? Precis allt vet ingen. 
Vem kramade du senast? William  
Vem kan du berätta allt för? Pappa, Zandra, Tina & Mathilda 
Vem hatar du? Hatar ingen.

Vilka språk kan du? Svenska, Engelska rätt ok och lite Turkiska och kurdiska 
Gillar du att dansa? Ja de gör jag!:)
Vad har du för klädstil? Typ alltid leggings & nån lång tröja, haha..
Hur vig är du? Jag vig?! haha inte mycket... ;D
Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten!
Vilken är din favoritglass? Älskar Twister
Vilket kaffe sörplar du helst? öhm.. gevalia?!
Vilket mobilmärke föredrar du? Sony Eriksson is the shit!
Vad äter du helst när du ser på film? Beror helt på...
Lever dina föräldrar tillsammans? Ja.
Har du tandläkarskräck? Nej det har jag inte!:)
Vad heter du i mellannamn? Louise
Skulle du kalla sig själv smart? Ja... ELLER?! haha.. Jora men ibland får jag till det! ;D
Är du en morgon eller kvällsmänniska? Har väl lättare att va uppe sent.. Så kvälls människa!
Var är du född? Sollentuna


Ja denna lista gjorde iaf mig sysselsatt ett tag! ;D

Saknar!


Jag saknar dig gullunge! <3

Sliten

Dagens träning är avklarad och jag är helt slut. Så nu ska jag bädda ner mig och sen slagga!

gonatt gott folk!

Fick ett JA!

Jag har hållt en sak hemlig och inte skrivit om det i bloggen.. Men det är nämligen så att jag har sökt ett nytt jobb! Och idag fick jag svar om att JAG FICK DET! :D ihhhhiiii...

Såå inom en snar framtid så lämnar jag åter igen förskolan för att bege mig till NORGE!!

Känns mer än bra. För dem som vet om det har jag bara fått positiv respons.. förutom från en.. Vilken är min egen mor då hon fick reda på det säger "Vad tråkigt!" .. Det tackar man för, värmer verkligen... Men ja jag gör som jag brukar....jag skiter i henne!


Klart att man blir lite glad

Igår morse så kom det samtalet jag undrat över fall de någonsin skulle komma igen. Men jora, det kom!

Bra helg!

Vilken härlig helg jag har haft!!

När jag väl hade anlänt så mötte Mathilda upp mig på stationen så skulle vi sedan gå och käka på någon kina resturang. Och efter vi även mött upp Petra som också skulle med så stöter vi på ingen mindre än Veysel.. Haha shit vad både vi och han blev chockade! :D  (Veysel är Monas man som vi bodde hos våra första veckor i turkiet innan vi fick våran egna lägenhet!) Saatan vad roligt det var att se honom, ohhh!! :D ♥

Efter vi ätit oss pissmätta så mötte jag och Mattis upp Cia för en fika. Riktigt trevligt att se henne, det var ju inte igår som sagt!:)

Efter de var det dax att dra hem till Cattis och överaska henne. Så där blev vi bjudna på tre-rätters som var underbart gott. Mycket snack och skratt bland riktigt trevligt folk hela kvällen lång! :)

Och idag firade vi Mathilda som fyller år imorgon. Alltså jag tycker om Mathildas mamma o peter väldigt mycket, så himla trevliga och roliga.. Härligt välkomnande man fick när dom båda skrämmer skiten ur mig och M när vi glider in och dom står i dörröppningen och skriker till! haha galningar ;D

Skön och avslappnad släkt har hon verkligen också! Så ingen prestationsångest här inte ;D haha! Även idag fick man gudomligt god mat och mycket skratt! Härligt!! :)  Och hon blev massa glad för min present också, som har varit mitt hemliga uppdrag nu i typ 1 månad! haha många timmar har det tagit! :)

Nu är man hemma igen och självklart saknar jag henne som alltid. Men vi ses säkert snart igen! :)

 
Cia igår den galningen ;D sen jag och Mattis idag! :) ♥

Första oktober 2011

Jag vaknade för snart en timme sen.. Mitt problem äääär?!

Att vakna sisådär 1,5 timme före klockan ringer på en lördag känns ju inte jättebra! Men antar att jag har säkert glömt packa ner något som gjorde att jag vaknade tidigare..eller så är jag så exalterad att få träffa Mathilda.. ELLER? ;D hahah...

Senare idag på eftermiddan ska vi möta upp Cia också! :D Det var ett bra tag sen som vi sågs så varför inte passa på när jag ändå befinner mig där?!  :) Synd att Mikaela befinner sig i Sthlm denna helg, annars hade det varit trevligt att träffa henne också!! :)

Men nu ska jag sätta på lite kaffe och sedan bara njuta av att ingen annan är uppe! ;D


Oh Linda och Pernilla, hoppas ni får en grym resa!!! :D
RSS 2.0