Helen gästblggar

Eftersom Anna nu har åkt iväg så har jag fått uppdraget att gästblogga så ni alla får veta vad hon håller på med. Anledningen att hon inte kunde tala om vad hon skulle göra är för att en viss person inte skulle få reda på detta.
Anna bokade en resa till Turkiet tillsammans med Erika!! :) Hon skulle åka dit och överraska Jennifer. Sen självklart ville hon även träffa Fatma, Ibo och Ali. Sen eftersom Erika är med blir det säkerligen ex antal Efes öl ;) haha! Hoppas hon har det riktigt bra där nere. Om hon får chansen uppdaterar hon lite där nerefrån, annars berättar hon allt sen när hon kommer hem nästa lördag.

Ha dte bra allihopa!!
//Helen

Nu var det lördag igen.

Vi lever, vi somnde inte innan 2 inatt, var mycket som behövdes pratas om. ;D hehe. Men tillslut så somnade vi! Vi blev väckta imorse av mamma, 7 min innan min klocka skulle ringa, sånt är inte speciellt kul..!

Så vi gick upp till Tessan och Robin så åkte vi först till Täbban och sen vidare till Arninge, där hitta vi heta skor! Yeeahj!!

Det är så att jag kommer försvinna ett tag nu, så kommer inte kunna blogga något, kan tyvärr inte skriva vart eller vad som har hänt! Men imorgon så kommer det komma en som gästbloggar här på min blogg, och då kommer ni att få mer information vad saken gäller!! :)

Vi får ha det bra!

/A

Iväg .

Nu ska jag iväg, ska följa med pappa och kolla fotboll, sen direkt efter det blir det in till staden och hämta ärrii. Vi hörs kanske senare ikväll, och jag får tid över ;) höhö...

/A

Rätt skön! ;)

Måste bara visa den här bilden på min kära storasyster! Haha. Den är faktiskt rätt skön ;) hahaha!!


Psykhuvud! ;D <3

/A

Yeeeaahhh..

DET ÄR ÄNTLIGEN FREDAG. SOM JAG HAR LÄNGAT TILL HELGEN, ALDRIG ATT EN VECKA HAR GÅTT SÅ SAKTA!! puuuh..

Fick sluta tidigare idag, visst har jag underbara arbetskamrater?! :D Och fick beröm också såklart. Vi hade en vikarie hela veckan(som egentligen jobbar på en av dom andra avdelningarna!) Och hon tyckte det var så himla kul att ha fått jobba med mig och sa att hon tyckte jag jobbade bra osv. :D Alltid lika kul att höra! :D

Nu sätter sig troligtvis Ärrii snart på bussen ner hit! :) Hon ska hit i helgen, mycket trevligt!

Nu ska jag dammsuga min lillasysters rum, eftersom hon inte är hemma, och jag är typ snällast i världen..ungefär iaf ;) hihi..

Hörs gransh senare!

/A

You talking to me?!

Kom inte på någon annan rubrik, satt och sa sådär i mitt huvud nu flera gånger, så var tvungen att skriva ut det så att det försvinner ;) haha!!

Kvällen då... Jo jag umgicks en stund med min lill sis. Vi var ute och gasade lite moppe, vi skulle lämna en sak till mamma som var på möte, så tog moppen dit, och när jossan sprang in och lämnade så gled jag runt och testade hur snabbt moppen gick ;) haha! Det var ju så längesen man åkte så det var faktiskt rätt kul ;) haha!

Sen har jag ju faktiskt nästan städat klart mitt rum ;) blev typ att jag gick upp på rummet och prata 1 timme i tele, sen gick jag nu ner igen för att tagga lite tillsammans med Äriii. Hon kommer ju trottsallt imorgon :D Huuuur taggad är jag inte lixom ;) ohhhoooo... :D

På lördag morgon ska jag tvinga med henne till Täby centrum, tills det öppnar, vi ska hänga på låset ;) haha! Hennes kommentar när jag berätta om den tanken var "vad gör man där? :D shoppar?" Aaa, man kan ju faktiskt de ;) haha! i will show you to shoppa! ;D Hahaha!! Ohhh!!
Visst är hon söt?! :)

Det är ju inte lätt att bo i Edsbyn och inte veta att Täby är typ största inomhus
centrumet i Sverige!! ;D Mohahahah... <3


Jag måste tyvärr slagga nu, för min trötthet sprang ikapp mig. Och det är en ynka dag kvar nu. 1 dag. Ohh, Jag är lycklig, så otroligt lycklig! :)

Gonatt, see you tomorrow!

/A

Prat med familjen <3

Har precis suttit och pratat med min andra älskade familj i Turkan :D

GAAAAAH, vad jag saknar dom, hade videosamtal med dom på msn, så himla skön känsla att få se dom och höra deras röster, deras skratt! :) Är helt varm inombords nu! :) Vad jag saknar dom så oroligt!

Och Ali sa  "När du kommer, tveka aldrig på att komma här, vårat hem är ditt hem, du är våran familj!"  Är det inte väldigt svårt att inte tycka om dom då? Joo, det är omöjligt!!

ez te hezdıkım <3


/A

Det är de att...

Jag somnade innan kl 21 igår, somnde in i soffan, vaknde till och sedan upp och lägga sig i sängen. Jag var helt slut, somnade om på en gång. Och imorse när jag vakna var jag fortfarande trött och kände mig dålig :/ Men jobba bör man annars dör man..typ! ;) haha, Denna månad har jag jobbar mer än heltid varje vecka, och då har jag 30h/v .. jag är helt slut!! Bara 1 dag kvar att jobba!! Pepp, pepp, pepp!!

Nu ska jag upp och städa klart mitt rum, så Erika inte får en allergisk chock imorgon när hon kommer! haha! :P Alltid när jag städar mitt rum så fastnar jag på annat, idag var det mina foton. Det blev lite utbyten och så :) Så nu är det himla fint igen! :)

Nej men...Vi hörs hurrni !!

/A

Onsdag.

Ohhh hem ljuva hem... Äntligen hemma är känslan jag har nu!

Det gick bra att gå upp idag, men det blev många tårar och hårda kramar när vi sa hejdå. Kändes inte bra! Men jag vet att hon har det bra där borta!! :)

Och jag var ovanligt pigg på jobbet, tröttheten kom efter mellis en kort sväng som jag kände att jag skulle kunna lägga mig ner och dö. Men de gick över, så jag lever nu! ;) funderingarna ligger runt om man ska ta sig någon/några timmar nu, men troligtvis inte eftersom jag ska sova tidigt då jag börjar 7 imorgon. dööööh..

Men nu är det bara Torsdag och fredag kvar, sen är det äntligen helg!! :D

Avslutningsbild får bli på Adem och Jennifer, visst är dom fina!! :)


/A

Hej och hej då!

Haft en fullspäckad dag.

07.30 - 16.15 Jobb
16.30 - 20.15 APT möte
20.20 - 22.00 Hem till min kvinna!

Gick hem direkt till Jennifer efter mötet, mina föräldrar var där också, vi fika och hade det väldigt mysigt. Sen var jag med och kollade på Jennifers resväska. Den var full. Inatt så åker min kvinna ifrån mig och kommer tillbaka...Aaa det vet man inte, men är minst borta i 5 långa veckor! Jag kommer sakna henne massor!
Så jag bestämde att jag går upp 04.20 inatt för att föja med och lämnar henne på arlanda tillsammans med hennes mor. För att vekligen säga hej då! :)

Usch, hur ska jag klara mig utan min kvinna så länge? :'(


Gonatt, nu måste jag sova några timmar innan det är dax att gå upp igen!

/A

Seni seviyorum <3

Bana ne demek kelimelerle tarif edilemez!

/A

Första dagen på veckan .

Guuud, vad trött jag är. Höll på att nästan somna in för ett tag sen, men valde att inte göra det, sover troligtvis bättre inatt då. Gårnatten var inte rolig, det tog lång tid att somna!

Hoppas dagen på jobbet imorgon går lite snabbare än idag. 8 av 14 barn + två personal var sjuka idag. Nu börjar sjukdomarna sätta igång. Får hoppas massa på att jag inte blir sjuk. Det har jag inte tid med nu!

Nu ska jag lyssna på massa bra musik. Jag kan inte gå och lägga mig kl kvart i 9. Det går inte. Jag är väl ingen pussy ;) haha! Fast egentligen borde jag väl.

/A

Mot natten .

Sitter just nu och lyssnar på lite musik, och känner att tröttheten har sprungit ikapp mig. Så tänkte att det alldeles straxt blir till att sova. Om jag ska palla denna vecka måste jag sova tidigt varje kväll!

Gonatt!



/A

Ali =D

Gaaaah vad jag saknar Ali!!

Han är BÄST! :D

Sitter och kollar lite på bilder nu från Turkiet. Så därför kom de lite

inlägg med bilder där ifrån senaste inläggen! :P

/A

Yeah!!

Jag har egentligen inte så mkt att säga, så jag kan väl sitta in en bild på mig som togs när jag hade lite tråkigt;)
Det kan hända rätt ofta att jag drar fram kameran när man sitter och väntar på folk ;) Man måste ju fördriva tiden på något sätt. Och att fota sig själv är ju ett allternativ!;)




/A

Give me Turkey <3

Jag saknar paradiset!

/A

Hoho!

Hemma nu. Matchen slutade 1-1, det var ingen bra match, dom sög faktiskt. Och Jossan gjorde ingen större insatts, hennes kommentar "Men dom var ju så j*vla dåliga, det fanns ju ingen att passa!" :P Min kommentar "Ta tag i det själv då!" Men jag vet själv, det är 10 gånger enklare att stå på sidan och va stöddig!;)

Nu försöker min far få mig att börja spela. Jag är lite sugen! :)

/A

Söndag .

Då var det sista dagen på helgen! Den ska jag avnjuta genom att följa med och kolla på när Jossan blev inkallad till en fotbolls match med 95erna. Årskullen under henne, sist jag var med på en sådan match utklassa hon dom totalt, lika kul varje gång! :Dhaha. Så ska bli kul och se om hon gör samma sak idag också! :P

Ikväll kommer det inte bli sent, ska jobba imorgon, har gått upp till heltid denna vecka eftersom det är sjukskrivna på jobbet, men det känns bara bra! Helgerna är väl mest till för att hinna andas innan om man går på passen igen?! :P Iaf för mig nu eftersom jag lägger undan varenda liten krona till Turkiet nästa år! Jag kommer få min belöning sen! :)

Nu måste jag gå in i duschen och göra mig iordning innan vi ska dra!

En bild från fasters 40års fest! :)

Jessica, Jag, Robin och Kusin Jocke!
/A

ÖL

Jag var tydligen så glad idag, så var tvungen att knäcka en öl!! haha! ;)



/A

Lördag !

Haft en mysdag här hemma idag med Jennifer :) Pratat massa turkiet, nu är det bara några dagar kvar tills min kvinna lämnar mig för ung 6 veckor! Jag kommer sakna henne massor! Men nu vet jag att hon åker iväg och är obeskrivligt lycklig! Det gör mig glad! :)  Som tur är så ses vi en snabbis på tisdag också och säger hejdå! För på onsdag natt/morgon lyfter hon! 

Denna vecka är lika med massa jobb. hua hua.. Det är bara att bita ihop och se glad ut ;) haha! Hoppas jag bara inte har någon 07.00 tid. Jaag dööör. På morgonen är det stor skillnad på 7 och halv 8. Faktiskt! Men jag överlever nog ska ni se! ;)

Jag älskade värmen som befann sig i Sverige idag, så tidigare satt jag på baksidan och njöt av värmen! Heeeelt underbart!! :) Och det verkar som alla blir glada av solen, så i eftermiddag när pappa kom hem sa han med ett leende "Vi grillar ikväll va?!" haha! :D Självklart pappsen! :D <3

Nu ska jag tagga lite med musik, för jag är glad idag, massa glad! :D

/A

Anı yaşa !

Godmorgon gott folk. Har ni sätt så fint väder det är ute? :D Det visas 30 grader på våran alltan! :D wiihoo.. Man kanske ska gå ut och lägga sig och sola lite och hopps på att man får lite färg?! :)

Men först blir det frukost, har gjort iordning lite turkisk te, vad jag skämmer bort mig själv, haha! :P

Vi hörs senare!


En bild från i sommras, ung lika fint väder idag :D

/A

Lycka!

Erika kommer ner till mig nästa helg! Det betyder massa LYCKA! :D Vi ska ha en myshelg och dricka turkiskt te och kolla massa bilder och bara njuta av varandras sällskap! :D Ohh. Äntligen lite roliga saker att se fram imot! :D
Detta behövdes efter denna veckas hårda arbete, och nästa vecka blir ännu hårdare! Så det passar perfekt med en myshelg tillsammans med Ärrii!! :)


/A

Oohhoo :)

Anna ä glad!!;D
Mamma - Bortrest över helgen!
Pappa & Jossan - Fotboll hela kvällen!

Betyder att man är ensam hemma! skönt! För mitt huvud gör lite ont!

Så ska gå ner på butiken nu, köpa en annanas och kanske någon chokladbit, sen blir det att mysa framför tvn med miami inc kl 7! :) kääärlek till det programmet!! Och sjävklart en varm kopp turkisk te! :) Mums!

Vi hörs senare!
/A

Min axel!

Den har helt och hållet börjat ett eget liv,det har hänt något så vi sammarbetar inte längre!
 Jag kan ju knappt lyfta saker!! Faan vad ont det gör... dåliga axel!! Bläää!!
_______


Men ditt svin, kan du låta mig leva mitt liv nu och ge dig av?!!

/A

Tummen upp!

Dagen började som en likkista! jag var typ död. Och brutalt irriterad heeeela förmiddagen. Men efter rasten tillsammans med trevliga kollegor och tårta(Grattis E-L) så blev jag gladare!
När vi km tillbaka på avdeningen så ringde telefon. Det var chefen som ville prata med mig, jag får alltid en klump i magen när hon ringer, det har jag alltid fått såfort ens chef ringer! haha..Men iaf!!

Hon och våran gamla chef hade suttit och pratat om mig (vilket gjorde mig mer och mer nervös!) Men hon ville bara berätta att dom var så himla nöjda med mig, att man såg att ja trivdes där, att jag alltid ställer upp och är en glad tjej, och man märker att jag är omtyckt bland både barn och kollegor! Sen önska mig en trevlig helg!

Det var bara tacka och ta imot! :D Blev så sjukt glad! Och det gjorde den först värdelösa dagen perfekt!! :)

Jag gillar min chef, hon är grym!


/A

Jag och Mikky disskuterar "framtidsjobb"

Anna | säger: vad vill du bli lixom?

Mikael säger: ingen aning! :S

Anna | säger: okey

Mikael säger: miljonär på lotteri helst! vad vill du bli? :P

Anna | säger: aa får man den möjligheten väljer jag det också! :D
men annars hemmafru i turkan kanske! ;D
HAHAHAH!!!

Mikael säger: haha :P


Visst är jag bra rolig!!? tur att han vet hur jag är! ;)

Nu blir det sängen!! Gonatt!!

/A

Sweden sucks!

Jag är inte i säng än. egentligen borde jag, men ibland väljer jag att inte lyssna på mig själv. Brukar oftast sluta illa, men vafan lixom! ;D

Det gör ont i min hals. massa ont, men eftersom jag är en krigare håller jag ut!!

Jag och pappi nr 2, i paradiset!  Det är helt sjukt vad kallt det är på mornarna och kvällarna nu här i Sverige! :S Jag skulle kunna göra allt för bara en sista gång i Turkan detta år!! Ohhh <3


/A

Rip <3

Mojo .



/A

Okej ?

Nyss: 15 nya sms.
Från: Helen
Texten: Jag är uttråkad...
Intryck: Hon är psykad!!


Jag och Helen!


/A

Tosdag.

Stålarna rullar in som dom ska !! ;) Ohhh yeeeah! :D

Idag fick jag massa bra nyheter från jobbet. Det går bra nu! ;)


/A

Bra gjort!

Jag har ju uppdaterat rätt bra nu på kvällen ju! massa nöjd. Men nu känner jag att det får räcka. börjar känna i huvudet, så tänkte ta en tablett och sen bädda ner mig i sängen! :)

Imorgon börjar jag 07.00 Vet inte om jag tycker det är okej egentligen!? ;) Hehe, jora man tager det man får. 13,45 timmar + sen i fredags! Jo man tackar! ;D Ohh. In på Alanya-kontot bah! ;)

Sitter just nu och pratar med min älskade vän Adem :) Var ett tag sen, så det är trevligt! Men som sagt. Sängen kallar!

Jag & Adem Maj 09 .


Gonatt fansen!

/A

"Killkväll"

För ett tag sen hade ju bara vi systrarna Gustavsson myskväll hemma. Kolla film och åt massa gott! Sen fick Tessan och Jossan för sig att dom skulle klä ut sig.. Det där verkar vara något vi har i släkten ;) haha!

Såhär blev resultatet! Två nördar i Robins kläder! ;)

PIMP! ;)

Och nej, jag klädde inte ut mig! ;) Inte då iaf! :P

/A

Aldrig .

Jag kan aldrig vara seriös ;)


Kepsen är ju laaagom snygg! HAHA!

/A

Sorry laaan!

Varit dålig uppdatering idag. Och igår kväll/natt var jag helt slut, så efter sagt hej då till msn-folket var det bara stänga av och somna in. Sen efter jag kom hem idag har somnade jag in där lite fint. Sen tog jag en riktigt varm dusch eftersom jag vaknade upp med isbitar liggandes på hela kroppen..(Kändes som de iaf!)

Jag har läst lite astrologi ikväll igen. Jag läser ibland om andra tecken för att förstå mig på vissa personer. Och den personen jag senast läste om stämde så jäkla väl in. NU har jag äntligen förstått! Känns bra! :P haha!!

Sitter just nu i min säng och lyssnar på låten ETKİN - HOŞÇAKAL. I love that song! <3 :)

Imorgon ska jag tydligen med Tessan och Robin och sitta i publiken vid någon tvinspelning. Minns inte vilken. Någon typ med Carolina gynning. Passar ju ganska utmärkt att göra en dag man inte har något inplanerat.

Jag har en så jävla bra idé!

/A

HAHA Psyk !!

Vill börja med att säga att jag har en ganska pskad, men ibland rätt skön stora syster! ;) Kolla dom här två konservtionern! (Det var idag i bilen, jag Tessan och Robin!)VARNING...Ganska ohyffsat språk! ;D

Fösta!
T - Undra om man kan runka av en tjur..?!
A - Du kan ju testa...
T - Sitter deras k** i mitten där vid toffsen eller där bak som hästarnas?
R - Jag vet inte...
Efter 30 sek ung...
T - Kor har ju faktiskt 7 magar!
A - Nej dom har 4a, bra Tessan .. det var ju näsan rätt!! HAHA
Alla - HHAHHAHAHAHHAHAHAH!!!!

Andra!
(Vi ligger över 150km/h Mer behöver ni inte veta)
Jag smeker Tessan i naken och håller på att retas, självklart ska hon göra samma på robin. Han får för sig att hon typ ska slå han eller något så han tappar konsntrationen..(Jääääävligt nära säger jag bara!)
R - Vafaaan!!!
Helt tyst ett tag...
A - Haha, T fick du dåligt samvete nu?
T - Nej, det är bara svaga personer som får dåligt samvete!!
R - Eller folk med känslor!!
Alla - HAHAHHHAHAHHAHAHAHAH!!!!!!
A - Nej men jag tackar väl för att du vill köra ihjäl oss! haha!! (Kollar på Tessan!)

Vi är galna ibland!! Haha. Sitter och skratta nu för mig själv! ;)

/A

Vilken dag.

Denna dag har varit lite upp och ner. Stressigt och högljudt ibland och andra sekunden knäpptyst. Har även varit en känslosam dag. Vissa saker barnen gjorde började påminna mig och när jag sitter där på golvet hemma hos Fatma och Ali o leker med Ibo. Jag blev nästan lite tårögd ibland. Satan vad jag saknar den underbara ungen! Det gör förbannat ont ibland!

My smal love <3
- ez jıte hezdıkım!




/A

Första dagen på en ny vecka .

Chefen ringde in mig imorse. 08.30 - 16.30 blev det jobb. Kändes jobbigt då. Men skönt nu! Denna vecka drar jag in som minst 9,5 timmar +tid. Pengarna rullar in som dom ska, det går bra nu! ;) haha!

Direkt efter jobbet gick jag hem till T och R och hämtade Buddah, och tog sen en långpromenad. Det var galet varmt ute, hur skönt som helst! :)

PS. Jag tog med mitt pandband imorse, och var en indian på jobbet också! Imponerande var dom! Ds.


/A

Astrologi

Jag ska sätta mig och läsa lite astrologi nu. Så jäkla intressant. Och stämmer så otroligt bra in på mig. Jag är vekligen en typiskt Skoripon. Så läser du boken "Soltecken" (Den jag läser) och sen läser du om Skrpionen så har ni mig som person. Det stämmer in sjukt mkt! lite läskigt!!

Sen kl 9 börjar ju den där nya svenska serien, med typ MASSA bra skådisar i.Wiiho, ska bli intressant och kolla om är bra!

Hörs sen!

/A

Ali =D

Det var kvällen som vi gick upp till muren. Det hela började med att Jag och Ibo först åke i bilen, men sen blev ibo ledsen och inte ville mer, så då tog Ali över ist! :D Haha.. Det var en bra kväll! Filmade även in när han körde. Det är en bra lycko-film man kan kolla på när man saknar dom allt för mycket! :)


I missing everything so much!

/A

Vafaaan!

Kollade runt lite på facebook. vad hittade jag? Jo en del bilder på mig.. vissa var ICKE snygga! Men vafan!! ;)


Ser ni vad brun jag är? Ohhh...lovely!! :D

/A

Haha !

Hittade en bild på när jag var upp och dansa på Montana! :P Ohh. Vill dit och bara leva. NU!


<3

/A

Mumma!

Det regnar här i sthlm idaaaaaag... Det är mysigt med regn ibland. Men inte när man ska gå ut. Och jag hade planer på att dra ner på butiken för att inhandla min middag = Gulashsoppa! Muuuums! :D

Men jag utmanar mig själv. Så tja då!

/A

Söndag .

Jag är uppe! Jag har varit det ett tag nu. Kollat lite tv och massa sånt! Jag hade ju tänkt att sova ut, men vaknade straxt efter 10. Typiskt.

Nu ska jag söka jobb. Helg jobb!

/A

läggdax

Jaa! Nu blir det till att sova! Jag är trött, och min rygg är påväg att brytas åt fel håll..mm ni förstår smärtan va?

Jag ska sova ut imorgon, gaaalet länge! :)

Vi hörs

/A

Vackra Våsbo .

Eftersom jag inte har jätte mycket att göra, så blogga jag lite! Hihi. Men det uppskattas ju så! ;)

Jag fick en väldig längtan till Våsbo. Det var så mysigt. Och Erikas mammas "Cafe" ;) haha, alla kläderna där och så:D Blev massa sugen på att bara klä ut mig och skådespela lite! :D Ohh.. haha. Hade varit kul..Och galet! ;)

Man får väl bjuda upp sig snart.. FÖR INJUDINGAR VERKAR DET VARA DÅLIGT MED!!! hahah :D Saka saka ;) Känns som vi behöver en alanya-helg igen, även fast det inte var allt för länge sen! (Läs 1 vecka) 

"Jag sitter på en sten, i en sjö, vid en skog" - Inte rätt, men det stämde ju ;)

/A

Foto.

Jag och Ninni från festen igår. Galet svettig man ser ut, men är man aktiv på dansgolvet så är man! ;) haha! Tyvärr så är det ju så petigt med folk nu för tiden att allt inte får visas, tex som på Facebook.
Om man gjort något specielly så är det väl kul att visa bilderna? Nee, tydligen inte för typ 80% av folket. Nehe, men gå ifrån då! Jäkla snack om "att man ska vara nöjd med sig själv" Men ingen jävel är det!

Ni kan ju börja arbeta på er själva innan ni går på andra! HA!

Jag är iaf FETT nöjd! Jag är ju snygg så!


Jag är taggad ikväll..jävligt taggad! Ärriii satte igång mig. Sen gick hon iväg och fika..SNÄLLT! ;) haha. Jävlar om det är blåbärspaj dom äter!! ;)

/A

Indian .

Jag hade inget att göra. Så det slutade med att jag fick bli en cool indian ikväll!

1 och 2 och 3 indianer..4 och 5 och 6 indianer..7, 8, 9 indiner.. 10 indianer små..
ALLA var dom stora och starka..
ALLA hade dom pil och båge..
För björnen skulle dom ta!!
(Typ..inte helt säker på texten, men jag sjunger gärna den delen jag kan) ;D

AAa.. men ni fattar va?! ;)
/A

Minnen!

Igår var även en speciell dag för sig också. Igår var det precis 1 år sedan som jag och min kvinna Jennifer åkte till Turkiet. Vid den här tiden satt vi troligtvis och sminkade oss inför kvällens middag. Jag saknar Sep. Det var absolut den bästa resan i hela mitt liv. Och om 11 dagar åker min kvinna igen..utan mig! Det kändes hemskt att säga..

För 1 år sedan åkte vi ihop. Nu ska hon ut på egna äventyr! tur att man har koll på läget så man inte behöver oroa sig för vilka puckon hon stöter på ;) Och sen tackar vi gud..lr ska vi säga Allah nu?! ;D..att hon åker dit för att träffa underbaraste Adem!:D Lovey!

Meeeen jag är hemma och jobbar..om ni undrar..Jag tycker det är så jääävla kul att jobba så jag tacka nej till en "Sep nr 2" ... INTE... Jag har fan inget val nu tydligen. I want to go, but i cant! Tyvääääärr!! Livet suger. bokstavligen...Iaf när man har jobb!

Men krigare som man är så biter man ihop och mår psykisti dåligt i 6 månader tills det är min tur på nytt!! ;)
WIIIIIIHHOOOOO säger jag bara!

Jag och Jennifer i Sep 08!


/A

Härligt!

Nu är jag hemma efter ca. 24 timmar i Åtvid. Fster Kickas 40-års fest blev riktigt lyckad. Det var himla trevlig. Bra musik och man fick umgås och träffa massor med folk. :D Sen va ju även lilla söta Tyra där :D hihi..

Det blev mkt foto. så det kommer väl kanske upp något lite senare! Jag sa att jag aldrig mer skulle dricka efter senast jag gjorde det. Jag bröt mitt löfte, mår inte helt 100 än. Så idag blir det till att slapppppaa :P

Idag innan vi åkte hem så åkte vi och kolla på när min kusin Filiph hade fotbollsmatch. 4-2 till Åtvid. Grattis! Och som seger grej sprang jag och Tessan ut på planen direkt efter avblåsnigen och skulle krama om honom ;) Men han tyckte inte de var lika roligt..(Efter dom alla hade tackat löd mitt och Filiphs knversation såhär)

A- Men fille,varför spang du bara bort från mig och Tessan, vi ville ju bara berömma dig för en bra match!(Skrattar)
F - Jag tyckte det var som en läskig överasning.
A - Hahahah, vi ville ju bara säga att du gjorde en grym insatts! haha
Som avslutning trycker Tessan ner honom på marken...

Sen roppar vi hej då och resan hem mot sthlm böjade! =P

Så nu är jag äntligen hemkommen i Sthlm!

Igår var jag en linslus! Yeah!
/A

Vi hörs!

Jag är trött. ska nog gå och lägga mig nu så jag orkar upp imorgon. börjar 1,5 timme tidigare. imorgon kommer det typ vara....kaos på jobbet. Och Chefen är just nu inte gladast på mig. icke bra! Det löser sig.

Imorgon blir det ingen uppdateing. eftersom direkt efter jobbet drar vi alla ner till Åtvidaberg på 40-års fest. Vi ska fira min faster! Grattis till henne lite i förskott sådär! :)

Vi hörs på lördag. Och jag har valt att ställa in den så kallade bio-dejten med min lillsis. För hon är en bortskämd j*vla snorunge!! Aaa, så känner jag just nu! Otacksam som fan! usch!!!

Denna dag är sämst! usch!

TJA!

/A

Öl .

Ser ni vilket fantastiskt foto?!! ... Lovely!

Där fångade vi verkligen "The feeling" :D

Två goda öl från helgen . Tyvärr inte Efes. Med dom gick ner iaf ;)

/A

Oh :D

Idag blev jag glatt överaskad när jag loggade in på msn! Det var en saknad person som hade skickat meddelande til mig även fast ja var offline och bara tala om att han saknar mig!:) Gulligt! :D

/A

Torsdag .

Jag känner mig stressad. Jag fick slu tidigare, känns som det är massor som ska göras idag. Men jag vet iaf vad jag ska ha på mig på 40-års festen imorgon iaf! :)

Nu är det middag, sen blir det att lugna ner hjärnan lite innan jag ska hälpa att packa åt pappa. Han och Jossan är borta på fotboll hela kvällen. Sköönt ! :P haha!!

Jag fick några böcker idag av Mariann om astrologi. Tycker det är så sjukt intressant! Och det stämmer så sjukt bra in. Jag är verkligen en typiskt skorpion! haha! :P

/A

Gonatt mina fans!

Nu ska jag slagga! på riktigt! ;) Haha..

Imorgon väntar en äckeldag. men vafan.. Vad gör man inte för pengarna?! :P

Jobb...jobb...jobb...hem..packa...packa....död.

Gonatt!
/A 

Stockholm .

En bild från när jag och min älskade lillsis var i stan en solig dag i sommras! :)
Saknar det. Kanske att det blir att åka in i helgen och kolla lite bio tillsammans?!
Det vore mysigt. Kanske ska bjuda med stora syster också ?!


Jag och Jose! :)

/A

Känslan!

Jag lyssnar på turkisk musik. Jag blir taggad. Jag vill bara dansa,
som jag kan där!!

Jag saknar Side, och jag saknar Alanya!



Konsten att inte bry sig ett skit och bara släppa loss!;)

Take me back!

/A

"Ahaa"

Sverige - Malta 1-0 ... Sverige sög, det var en as dålig match!! Och turmål som Berg lyckades med, men som kommentatorerna försökte få fram att "Zlatan var ju nära där och nicka" Alltså...öhhh...Måste dom omvandla allting till att han ska framstå som "den stora stjärnan" ? bläää.. dålig match helt enkelt!

Jag skulle duscha. Mitt silver armband gick sönder...ännu mer.. Så typiskt. Jag har fått det från en person i Turkan, och har aldrig tagit av mig det. Och tänker det inte göra det heller. Så nu är det fast knutet i mitt andra armband som även det är från en person i Turkan som jag heller aldrig tar av mig. Såå typiskt! Måste fixas!

Mamma är inte hemma. Hon är hos faster. Dom ville att jag skulle skicka lite turkbilder. Jag har en bild på mig i "dressen" och slöja.. Tycker ni att jag ska visa bilden här? ;) haha! Jag ser ännu mer ut som en turk! ;)


/A

Onsdag .

Idag gick många barn hem tidigt. Lycka! hihi. så jag fick också gå hem lite tidigare!

Snart ska jag göra mat. jag blev as sugen på blodpudding. så det får bli de! :D hihi.. minns inte sist jag åt det, as längesen jöööh!

Så vi hörs senare!

/A

Vi hörs .

Snart ska jag sova.. haha, så säger jag alltid. sen somnar jag typ 3 timmar senare. galet det där.

Igårnatt befann sig en mygga i mitt rum. Vi blev osams och han dog.. så vi säger Rip till honom/henne. och Tackar för den korta stunden jag hann bli jävligt irriterad på! ;)

Säger gonatt för ikväll i bloggen!!



/A

A.H.C

Jag Helen och Cia i sommras! :)


Väääldigt snygga! :D haha!

Jag saknar att bara kunna åka iväg på kvällarna och bada tillsammans!!
Jag saknar den varma sommaren!

/A

Avklarat.

Nu är jag hemma efter mötet. Gick väldigt bra! Så nu avnjuter jag det med lite blåbärspaj :D haha. japp, du hörde rätt! ;) Mamma hade bakat blåbärspaj under tiden som jag var borta. Och jag fick ju inte nog av all blåbär i helgen, så var ju tvungen att ta lite till ;) hihi.

/A

Avd. Möte .

Jag ska straxt iväg på avd.möte .. inte så kul..bara suttit här och väntat ut tiden. Så har jag tur är jag hemma runt halv 8- 8 igen. Skönt att man börjar sent imorgon!

Dagens horoskop löd såhär för mig idag (Skorpion.)

- Även om en vänskap nu befinner
sig på betydligt fastare grund, tycks
du ändå ha begått ett misstag.

Hur ska man tolka de...? Jag blev lite skrämd. Och det märkte S i personalrummet..
S - Anna..du ser beskymrad ut!?
A - Jag tänker, mitt horoskop skrämde mig..
(Jag läser upp horoskopet)
M - Tror du på Horoskop?
A - Aaa det gör jag, för oftast stämmer dom in..
S - Horoskop är något man intalar sig att det stämmer och så
blir det så pågund av att man beter sig efter det!
A - Mmm kanske..

Vem vet.. det kanske är så att man handlar efter hur de står om man nu tror på det, helt omedvetet.! Eller?

Nu ska jag iväg på möte eftersom jag är ganska cool!

/A

Två skogsmullar!

Såhär snygga var vi i helgen! ;)



/A

Hemma!

Nu är jag hemma igen efter en helt fantastisk helg! :)

Det har varit så himla mysigt där uppe i skogen. I början blev jag ganska chockad av all skog ;) Men jag vande mig väldigt fort! Resan upp gick väldigt segt. men så är det väl alltid när man åker till ett ställe man aldrig har varit på tidigare.

Vad har vi gjort i helgen då?! Vi har haft kräftskiva! :D himla gott som det är med kräftor. Sen har vi badat och solat. Det roliga är att solen verkligen värmer också! :) Sen har v ju självklart pratat väldigt mycket om våra framtidsplaner och våran lägenhet! :D Ohh. Erika har även visat mig runt i Edsbyn, som tog..3 min? ;) Max! haha!!
Och tro mig, vi har fotat. Så jag har massa mumsiga bilder på min kamera! ;) haha! Kanske dyker upp någon framöver! höhö.  Sen måste ja säga att Ärri har världens gulligaste familj och morföräldrar! Hennes morfar är så himla klockren!! :D hahaha!!

Och sen fick jag se filmen Twilight. Den är SJUKT bra!! Så när 2an har premiär här i sthlm i november ska vi dit och se den! :D Wiihooo!!!

/A

Dom är klara!

Bullarna är klara och instoppade i frysen. Imorgon är det fredag. ÄNTLIGEN!! Som jag har längtat efter ledighet.

Imorgon drar jag uppåt. Då far (säger man så där uppe?!) jag upp till Äri. På landet ryktas det om, bäst att ta med sig moran utifall att ;) man vet som sagt aldrig med ärka! Mohaha.... Det känns som jag typ får för mig att jag ska packa as mycket grejer,känner mig nästan lite stressad! ;D Haha! Jag vet inte varför, så hoppas hon inte får en chock om jag kommer med värsta väskan! ;D Jag packa ALLTID för mkt ;) Nu är hon iaf förvarnad. haha!

FAN VA SKÖNT DET SKA BLI ATT SLIPPA STOCKHOLM ETT TAG....Om jag inte hade sagt det! :P

Sitter just nu och lyssnar på låten Jolene - Dolly parton. Dååååligt jag ÄLSKAR den låten!:)
____

Imorgon börjar jag kl. 9.00 .. Jag jobbar bara 6 timmar imorgon (Rasten inräknad) fick jag reda på idag! Känns som en lycklig fredag! :D

Nu ska jag sova. Hörs!

/A

Torsdag !

Jag skrev att jag var trött igårkväl och skulle gå och lägga mig efter mitt sista inlägg ca:22.50.... Kan säga såhär. Jag var väl i sängen vid 00.40 ... Hade en härlig pratstund som jag inte kunde slita mig ifrån! :P Haha!

Idag skulle jag sluta 15.00....slutade 16.30! Direkt efter gick jag upp till moster och skrev ut biljetten och pappas låt text! :) Så nu är det fixat! Sen var jag förbi Tessan och Robin en snabbis innan jag gick hem.Jossan var även där också. Det luktade mat när vi kom innanför dörren.. Jossan "Det luktar makarner och köttbullar!" Jag "Nej..det är något med lök..".. Visade sig att pappa gjort middag (löksoppa) till sig själv. Så min middag blev gröt. :P haha!

Snart ska jag baka lite också! :) Ska göra dom omtalade vaniljbullarna! :D Vad säger du nu då Jennifer ;)

Om typ 20 dagar åker svinet Jennifer till Turkan... Kärlek för henne. själv ska jag sitta hemma med moran och bara hålla ut till nästa år! lääängtar!! När hon skickar mms på hur bra och kul hon har det. Då ska jag skicka en bild på en bullpåse och en morakniv och en ledsen Anna! :D haha!! Psyk! Nerå.
Jag dödar Adem om han inte tar hand om min kvinna när hon nu åker dit själv! Men jag behöver inte oroa mig. Det vet jag att han gör! :)

Bloggläsning nu. Sen bakning! ;)

/A

Gonatt

Jag är hemma. kom hem sent idag kändes det som, senare än vanligt. fast då har jag försig varit hemma ett tag nu. Men ändå.

Imorgon är det torsdag. Då slutar jag 3. Då ska jag hem till min moster och skriva ut min biljett. Sen jobbar jag kl:9.00-15.30 på fredag. Sen är det ÄNTLIGEN helg. Ohh. Känner verkligen att jag behöver helg nu efter denna dag på jobbet. Allting är så sjukt stressigt nu. Fattar inte varför. Irriterande iaf.

Just nu sitter jag och kollar halft på tv. Sjukhusgrej. Dom syr ihop från magen ända upp till bröstet på honom. Mmm. Jag är inte känslig, jag tycker det är intresant eller hur man ska uttrycka det att kolla på program när någon gjort sig skit illa, och sen får man se operationen osv. Det är hemskt, men intresant!

Nu ska jag kolla vidare lite. Sen typ sova. Jag är trött ikväll.

Gonatt.
/A

Haha :D

Jag och Daleke för väldigt längesen!!....läs maj 08. :P



/A

Onsdag .

Kom hem för ett tag sen. och när jag kom hem så stod mormors köttbullar och sås här hemma! :D hihi. Hade ju beställt en omgång av mormor från i helgen som jag ska ha med mig upp till Äri nästa helg!! Vilken lycklig överaskning! haha!!!

Straxt är det middag, sen blir det ev bullbankning. får se om jag ställer upp och orkar göra det! ;)

/A

Den charmiga Anna är framme! ;)

Min och Ärrris konversation nyss på msn. Jag tyckte fatiskt att jag är väldigt rolig!! :D HAHA!! Körde varannan fet text osv för att det är enklare att läsa då!! :P

Anna | säger:
juste ditt äckel!
har du uppdaterat något i din bdb?
Erika säger:
haha neeej? hurså?!
Anna | säger:
jag täntke jag har ganska tråkigt!
Erika säger:
jaha, så du påstår att det är tråkigt att prata med mig? TACK FÖR DEN DA!
Anna | säger:
Mmm.. va trodde du lixom? jag måste ju utnyttja någon..daaaahhh *drar ut på H:na så jag tappar andan och börjar hosta, tar i så hårt att hjärtat flyger upp ur halsen, men hinner fånga det i luften med moran och trycker ner det igen*
Erika säger:
men hahahhahahhahahahhahahahhahahahhahahhahaaa
du har verkoligen tråkigt!!!!
Anna | säger:
HHAHAHHAHAHAH Jag är så jävla rolig

HAHAHAHAHAH!!
Jag är en otroligt skön människa . YEAH!

/A

I was crying!

Mamma och pappa lurde mig ikväll att jossan skulle få åka till Turkiet nu i oktober när hon fyller 15, bara hon och pappa. Och det lät så himla troligt!!

Jag förkortar allting och avslöjar slutet... JAG BÖRJADE GRÅTA....SOM ETT LITET BARN!!!

Förstår ni nu att jag mer än ALLT annat vill åka?

/A
RSS 2.0