Sista juli

Har haft en jätte trevlig kväll hemma hos Helen idag. Det var inte igår som man såg henne om man säger så! ;) Så ett kärt återseende!

Annars har dagen spenderats med mosters älsklingar. Badat i pool och njutit av solen! lovely! Imorgon går vi in i augusti. Kunde ha varit på ett helt annat ställe men beslutade att stanna kvar här hemma. Var nog ganska klokt av mig.. eller?!..

.....

They say love is just a game
They say time can heal the pain
Sometimes you win
Sometimes you lose
And I guess I'm just a fool
I keep holding on to you

I told you once you were the one
You know I'd die for you
Although it hurts to see you go
Oh this time you should know
That I won't try to stop you

Don't you forget about me baby
Don't you forget about me now
Someday you'll turn around and ask me
Why did I let you go

So you try to fake a smile
You don't wanna break my heart
I can see that you're afraid
But baby it's too late
Cause I'm already dying

Don't you forget about me baby
Don't you forget about me now
Someday you'll turn around and ask me
Why did I let you go
(x2)

Don't you forget about me baby no
Don't you forget about me now
Someday you'll turn around and ask me
Why did I let you go
Why did I let you go

Wherever I go
I won't forget about you

Wherever you go
Don't you forget about me

2011-07-30

Idag fick jag träffa älskade Tina! :D Mötte upp henne på arlanda för en pratstund om allt mellan himmel och jord. Underbart att få träffa henne men på fel ställe!!



Vi kom fram till att denna gång var de inte lika coolt eftersom vi senast möttes upp i Istanbul, de var lite mer status! På måndag drar hon till Turkiet. Jag dööör. Jag vill också tillbaka! biljetter ligger på 598 kr. Ännu en bit inne i mig dör lite.

Som att det var lätt att kunna släppa det den här gången. Jo försig från början så trodde jag det...Men sen lärde man känna allt nytt folk som jag saknar till 1000 nu när jag är hemma! Jag är fortfarande inte social av mig.. Gömmer mig fortfarande för folk ute. haha så jävla töntigt men orkar liksom inte.. inte än! Men hey.. Kanske kan fixa så det löser sig och möter upp Tina på arlanda på måndag morgon!? Vore inte de oslagbart? Mohaha;D

Jag lär fan aldrig få ordning på mitt liv.. Men vem fan bryr sig, man måste leva lite också. Att bli den där seriösa tråkiga svennen får mig ju att vilja spy! Men förhoppningsvis förändras en hel del saker i mitt liv inom en snar framtid. Vilket kommer bli mest oslagbart! we will see...!

Svar till Therese!

Ahaaa, jo men då vet jag såklart! :D Har inte du någon blogg? :)

Fundering!

Jag har alltid tänkt att jag aldrig skulle vilja radera delar i min blogg för att bespara minnerna. Men nu funderar jag seriöst på att ta bort allt förutom några veckor tillbaka! Jag vill inte att en viss person ska vara en del av min blogg längre då jag inte vill ha någon koppling eller minnen från personen alls!

hummmm....

i wait for the moment when i can show you....

Det har dykt upp en hel del nya läsare, vilka är ni? (inte för att jag förväntar mig något svar, men iaf!) ;)

Denna dag har jag spenderat tillsammans med W, O och T. Vi ska vara barnvakt hela helgen! Dock kan jag inte vara allt för nära dom eftersom jag börjat hosta och min hals svider.. KAN DE VARA HALSFLUSS PÅVÄG TROOO?? Skulle inte direkt förvåna mig de minsta! Jag har väl haft den en gång i månaden sista halvåret nu. Så jäkla najs om man säger så!!


Jag cch William i lekparken idag!:)

Trött ?

Detta med att försöka sova.. vad är det??

Jag kan inte sova. Första natten somnade jag i utmattning, natten till idag låg jag och vred och vände på mig och vaknade till hur mycket som helst.. Nu sitter jag här och inte kan sova igen... Fan va underbart det är..

Såg ni föresten nyheterna idag om kackerlackor? JAG DÖR rent ut sagt. Det finns två personer som verkligen kan bevisa vilken panik jag får när en kommer!! Och nu förökar dom jävlarna sig här i Svea framförallt Sthlm. Dra mig baklänges liksom! Det är tydligen pga att folk reser mycker mer nu och att det väntar med att plocka upp sina resväskor när de kommer hem!

Började direkt tänka på mig själv. Jag packar aldrig upp min resväska direkt när jag kommer hem.. Och det har aldrig kommit något djur ur den inte. Då hade jag garanterat märkt det! Denna gång plockade jag upp resväskan med en gång då mamma gnagde sönder min hörselgång.. Lika bra var väl kanske de för annars hade väl jag fått panik just nu!

Fyfan för dom djuren!

Litet bildregn :)







<3

Onsdag

Jag vaknade på bästa sätt idag för att vara här i Svea, det känns bra! <3

Min säng var inte lika skön som jag hade föreställt mig eller så har jag legat as konstigt då jag har värk i hela höger sida av kroppen. mycket lustigt!

Dagen har bestått av att tvätta 6 maskiner skitiga kläder och umgåtts med familjen. Orkar ingenting och såfort någon jag känner börjar närma sig gå jag omvägar eller så går jag in så ingen kan se mig. Oooorkar liksom inte prata med folk.. "jahaa är du hemma nu, vad kul!" mm skitkul och så spottar man den i ansiktet.

Nej jag ska sluta vara så neggo. Det är faktiskt skönt att umgås med familjen och att andas ren luft. Och idag har det ju varit riktigt varmt, mycket skönt måste jag säga.

Fick ett underbart samtal av Tina ikväll också. Saknar henne som bara den och troligtvis ses vi om bara några få dagar! läääängtar!! <3

I Svea

Jag är hemma i Svea. Och känslorna är helt skruvade!

Gårdagen bestod av att säga hejdå till allt folk, dåligt ledsamt det var. Det var hemskt att säga hejdå till Mr.E imorse, grät som ett litet barn. Och sen när nästa hejdå till Mathilda på arlanda kom... fyfan mina tårar ville inte sluta rinna. Och såfort jag tänker på det blir ögonen helt tårfyllda..

Men det var kul att träffa familjen, jag började gråta när Tessan, pappa och tvillingarna kom och mötte mig.. Tur nog hade jag lugnat ner mig lite när vi väl var på hemmaplan och mötet med mamma och dulle kom. Men nu känns det lite som att "ja nu har jag träffat dom, nu kan jag dra igen!" .. Tyvärr är det inte så enkelt!


Trodde nog att det skulle vara enklare än vad det var!

Dax att åka hem!

Bokat o klart. På tisdag morgon åker vi hem och det känns pissigt! Vi har bara umgåtts med turkar senaste dagarna nu. Dom kommer vi inte kunna träffa sen, för just nu vet jag inte alls när jag kommer tillbaka! Lite skrämmande faktiskt. Men ska bli kul att komma hem och träffa familjen, min bästa vän vs pappa hämtar upp mig på arlanda. Kan inte bli bättre!!




21/7-11

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för känslorna är lite ostabila just nu! Men vi lever och vi njuter av alla stunder vi kan tillsammans med alla underbara människor vi umgås med!!

Sattsar på ett litet bildregn ist för text idag! Enjoy!






På återseende!

15/7

Vi är åter igen på vårat Capella efter två dagar.. Känns fantastiskt att vara tillbaka hemma igen!! 

men vet ni en sak jag tänkt på?! Jag måste nog ha den bästa sambon faktiskt! Många hade nog rykt ihop efter nästan 6v tillsammans i en liten lägenhet och umgåtts så pass mycket vi faktiskt gjort.. Vi sa innan att "vi behöver ju inte alltid vara med varandra" haha.. vilka försökte vi lura?;) När har vi inte umgåtts med varandra liksom? :P haha.. Enstaka ggr på kvällarna i max några timmar.. Och då har vi hunnit prata i tele eller skickat sms! ga-let som vi brukar säga!;)



Frågan är hur fa-an jag ska kunna klara mig utan dig när jag kommer hem! ♥

Svar till Linda!

hahaha men LINDA!! Jag kände fan inte igen dig när du kom och hälsa! Nu fattade jag att det var DU! :D haha vad komiskt! :D Du kan väl skicka en kommentar med ditt nr så kan vi höras av närmare?! :)

Onsdag 13/7-11

Vad har hänt sen sist då? Inte allt för mycket, vi har hängt mycket med Kristina och Fanney på dagarna, + så har jag även fått in en liten dejt med Filippa!:D inte helt fel:)

Har inte blivigt mycket strand nu senaste dagarna pga värmen.. låter kanske sjukt! Men man orkar inte, den tar kål på en och vi är bara i början/mitten på juli! jeeej!

Måste bara berätta en annan rolig sak, riktigt rolig faktiskt! Igår efter våran kväll på trogna Capella så drog jag och Mattis ner till hamnen, NYKTRA OCH DANSADE!! Och när vi precis ska gå in på Robin Hood så får vi syn på Rami och stannar till och hälsar på honom. Och när vi står där kommer en tjej fram till mig och säger "Jag bara måste säga hej, jag läser din blogg och känner igen dig från bilderna!" Sen vände hon sig om och sa att hon läser Mathildas blogg också! :D

hur kul är inte de då? :D Det var verkligen skitkul att du kom fram Linda! Mer folk som dig, de uppskattades verkligen!:) För egentligen, man har inte en aning om vilka som läser ens blogg, utan man vet bara några enstaka! :)

*Nu tänkte jag sätta in en bild på mig o Kristina här från när vi två och Mattis för två kvällar sen tog ett nattdopp! Men så funkade det inte så klart! Men de var en riktigt härlig o spontan kväll!:D*

Svar på kommentar/er

Anonym om Turk ve Kurd:
Om du hade bott här kanske du skulle förstå en del personers reaktioner. Ingen har fel och ingen har rätt! Bara för att man är kurd är man inte terrorist=PKK och det vet varenda turk!
IP: 78.163.191.61

Elsa om Turk ve Kurd:
Jag håller med ovanstående kommentar! Bor man här så ser man ett och annat! För något år sedan så var det så illa att Alanyaborna ville driva bort alla kurder härifrån! Detta har skett i Serik för massa år sedan! Tragiskt men sant!
IP: 78.163.191.61


FÖRST VILL JAG BARA SKRATTA LITE.... HAHAHHA... Sååå nu var jag klar...

För det första, varför vågar aldrig folk som har andra åsikter/tankar och erfarenheter om saker inte skriva sitt riktiga namn?! Bara fega människor som inte vågar snacka utanför datorn gör sånt! För det andra... När du låtsas att andra också tycker som dig och håller med i det, så ta en annan dator så slipper du avslöja dig själv genom att skicka från samma IP-adress!

Turk ve Kurd

Alltså jag måste bara få avreagera mig lite... Detta jävla snack om turkar och kurder.. vafaan.. Det går liksom inte att hålla sig när en sådan disskution kommer upp.. Men en av de värsta sakerna jag hörde igår kan jag inte riktigt släppa!!

Av någon anledning har vi princip 99% kurdiska vänner här nere. Vet ej vad det beror på men ja så är det iaf och jag säger inte att några av de är bättre än de andra.. utan alla är för fan människor!! Men igår påväg hem från krogen så kom vi in på detta ämne då våran kurdvän berättade om när vissa ska leta efter jobb.

Han berättade att över lag när de frågar om de behöver personal osv så kommer alltid frågan "Är du kurd?" upp.. Och om svaret då blir "Ja" så säger de "okej, nej vi behöver ingen!" ALLTSÅ?!?!.... Jag förstår inte.. Inte konstigt att kurderna ännu har en anledning att tycka illa om turkarna när de behandlas så! Vem fan hade inte lackat?

Eller om man pratar med en turk och berättar att man varit tillsammans med en kurd i 3 år.. och de börjar himla med ögonen.. eller försöker få mig att inse att kurder är terrorister.. Alltså hallå?! Nej ibland blir man mörkrädd på hur de håller på här nere!!

En dag skulle jag testa hur reationen blev om jag sa till en turk att jag tycker kurder är bättre människor och mycket trevligare än turkarna.. haha, skulle jag inte ha gjort om man säger så.. Om blickar kunde döda skulle jag vara död nu.. Den personen blev inte allt för glad.. :P haha!


"Martin, fan vad du är snygg"

"Äh håll käften med dig jävla pappskalle!" sen härmar han min bittra ton "martin, fan vad du är snygg" haha.. Jag rent ut sagt älskar Martin! ;D haha!

Senaste dagarna har varit lugna, vi har badat under dagarna och sen lugna kvällar. Men igår tänkte vi att vi skulle festa till det lite och gick ut. Och här o häpna så träffade vi på tre SVENSKA killar som vi satt med ett tag innan vi begav oss ut. riktigt trevligt då vi till 99% bara umgås med turkar när de kommer till killar! (Haha, Pappa nu blev du glad va?!;))



Men det var faktiskt en trevlig kväll. Väl inne i hamnen så mötte vi även upp Rami, Josef och Mustafa och skakade våra arslen på Latino, de var grymt! Dock var jag med om en mindre rolig grej då en i personalen helt plötsligt ville tända en raket vid vårat bord och så började han leka med den vilket slutade med att den sprutade mot mig och jag fick de som kommer från raketen rakt i ansiktet och Mathilda skrek efter is så jag fick hålla där de brände. Men tack och lov gick det bra!





Ja det var en rolig och minnesvärd kväll! :)

Bilder :)









Jaa, detta räcker väl lite för denna gång!! :)

På återseende!  PUSS

5/7-11

Jag bloggar tydligen för lite så här kommer ett litet inlägg!:)

Såg nu att jag inte bloggat sen dagen efter midsommar.. Och efter de har det ju faktiskt hänt en hel del saker.. Kanske inte så märkvärdiga för er där hemma men här har det gjort stor skillnad!!

tex en riktigt rolig sak som har hållts hemlig innan var ju att Erika kom ner hit:D satan i gatan vad kul det var att se henne, det var inte igår om man säger så! Och det har bjudigt på en hel del fest i samband med det. Nu har hon varit här ett par dagar och vi lever igen vardagsliv! :P haha!

Men annars bjuder dagarna här nere på sol och bad oftast.. Fikor med både nya och kända ansikten från och till, kvällar på Capella kan vi inte få nog av heller utan har blivigt ett av de ställerna vi besökt mest i hela Alanya under denna tid. Och TACK till alla dom här som hjälp oss när vi behövt det i alla möjliga situationer!! Kärlek till dom!! <3

Det är svårt att få in allt man gjort i ett inlägg såhär när man inte skrivit på ett tag.. Sitter och kollar på alla bilder i mappen för att minnas vad som faktiskt hänt haha! Allt kan man inte minnas och alla som känner mig vet ju att minnet mitt ofta sviker mig! :P

Men dock kan jag nämna att igår var en riktigt rolig dag! Då var jag, Mathilda, Sara, Erika och Filippa på Aqua park och åkte massa roliga rutchkanor och badade en hel del!! Jag och Erika satte ihop ett nr som vi sedan upptredde med framför alla andra ;D haha, fan vad roligt det var!! :D

Dock blir det en lugn dag idag, för gårdagen satte verkligen sina spår.. Vi är helt slut.. Så denna dag blir lugn.. Chilla här på Capella fram till kl halv 5 då vi tar bussen och ger oss iväg till Pause för en hejdå-fika för Zandra som åker hem tidigt imorgon!!:( usch, 2v har gått hur fort som helst!!

Bilder kommer i ett litet inlägg om ett tag, först ska jag bara uppdatera albumet med bilder på facebook!:)

Pusss
RSS 2.0