En plan.

Jag är igentligen hur trött som helst, men jag kan inte sova. Sitter och pratar massor med älskling. Och han är extremt gullig. Min Älskling! <3

Satt även nyss och pratade med Helen. Vi har bestämt att vi ska hitta på något nästa helg. förhoppningsvis på lördag, om jag får tycka till lite. för på fredagar är jag helt död efter veckan. Vi får se om det blir filmkväll, eller middag och sen bio. Båda delarna är ju trevliga som sagt =) Men hon var ju på jobbet nu så vi ska höras närmare!

Imorgon så har jag dragit med mig Tess, vi ska träna. Känns som det håller på och ballar ur lite, och jag vill träna, så imorgon blev hon mitt offer. hehe. Jag måste bestämma mig, jag har ett litet schema som jag tänkt följa! Förhoppningsvis blir det kalas! Jag tror på de!

Just nu har jag inget mer på hjärtat, förutom att jag önska att helgen var en dag extra..På måndag morgon när klockan ringer 06.30 kommer jag tänka på låten No stress - Lourent Wolf och när dem sjunger.."I don´t wanna work today!" haha =P

Gonatt läsarna!
/A

Saknar!

Lite tid över bara..

Ditt äldsta hångel? - Jag vet inte
Hur många har du varit riktigt kär i? - 3.
Vad tycker du om kärleken? - Bästa och värtsa i en människas liv
När kramade du någon sist? - Idag
Kramade du någon speciell? - Min morfar <3
Har du svårt för att bli kär? - Jag tror nog de. Dem måste ju ha något speciell som man faller för, de tror jag inte att många har som jag fastnar för!
När kysste/hånglade du med någon sist? - I november, men pojken min
Är du singel? - Nej
När fick du senast en komplimang? - Idag

HAR DU NÅGONSIN;
Varit medvetslös? - Ja
Playat? - Ja
Hånglar med fler än 2 pers på en kväll? - Ja
Gjort något riktigt dumt? - Ja
Gjort något du verkligen ångrar? - Ja
Varit nykter på nyårsafton? - Ja
Åkt ambulans? - Ja
Gjort något olagligt? - Ja
Blivigt polisanmäld? - Nej
Fått din mamma att gråta? - Ja
Slagit ner någon? - Slagit var väl att ta i ;)
Skämts över dina föräldrar? - Ja
Skämts över dig själv? - Ja
Sagt jag älskar dig, och menat det? - Ja
Tagit droger? - Nej
Dricker du? - Ibland
Varit kär? - Ja

SENASTE PERSONEN SOM;
Såg dig gråta? - Minns inte
Såg dig skratta? - Cina, Mulle, Basse och Pappa
Fick dig att gråta? - Tankar
Delade en cigg med? - Röker inte
Du gick på bio med? - Mamma, Tessan, Jossan, Mormor, Cina, Robin, Basse och Cia
Skällde på dig? - Har inte ni med att göra!

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU;
Gråtit? - Nej
Kramat någon? - Ja
Pussat någon? - Nej
Köpt något? - Ja
Sjungit? - Ja
Saknat någon? - Ja så otroligt! <3

/A

<3

mın biriyatekırıyı <3

=)

Införskaffade 2st par jeansleggins idag när vi var iväg. Det är ju alltid trevligt! =)

Visst är dom schyssta!?! =)

/A


?

Jag har 100 frågor som snurrar i huvudet på mig nu. Jag vill lösa allting! Jag tänker hela tiden.Men jag orkar inte tänka just nu. Så nu går jag in i duschen och fixa mig, sen åker jag med Kusin och moster och shoppar<3 !

Å vet ni?! Jag hittar inte min sladd så jag kan skicka över bilder och sånt til datorn. Typiskt, får leta sen när jag kommer hem!

Nu ska jag dra. ha en trevlig dag, jag ska njuta av min iaf!

/A

Hallå där .

Gårdagen var trevlig. Jag som trodde att vi skulle hem till Helen, men så var icke planerna fick jag höra av Cia, ne vi drog till vallentuna och satt på våning 1 och hade det trevligt ist! =) Kanske inte blev riktigt som man tänkt sig. Men det blev bra iaf. Jag var hemma vid halv 1 typ, så var alldeles för trött att skriva när jag kom hem, så det var bara raka vägen till sängen! =P

Nu har jag precis käkat lite frulle. Så nu ska jag fixa lite saker.

/A

Kärlek till denna låt!


/A

2 saker ..

Som jag har funderat över är..

1. Måste det vräka ner i snö? just nu lixom, när det äntligen har börjat smält bort lite..
2. Kommer det ut en ny Morakniv för varje år? Alltså som typ guinness rekordbok..!?


....Juste lägga in dem nya bilderna var det..ska bara hitta sladden...

/A

26 Feb.

Imorgon efter att jag jobbat klart ska jag ta mig in till stan. Där ska jag möta upp Emelie som är Atys flickvän =) Det ska bli trevligt, hon ville ha hjälp med lite saker, och självklart ställer man upp! Och förhoppningsvis slutar det kalas, men vi får se imorgon =)

Sedan senare på kvällen så verkar det som att Helen vill att vi ska träffa hennes nya kille, så då blir det väl en tripp till Lindholmen och dricka lite öl och vara social! låter trevligt! =)

Nu ska jag lägga in lite nya pic´s på datorn som jag har på mobilen. det blir kalas! Vi hörs!

/A

Tjooo

Nu är man hemma. skönt. Sitter och kollar på Top model, men det är gammal, så inte speciellt kul att se.

Jag hade verkligen fått för mig att det var fredag idag..men guuud vad jag bedrog mig ;) Men imorgon jobbar jag ju faktiskt bata 8.00-11.30, å sen 12-16 hos mor min.. eller aa jag jobbar för Carro, hon och mamma ska dra iväg och sitta i publiken för morgondagens Let´s Dance. Och som tur var åkte ju ingen av deras favoriter förra veckan. =P

Nej nu avrundar vi! Tjooo!

/A

Onsdag !

Idag har jag varit på nätverksträff.. det var riktigt lärorikt, och kul! =)

Men nu är jag trött och ska sova! tjoo!

Tisdag .

gles uppdatering..igen!

Söndagen var inte speciellt händelserik. tog i stort sätt bara en liten prommis... Igår, då var det bara hem efter jobbet käka lite middag byta om och dra iväg på bandy. sen när man väl kom hem vid kvart över 8 på kvällen så var jag helt slut. så då blev det duschen och sen lite tv innan det var sängdax.

Idag har jag varit jättetrött. mamma väckte mig 20 över 7. då jag råkat ställa in min klocka på torsdag. och jag började halv 8 idag. så man kan säga att jag var liiite stressad =P haha, kom 5 min sent, men sa som det var så de var lugnt.. =P

Nu ska jag lyssna musik och hoppas att dem nya elementen i mitt rum värmer upp rummet riktigt snabbt, för jag tycker det är iskallt här inne!! =/

/A

Söndag .

Åhh, idag är det söndags.. jag gillar inte söndagar. å ännu mindre när det är knackigt med pengar...ge mig lön! =P
_______________

Jaaa, när hade det tänkt sluta snöa här i Sverige då? Det har ju snöat ända sen inatt.. snön vill inte ge sig inte.. Visst, det är väl kul för dem som gillar snön..jag gillar snön, men just nu vill jag att den kan ge upp och att det kan bli varmt! jag vill ha värme!!

läste precis i Cias blogg att hon sattsar på beach 2010.. Men jag sattsar mer på 2009. nu skrattar ni väl inombords. men jag är total taggad! Ikväll får det bli gymet. och imorgon är det min älskade innebandy =D hade det inte typ snöat hur mycket som helst idag så hade det ju faktiskt varit rätt skönt med en promenad. Vem vet, jag kanske borde ta en nu?! =) Ja, det får bli så, för idag har jag inte gjort speciellt mycket. S har varit här sen 10 imorse.. haha .. Han kanske vill haka på?! ;) hihi..

Med tanke på träningen, jag har ju gått ner 3kg iaf, som jag vet, eller aa det gjorde jag nästan bara efter 1 vecka. Och jag har inte kollat sen dess, och det var typ efter första veckan i januari, det var ju ett tag sen=P så kanske dax att kolla igen snart och se om det försvunnigt något mer? Jag tror det, det känns lite som de, för nu kommer jag ju ner i alla mina gamla jeans =) Det är trevligt!! =)
______________

Nej, dax att klä på sig ordentlige och ge sig ut i snön!

Tjaoo!!
/A

Myspys!

Nu ska jag ha myspys med min lillasyster. =) dricka bubbelvatten, käka chips och kolla på one tree hill som hon har fått låna alla säsonger på dvd av en kompis=D myys!

(Gammal bild dock!)

Vi hörs!

/A

Jag vill se!

Jag vill se Seven pounds. Har hört att den ska vara kalasbra! =)
Och som ni ser är det med en grand danois hund med i filmen, min favoritras ;D


/A

Lördag 210209

imorse startade jag mammasen och pappasen upp med en morgonpromenad vid 10 tiden. kom hem och käka frukost. Sen kom Cina och mulle ner ett tag. och resten av hela dagen har jag umgåtts med Sebastian.

Nu har precis några av gästerna kommit. Vi ska käka ihop med massa annat folk idag. ska bli trevligt, blir väl runt 13 pers iaf =) Och vet ni vad det blir? Grillat såklart! =D Muuuums! hihi.. Det blir kalas!

Jag längtar tills lön! Då ska jag och min älskade moster åka och handla lite. kanske inte just den 25. nej det kan lika gärna bli den 17 tex nästa månad. Men någon dag ska vi dra iväg efter lön iaf =) Det ska bli trevligt!
______________________________________

Vad ska ni andra hitta på för skojj i helgen då? Jag känner att jag igentligen skulle behöva sova mig igenom hela helgen. Men det är inget jag tänker göra!

Nej, då var det dax för att bli social ;P

/A

mın biriyatekırıyı !

Klockren !

Bara för att göra fredagen lite roligare ! ;D

Polisen stoppar en bilist..
-Vi skulle vilja gå igenom er bil!
-Javisst, men är det inte lättare att gå runt den?

Haha, lite rolig är den väl allt? =P

/A

Alää alää alää

Jag är trött, men jag kan inte sova nu! Så jag får typ vänta i 2 till 2,5 timma, sen kan jag sova!

Haha, kom på en rolig sak som hände på dagiset idag, jag fick ett sånt där skrattanfall igen ;D haha. Och det var under mellisen.

M står lite böjd över bordet och börjar hosta jättemycket rakt på hushållsrullen.
FM - Neej men inte där!!

HAHAHAH. Det är säkert inte änns lite kul när ni läser, men gud vad jag började skratta!! =D Jag var hur trött som helst, och jag känner hur jag börjar få mitt skrattanfall.. FM bara kollar på mig och säger; Men vad är det nu då? får du ett anfall och börjar le.. Och jag sitter bara och as garvar! =D hahah!!  klockrent!

Kan fortfarande skratta lite när jag tänker på det. Och en annan klockren kommentar från ett annat barn idag..
Jag drar upp min tröja för att rätta till mitt linne som jag har under, och sen drar ner t-shirten igen då säger hon
- Haha, Anna busunge.. och så står och och skrattar !!!=D haha, snacka om söt unge=D Tänk er själva att en liten 2 åring säger så till er ;D

hurrni, vi hörs en annan dag!

/A

Turkey

Igår pratade jag väldigt mycket med Turkiet i telefon!!

Först med min älskling, sen med min väldigt söta vän Adem och även liten kortis med hans bror! Det var trevligt, längesen jag hörde deras röster, Nusses hör jag ju ändå väldigt ofta, men Adem och cetin, det kändes bra att få höra deras röster! =)


Älskling, Adem och Cetin ! =)

/A

Dålig uppdatering .

Ni måste väl sitta med knivar nu alla mina fans så dåligt som jag har uppdaterat. Men nu skriver jag ju iaf! =)

Jag har varit väldigt trött hela den här veckan, igår jobbade jag 07.30-17.00 det var ovant, haha. jag är sliten, jo jag vet! Men idag fick jag iaf gå hem 45 min innan jag slutade eftersom jag hade jobbat för mycket denna vecka. Så det var skönt =)

Ni vet lapparna som jag och Jennifer har satt upp på min vägg, vi drar en lapp varje dag, och när lapparna är slut är det den 2 Maj, och då får vi träffa våra pojkvänner! =) Och för att göra det lite roligare så satt vi lapparna i 3 olika färger..Blå, lila och gul. Och det var typ precis 37st lappar av varje färg. och jag kan meddela att dem blåa lapparna är alla borta nu! =D Det känns himla skönt, har t.o.m ryckt några lila! ;) hihi.

Vi hörs, lovar att det inte kommer ta lika lång tid till nästa inlägg =P

/A

Tisdag 170209

Träningen igår var skit roligt, tränade mellan halv7 och 8, sen var jag ute och gick 1,5 timme efter de. Man kan säga att jag har liiiite lätt träningsvärk idag! Japps det har jag!!

Idag jobbade jag 07.30-16-30 ...Hem och käka... tillbaka till jobbet 18.00-21.00... Och nu är jag hemma och är helt slut. Nu ska jag sova så jag orkar ställa klockan för att jobba imorgon!
_________________

Det var ju tvunget såklart!

/A

..

Nu har jag lugnat ner mig lite! ;) Haha. Ibland måste man bara få ur sig sin ilska ;)

Jag har faktiskt hjälpt till i tvättstugan, tro det eller ej. jag kan vara sjukt otrevlig och vägra hjälpa till ibland, men om jag vägrar, då får jag skuldkänslor och känner mig inombords, så då gör jag det dem ber mig om iaf! Typiskt mig. betyder det att jag är en snäll människa igentligen som bara hatar när folk tjatar på mig?! ;) Jag tror nog det! =P

/A

GAH!

Känns som det inte är en bra dag idag. jag är skit irriterad. Men jag vet inte varför. kan vara för att jag kände den vidriga doften av fisk när jag kom utanför dörren, det stank ända ut! OHHHHHHH....Sen den där jävla tvättstugan också!! Har du börjat får du väl för fan göra klart själv!! Idag är jag EGO! Ja det är jag fan!!

18.30 börjar bandyn, det ska bli jävligt skönt så jag kommer bort lite hemifrån!

Vi hörs!

TJA!

Okej, good!

Har ni tänkt på en grej? Januari var hur långt som helst. Men Fabruari är snart förbi. Det är lixom den 15 nu, och det har redan passerat halv månaden! helt otroligt! April är också en väldigt lång månad, samma som januari, och mars också! Men jag hoppas att det går fort ! Det är ju trotts allt bara 77 dagar kvar tills vi drar! =)

Om 77 dagar så får jag möta min pojke!
Det känns riktigt bra!

Min Nusse-Pusse <3

/A

Tankar

Jag har precis suttis och kollat igenom alla turkiet bilder. t.o.m dem bilder på mig och jennifer när vi fular oss på planet innan, dem brukar vi alltid hoppa över i vanliga fall, för dem är så fula! =P haha..Men idag fick det bli alla bilder! =) Jag saknar dem där nere, sjukt mycket, speciellt när man kollar på alla bilder. Man ser verkligen så himla lycklig ut på vissa av dem! Jag har säkert legat och kollar i 1 timma. Vissa bilder fastnar man bara på och tänker på hur det var. Vad man sa. jaa allting! Det är en härlig känsla. Sitter och skrattar för mig själv samtidigt som det gör ont för att jag saknar allting!

Det är som när man sitter och pratar om det med något. Och alla bara håller med. men det roliga är, man vet att dem inte har en aning om hur det igentligen är. Dem bara tror! Det finns bara 1 som vet. Det är Jennifer. Hon vet precis hur det är! Och det är skönt att hon finns, för hon är underbar! Jag älskar den personen väldigt mycket!

Ja för att lämna Turkiet för ett kort ögonblick, så hittade jag min klocka idag. och den funkar, det är så att jag har fått för mig att den hade pajjat, men det hade den icke, utan den låg bara där i lådan och gick 1 timme före! (Turkisk tid) höhö ;) Det kändes bra, så nu sitter den där på min högerarm. Och jag är nöjd. Jag tänker inte ställa tillbaka tiden rätt. nej nej, den ska få vara på 1 timmer före!

Men nu ska jag överlämna datorn till min lillasyster och sen gå ner och käka middag!
(Ett inlägg utan någon bild är tråkigt, så sätter in en på min älskade lillsyrra!=P)


/A

150209

Idag har jag inte gjort mycket ansträngande, just nu sitter jag på rummet tillsammans med Basse och lyssnar på musik, och skriver blogg ;) hehe.

Basse visade mig nyss den här! Hahah!


/A

Tidig morgon

Idag är jag tidigt uppe, undra om det kan vara om den konstiga drömmen jag hade!? =P

Jag skulle på bröllop. jag vet inte vems bröllop det var, men det var ute på en åker, och man var tvungen att åka pulka efter bil iaf. Jag skulle iaf dit med Blondinbella, Jack, Mikaela, Cia och Mamma! =P Hahah. Och vi skulle åka på dem där pulkorna ända från östermalm =P haha! Och jag hade bara svarta kläder, jag hittade verkligen inget vitt. jag blev helt galen! Jag skulle ha vitt. Men då helt plötsligt så var jag på Ålandsbåten med pappa, och då säger han "Men ta tajts, det sitter inte åt" Haha, nehe? Det kanske var bra att jag vaknade då?! ;)  tajts på ett bröllop?! =P haha, jaa jaa!

Nu ska jag vakna till lite mer framför tv:n ;)

/A

JUST IDAG ÄR JAG STARK!

Jennifer!! Denna låt ska vi lyssna på när vi känner att vi vill hämta mora! ;D

HAHAHHAH!!!


Alltså tror dom att dom får en bättre känsla av att blunda när dem sjunger eller?!

HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA !!!!
- Detta kallar jag humor, ni ser löjliga ut!

Och en sak till. Jag hade GARANTERAT gjort de bättre! ;) haha!



Sa jag föresten att jag är en ganska elak person?! *Blinkilinki*

Rubrik

Jag kom nyss hem efter att ha följt Jennifer hem. Så nu har jag precis lagt på efter 30 min i tele med Robin. Jag tycker om honom, han är en bra människa! Han är alltid snäll! =)

Juste, det glömde jag säga förut! Jag träffade Troya idag!! =D Det var riktigt trevligt! Jag har saknat henne! Och jag har även tänk på Diva idag, undra hur hon mår! Så nu passar det väl bra med en bild på alla 3 av dem!?

Diva, Robin och Troya

/A

Hoho

Det var jätte trevligt uppe hos pappa-Svesse idag, mycket gäster var det som kom också. så har varit en trevlig eftermiddag. Vi gick väl upp runt halv 2, sen så kom väl jag och Jennifer hem hit till mig vid 6 tiden =)  Så nu har vi kollat, och vattenkockaren slog jag precis på för ni blir det lite mer av turkiska te´t =) Så, vi avsundar här lite snyggt med en bild på oss! ;) Och självklart en på min Älskling, det är ju trotts allt alla <3-dag! Även om jag inte gillar den dagen!



/A

Den 14 februari

Då vaknade man upp den här dagen också! Inget dåligt hände igår, det var ju härligt!

Idag ska vi upp och fira Pappa-Svesse som fyller år! till kvart i 2 ska vi väl vara där! Så nu ska jag in en snabbis i duschen, sen ska vi vänta på J.L som ska komma förbi med papper som jag ska skriva på om Troya. Sen börjar det nog närma sig att dra upp till herr Svensson!


Jag saknar min bubbla! <3

Nu ska jag dra. ha en trevlig alla <3-dag! För det ska jag ha!

/A

Fredag den 13

Än har ingenting hemskt hänt. allt har flytigt på! =) Märkte typ runt 2 tiden att det var Fredag den 13. Men aa, än så länge är jag helskinnad! ;) Brukar annars alltid hända något, typ att jag ramlar och slår sönder mig ;) haha!

Nerå, vi får hoppas att inget händer! =)
_____________

Idag sa Jennifer.."Jahaa och vad ska vi göra imorgon på alla <3-dag då?" Haha. hon hade garanterat besämt att vi skulle göra något! =P Jaa, vi får väl vara tillsammans eftersom ingen av oss kan träffapojkvännerna!
Men seriöst, alla <3-dag är ju galet överskattat. Aldrig tyckt om den dagen speciellt mycket!

Idag så jobbade J med mig, det var trevligt att få lite ungt kött bland oss! ;) haha!!
_____________

Såhär löd mitt sms till Lillemor som jobbar på samma dagis som mig när jag var lite trött och lättroad!  ;D
"Spegel spegel på väggen där, vem är snyggast på våra avdelningar i landet här? ohh Anna på gul, Anna på gul!" hahaha, jag fick som svar att hon höll med mig! Lillemor är runt 60 år, och hur skön som helst, jag gillar henne, jag kan vara mig själv och skojja om vad som helst med hennne! =D Det är sjukt skönt! =) Hon har + i kanten ;)

Nu ska jag slappa i väntan på att J kommer ner. som hon sa "Jag kommer så fort jag kan" haha aaa, okej;)

/A

Fucker .

Ja en viss person kallar mig det ibland, och jag gillar det!

Nu har jag precis kommit hem från en promenad jag och min kvinna var ute på. Och jaa, vi sågs halv 8. Tiden går snabbt när man har roligt! ;) Och det känns bra!
___________

Något jag borde införskaffa mig som jag inte gjort än är lepsyl! typ ge mig! Mina läppar svider hur mycket som helst. och jag glömmer hela tiden att köpa! trött jag blir hurrni! ;) Så har du svängen förbi här kan du ju bara kasta in ett lite snabbt! Schysst, då säger vi så!

Nej ni, nu ska jag chilla lite och kolla om det är typ LA/Miami INK på tvn! =)

Säger gonatt nu, för ikväll kommer inge mer inlägg. Typiskt det känns som fredag idag. Men tro det eller ej, det är 1 dag kvar på denna vecka! =P

/A

Torsdag, en dag kvar !

Sen är det entligen helg, jag behöver helg! nu !

Haha, har ni läst Jennifers blogg idag? haha, hon är för bra gullig, men det där med att jag går snett? haha va? :D det gör jag väl inte. ;) Men jag håller garanterat om att vi ÄR en familj! Jag har 2 familjen! Fam.Svensson och Fam.Gustavsson!!

Här har ni hennes blogg! =)
http://jemps8.blogg.se

/A

Gonatt fansen!

Nu tackar jag för mig och hoppar i sängen, pappa kikade in, han vill ha datorn så han kan spela kungen! ;) haha!

"Gå ner och hämta min pyjamas så får du datorn" Han gick ut igen, och nu kom han med pyjamasen ;) Vilken snäll pappa jag har va?! =D Eller så var han bara kungen-sugen! ;) haha, nerå, jag har väldens bästa papps! =)


Natti! /A

En känsla .

Ikväll när jag var ute och gick med Jenni, 
då fick jag en sån där känsla,
av hur mycket jag saknar dem!
Det är helt sjukt! Jag vill bara vara där,
och jag vill åka nu! nu Nu NU! <3

/A

Onsdag!

Jag är trött, ja det är jag, det var jag imorse också. Men dagen har gått bra! hyffsad snabb dag iaf..haha känns de som jag vantrivs på mitt jobb?? ;) haha, nerå!

Jag orkar inte gå till gymmet idag. jag är öm i hela höger sida av kroppen. sen träningsvärk i rumpan, va de nu kommer från=P haha, så får bli en promenad lite senare ist! =) annars brukar jag ju annars köra både gym och promenad nästan varje dag! =) Jag är bra!

/A

Jääävligt onödigt, Men vad gör man inte!? ;)

(Jag hoppas att ni är tillräckligt smarta så ni fattar att jag kopierat allt och inte skrivigt efter hand! haha jag tänkte väl de också) ;D
KÄRLEK

[ ] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få 
[X] Du är kär nu
[X] Du har sårat nån så de börjat gråta
[X] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[X] Du har/haft ett förhållande som varade över 10 månader
[X] Du har/haft ett förhållande som varade över ett år
[X] Du har/haft ett förhållande som varade över två år
ÄRLIGHET
[X] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[X] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[X] Jag har smygit ut utan lov.
[X] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[X] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[X] Jag har fuskat i ett spel.
[X] Jag har struntat i ett prov.
DÅLIGA TIDER
[X] Jag har druckit alkohol.
[ ] Jag dricker mig berusad minst en gång i månaden.
[/] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har tagit mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[X] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[X] Jag har vaknat gråtande.
[X] Jag har somnat gråtande.
DÖDEN
[X] Jag är rädd för att dö.
[X] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.
MATERIALISM
[X] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[X] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel.
RANDOM
[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[/] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[X] Jag svär ofta.
[X] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[/] Jag är bra på att baka.
[X] Min favoritfärg är vit, röd eller blå.
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[X] Jag vet hur man skjuter.
[ ] Jag är kär i kärleken.
[X] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik
[X] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[ ] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[X] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[X] Jag är bra på att minnas ansikten.
[X] Jag är bra på att minnas namn.
[X] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv
HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[X] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[X] Jag har brutit ett ben i kroppen.
[X] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[X] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.
RESANDE
[ ] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[X] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.
[ ] Jag har varit i mer än 10 länder.
ERFARENHETER
[X] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[X] Jag har sett en fallande stjärna.
[X] Jag har önskat nåt då jag sett en fallande stjärna. - Det slog in(Sen vet man ej om det var därför=P)
[X] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[X] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[X] Jag har sparkat en kille mellan benen. - Jag råkade
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[X] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[X] Jag har krockat i en bil.
[ ] Jag har medverkat i en teater.
[X] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[X] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[X] Jag har sett norrskenet.
[X] Jag har suttit på ett tak på natten.
[X] Jag har aprillat någon.
[X] Jag har åkt taxi.
[X] Jag har ätit sushi.
[X] Jag har åkt snowboard.
UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 170cm. - Är 170cm =P
[ ] Jag tycker att jag är ful
[X] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[ ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[X] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[X] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har en piercing.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar
FAMILJ
[X] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[X] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[X] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[X] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.
SKOLA/JOBB
[ ] Jag studerar.
[X] Jag jobbar.
[X] Jag har somnat i skolan/jobbet
[X] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[X] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.
SKAMLIGHETER
[X] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[X] Jag har pissat på mej av skratt.
[X] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[X] Jag har gråtit av skratt.
[X] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[X] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats

Kusinen!


Jag saknar mig kusin lite faktiskt, 
Han får ta och komma hit snart! =)

Tisdag 10/2-09

Troooor ni att jag har ont eller? Jaaa.... igår när jag skulle följa Jennifer hem så tänkte jag att jag skulle åka lite i is backen. japps, det gick jätte bra, och det var garanterat halt. Sen så skulle vi ju utmana ödet lite mer, genom att glida ner för kanske bara 1 meters backe och snurra oss runt en stolpe, vi åkte och åkte.. Det gick hur bra som helt förutom sista gången, då jag typ halkar till lite och vänster armen känns som den blev 10 cm längre... Sen innan vi skulle gå så stod vi bara på isen och pratade.
och jag står vid kanten, och självklart så ramlar jag... jag ramlar precis på rumpan och på höger armbåge. Så känns som hela armbågen flög upp till axeln.. FYFAN vad ont det gjorde, Jennifer står och as garvar och säger "Du ramlade typ i slowmotion!" jaha??! Hjälp mig ist =D haha. fyfan, jag visste inte om jag skulle gråta eller skratta. (jag valde att skratta) Haha.. Sen när jag väl kommit upp på benen igen, så tar det 2 sekunder, sen håller Jennifer på att ramla. HAHAH. Då kan man säga att jag stod och as garva.."Fyfan va nära" =D "typ som slowmotion" =D Hahaha!! Fan vilka skadeglädjare vi är! ;D

Så. idag, har jag knappt kunnat göra något alls med höger armen,, shit va ont det har gjort! Det var kul när ungarna ramlade ute och behövde hjälp upp! Det var bara bita ihop och bära upp dem!  =P

Snart ska vi väl käka, maten står i ugnen iaf, sen blir det att dra iväg att gymma! Det ska bli skönt, kan ju inte köra armar idag, så det får endast bli benarbete idag =) sköönt! Jennifer pallade inte haka på. Jag kan förstå henne, eftersom hon går 1-1,5 mil om dagen i jobbet! =) Men en promenad lite senare skulle vi ta iaf =) Är jag inte rätt duktig?! Jag tycker det iaf. =)

PS: På lördag fyller Pappa-Svesse år, då blir det fika ;) mums! =D

/A

Rubrik

Jag är sjuuuukt sugen på att shoppa! Jag vill vill vill.. Meeen. Jag vill vänta till lönen, så lever jag lite sparsamt på det som jag har kvar ist!! =) Förhoppningsvis så kanske jag har tappat suget lite då, och så väntar jag och är sparsam! Låter nästan bättre! =)

Nej nu ska jag ge upp datorn. och se hur mina högtalare till min telefon fungerar. det måste jag iaf säga om min nya telefon, den har extremt bra ljud! Så hoppas att det bara dånar nu när jag ska testa högtalaren ;) haha! =)

Sen kl 6. då är det dax för dagens promenad! Ni vet igår när jag berättade om att Jennifer alltid kom försent. jag kom försent då bara för de! haha, så typiskt;) Sen imorgon, då blir det gymet! =D juhuu.. inte trodde jag att jag någon gång skulle längta efter att få gå till gymet?! =O  But mirikals happends! ;)

/A

memories

Jag verkligen HATAR att man inte kan lägga in en speciell låt här!
Den heter Give in to me - Michael jackson. i have start to loving him!

Så det får bli den här ist, som påminner mig om dig!


/A

Hemma igen

Nu är jag hemma igen. Jag har varit en snabbis i vallentuna och lindholmen med pappsen som också var ledig idag! =)

Jag kollade lite på minneskort till min mobil. (Jag är fortfarande arg att det inte fanns med något. det är ju trotts allt en musik telefon.) menmen =P Men det var faktiskt inte så dyrt alls som jag sätt. typ 200 kr för 4GB minneskort. det är väl igentligen väldigt billigt? =) Så ska nog slå till på de! =)

/A

Saknaden .

Jag tror igentligen inte ni förstår hur mycket bilder vi har.
Vi väljer kanske ut runt 1/10del som vi visar er!
Vi har alltså väldigt mycket bilder! =)





 /A

Måndag

Det är ju sjukt fint väder ute idag. jag kollade på baksidan och det visade 19,5 + grader =D hur skönt är inte det lixom?! Ohh, jag vill ha sommar nu! Jaa, det vill jag verkligen! Bilden är från i sommaras när jag och Jennifer låg och glassade på våran kära strand Garnsviken ;) haha!

Nästan som idag, solen ligger på och glassar, men när jag öppnade dörren, då var det garanterat inte så skönt som vi hade det på bilderna! Det bästa vore igentligen bara och dra utomlands. ;) haha, till vårat älskade T. Det skulle vara underbart. Där är det ännu varmare. Det är typ varmare där under låg säsongerna än vad det är i "högsäsongerna" i Sverige lixom! bedrövligt! =P

Tänk att känna den här värmen som vi gjorde då. ohh, tror ni jag längtar. Och träningen rullar på som den ska. tjena slimmie ;) vi ses på stranden lixom! ;) haha!!

/A

Tro det eller ej

Men här kommer ett till inlägg! ;) haha!

Har precis pratat klart med min älskade pojkvän. Vi skulle höras senare på telefon, det känns bra! <3

Jag känner mig faktiskt väldigt pigg, så nu ska jag byta om till något varmare, och sedan ska jag och Jennifer ut och gå! Det ska bli skönt att komma ut och få lite friskt luft efter denna helg! Och sen ska jag bädda rent också. Så verkligen alla basiller är borta. Jag trodde ju att jag var ledig imorgon..Eller aa jag var det, tills jag blev uppbokad hos mamma och hennes arbetskolegor! Shit, jag är typ arbetsnarkoman ;) Jobbar även när jag är ledig lixom..shit ;D haha! Nerå skämt och sido! pengarna rullar in som de ska, de går bra nu! ;)

Nej, byta om var det dax för ja! Så jag inte kommer försent ut och möta jennifer ;) Som om det är jag som brukar komma sent.. J ringer mig 18.40 här om dagen, ska vi ut och gå? Och hon ringer alltid mig när hon är ute vid tvättstugan som ligger 30 sek från mig, så går jag bara ut och så möts vi. MEN..inte denna dag ;) då var visst kl typ 19.13 när hon ringer den där signalen.. oftast tar det MAX 3 min mellan våra bostäder, sen får vi lägga på 7 min för att gå på toan och klä på sig.. vilket blir, att man bör vara klar ungefär 18.50.. Meeen, det tog visst bara 23 min exra den dagen ;) Jaja...

Nu ska jag göra mig iordning innan jag kommer vara den som kommer försent bara för de! ;)

/A

N

aşkımızı kaybetmeyi istemiyorum !!


Jag är bäst på Engelska! ;)

Anna * säger: i know you mean me in your name! me to, i really think it was like a movie ;)
we met in like in a movie säger: hahaha yep every girls think that :D
we met in like in a movie säger: i love my name
Anna * säger: but you know aty.. the other girl think you meen they.. but i know you meen me! <3 ;)
we met in like in a movie säger: u r clever :D
Anna * säger: yes i know! ;)

Varför är jag alltid så rolig?! ;) hihi.

Min konversation med sötnöten Aty ! =)

Tät uppdatering !?

Haha jaa men det kan man ju verkligen säga =P haha, har jag tråkigt.. jora ;) Men jag hittade faktiskt en bra låt till ;) så jag tänkte jag måste ju lägga in den. haha! Och snart så kommer ju familjen hem. eller aa runt 1,5 timme, och då är det ju inte någon lugn minut, så då kan jag inte bara sitta och glassa och lyssna på musik hela tiden! ;) haha!





I try .

I try to dalete the memories and live.. yes i try, but its not easy !

Jag gillar den här låten! Så jag tänker skriva ner varenda litet ord! ;) Njuuut people!! ;)


Michael Jacksson - Give in to me
She always takes it with a heart of stone
´cause all she does is throw it back to me
i´ve spend a lifetime
looking for someone
don´t try to understand me
just simply do the
things i say

Love is a feeling
give it when i want it
´cause i´m one fire
quench my desire
give it when i want it
talk to me women
give in to me
give in to me

You always know just how to make me cry
and never did i ask you questions why
it seems you get your kicks from hurting me
don´t try to understand me
because your words just aren´t enough

Love is a feeling
quench my desire
give it when i want it
takin´ me higher
love is a women
i don´t wanna hear it
give in to me
give in to me

You and your friends
were laughing at me in town
but it´r okey
and it´s okey
you wont be laughing girl
when i´m not around
i´ll be okey
and i´ll, i´ll not find
gotta, the place of mind no

Dont try to tell me
because your words
just aren´t enough

Love is a feeling
quensh my desire
give it when i want it
talkin´me higher
talk to me women
love is a feeling
give in to me
give in to me
give in to me

Love is the feeling
i don´t wanna hear it
quench my desire
talkin´  me higher
tell it to the preacher
satisty the feeling
give in to me
give in to me

i don´t wanna
i don´t wanna
i don´t wanna
hear it
give it to the fire
talk to me women
quench my desire
i don´t lika a lady
talk to me baby
give in to me

give in to the fire
give in to me
give in to me
give in to me

Love is a women
give in to me
give in to me
give in to me
give in to me

´cause i´m on fire
talk to me women
quench my desire
give in to the feeling!


Hello there sexi !

På bättringsvägen !

Ja, nu är jag äntligen på bättringsvägen. I fredags så spydde en unge på dagiset igen, och självklart den som satt och käkade brevid mig. Och jag blev lika äcklad som vanligt. Men sen var det väl inget mer med det. Jag umgicks med Jennifer på kvällen, alla andra i familjen åkte ner till Åtvidaberg för att gå på dop. Och sen vaknade jag runt 06.00 på lördag morgon för jag var tvungen att spy..men sen gick jag och la mig, och vid 7 tiden var det dax igen.. sen var jag sängliggande hela dagen igår...  Och Jennifer kom förbi och kollade hur jag mådde och skulle låna en bok av mig. Jag fick i mig lite mat och sånt, och det verkade vara bra. sen vid 10 så kom det också upp. Så då gick Jennifer hem.

Men idag så mår jag mycket bättre, jag har käkat lite fil, och det har fått stanna kvar i magen! =) Det känns skönt. Ska nog ut på en liten promenad så jag får frisk luft efter bara legat hemma hela gårdagen utan att rört mig.  Nej nu ska jag bli frisk och iväg till gymmet såfort jag känner mig återställd!=)

Men hoppas ni friska människor har haft en skön helg iaf !

/A

Fuck you, i am from Stockholm .

Idag ska jag ha myskväll med Jennifer. Vi ska slå ihop en middag, sen blir det mys hela kvällen! Jag är ensam hemma, eftersom dem andra har dragit iväg till Åtvidaberg, och som ni vet, jag åker ju aldrig med dit! Så är det!

Igår var jag och Tess och tränade igen.. jag måste ha världens mest vältränade ben.. för jag tar ut mig som fan, tills dem skakar att jag inte änns kan stå normalt och måste sätta mig ner. men lika fan får jag inte träningsvärk!!? Betyder det att jag har otroligt starka ben som klarar av nästan ALLT medfött?! ;D Haha! Jag tror nog det... Jag är helt enkelt helnöjd! haha, nej men seriöst, ge mig träningsvärk!!

Någon som har förslag på vad jag och min fru kan käka till middag idag?

/A

..

Ahaaa... finish...!

And then ..

Glömt och sagt att jag läst klart i taket lyser stjärorna. Den var riktigt bra! Så jag ska se filmen också! Japps det ska jag!
Sen får vi se är det blir! ;) hihi.
__________________

Idag så ringde min chef, och garanterade om att jag blir kvar terminen ut. Det känns jävligt bra! =D jävligt bra!!
__________________

Detta fick bli ett sånt där osammanhängande inlägg. för jag har bara lite att säga om allt;) inte så skrivsugen. För ska snart gå och lägga mig.. Så jag lever imorgon.. =) Får avsluta med en bild på Älsklingen! <3




Jag saknar Älsk ! <3

Hihi

Imorse var det segt att gå upp. Men dagen har gått väldigt snabbt ändå. haha, idag när vi käkade mellis, så fick jag ett skratt anfall, så jag började as garva och tårarna bara rann ='D hahah.. Alla barnen förutom ett bara satt och kollade på mig som jag var dum i huvudet!!

Ibland kan jag få helt sjuka skratt attacker.. Jag börjar tänka på en rolig sak när jag ser något eller bara sitter och tänker på något roligt som hänt förut.. och så börjar jag as garva.. va lite pinsamt när alla andra fröknar bara sitter och kollar på en, och fattar inte ett skit! =D Sen så börjar dem skratta lite för att jag viker mig av garv! ;D hahaha!! Roligt har dagen varit! =D
___________

Igår var jag på Singing Bee inspelning med Cia och hennes mor och far. Det var riktigt trevligt. Det bjöd på gratis bullar, vitamin drycker och godis! Jag trodde det skulle vara rätt tråkigt och att man skulle få sitta där i timmar och så.. Men ska jag vara ärlig, så var det inte tråkigt någon gång efter vi fått komma in i studion! =P Vi fick as bra platser, precis brevid en av dem som dansar. Dåååååligt snygga dansarna var.. iaf 2 st av dom!! Och vi satt precis vid dem ;) *blink blink* Men det var ritkigt trevligt. mycket mindre än vad det ser ut på Tvn. Och ena killen som snackar under pauserna och så, han är störtskönt! =D Hahah..

Nej nu ska jag ta och slå ett samtal för att ta reda på vart min familj håller hus.. Jag frågade om Jossan skulle med till gymet idag, men hon hade fotbolls träning, så jag får knalla dit själv om inte Tess kanske hakar på ;) haha!!

/A

090203

Varit lite gles uppdatering. det är för mina sömnproblem är tillbaka igen.. bra att dem slutar till helgen och kommer tillbaka i veckorna. hmm.. Imorgon börjar jag kl 07.00...usch.. jag lär ju inte gå upp typ 10 i 7, ta kläderna, borsta tänderna och sen gå.. =P haha.. Nej kanske inte så sent, men 20 över 6 iaf :P fyfan va tiiiidigt!!!

Imorgon ska jag iväg och kolla upp en grej, så jag kommer sluta tidigt, det är skönt iaf! =) Sen så imorgon kväll ska jag iväg med Cia och hennes familj, och sitta i publiken på Singing bee =) Ska bli kul. även om jag lär vara extremt trött!! hehe, men det är sånt man får ta!=)

Jag ska gå upp på mitt rum nu, läsa i boken.. har börjat om på i taket lyser stjärnorna igen.. började, men gav upp den pågrund av tidsbrist ;) haha. Men nu har jag börjat igen! =) Och den är bra. riktigt bra! Jag funderar på att se filmen sen. vi får se helt enkelt..

Vet ni föresten vad jag jossan och Tess gjorde idag? Jag drog med dem till gymmet. =) Det var riktigt skönt. så vi kom väl hem för någon timme sen, så nu är man ny duschad och fräsh! ;) hihi. Men det var skönt! Nu är man igång lite! ;) höhö..

Nej juste, läsning var det! =P

Ha en trevlig kväll. Efter boken blir det sovning. bra bra! Natti!

/A

1 Februari !

Nu har vi äntligen lämnat Januari, och det känns helt underbart! Nu är vi inne i Februari, denna månad kommer gå snabbt, det är en kort månag. det känns bra, för det betyder att det snart blir Mars xD haha.
Jaa, som ni ser har jag ju inte riktigt kommit i säng än. jag mamma Jossan och Tess har nästan precis kollat klart på filmen "If Only" dåligt jag grät. fyfan vilken hemsk film. tänk om det skulle hända på riktigt.. usch..Men jag gillaren, den var bra, men väldigt sorglig!

Nej nu måste jag sova. jag är skit trött! Gonatt!

Jag gillar den här låten. Det får mig att tänka på minnen! <3

/A
RSS 2.0