"my biggest love turning to my biggest hate"

Rakt ur en turkmun. Sorgligt. Herre min gud så lika dom alla är egentligen.

D.Ö.D

När jag kom hem idag gjorde jag mig en turkisk omelett och sedan böt om för att sticka på träning. Det var testgång för Mixpass idag.. fyfan jag trodde jag skulle dö.. "vi kör lite enklare nu första gången" jo man tackar.. jag kan knappt lyfta mina armar över huvudet nu utan att de bara faller rakt ner.. Känns som min kropp vägen 150 kg!! puh.. men ska väl vara bra, men träningsvärken jag kommer få av detta kommer jag "älska" .. Men sen direkt efter så körde jag 20 min på löpbandet! Så tog väl igen all träning som jag hoppa över igår. jaja slut pratat om de!

Är nyduschad och sitter nu och väntar in BB. Sen ska jag läsa något kapitel i boken, sen så får de bli sääängen. Skönt att börja sent imorgon!:)

Det blev aldrig att träffa mormor idag, utan jag tror jag tar det till helgen om de funkar. Men jag har faktiskt blivigt på bättre humör, tack och lov! :)


Sista feb idag, börjar närma sig bättre tider! (y)

Monday

Det är åter måndag igen! Jag är faktiskt på dåligt humör idag!! Det känns väldigt skönt att det är 4,5 dagar kvar att jobba innan jag och Mathilda drar iväg! Jag längtar som en tok! Och jag är väldigt glad över att åka med henne, hon är grym!(y) en annan sak som kommer göra mig på bättre humör är att mormor befinner sig i byn! Hon är en fantastisk människa, en av mina absoluta förebilder! Ohh älskade mormor!:)<3 Nee nu ska jag fortsätta tracka mina arbetskamrater!!;)

Helgen till ära

Det slutade med att jag sov över hemma hos syster fredag till lördag och igår så spenderade vi många timmar på outleten i barkarby. Hittade inget mer än en bok.. "Pojken som överlevde förintelsen" den är nog spännande så den ska straxt börja läsas i!:)

Sen när vi väl kommit hem var det jag som kastade mig in i duschen och gav mig iväg hem till frugan! Det blev en god middag och mycket snack, Y somnade väldigt tidigt men jag och Mikaela satt uppe några extra timmar och snacka och även kollade på massa klipp av grymma komiker!! :D

Det slutade med att jag blev kvar över natten och imorse efter en härlig frukost så begav jag mig in till stora staden där jag möttes upp av lillsis. De blev väldigt mycket shopping om man säger så, men endast nödvändiga saker..typ ;) haha!

Ikväll orkade jag inte göra ett smack så jag och Jossan gjorde en facemask som nyss sköljdes bort och nu ska jag fortsätta njuta av solsidan! Sen blir det BB. Ja jag är tönt som följer det!


Tre snyggingar från imorse!! Kärlek till de två personerna!<3

Fredag

wiiihooo det är helg. Sitter och spelar WTTC riktigt HÖGT och taggar till träningen som börjar snart!! Ska straxt göra mig iordning och sen gå!! Sen ikväll blir det till att umgås med syster. Så ni får ha en trevlig fredag så hörs vi väl troligtvis imorgon! Tjaaa

Bjuder på en svettig bild!! ;)

Mutlu

Det värmer så inombords, nu kommer jag somna in sött!:) gonatt mina läsare!!:)

Torsdag!

Igår blev de ingen update eftersom jag hade fullt upp och när jag väl kom hem så gick jag faktiskt och la mig så jag skulle orka gå upp imorse då jag öppnade på jobbet! Fick lite extra timmar i sängen, de klaga jag inte på imorse kan jag tala om!:)

Tills imorgon har jag bakning på jobbet. Jag tänkte bjuda på pannakottapaj med blåbär.. Vad annars om inte blådär?! Haha, alla som känner mig vet att jag är en riktig sucker för blåbär, verkligen så sjuuuukt gott! :D Om jag köper yogurt eller smootie eller gör egen eller om jag bakar, så är det oftast något som innehåller BB. haha! Kanske blir till övertyr ibland?! Vore kanske kul och testa ett annat bär!;)

En dag kvar hurreni.. Sen så är det åter helg igen! Imorgon då ska jag ha filmkväll tillsammans med min stora syster och mosters två älsklingar. Vi ska väl även försöka få ihop en riktigt god middag också! Tål och tänka lite på vad som ska göras! :)

psykad och taggad!


Jaag är typ såhär psykad. De vill säga mitt normala beteende! jag vill iväg nu!!!

Roooligt

Alla vi tjejer som har lärt känna varandra genom Turkiet och som umgås både här och där har en egen grupp på facebook där vi skriver, sätter in bilder osv om allting princip! Jag la nyss upp ett filmklipp där sen vi hade våran återträff! HAHA.. Eftersom jag inte vill lägga ut videon på youtube som behövs för att kunna visa den här på bloggen så kan jag tyvärr inte visa den för er. (Vad jag vet iaf, lr går de att lägga upp klipp från datorn?!)

Men vi spelar iaf charader.. När jag suttit ett tag och funderat så kom jag på den EXEMPLARISKA idéen ;D tyckte jag iaf!! haha!

Så jag lägger mig ner på golvet raklång, rullar fram och tillbaka (från mage till rygg) och ger som ledtråd "När de blåser så åker jag lite fram och tillbaka" .. och så rullar jag på.. Alla chansar hej vilt, men INGEN lyckas komma på vad jag var för något! ;)

Sen efter så avslöjar jag för alla att jag är ett sandkorn! Det var nog inte bara EN av mina tjejer som tycker jag är dum i huvudet när jag avslöjade det! ;)

Citirim i mitt hjärta!


:)

Baka baka liten kaka!

Jag är LITE seg, förlåt för de! Men här kommer receptet på Yoğurt Tatlısı :)

4st Ägg
6dl Vetemjöl
2dl Naturell yogurt
4dl Socker
1 tsk Bikarbonat

(Man kan gärna hälla i lite mer yogurt om man vill ha mer smak!)

*Sätt ungen på 170 grader.
* Smölj en glasform med smör
* Blanda ihop smeten. (Jag brukar köra efter ordningen ägg, mjölet osv osv..)

Egentligen så fanns det med en glasyr, men kan meddela att den var MYCKET godare utan den! :)

Det finns ingen tid på hur länge den ska vara inne i ungnen utan den ska bli gyllenbrun. Jag gjorde denna för två dagar sen igen och då hade jag den inne 25min. den blev PERFEKT! Riktigt jäkla gott var det! :)

Såå, hoppas jag inte sluddrade allt för mycket och att ni lyckas få till den sådär perfekt! Lycka till!:D

Nehepp!

Mår psykdåligt. Även om dagen började bra med Jims värld känner jag mig kallsvettig och yr, så blir hemma idag! Känns piss eftersom allt extrajobb och slit förra veckan inte kommer att synas på lönespecen..kul jul! Jag brukar inte vara den som är hemma om jag inte mår piss! fan!

Så bara för att jag är hemma själv då mamma inte jobbar hemma idag så tänkte jag faktiskt spela Tarken väldigt högt ur högtalarna! Man får väl passa på liksom! Vad finns det annars för bra medicin?:) Så, vi börjar lite med Dudu! :)

Tisdag morgon

Dagen till ära kör vi ett morgoninlägg! Jag är inte helt utvilad även fast jag sovit närmare 8,5 timme.. Idag kommer det inte komma någon mer uppdatering då jag slutar sent och att mötet på två timmar börjar direkt efter! Jippi för 11,5 timmes arbete när man är sliten... Neej nu ska jag gå ner till det tomma huset och sätta på lite kaffe och börja dagen med Jims värld! Kan nog inte bli bättre!!:). Ha en bra dag mina fans!;)

Denna måndag

Jobb. Hem till syster. Träna. Hem. Sova! Gonatt!

Hahahah Tina och Zandra

Jag kom på en rolig sak idag.. Ni vet Islam?! Jag pratade med honom idag och då fick jag upp ett underbart ROLIGT minne i huvudet... Minns ni när vi var på Hollywood och skaka våra rövar när N var med oss och MP gänget kom dit?!... HAHA.. SLUUUURP så var våran fishdrink SLUT!:D

Herre min guuud... Aldrig har jag gått så fort från att skaka sönder min röv till att bli utdragen ifrån en krog så snaaabbt!! ;D Jag vet inte om Ståendet eller utdelningen av väskor tar priset! :D HAHAH....


Underbar kväll!

Jag är som en lampa, lyser och ser ner på er

Alltså träningen imorse var så jobbig så jag nästan fundera på att låta hjärtat stanna..heeelt seriöst.. puha puha!!

Annars har väl dagen inte bjudit på speciellt mycket.. Tog en liten prommis och sedan har jag pluggat lite! :) Har även städat och mublerat om hela mitt rum för att ha något och göra.. Mamma har säkert tjatat på mig i två månader.. Jag är ganska pedant av mig så SÅ stökigt har det faktiskt inte varit.. Men om man ska gemföra med henne så tas jag nog som en riktig slarvmaja! haha!

Igår så var jag iväg med min moster till Täby och handlade lite. Enbart nödvändiga och bra saker!:) fick även hem lite som ska tas med på resan. Nu är det bara två jobbveckor kvar sen beger vi oss!:)

Och vet ni.. Jag är ingen som kör på vanliga svarta solglasögon, utan varje år så har jag haft olika färger. tex 08-turkos, 09-lila, 10-guld och detta år blir det; Cerise


Fa-an jag kommer va coolast på stranden i år igen.... lr?

Pluggar:)

Sitter här och nöter in massa glosor på turkiska! Det går faktiskt bra, de 20 st som jag började titta på i gårkväll sitter nu 18 av dom i huvudet!:D sakta men säkert så!!:)

Söndag

Ja då var det den här härliga dagen söndag igen då! Varför måste helgerna gå så fort?!

Jag vaknade upp imorse att de plinga till i telefonen, min moster skicka att hon fått mail om att att jag och pappa fick plats på cirekträningen nu kl 10. Wihoo! :D så ska straxt gå och byta om så jag är redo! :)

Det går fan bra med träningen nu! Köra iaf 3-4 gånger i veckan. Så från att bara vara lat och inte göra ett knot så antar jag att det är kalas bra! visst!? :P


 Annars är det ju faktiskt en riiiktigt härlig dag, solen lyser och i söderläge när solen ligger på visar termometern -3 . jaaaaa det är cooook güzel! Kanske borde gå en promenad lite senare och få lite färg i mitt vita nylle! :D

God morgon!

Jag är vaken sjukt tidigt för att de ska vara lördag men har haft lite sovsällskap inatt av ingen mindre än William:D och han har varit så himla duktig! Nu vaknade han upp efter 12 timmars sömn!! Det ända har varit att han gnydde lite en gång inatt då han tappade nappen:) Mosters älskling börjar bli stor!:) Nee nu ska vi mysa vidare!:)

Kaos i mitt huvud

Varför funderar man alltid så himla mycket på kvällarna? eller är det bara jag?! Jag är verkligen en sådan person som kommer in i någon känslomessig fas på kvällar och nätter! Just nu känner jag mig ganska så splittrad. Jag vet varken hit eller dit med både det ena och de andra.. Jag har tusen tankar och funderingar som snurrar runt och även om jag vill berätta så är de nog fan bättre att hålla allt för sig själv! Jag hatar att ha ångest.. Jag har faktiskt lyckats hålla den borta ett tag, men nu är den tillbaka igen.. lucky me...

Nej jag ska inte babbla på mer nu för det leder ingen vart ändå! Men de är förjäkla bra o ha en blogg ibland måste jag säga, man kan ju skriva precis hur och vad man vill, min räddning! haha..

Annars då.. jag är laddad för att åka hem, chilla dagarna långa med Mattis, träffa familjen och även ordna upp en dejt med Emma!:)


Jag saknar er två så enormt mycket, men snart så!:) ♥

Fetaläppar.se


Satt och lekte lite med bilder.. ingsåg på nytt att jag faktiskt har rätt feta läppar!
Ni ska bara se när jag puuuutar! ;D höhö..

Fredag!

Jaaa då är det fredag igen, så sköööönt! :)

Det har verkligen snöat hela dagen, inte för det stört mig något då vi faktiskt har varit inne idag! :) Fick även gå hem en timma tidigare eftersom jag jobbat så många extratimmar denna vecka och vi hade inte många barn kvar heller så!:)

Idag/kväll ska jag inte göra många knop! Tänkte ta tag i mig själv och gå upp till gymmet om ett tag!:) sen blir det bara chill!;D

Såg även att min kära vän F-Tina är i Sthlm nu!! kan bli trevligt om man får se hennes tryne lite faktiskt!:)

Do i ever cross your mind

Jag tänkte tacka för mig då jag börjar tidigt imorgon! En ända dag kvar, sen så är det heeelg!! fan så skönt det ska bli med lite ledigt, denna vecka har bestått av närmare 50 timmar..puhaa.. (jag är sliten till max vid 40!!) :P


Ohh detta är avkoppling! :D

Förklaring!:)

Jag tänkte förklara lite mer varför jag plötsligt blivit så glad. Jag ska nämligen få åka HEM. Och jag åker om två och en halv vecka!! :D

Jag fick ett sms att Mattis i förrgår och så frågade jag chefen imorse!! :D Har inte viljat berätta för någon eftersom jag inte ens visste om jag skulle få ledigt. Så detta blev ju väldigt spontant! Har för bara några timmar sen berättat det för min familj! haha! Men såg att Mattis hade skrivigt om det i hennes blogg!!:)

Det kommer nog bli en trevlig resa. Jag har längtat att få åka hem. Och detta gör inte att jag hoppar över resan i sommar inte! :) Nej nej..!

Ohh yeah!!!

Jag är så JÄVLA lycklig! Ta mig på orden, det går bra nu!:D

Goooood

Ibland har man himla tur.. Just nu har vi lite förädrar på dagis under inskolningen. Och igår när vi satt och åt lunch så börjar föräldern kommentera min tattoo.

* - din tattoo betyder väl något med lev va?
Jag - Ah alltså det är som Carpe Diem fast på turkiska
* - jahaa okeej..
Jag - Hur visste du att det var turkiska?!

Och där började det.. När hon var i min ålder hade hon ett förhållande med en kille från Turkiet som höll i två år. Haha, vi satt resten av den dagen och prata om distansförhållanderna och allt runt om kring! :D satan i gatan så trevligt vi hade det resten av dagen! ;) haha. Och sen säger hon "ja det är ju helt annorlunda så kör på bara!"  men sa då dock att det var slut sen en tid tillbaka! Men kan hålla med henne om att det verkligen är en helt annan sak! Äntligen kunde jag disskutera lite allmäna saker utan att få en blick som tala för sig själv eller helt sjuka kommentarer!

hon berättade även att hon gått en turkisk kurs. Och när jag sa att jag funderade på det för ett tag sen så sa hon "nä men ta mina bäcker istället!" :)

He said whaaaaaaaaaaat;)

* Çoban den 14 februari kl. 19:01
happy valentina day....kiss you



MO-ha-ha-ha ..

Ett eget inlägg såklart!


Idag så fyller min underbara vän Tina hela 27 år, GRATTIS vännen!! :D

Jag var faktiskt tvungen och ta telefonen och ringa upp henne för att säga grattis! Fick några minuter med henne! Och vad skönt det var att höra hennes röst..  Det kändes inte som hon befann sig på andra sidan jorden, nej de kändes som hon befann sig i rummet brevid. Massa bilder bara bläddrade runt i huvudet medans jag hörde hennes röst! Kärlek till dig kvinnan! <3

Ni har väl inte..

tuggat sönder naglarna totalt i väntan på dagens uppdatering från självaste Annisen? ;) Mmm.. förstod nästan det!!

Denna dag har sätt ut precis som en vanliga veckodagar brukar göra. Inget speciellt alls, först jobb sen hem och dega i väntan på att sova och att nästa dygn ska börja! Dock har jag precis tagit mig en varm och lååång dusch, mycket skönt!! Insåg även att när jag har blött hår går det ända ner till röven, dax att klippa sig kanske.. haha!

Har ni andra dårar firat alla hjärtans dag då? Jag har inte ens tänkt speciellt mycket på det.. utan det har precis varit som en helt vanlig dag! :) Men för att vara trevlig kan jag säga glad alla hjärtansdag på er! :)

Och juste, jag lägger upp receptet på Yoğurt Tatlısı imorgon!! :)

Yoğurt Tatlısı

Jag har precis bakat klart Yoğurt Tatlısı :D Har inte hunnit smaka riktigt än men hoppas på bästa resultat! ;D Annars får jag väl göra om och hoppas att den blir bättre då! Men update kommer om resultatet senare! :D



UPDATE: Jag tyckte att den var riktigt god och skulle lätt kunna göra om den!:D Jossan tyckte att det var helt okej! Men mamma tyckte den var alldeles för söt! :P

Fiiilm söndag

Vaknade upp med lite skallebank idag som troligtvis kommer efter alkoholen igår. Så idag tänkte jag ta en lugn dag! Min kära lillsis håller på att fixa alla avsnitten nu med Spartacus Blood & Sand<3, ingen är nog gladare än mig! Dock måste jag vänta någon timma för att de sista ska laddas klart, men sen sååå!!! Då kommer jag inte vara kontaktbar på ett tag;)

De sjuka är att Spartacus t.om visades på tv i Turkan innan de börja gå på tv här i Sverige.. Får Turkarna se alla filmer före oss? :P För det var en helt vanlig kväll hemma hos F&A då jag och F satte oss och kolla på tv och Spartacus var igång, då hade jag aldrig sätt de men fastnade DIREKT.. så när A och N kom hem och skulle byta kanal var de jag som sa i ett högre tonläge att jag och F faktiskt sitter och kollar på ett as bra program och man kan säga såhär, det tog inte lång tid innan hela familjen satt klistrad framför tvn och kollade ;) haha!

Vilken syn, alla helt knäpptysta, det ända som hördes var rösterna från filmen och de älskade fågelfrönen som gick sönder mellan våra tänder! thats a lovely feelning! Och efter de var det jag som var hemma en speciell tid på kvällarna så att man kunde se det! Men skulle man missa det någon gång så gick det faktiskt i repris vid två på nätterna!;)


Jag har läst i en intervju de gjort med Andy Whitfield (spartacus) att han har fått canser och därför inte kommer att medvärka i säsong två. Och att de istället ska ersätta honom med Wentworth Miller (Michael i Prison Break) men nee, de känns inte helt rätt alltså.. Hur ska fängeslekillen passa in bland dessa heta och krigande slavar?

Känslan för dig förändrade mig

Sommaren vi möttes
kändes lång och underbar
och den varade långt in i september

vacker var den kärleken
som vi gav varann
och jag älskade dig så

kärleken kan blekna trotts att
känslorna finns kvar
den kan bleka lik som solen i november
och när lågan slocknat
den som en gång brann
ja då valde jag att gå

låt oss bara vara vänner
även om vi tycker om varandra
tala om för dom vi känner
att vi två ska skillda vägar vandra
om du skulle tvivla på vad vänskap innebär
så finns jag alltid här

ensamhet kan svida och  kan sätta djupa spår
de gör ont men någon gång går de över
kärlekslaburinten den har du sätt förut
och från den vill du fly bort

du har säkert hört att tiden läker alla sår
det känns fel när det är kärlek du behöver
kan bara beklaga att sagan tagit slut
och att den blev allt för kort

låt oss bara vara vänner
även om vi tycker om varandra
tala om för dom vi känner
att vi två ska skillda vägar vandra

om du skulle tvivla på vad vänskap innebär
så finns jag alltid här
om du skulle tvivla på vad vänskap innebär
så finns jag alltid här


En låt jag spelade sönder för några år sen! :)

Lördag

Vilken mysdag jag har haft. Drog iväg ett sms till min fru imorse och hörde om vi skulle ses, sagt och gjort. Vi gick runt lite ute i solen och sedan satte vi oss på ett cafe och bara prata och prata en bra stund! Jag märkte det påvägen hem sen, fan va glad jag kände mig! Jag fick massa possitiv energi av att träffa min dam. Det var längesen vi sågs nu så de behövdes verkligen! Gah vad jag inser att jag saknat henne något så sjukt mycket! :)

Väl hemma så hade mamma tjejkväll så jag var med på deras middag och har suttit och snackat ett bra tag nu men gav upp för känner att jag är sliten så tänkte gå upp! Så här sitter jag nu och lyssnar sönder "i just had sex" som jag aldrig tröttnar på för fem öre! ;D Föresten är det bara jag som tycker att Akon är brutalt snygg och sexig i den videon? ;)


Jag och min fru ♥

Vännen min

Tack för att du finns och alltid ställer upp! ♥

Konstig känsla

Har en konstig känsla i hela kroppen, jag vet inte riktigt varför! :(

jag oooorkar inte mer.


Jag vill känna glädje, som jag gjorde förut!

Fucking Sweden

Tack för nattens och dagens snö...

Lånad bild av Carro!

Receptet

Lovade Julia att lägga upp receptet på linssoppan som jag hitta! så här kommer de!:)

2dl röda linser
1 l vatten
2 msk tomatpure
salt
mynt
cayenne peppar
cironsaft

Koka linser med vatten och tomatpuren. Mixa soppan slät. Smaka av med salt, ceyenne peppar och mynt. Soppan kan sen serveras med lite citronsaft!

Visst låter den enkelt, allt är princip till att mixa lite hur du vill ha den själv. Men det där är alla ingridienser iaf! :) Lycka till alla ni som testar!!:D

Kärlek till damen min


Jag saknar min frugis! ♥

Stridsyxan är nerlagd.

Imorse när klockan ringde var det jag som låg kvar och snooza i 20 min och hoppades att jag skulle blandat ihop dagarna och råkat ställa klockan på en lördag.. men icke, det var bara att tvinga sig upp och ge sig iväg.
En skön grej vid mellanmålet idag så har vi suttit väldigt länge och jag frågade barnet mitt imot..
Jag - Är du klar nu?
* ; nej
Jag; nehe okej.. Ja vi kanske kan sitta fram till midsommar och äta?
* ; Jaaaaa midsommar!!
Jag;   -.-

Kanske inte så att jag menade det ordagrant! Men man kunde ju inte låta bli att skratta sen efter!:P

Jag fick mail idag från mitt kära/sviniga/dumma/underbara X.. beror lite på hur man ser honom.. Där av överskriften. Vi prata lite och han var inte alls otrevlig och önskade mig t.om en trevlig dag och bad mig ta hand om mig när vi avslutat allt. Trodde aldrig han skulle svälja sin stolthet, men ja tillslut så:) Skönt att inte strida med honom mer! :)

Tänk att en gång i tiden var du mitt allt!
Men sen sabba du det!


Neej, det står träning på schemat nu och det är dax att byta om, vi hööörs! :)

Det knullar i mun!

Jag hittade respetet på LINSSOPPA!! Den gudomliga linssoppan som jag ÄLSKAR!! ohhh det vattnas i munnen på mig!!! Och eftersom jag inte befinner mig hos Fato eller på rest Günaydin i Alanya så ska jag försöka mig på att tilllaga den någon dag här hemma! Hur grymt!?


Mmmmmm, come to mama!!!

Grymt!

Jag måste fan erkänna att jag är GRYM på Turkiska.. jag fattar ju faktiskt väldigt mycket och jag kan även skriva rött bra själv, gör mig iaf förstod!:D Bara vissa enstaka ord jag måste kolla men annars så!:D sitter just nu och pratar med N´s syrras man och några andra släktingar! ohhhh älskade släkten C, jag saknar er så mycket!!! <3

Otrevlig!

T.om jag själv tycker att jag varit lite otrevlig senaste tid.. Haha vafan har jag att vara otrevlig för? Skärpning på mig! Men jag har troligtvis solbrist.. Måste dra snart! Gaah gaaah gaaah!!!

tattoo

Sitter inne på en tattuerings sida.. Fan så farligt det är ;)


Min!

Sådärja!

Nu är jag nyduschad och redo för att ta kväller. Riktigt skönt var det att träna! Körde rätt mycket med min svank, tror det kommer bli kalas tillslut!:)

Har väl egentligen inget intresant att skriva så jag avslutar inlägget med en bild ist!:)

Måndag!

Varit illa med uppdatering.. Ska fixa klart de jag håller på med sen så står det träning på schemat! såå, hörs senare! :)

Lite kurs, lite öl och sen en tågresa!

Ja då sitter jag på tåget som ska ta mig till skövde! Satt nyss på Dovas tillsammans med Ullis, Lisa, Jennifer och Madde och värmde upp med lite öl! Det smakade förjäkla bra måste jag säga! Nu hoppas jag bara att resan ner går snabbt! Och jag glömde lägga in nya låtar på mobilen så Youtube kommer troligtvis vara min bäata vän denna resa!:) vi hörs ev sent söndag kväll annars måndag! Ha en bra helg allihopa!:)

Kan vara en av de läskigaste sakerna jag gjort!

En dag bestämde sig jag Erika Emre Emin och Mehmet för att åka på tivoli... Och jaa, här är en av karusellerna!!


Jag, Emin, Erika och Mehmet åker Vikingagungan på turkiskt vis minst sagt! Den ärligt talat stod RAKT upp!! Fyfan tror jag aldrig har varit så jäkla rädd i heeela mitt liv!!



Alla ser ändå rätt glada ut förutom Erika som ser mer än rädd ut!! Haha.. men låt er inte luras av bilden.. när den hade hållt på ett tag säger jag till dom att jag håller på att spy och bli helt yr.. jag vinkar till Emre att få dom att stanna!! Erika skriker ärligt talat till Emre att han ska säga åt dom att få stopp på den NU!!! Precis efter börjar dom bromsa och vi tror att faran är över.. WRONG! Den började då åter IGEN åt andra hållet.. mashi gama alltså!!!



Men tillslut var vi ju tvunga att ta ett "Vi klara det foto" :D haha.. vi ser jätteglada ut på bilden men direkt efter hasade vi oss där ifrån riktigt illamående! haha!

(Och nej jag är inte svettig på bilderna, vi badade innan och jag hade fortfarande bikinin på mig under!:P)

Torsdag

Ja då var jobb veckan över.. eller aa vi ska på någon föreläsning hela morgondagen. Sen direkt efter drar jag till centralen för att ta tåget ner till skövde!:) Har börjat packa lite med lite kvar sen är jag helt redo!:)

Just nu sitter jag och lyssnar lite på gamla godingar av Björn Rosenström, haha! så jäkla härliga vissa texter är alltså! :)

God morgon!

Dagen till ära får ni ett morgon inlägg som kommer mycket tidigare än vad som är okej.. Är klar och sitter och väntar på att få gå till jobbet.. Har ni hört liksom?!? Finns det något segare! Varför går allt så fruktansvärt seeegt! Det är som att hela världen står stilla!! Och det är bara onsdag!!!! Baaaara onsdag! Jag fick en fråga igår som löd "Om du fick välja precis hur du ditt liv skulle se ut just nu, hur skulle det vara?" Jag bara läste frågan och skrev svaret på en gång! Snacka om att vilja förändra sitt liv!

Bild regn - Man saknar det, 2010 var bra .

Mikaela leker hungrigt djur på jakt! ;)

HAHA Zandra sitter cool lugn! ;)
Klara efter hamam! :)
Spontandans till turkmusik ute på gatan med även Tina och andra turkar!:D
CH:)
En moppetur med Tina och E mitt i natten!:D
Efeskväll hemma hos Zandra!:)
Jag och Sara!:)
Jag Sara och Mikki på promenad i hamnen!:)
Midsommar!
Haha psyk!
Mary och jag Midsommar!
Vi försökte ge oss på och testa något som inte gick att fullfölja! ;D
(Haha älskar denna bild, hon visar verkligen sin kärlek till mig!!;D i vått o torrt frugis ♥)

Införa

Ska nu införa att jag ska godkänna kommentarerna innan de syns för är trött på patetiskt folk som skickar "svara på min frågestund" "hur mår du idag" "Kolla in min blogg"
Alltså NEJ.. Jag går aldrig in på folk som skickar sånt skit. Hade jag viljat svara på någon jävla fråga hade väl jag sökt efter "frågor" på google eller något.. ge upp, de ända ni egentligen är ute efter är fler läsare, ni har väl de få läsarna ni har av en anledning..... Mmm precis!
RSS 2.0